OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

torsdag den 2 februari

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Paddington Station
Paddington Station

Stationsassistenten Richard hanterar en medicinsk nödsituation, som tar en dramatisk vändning. Ingenjörer arbetar intensivt med att hinna bli klara med kritiskt arbete innan dåligt väder slår till. Dessutom äter personalen en jullunch.

Gränsbevakarna Kanada

Vancouver-officerare konfronterar en kanadensare som är efterlyst. I Toronto kontrolleras väskor som innehåller märkliga värmekällor. En skjutvapenälskande mor- och dotter-duo hamnar under press i Alberta.

Lego Masters Australien

De åtta lagen bygger vackra slott som senare kommer att slås sönder av ett tungt bowlingklot. Samtidigt måste deltagarna förmedla en berättelse om varför just deras slott befinner sig under attack. Vinnarna blir immuna i nästa elimineringstävling.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyvers tonåriga vän Lisa vägrar att inse att hon har problem med alkohol men när hon grips för inbrott blir det en väckarklocka.

Polisens biljakter

En intensiv biljakt tar vid när Dan och Tom försöker få stopp på en stulen bil. Situationen eskalerar när föraren krockar med två andra fordon och antalet skadade är oklart. Hundföraren Duncan rycker in när en man hotar en annan polis med kniv.

Polisens biljakter

En privatperson hjälper polisen att spåra en sjuttonåring misstänkt för ett allvarligt rånförsök. Matt och Brimmers försöker få en påverkad förare att förstå vad han gjort för fel men en viss språkbarriär ställer till det.

Kronofogden knackar på

Gary Brown och Cona Jackson befinner sig hos en gäldenär som är skyldig mer än tretusen pund. Kommer de kunna samla in pengarna?

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Videohöjdpunkterna inkluderar en katt som biter ägarens bak, barn som kommenterar på komiker, roliga sociala mediefilter och evakuering av arbetsplatsen orsakad av en bränd bagel.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver återförenar en äldre tysk man med ett barnbarn han förlorat kontakten med men får snart anledning att misstänka att den unga kvinnan har en dold agenda.

Polisens biljakter

En vild biljakt med åtta polisbilar och en Porsche slutar i blodbad. Richard och hans kollegor stoppar en taxi vars passagerare precis varit involverad i ett rån och Ben Pearson åker på larm om en allvarlig bilolycka.

Polisens biljakter

Ett stort polispådrag sätts igång för att få fatt i två beväpnade män. Männen visar sig vara svårfångade och det krävs helikopter, hundförare och poliser på marken innan uppdraget kan slutföras. Samtidigt griper Ben en man som rånat sin flickvän.

Kronofogden knackar på

Matt och Garry besöker en person som är skyldig mer än 2000 pund i parkeringsböter. Stewart och Iain besöker en kvinna som är skyldig sin veterinär 1800 pund, men hon menar att hennes hund blev feldiagnostiserad.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Halloweenvideor med barn i tunga kostymer som äter middag medan de bär masker och en hund som är villig att lifta med vem som helst.

Polisens biljakter

Drönare och helikopter sätts in efter ett larm om en påstådd skjutning. En förare tvingas promenera hem efter att det visar sig att hans Saab saknar försäkring och inspektör Lisa måste köra hans bil tillbaka till stationen.

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Arkeologen och äventyraren Lara Croft kan ha gjort den största arkeologiska upptäckten i historien, en karta som kan leda till den mytomspunna Pandoras ask. Dessvärre lyckas den elake forskaren Jonathan Reiss komma över kartan till skatten.

Bild från filmen Blue Bloods
Blue Bloods

Med kniven mot strupen samlas familjen Reagan för att förhindra att Joe dödas i tjänsten, precis som hans far gjorde. Men tiden är knapp då de fruktar att Joes täckmantel har avslöjats.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

En skottlossning bryter ut i Göteborgs stadspark mellan två gangstergäng. När konflikten mellan gängen eskalerar kallas SGI-gruppen in. De får i uppdrag att försöka identifiera ett nytt gäng och den enda ledtråd de har är en tatuering.

Bild från filmen En prins i New York
En prins i New York

Den stenrike prinsen Akeem från det afrikanska kungariket Zamuda kommer till New York för att lära sig att klara sig själv. Prinsens avsikt är att få ett vanligt jobb och trots att han knappt kan skilja en skurtrasa från en biff lyckas han till slut få anställning på en hamburgerbar. Dessutom blir han kär. Problemet är att hans älskade, Lisa, redan har en pojkvän, en uppblåst och självgod snobb.