OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 2 juli

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2012. Vanessas pojkvän verkar tillbringa mer tid på gymmet än med henne nuförtiden och hon oroar sig för att han fattat tycke för någon annan. När Claudia skulle skicka ett epostmeddelande till en vän såg hon att hennes make sökt efter sextjänster. ,.

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2012. Roshada har alltid prioriterat sin pojkvän Nick men han verkar inte längre engagera sig lika mycket i henne. Misti tycker att hennes sambo Sean betett sig frånvarande på sistone och vill inte längre blunda för sanningen. ,.

Extreme ice railroad

Brittisk realityserie från 2020. Konduktör JR och hans kollegor transporterar virke under extrema väderförhållanden och en skada sätter käppar i hjulet. Utmanande temperaturer och en trasig utrustning leder till att besättning tvingas vidta extrema åtgärder. ,.

Bild från filmen Inside the ambulance
Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2020. Ambulanspersonalen hjälper ett barn som gjort kullerbyttor, en flicka som trillat ned för trappen och en pensionär med akut sepsis. I Dudley får en alkoholiserad person magproblem och personalen träffar en härlig 95-åring. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Dirty laundry. En affärsman i Kentucky mördas och det verkar som om han fallit offer för en inbrottstjuv. Men det visar sig snart att offer och gärningsman känner varandra. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Drowning sorrows. En rättsmedicinsk läkare blir misstänksam när ett drunkningsoffers hjärna visar tecken på att ha utsatts för våld flera timmar innan dödsögonblicket. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. Sarah Capes ger en ung cyklist en tidig födelsedagspresent efter att han misskött sig. En frispråkig pensionär får Barry att tappa besinningen och Mike kan knappt tro sina ögon när en förare kör tre gånger så snabbt som hastighetsbegränsningen. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. En riktig fartdåre till motorcyklist ger Jim en rejält utmaning och Jons ömma punkt uppenbarar sig när han åker på larm om en stulen husbil. För Sarah blir arbetspasset utdraget när hon tvingas hantera ett krogbråk mellan två fulla bröder. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. As fault. Två kompisar blir viktiga vittnen i en mordutredning då de ser en röd lastbil köra förbi dem och hör en kvinna som skriker. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Family ties. En domstolstjänsteman och hans fru dödas i sömnen av en man med yxa. Kände offer och gärningsman varandra?. ,.

Bild från filmen Paddington Station
Paddington Station

Brittisk dokumentärserie från 2017. Drottningen anländer till stationen för att inviga en ny tågmodell. Senare måste tågvärden Lynn hantera en bråkig resenär som försöker resa utan en giltig biljett. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2016. Det bjuds på skrattfest i Americas' Funniest Homevideos. Massor av pinsamma stunder, komiska olyckor, gulliga djur och klumpiga barn utlovas. ,.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1989. The treasure of Manco. MacGyver åker till Peru för att undersöka omständigheterna kring en berömd arkeologs död. Arkeologen var på jakt efter en legendarisk inkaskatt när han mördades och hans dotter ber MacGyver att hjälpa henne hitta skatten. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. En bråkig festprisse sätter sig själv i trubbel och ett stort narkotikatillslag görs under en vanlig rutinkontroll. Sergeant Baxer tvingas hantera en lömsk bilist och några av stationens nytillskott får lära sig tips och trix från de andra poliserna. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. Det brittiska polisen är på tå när de möter en oförsäkrad förare som är känd för att ha ett våldsamt förflutet. Jon och hans fyrbenta kollega Brad tar upp jakten på en grupp misstänkta rånare och PC stoppar ett misstänksamt fordon. ,.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1989. Jenny's chance. MacGyver och Jack Dalton hjälper en vän att undersöka hennes pappas död. Hon är övertygad om att pappan som arbetade som jockey inte dog i en olycka och spåren leder till matchfixning i travvärlden. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2014. Nobody is happy to see us. Mike och Terry är på jakt efter bilägare med utestående lån. Paul och Steve vräker en taxichaufför som har en skuld på nästan 30 000 pund. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2015. Det bjuds på skrattfest i Americas' Funniest Homevideos. Massor av pinsamma stunder, komiska olyckor, gulliga djur och klumpiga barn utlovas.

Bild från filmen Parlamentet
Parlamentet

Svensk underhållning från 2020. Röda laget, Annika Andersson, Magnus Betnér och Claes Malmberg möter Petra Mede, Per Andersson och Kristoffer Appelquist i lag blå. ,.

Bild från filmen Tropic thunder
Tropic thunder

Amerikansk komedi från 2008. Tre Hollywoodstjärnor som spelar in en krigsfilm i djungeln misstas för riktiga soldater och hamnar i en uppgörelse med sydasiatiska knarksmugglare.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1986. For love or money. MacGyver tvingas samarbeta med en hänsynslös frilansagent för att kunna rädda en människorättsaktivist. ,.

Bild från filmen Jack Reacher: Never go back
Jack Reacher: Never go back

Amerikansk actionthriller från 2016. Jack Reacher måste rentvå sin vän Susan Turner som blivit anklagad för spioneri. Jack är snart en omfattande konspiration på spåren.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Fashion police. Kriminalteknikerna undersöker platsen för ett mord där offret blivit knivhuggen upprepade gånger. Det visar sig snart att en skjortknapp blir avgörande i jakten på mördaren. ,.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2006. Built to kill, del 1. En kvinna hittas död på Cirque du Soleil. En investerare i Sam Brauns nya kasino skjuts ihjäl under en fest på taket. ,.