OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

tisdag den 18 juni

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver hjälper en åldrande stumfilmstjärna, vars filmer blivit stulna av rånare. Misstankarna faller snart på en gammal vän till skådespelaren.

Weekend med Gregg Wallace

Gregg har tagit sig till en av Europas populäraste destinationer - Budapest. Han inser att det är maten som får honom att bli förälskad i staden, med allt från traditionell gulasch till söta bakelser på gamla caféer.

Vägarnas superhjältar

Räddningstjänsten sätts under extremt hård press när stormarna Doris och Eleanor drabbar Storbritannien, med vindar på upp till 90 mph. En räddningshelikopter åker för att rädda en klättrare som ramlat ner för en 30 meter hög klippa.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyvers gamla vän Earl Dent behöver hjälp med att träna inför en boxningsmatch. Men några korrupta bookmakers vill ha en läggmatch och de försöker komma åt Earl genom hans dotter.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Poliserna Åsa och Elin hanterar ett fall av misstänkt kvinnomisshandel. Brandmannen Anders är ute med brandbåten när han får larm om en eldsvåda i Gamla stan i Stockholm. Ambulanssjukvårdaren Christer åker till en trafikolycka.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Sjukvårdspersonalen hjälper en familj med skador från en bilolycka, en kvinna med snabb och ostadig andning och en kvinna som är delvis förlamad på grund av en skallskada som hon ådragit sig i samband med trädgårdsarbete.

Kronofogden knackar på

Här följer man kronofogdar i deras arbete i runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma.

Pawn Stars: pantbanken

Gänget på pantbanken kommer över några sällsynta western-föremål. Kommer de att slå till på en bra deal eller rida tomhänta mot solnedgången?

Bild från filmen Stockholmspolisen
Stockholmspolisen

I Gamla stan har turister blivit bestulna och polisen konstaterar att de misstänkta gärningsmännen är efterlysta sedan tidigare. Söder om Stockholm får polisen larm om att kunder utanför en matbutik har problem med att låsa sina bilar.

Transporthjältarna

Down under i Darwin ska ett fartyg transportera en oljerigg på 23 000 ton. Samtidigt kämpar lastbilschauffören Connor Green med att transportera en enorm stenkross ombord ett flyg till Afrika.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

En person blir knivskuren vid ett gängbråk i Västerås och poliserna Elin och Antonio försöker hålla ordning på den stökiga brottsplatsen. Markus vid ambulansen i Nyköping får larm om en kvinna som har brutit benet.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Sjukvårdspersonal tar hand om en pojke som har blivit påkörd av en bil utanför sin skola, hjälper en äldre medborgare med en stor bula i huvudet och undersöker en kvinna som tros ha sepsis.

Kronofogden knackar på

Här följer man kronofogdar i deras arbete i runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma.

Pawn Stars: pantbanken

Ett antal stulna och lagmässigt tveksamma föremål försätter gänget på pantbanken i potentiellt trubbel.

Transporthjältarna

I en av Kinas största hamnar ska sex enorma containers transporteras till Miami, men teamet har bara tre dagar på sig att lasta. I England ställer vädret till det när Robin ska förflytta 6000 ton sand till Frankrike.

Bild från filmen The Motorway
The Motorway

Patrullerarna Alex och Steve kallas till en nödsituation när en hästbox fattar eld och riskerar att nödstopp av hela M1.

Bild från filmen Bäst i test Nya Zeeland
Bäst i test Nya Zeeland

Uppdragen i säsongens andra avsnitt inkluderar en enorm boll och en ko. Vi får ta del av hur deltagarna med glädje utmanar alla fem sinnen och Paul Ego gör ett dramatiskt uttåg från skjulet.

Bild från filmen The Rookie
The Rookie

Aspiranterna blir tillfälligt ihopparade med obekanta officerare. Jackson tvingas konfrontera sin rädsla när han ska samarbeta med Bradford.

Mordutredarnas nya fall

En ensamstående mamma i jakt på kärlek försvinner spårlöst. Efter intensivt sökande hittas hennes kropp instuvad i en låda på en pickup. Utredarna går igenom dejtingsajter och hittar en man med ett våldsamt förflutet. Är han mördaren?

Mordutredarnas nya fall

En 20-åriga kvinna i Snohomish County, Washington, tar en cykeltur men kommer aldrig hem igen. Polisen hittar hennes kropp ett kort stycke från bostaden. Det ska ta många år och tekniska genombrott innan utredarna kan fastslå vem mördaren är.

Bild från filmen Trigger Point
Trigger Point

Lana brottas med sina inre demoner och klandrar sig själv för den senaste händelseutvecklingen. Identiteten på bombmannen avslöjas och Lana är fast besluten om att inte förlora någon mer i sitt team när hon går på jakt efter den misstänkte.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Keshia vaknar peppad inför att tävla medan de andra tre med amulett är mer sammanbitna inför att deras öde ska avgöras. För de fyra finns bara två platser på Farmen kvar. Ett havererat uppdrag retar upp storbonden innan Anna anländer för kamp.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Storbonden står för ett viktigt förstekämpeval och såväl rykten som skrämseltaktik gör stämningen ännu mer spänd. En farmare överraskar med kökskunskaper på elitnivå och det börjar bli bråttom med de uppdrag som inte är klara än.

Bild från filmen Robinson
Robinson

Laget som slipper öråd hoppas på en härlig dag på stranden. För andra laget väntar både immunitetstävling och ett turbulent öråd där inget riktigt är som det verkar.

Bild från filmen Kalla fakta
Kalla fakta

Arktis är den plats på jorden där klimatförändringarna sker snabbast. Trots det byggs en fossilanläggning på Jamalhalvön med stöd av Sverige. Kalla fakta beger sig till platsen och undersöker konsekvenserna av Sveriges roll i projektet.