OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

tisdag den 6 december

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen The 100
The 100

Det går fortsatt tungt för universums hjältar. Hoten ökar från alla håll och kanter och Clarke tvingas kämpa för sitt liv när hennes förflutna kommer ikapp henne.

Nya trafikpoliserna

Jason försöker få stopp på en oförsäkrad förare men det går inte som han tänkt sig. En biljakt tar vid och det är nära att en fotgängare skadas. Samtidigt tar en ung bilist ett alkoholtest och det visar sig att promillehalten är alldeles för hög.

Kronofogden knackar på

Här följer man kronofogdar i deras arbete i runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma.

112 - Först på plats Australien

Mark och Carina får ett akutlarm om en skärmflygare som kraschat in i en klippa. Men terrängen gör det svårt för dem att ta sig fram till olycksplatsen. Jamie och Mike försöker övertyga en cyklist som blivit påkörd att han bör få vård på sjukhus.

Nya trafikpoliserna

Kollegorna Ant Horsley och Dan Mitchell har fått nys om en vårdslös förare. Genom trafikkameror kan de lokalisera mannen och uppdraget verkar bli lätt tills en argsint familjemedlem dyker upp. På andra sidan stan åker Dave på larm om en stulen bil.

Polisens biljakter

Den erfarne polisen Brian tappar humöret när en pappa kör vårdslöst med sina barn i baksätet. Frågan är om han kommer ta till sig vad Brian säger? Barry tar till sina detektivknep för att få fast en efterlyst man som levt med falsk identitet.

Polisens biljakter

Lincolnshire har stora problem med trafikolyckor, något polisen arbetar hårt för att förebygga. Jon och hans hund Kanto är åter på jakt efter en misstänkt rånare och Jason Baxter åker på larm om en allvarlig trafikolycka.

Nya trafikpoliserna

Att minska risken för olyckor i trafiken är något polisen arbetar med på daglig basis och vi får följa med när Dave McAllister åker på larm om en vårdslös förare. John Terry tror knappt sina ögon när bilisten framför honom kör rätt in i ett träd.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Det är en hektisk dag för personalen på Heathrow Airport. 100 000 passagerare ska under dagen på olika avgångar vilket innebär ett pressat tidsschema. Allting försvåras när en passagerare försvinner och en annan blir aggressiv.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver utger sig för att vara en vapenhandlare för att kunna infiltrera en rebellgrupp i Latinamerika där en nunna och en svårt skadad man hålls som gisslan.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

I dagens America's funniest home videos tar hemmafilmarna med oss till stranden för ett gott skratt. En björn hälsar på utanför en familj, och katter och hundar ställer till det. En pojke tar en tur i sin lilla bil, och det är tur att han har hjälm.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Snön ligger tjock på gator och torg, och de är dags för pulkaåkning. Många hemmafilmare har tagit sig ut i snön och fångat några riktigt tokiga situationer på film. Vi bjuds även på en hel drös med knäppa och härliga hundar.

Polisens biljakter

Jon Peacock och hans nya narkotikahund Jack ger sig av på ett spännande uppdrag och Barry tvingas tänka utanför boxen för att få stopp på en bångstyrig bilist. Samtidigt görs en minst sagt oväntad upptäckt under en rutinkontroll.

Polisens biljakter

Styrkorna samlas för att få stopp på en välkänd langare. Spåren leder polisen i en oväntad riktning men frågan är om de är rätt? En alkoholpåverkad bilist gör vad han kan för att slippa blåsa och Barry tar upp jakten på en efterlyst man.

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio inför åttondelsfinalen i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Kim Källström, Vicki Blommé och Siavoush Fallahi.

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio efter åttondelsfinalen i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Kim Källström, Vicki Blommé och Siavoush Fallahi.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Bild från filmen Parlamentet
Parlamentet

Det röda blocket får här en ny statsministerkandidat i Parlamentet-debutanten Hanna Hedlund. Har hon fullt stöd av partikamraterna Nour El Refai och Henrik Hjelt? Det blåa blocket består av Shanthi Rydwall Menon, Mikael Tornving och Johan Rheborg.

Vuxna människor

Mathilda hjälper Emil och Yolanda med de juridiska delarna av skilsmässan och gör sitt bästa för att stänga ute sina olämpliga tankar om Nathan. Martha kämpar med sin outhärdliga chef och drabbas av en livskris som alla bara rycker på axlarna åt.

Anchorman - Legenden om Ron Burgundy

Ron Burgundy är nyhetsankare på den populäraste kanalen i San Diego. I den mansdominerade världen är han mannen med stort M men allt ändras när den snygga och begåvade reportern Veronica Corningstone börjar på stationen.

Bild från filmen Finaste familjen
Finaste familjen

Ann och Göran får besök av gamla vänner de träffat på en kryssning. Michelle och Lars-Henry renoverar badrummet. Marcus startar en app som snabbt blir en succé och han får Magnus att säga upp sig och börja jobba för honom. Johanna träffar en brandman.

Bild från filmen Finaste familjen
Finaste familjen

Ann är upprörd över att de bara är de trettonde rikaste på Östermalm. Göran börjar på en matlagningskurs och stöter på en gammal klasskamrat. Michelle träffar en italiensk gästforskare. Marcus börjar föreläsa och Magnus blir intresserad av kultur.

Bild från filmen Jägarna
Jägarna

Efter ett skottdrama bestämmer sig polisen Erik för att flytta hem till Norrland och ett samhälle som styrs av oskrivna lagar. Han börjar nysta i en jakthärva som involverar flera av hans gamla vänner. Nyss hemkommen blir nu Erik allas fiende.

Mordutredarnas nya fall

Kyrkans församling är i stor sorg när en av deras medlemmar hittas mördad. Trots en gedigen utredning har polisen inga misstänkta och bevismaterialet är bristfälligt. Men kanske finns förövaren närmare än vad de tror?