OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

fredag den 9 juni

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Sveriges mästerkock - efter stängning
Sveriges mästerkock - efter stängning

Svensk matlagningsserie från 2022. I semifinalen blir deltagarna tilldelade ett protein, en grönsak och en smaksättare som ska ingå i deras rätt. Markus visar hur man kan laga purjolök på tre olika sätt och i duellen måste amatörkockarna använda minst tre olika tillagningsmetoder. ,.

Bild från filmen Inside the ambulance
Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2020. Den här gången hjälper ambulanspersonalen en man med ett svullet ben, en diabetiker som har kollapsat på gatan och en fiskare som har fått en stroke. Dessutom träffar de en tonåring vars bröstsmärtor visar sig vara något helt oväntat. ,.

Dödligt väder

Brittisk dokumentärserie från 2020. I Australien blir en far och hans 19-åriga dotter omringade av en kraftig skogsbrand. I de franska alperna blir två skidåkare begravda av en lavin. I det vanligtvis väderlugna Amsterdam kämpar en liten jolle mot hård vind. ,.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2011. Det pågår en barnmisshandel i Kristianstad och polisen Roffe åker dit. Gustav får larm om en vandrare som mår väldigt dåligt ute i den norrländska vildmarken. Över 17 000 bilar har invaderat Västerås och polisen Åsa får ett stökigt arbetspass. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Vi följer den brittiska polisen när de kämpar för att hålla Englands gator säkra. Poliserna som är handplockade och utbildade för att hantera landets värsta brottslingar ställs ständigt inför nya utmaningar. Ingen dag är den andra lik och de tar oss med på allt ifrån fasansfulla biljakter till narkotikahandel och våldsbrott. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Hundföraren Steve har en tuff dag på jobbet när larm inkommer om en man som attackerat en person med en yxa. Väl på plats försvåras läget ytterligare. En drogpåverkad förare vägrar att berätta sanningen och Chris tar upp jakten på en efterlyst Audi. ,.

Trav

V65 Direkt. I "V65 Direkt" visas 65-loppen direkt från travbanan. I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna går även igenom helgens V75-hästar.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Brittisk dokumentärserie från 2017. En massiv snöstorm har dragit in och Hugh gör allt han kan för att hålla landningsbanorna öppna. Numan tar hand om arga passagerare på väg till New York som fått sitt flyg inställt och polishunden Ruby söker igenom ett plan. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Kollegorna Bob och Bo tvingas hålla ett högt tempo när de försöker få stopp på två misstänka i en vit van. När förövarna ger sig av till fots har poliserna inget annat val än att skynda sig efter. Samtidigt tar Martin upp jakten på en fortkörare. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Det blir inte många timmars sömn för poliserna i Halifax som utan vidare framgång kämpar med att få stopp på galen bilist. Sophie har händerna fulla med ett alkoholpåverkat par och pepparsprej dras fram när en misstänkt försöker fly. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2016. Det bjuds på skrattfest i Americas' Funniest Homevideos. Massor av pinsamma stunder, komiska olyckor, gulliga djur och klumpiga barn utlovas. ,.

Nya trafikpoliserna

Brittisk dokumentärserie från 2020. Ett fordon stjäls var femte minut i Storbritannien och i det här avsnittet tvingas poliserna hantera några av fallen. En stulen bil kör ifrån poliserna och slänger en brandsläckare rakt mot dem. En våldsam gärningsman stjäl en minibuss mitt i stan. ,.

Bild från filmen Söderkåkar
Söderkåkar

Svenskt folklustspel från 2006. De två bröderna Erik och Johan har fått ärva släktens fastighet med två hus i Falkenberg. I det finare huset bor Erik, som driver en handel- och importverksamhet, tillsammans med sin fru Aurore. I hushållet finns också Aurores systerdotter Maj-Britt. I den mindre stugan bor Johan, som är murarbas, tillsammans med sin fru Hanna och son Albin. När Albin och Maj-Britt blir förälskade ses det inte med blida ögon av någon.

Bild från filmen Yrrol
Yrrol

Svensk komedi från 1994. I ett frenetiskt tempo presenteras olika aspekter av det meningslösa med kommunikation. Allt kommenterat och konstaterat redan för över 2000 år sedan av filosofen Platon och den blinde siaren Theresias.

Bild från filmen Mission: Impossible - fallout
Mission: Impossible - fallout

Amerikansk actionthriller från 2018. Det har gått två år sedan Ethan Hunt och hans team sprängde Solomon Lanes brottssyndikat. Men nu har det återuppstått som Apostlarna och är ute efter plutonium åt en klient, den mystiske John Lark. På uppdraget tvingas Ethan Hunt och hans team samarbeta med CIA-agenten Walker.

Bild från filmen c/o Segemyhr
c/o Segemyhr

Svensk komediserie från 1998. Systern. Till Fredriks stora fasa vill hans syster komma och hälsa på. ,.