OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 25 maj

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Kronofogden knackar på

Mike och Terry reser till Cheshire för att återta ett fordon från en kvinna med en obetald skuld på flera hundra pund. Paul och Steve tvingas vräka ett par med två barn några dagar innan jul. Sedan beger de sig till Essex.

Kronofogden knackar på

Paul och Steve vräker ett par i en välbärgad Londonförort som inte har betalat hyran på fem månader. Senare stöter de på problem när de försöker beslagta en taxi.

Nya trafikpoliserna

Mark Ryan briefar sitt team efter att de fått in ett tips om en välkänd langare som kör runt på stadens gator. Målet är att få stopp på mannen men det gäller att ha tillräckligt många instanser redo och slå till när han minst anar det.

Extremväder - i stormens öga

En översvämning vid ett läger i Arkansas resulterar i 20 döda, däribland sju barn. En tornado förstör en liten stad i Alabama, men en läkare lyckas rädda en tonårsflicka som var lämnad åt sitt öde.

Brynolf & Ljung - Street magic

Brynolf och Ljung får skådespelarna Maria Lundqvist och Ola Forssmed att tappa minnet och leker med elden inför en häpen Eric Saade. Övriga medverkande är bland andra Kristin Kaspersen, Lasse Åberg, Sven Melander, Hasse Brontén, Gustaf Norén, Alexandra Bring och Isa Tengblad.

Kära landsmän

Henrik och Ellinor är riktigt nere och kungafamiljen är splittrad. Johan känner sig uppgiven över situationen, men väljer till slut en uppgörelse med pressen som kan få konsekvenser för hela monarkin.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Födelsedagsmissöden, en mans försök att dra bort en duk under en tårta, dråpliga bloopers från när människor går ut med soporna och en musikalisk hyllning till bebisar.

V75 Direkt med V4

Travmagasin.

Brynolf & Ljung - Street magic

Programledarna Erik och Mackan får besök av Brynolf och Ljung och får lära sig varför man aldrig ska satsa pengar mot en trollkarl. Övriga medverkande är bland andra Gustaf Norén, Eric Saade, Oscar Zia, Dan Ekborg, Robert Gustafsson, Molly Pettersson Hammar, Maria Lundqvist och Hanna von Spreti.

Pawn Stars: pantbanken

Rick kommer över ett original av USAs självständighetsförklaring i tidningsformat. Kommer han att ta en chansning på detta avgörande historiska dokument eller kommer han välja att avstå?

Polisens biljakter

En intensiv biljakt tar sin början, när två män i en skåpbil kör i raketfart längs motorvägarna. Jakten leder till ett förödande slut, när två poliser hamnar mitt i en krasch. Senare verkar ett bråk i stan spåra ur.

Kronofogden knackar på

Del och Dael hamnar i en het sammandrabbning med en gäldenärs far, som mordhotar kronofogdarna över en bilavgift. Stewart och Vic har fått i uppdrag att driva en obetald skolavgift, något som får en hel familj att rasa.

Mitt liv som skidskytt

Dokumentär från 2022 som tar rygg på svenska skidskyttelandslaget under den hårda och prövande försäsongsträningen, men även under vardagslivet. Vi får följa med Stina Nilsson, Sebastian Samuelsson, Peppe Femling och Mona Brorsson.

Mitt liv som skidskytt

Laget mäter krafterna mot varandra under de första tävlingarna på rullskidor för säsongen. Man mot man, kvinna mot kvinna hur är formen? Och har det hårda jobbet gett resultat?

Bäst i test Danmark

En kokosnöt, en försenad buss och en skolpojke på väg till tandläkaren är centrala element i Lasse Rimmers egen version av leken Inte nudda golv. Panelen måste även presentera sina bästa uppfinningar för den investeringshungriga programledaren.

Star File

Fokus på skådespelaren Emma Thompsons liv och karriär.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Rachel övervakar ett propellerplan som kommer från Isle of Man. Flygpolisen får bråttom till en gate för att komma ikapp en efterlyst man. Tolv dykare får brådis att hinna till sin tävling, Demi räddar dem ur knipan.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Nio av säsongens roligaste videor tävlar om ett pris på 100.000 dollar. Tittarna ser tillbaka på några komiska pärlor från 90-talet; underhållande slummerstunder.

Bild från filmen Ad Astra
Ad Astra

Astronauten Roy McBride färdas till solsystemets yttersta delar för att försöka hitta sin försvunne far. Hans resa kommer att avslöja hemligheter som sätter mänsklighetens existens på prov och samtidigt ifrågasätter vår plats i universum.

Bild från filmen Murder Island
Murder Island

Det är dag fyra i utredningen och de tre återstående teamen är under press för att få stanna kvar och gripa Charlys mördare. Teamen har olika teorier om vad som hänt och tillvägagångssätt när de förhör sina vittnen och misstänkta mördare.

Bild från filmen Murder Island
Murder Island

Endast två team återstår att utreda fallet. Båda lagen börjar fokusera på sina misstänkta och försöker hitta viktiga bevis som kan avslöja motivet till mordet på Charly Hendricks.

Bild från filmen Murder Island
Murder Island

Det är en vecka sedan Charly Hendricks knivhöggs till döds i sitt hem och mördaren är fortfarande på fri fot. Endast ett team av detektiver återstår och de närmar sig den potentiella mördaren.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Poliserna Johan och Fredrik patrullerar i centrum. Sjuksköterskan Maria beger sig till en man som varit sängliggande i tre dagar. Brandmännen Anders och Peter åker på larm där en byggarbetare fått en hiss över sig.

Bild från filmen Brorsor 4ever
Brorsor 4ever

Vännerna hamnar i ett stort bråk om att att bygga en dojo i Josefs rum. Kenny väljer då att flytta från sin rumskamrat och får samtidigt i uppgift att vattna grannens blommor. Den ansvaret tar Kenny på sig och passar på att dra nytta av det.