OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

onsdag den 28 september

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2011. Chelsea är gift med sin tonårskärlek som varit otrogen tidigare. Hon har haft svårt att lita på honom sedan dess och frågan är om hon gör rätt i det. Ebonys pojkvän Jermaine verkar inte lika intresserad längre av att umgås med henne. ,.

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2011. Seth har märkt att hans vanligtvis oklanderligt klädda fru tappat stilen på sistone. Frågan är om hon håller på att förälska sig i en man som inte kan komma ihåg när han duschade senast. Rena misstänker att hennes pojkvän inte är ärlig med henne om sin ständiga övertid på jobbet. ,.

Nya trafikpoliserna

Brittisk dokumentärserie från 2020. Förra året omkom fyrtiotvå personer i trafiken i Derbyshire. En anledning till detta är att tre av landets farligaste vägar löper genom stan. På en av vägarna inkommer larm om en allvarlig motorcykelolycka och frågan är om polisen hinner fram i tid?. ,.

Bild från filmen Paddington Station
Paddington Station

Brittisk dokumentärserie från 2018. Ett trasigt tåg orsakar stora förseningar under morgonrusningen. Personalen på stationen stöter på ännu mer problem när det uppstår ett flertal akuta sjukdomsfall på perrongen, samt ett sabotage på rälsen. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Pure bread murder. En kvinna hittas knivmördad i badkaret och hennes våldsamme pojkvän misstänks ha haft ihjäl henne. Ett fotavtryck på ett hambugerbröd blir en viktig ledtråd i den kriminaltekniska jakten. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Hear no evil. En döv kvinna blir brutalt mördad och det ska visa sig att hon haft en komplicerat kärleksliv med flera personer inblandade. Kriminalteknikerna säkrar bevis på ett otippat ställe. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2020. Under en gryningsräd mot en misstänkt langares bostad behöver teamet leta noggrant för att hitta det dem söker. Inspektör Jens tålamod sätts på prov när hon försöker hantera en grupp killar som vill ge henne en lektion i polisarbete. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2020. En biltjuv flyr in i skogen och polishunden Quantum kommer till undsättning. En berusad ung förare blir stoppad i Mainsfield och det visar sig att han är en professionell fotbollsspelare. Hur kommer det nu att gå för hans karriär?. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Hell's kitchen. Polisen rycker ut till en bostad och hittar en död kvinna nedför en trappa. Först verkar det som om hon råkat ramla och slagit i huvudet. Men benens konstiga vinkel och avsaknaden av blod gör att polisen misstänker att brottsplatsen är iscensatt. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Three's a crowd. En kvinna är på väg hem efter en sånglektion när hon plötsligt skjuts ner på kyrkans parkeringsplats. Snart misstänks hennes man för mordet och misstankarna stärks när det visar sig att kvinnan varit otrogen i tre års tid. ,.

Nya trafikpoliserna

Brittisk dokumentärserie från 2020. Läget är kritiskt när Craig får ett larm om en bilolycka där fordonet fattat eld med föraren fast på insidan. Brandkåren lyckas på stopp på elden men när de skyndar sig fram är föraren spårlöst försvunnen. Alex stoppar en ung man som kört påverkad. ,.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1985. The escape. MacGyver ställs inför ett av de mest farliga och krävande uppdragen någonsin. Han ser till att bli fängslad i ett försök att hjälpa en kvinnas bror att rymma men upptäcker snart att hans eget liv står på spel. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Del och Dael hamnar i en het sammandrabbning med en gäldenärs far, som mordhotar kronofogdarna över en bilavgift. Stewart och Vic har fått i uppdrag att driva en obetald skolavgift, något som får en hel familj att rasa. ,. Säsong 4. Del 23 av 24.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2020. Polishunden Quantums nos får jobba hårt när han försöker jaga rätt på en misstänkt brottsling. Phil och Clarkey beger sig ut på en intensiv biljakt på en rattfyllerist. Ett team inspektörer håller koll under en stökig lördagskväll i staden.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2020. En droghärva upptäcks efter en gryningsräd mot en bostad. Inspektör Phil jagar rätt på en man utan körkort, som inte är okänd för polisen sedan tidigare. Gav och Lee är i händelsernas centrum när de hamnar mitt i en pågående droghandel.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1985. A prisoner of conscience. MacGyver infiltrerar ett mentalsjukhus i Ryssland i ett försök att rädda livet på en politisk fånge. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2017. Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

Trav

V86 Direkt. Direktsänt V86-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Bild från filmen Beck: Annonsmannen
Beck: Annonsmannen

Svenskt kriminaldrama från 2002. En man våldtar kvinnor efter att ha träffat dem via annonser på offentliga anslagstavlor. I början såg det ut att vara ett enkelt fall att lösa för Martin Beck och hans kollegor, men de upptäcker snart att någons motiv är bra mycket mer komplicerade.

Bild från filmen Gangs of London
Gangs of London

Brittisk kriminalserie från 2020. Sean måste gömma sig samtidigt som han konfronteras med obekväma sanningar om sin familj – och sig själv. Hur långt är han villig att gå i jakten på Finns mördare? En mörk frestelse uppstår när Sean och Elliot söker igenom en av legosoldaternas hem. ,.

Bild från filmen Gangs of London
Gangs of London

Brittisk kriminalserie från 2020. Allt håller på att falla samman. Marian är försvunnen och Wallace-klanen har blivit bestulen på stora summor pengar. På annat håll iscensätter Mosi en blodig hämnd mot Luan samtidigt som Elliot och Vicky förbereder sitt nästa stora drag. ,.

Bild från filmen Winchester: House of ghosts
Winchester: House of ghosts

Australiensisk thriller från 2018. Sarah Winchester, en rik arvtagerska till en vapenfabrikör, har byggt ett gigantiskt hus åt de vålnader som dödats av familjens vapen. Året är 1906 när en läkare besöker huset med uppdraget att utreda hennes tillstånd.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Trail of a killer. Kathy Lorick dödas under en joggingrunda medan hon pratar med sin man i telefon. Trots ett gediget sökarbete hittar polisen ingen gärningsman. Nio dagar senare blir ett gäng cigarettfimpar en viktig pusselbit i utredningen. ,.