OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

onsdag den 17 april

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver och Murdoc tvingas samarbeta för att kunna rädda Murdocs syster som är i händerna på hans tidigare arbetsgivare HIT. Hon planeras att bli avrättad under en halloweenfest som arrangeras av den ljusskygga organisationen.

Mordutredarnas nya fall

Gail Fulton, en djupt religiös bibliotekarie, fru och mamma skjuts ihjäl i en till synes lugn förort till Michigan. Övervakningskameror avslöjar att det rör sig om tre gärningsmän och en handskriven lapp leder poliserna i rätt riktning.

Mordutredarnas nya fall

Året är 1990 när tre prostituerade personer blir brutalt mördade och lämnade vid en flod. Polisen jagar en seriemördare. Djurhår, fibrer och fingeravtryck hittas men gärningsmannen förblir oidentifierad. Genombrottet kommer mer än 20 år senare.

Transporthjältarna

Kapten Mark Bichowski står för en stor utmaning när han ska lasta den tyngsta lasten i sin karriär - 5200 ton reservdelar till ett vindkraftverk. I North Yorkshire ska Kieran och Gareth transportera ett lokomotiv från 1930-talet tvärs över landet.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver blir överraskad när en kinesisk student kommer till staden och påstår att hon är hans fosterdotter. Med henne följer även en fortsättning på kampen som påbörjades på Himmelska fridens torg.

Pawn Stars: pantbanken

Corey känner sig sugen på ett köp när en samlingsbox av Guns N' Roses dyker upp på pantbanken. Senare vill en säljare ha ett rejält saftigt pris för en ovanlig Batmantidning.

Polisens biljakter

Poliserna skyndar till ett bostadshus där en kvinna påstås ha blivit attackerad med kniv av sin pojkvän. Ute på vägarna arresterar teamet en trio som misstänks ha stulit en äldre mans bil.

Polisens biljakter

En misstänkt droghandlare flyr från poliserna på cykel, men måste tillslut fortsätta till fots. Samtidigt lyckas en annan gärningsman fly från inspektörerna Lewis och Darren, men tillslut är det naturens lag som får honom tillfångatagen.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Poliserna Gustav och Karin i Huddinge får larm om en pågående misshandel. Brandmannen Magnus från Västerviks räddningstjänst larmas till en skogsbrand. Polisinspektör Calle i Haninge rycker ut när en kvinna drabbas av hjärtstopp.

Bild från filmen Norrlandspolisen
Norrlandspolisen

Norrlandspolisen åker till Saxnäs där de lokala skoterförarna inte räknar med att möta polisen. Dessutom följer vi skoterpatrullen när de ger sig av på en lång färd in i skogen efter att ha fått larm om en misstänkt tjuvjakt.

Bakom kulisserna på världens största flygplan

Följ med bakom kulisserna på ett av världens största flygplan under en flight från London till Sydney. Vi får ta del av allt från planets utrymmmen och högteknologiska utrustning, till personalens arbete under resan.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

En kvinna i Åmål känner sig hotad och poliserna Anders och Hanna åker dit. Poliserna Magnus och Calle i Haninge åker till en lägenhetsbrand. Brandmannen Anders från Farsta brandstation larmas när en person befaras ha ramlat i vattnet.

Polisens biljakter

I Mansfield behöver inspektörerna Spencer och Rob brotta ner en man på gatan, som misstänks för att ha en kniv på sig och ha hotat sin egen mamma. På annat håll hittas en överraskande upptäckt i en cyklists byxor.

Polisens biljakter

En tidigare känd brottsling jagas av teamet. Kan detta vara dagen då han äntligen tas fast? Inspektör Phil arresterar fyra albanska medborgare som verkar vara i landet illegalt.

Pawn Stars: pantbanken

Grabbarna tittar på en rock som tillhört den misstänkte JFK-mördaren Lee Harvey Oswald. Senare dyker ett ovanligt Mike Tysoninspirerat Nintendospel upp i butiken, men kommer Chum att bli intresserad?

Star File

Fokus på skådespelaren Jessica Chastains liv och karriär.

Ishockey

Matcher från ett ishockeyevent.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Ett värdetransportrån går snett och en oskyldig dödas. GSI kontaktar alla sina informatörer för att försöka få fram vilka som ligger bakom rånen. Samtidigt har Frank bestämt sig för att göra upp med sitt gamla gäng en gång för alla.

Bild från filmen Gåsmamman
Gåsmamman

Sonja är i händerna på Gerafi och hans män. Vera är inte längre önskad någonstans och gör allt för att hämnas på Sonja. Hon inser att det finns en svag länk i familjen EK och tvekar inte att utnyttja den.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Farmen slår återigen upp grindarna till gården och det taktiska spelet börjar direkt när Anna ber deltagarna utse kandidater till storbonderollen.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver måste rädda en gravid kvinna som hamnar i livsfara när hon försöker avslöja sin makes gangsterliga.

Bild från filmen Vad blir det för mat?
Vad blir det för mat?

Per Morberg åker till Antroposoferna utanför Järna och skördar höstfrukt. Väl tillbaka i köket blir det förrätt med färska rotfrukter och till varmrätt blir det ostfondue. Pers fru Inese visar hur man mjölksyrar gurka.

Bild från filmen Vad blir det för mat?
Vad blir det för mat?

Per Morberg har bjudit in till herrmiddag. Grabbgänget bjuds på bastubad, cajunkräftor och grillad abborre. Till efterrätt blir det crêpes på äkta franskt manér.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Polisen Antonio utreder en allvarlig misshandel. Brandmannen Anders hjälper några personer som fastnat i en hiss. Ambulanssjukskötaren Christer får ett larm om en sjuk man som visar sig vara hans gamla arbetskamrat.