OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

tisdag den 28 mars

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Akuten - Bakom kulisserna

På Australiens största akutsjukhus Royal Melbourne står Dr Emma inför en farlig situation då hon försöker hjälpa en aggressiv man med livshotande knivskador. Dr Mark lugnar en fabriksarbetare som befinner sig i svår chock.

Extreme ice railroad

Lokförare JR och hans praktikant Trevor kämpar genom snöstormar för att hämta upp stora partier virke och papper som de sedan fraktar tillbaka till Cochranes godscentral.

Bild från filmen Lego Masters Sverige
Lego Masters Sverige

Deltagarna kastas rakt in i en fördelstävling där de ska turas om att bygga med förbundna ögon. Samtidigt kommer operasångaren Rickard Söderberg på besök. I den andra utmaningen ska lagen bygga ett 1,2 meter högt torn som ska stå pall för skakningar.

Akuten - Bakom kulisserna

En patient med svåra skottskador anländer till akuten under polisbevakning och dr Sarah Whitelaw fruktar han kommer dö av sina skador. Skytten är fortfarande på fri fot och utgör ett hot mot både patienten och personalen.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Fredriks syster och man kommer över; Fredrik försöker hålla undan Anton och Jan-Olof då han har överdrivit sin livsstil. Anton och Jan-Olof nämns inte i telefonsvaren vilket inte uppskattas av dem. Jan-Olof blir Antons nya personliga tränare.

Polisens biljakter

Pulsen stiger snabbt när hundföraren Jon tvingas brottas med en alkoholpåverkad man mitt på Lincoln's high street. Frågan är vem som är starkast? En vinälskande tjuv omhändertas och polishelikoptern kallas in när en misstänkt vägrar samarbeta.

Polisens biljakter

Polisen har händerna fulla när en våldsam man vägrar samarbeta. Han misstänks för att ha vandaliserat delar av ett sjukhus men det vill han inte kännas vid. En bensintjuv tas på bar gärning och en lastbilschaufför verkar ha en dålig dag på jobbet.

Kronofogden knackar på

Paul och Steve hamnar i en konflikt mellan en hyresvärd och en hyresgäst. Brian och Delroy åker till Worthing för att ta itu med en webbdesigner som påstår sig vara inkapabel till att betala sin skuld, men ställs snabbt mot väggen när Del får syn på något värdefullt.

Mordutredarnas nya fall

En kvinnas kropp hittas mitt ute i ingenstans. Kläderna är borta och hennes identitet är ännu inte fastslagen. Området genomsöks men att ta reda på vad som hänt kvinnan visar sig vara lättare sagt än gjort.

Mordutredarnas nya fall

Frågorna är många när en ung hälsomedveten kvinna hittas avliden. Dödsorsaken får polisen att misstänka att ett brott begåtts men de kan inte vara på den säkra sidan. Kanske kan de med hjälp av vittnesmål få klarhet i vad som hänt.

112 - poliser

Rolf i Kristianstad stoppar av en händelse en fortkörare som visar sig vara knuten till ett kriminellt gäng. Antonio och Elin i Västerås får i uppdrag att hämta in en efterlyst man. Åsa omhändertar en mycket berusad kvinna.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Polisens biljakter

Oväntade händelser är en av stor del av polisyrket, något som blir tydligt när Baxter stoppar en bil för en rutinkontroll och föraren visar sig langa droger. Tre män grips misstänkta för stöld och Andy försöker få stopp på en ko som är på rymmen.

Polisens biljakter

En omfattande polisinsats görs på en drogfarm där stora mängder narkotika hittas tack vare stationens polishundar. En ung man låtsas vara sin bror för att komma undan en bot och Barry har problem med att få styr på en nattklubbsbesökare.

Kronofogden knackar på

Paul och Steve hamnar mitt i ett familjedrama under en vräkning. Stuart och Vic åker till din walesiska gränsen för driva in en skuld av en rörmokare som försöker lura dem.

SHL-kval studio

Studiosändning från kvalet till SHL säsongen 2022/2023. Programledare är Lena Sundqvist.

Ishockey: SHL

Ishockey. Kval till SHL. För ett lag väntar vidare spel i SHL, för det andra väntar nedflyttning till HockeyAllsvenskan.

SHL-kval studio

Studiosändning från kvalet till SHL säsongen 2022/2023. Programledare är Lena Sundqvist.

Bild från filmen Mannen med den gyllene pistolen
Mannen med den gyllene pistolen

Kampen gäller en kraftfull solenergiapparat, som inte får hamna i kinesiska händer. James Bond ställs mot världens främsta lönnmördare, Scaramanga - vars kännetecken är gyllene pistolkulor.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Cilla håller på att få en 40-årskris och bestämmer sig för att ta en paus i förhållandet med Fredrik. Anton är rädd för en arbetskollega och när han konfronterar denna utmanar kollegan honom i en simtävling.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Fredrik ljuger för de andra och säger att han fått jobb som ekonomichef och strör pengar omkring sig. Jan-Olov inser att det är helt slut mellan honom och Irene och överväger att ta sitt liv.

Dödligt väder

En man kämpar för att rädda sitt hem när den dödligaste branden i Kaliforniens historia drar in över delstaten. En mamma i Arkansas försöker ta skydd när hennes hus slits sönder av en tornado. En ung skidåkare fastnar i en brunn i Idaho.

Bild från filmen London Fields
London Fields

En amerikansk författare, Sam, anländer till London för att skriva en sista bok innan han dör. På en pub möter han tre personer som ska visa sig ha en stor påverkan på hans liv och arbete under de kommande veckorna: Taxichauffören Keith, överklasskillen Guy och mansslukerskan Nicola. Nicola har en förmåga att veta när människor ska dö, och vet att hon själv ska dö på sin 30-årsdag. Och efter pubbesöket är hon övertygad om att hennes mördare är en av de tre männen.