OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

tisdag den 5 december

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Simon och Fiona skyndar till en äldre kvinna som misstänks ha fått ett epileptiskt anfall och som är okontaktbar. Samtidigt slår Joe och Hannah på blåljusen på väg till en ung kvinna med självskadebeteende.

Felix stör en ingenjör

Felix Herngren åker till Shanghai för att träffa ingenjören Fredrik Wigström som utvecklar säkerhetsbälten. Felix får bland annat prova på att krocka med en bil in i en vägg. De utforskar också Shanghais bakgator och tävlar i pingis.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver hamnar bakom ratten på en experimentell racingbil efter att föraren skadats i en mystisk krasch under kvalificeringsheaten.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Kalle får larm om en man som hotar att tända eld på en person som han hällt bensin på. Peter skyndar sig till en man som ramlat ihop på gatan med hjärtstopp. Marie på Karlskronas akutmottagning får in en patient med allvarliga buksmärtor.

Polisens biljakter

Det blir mycket känslor på en och samma gång när en misstänkt kör in i polisofficer Faulkos bil och han måste åka akut till sjukhuset. Samtidigt får Liam hjälp av en hjältemodig förbipasserande när han försöker få stopp på en våldsam cyklist.

Polisens biljakter

Pete och Spike måste använda pepparspray när ett gripande spårar ur och Chris Lambert kämpar med att få stopp på en stulen Range Rover. Mo Rashad och polishunden Max ger sig av för att få fatt på en våldsam man som springer runt på gatorna.

Kronofogden knackar på

Kevin och Brian tvingas kontakta polisen när de ska utkräva en skuld av ett bussbolag. De undersöker också ett techföretag som hävdar att de har lämnat branschen de har varit verksamma i. Stewart och Elmor ställs inför ett hjärtekrossande återtagande av en fastighet, där hyresvärdarna tvingas vräka en hyresgäst som kämpar mot en hjärntumör.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Pawn Stars: pantbanken

Corey blir förtrollad av en samling magiska minnesföremål och han blir sjövild av en vintage Harley Davidson t-shirt. Senare åker Rick och Chum till Kalifornien för att titta på en enorm Disneysamling.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Brandmannen Stefan larmas ut till en lägenhetsbrand där en person finns kvar bland lågorna. Polisen Henrik åker ut till ett bråk på en tågstation och poliserna Martina och Sofia larmas ut till ett pågående inbrott.

Polisens biljakter

En fartfylld biljakt tar vid för Chris och hans kollegor. När föraren plötsligt kastar sig ut från bilen och smiter tvingas polishunden Ronny rycka in. Jimmy Grieves försöker hitta en anledning att stoppa en man han misstänker bär droger.

Polisens biljakter

Polisen tvingas ta till extrema åtgärder när de blir beskjutna av en våldsam man. Flera lådor fyllda med kokain hittas i en taxi, och Liam har sina misstankar om vem som är den skyldige. Samtidigt har Chris händerna fulla med ett bråkigt par.

Pawn Stars: pantbanken

En t-shirt som signerats av Mick Foley dyker upp och Rick kallar in en speciell gäst för att verifiera äktheten. En säljare kommer sedan in med en oöppnad McDonalds-kaka från 1980.

Kronofogden knackar på

En gäldenär blir våldsam när hon försöker bevisa att hennes familjeföretag är bankrutt. Tre ensamstående mammor tvingas vräkas ur samma byggnad på grund av hyresvärdens skulder. En familj har inte råd att betala en operation som räddade livet på deras hund.

Polisens biljakter

I Nottingham får en droghandlare en stor överraskning när Rob och Nathan dyker upp. Men överraskningarna slutar inte där. Samtidigt, i en annan del av staden, försöker en oförsäkrad förare ljuga för Rob och Spence om sin identitet.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Cilla och Fredrik är ett par igen, men hur är det med samlivet? Behövs det en nytändning? Antons mamma Irene har förverkligat sin dröm och öppnat en ekivok boutique.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Jan-Olof bestämmer sig för att tjäna pengar på ett udda sätt.

Bild från filmen Parlamentet
Parlamentet

Det röda blocket får här en ny statsministerkandidat i Parlamentet-debutanten Hanna Hedlund. Har hon fullt stöd av partikamraterna Nour El Refai och Henrik Hjelt? Det blåa blocket består av Shanthi Rydwall Menon, Mikael Tornving och Johan Rheborg.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Demi måste handskas med försenade flygresenärer. Ian befinner sig på landningsbanan när den plötsligt intas av beväpnade poliser.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Denna gång får personalen tampas med överförfriskade semesterfirare, narkotika och drönare. Dessutom är Gatwicks flygplats stängd och Sue och Demi kämpar för att ta hand om det stora antalet resenärer som strömmar till Heathrow.

There's Something About Mary

Tönten Ted missade chansen att få gå på skolbal med sin stora kärlek Mary. Flera år senare anlitar han den sliskige privatdetektiven Pat för att söka rätt på henne - men Pat faller själv för Mary.

Bild från filmen Bröderna Karlsson
Bröderna Karlsson

Singeln Niklas Bering lever ett bra liv i Stockholm med ett toppjobb på en advokatbyrå. Men allt förändras när han får veta att hans biologiska mamma, som han aldrig haft kontakt med, har gått bort och att han har en tvillingbror. Niklas beger sig till Luleå för att träffa sin bror Hasse, som visar sig vara hans raka motsats. När Hasse senare oväntat dyker upp hemma hos Niklas går han motvilligt med på att låta honom stanna några dagar. Snart har Hasse vänt upp och ner på Niklas tillvaro.

Bild från filmen Brorsor 4ever
Brorsor 4ever

Kenny och Josef har en stor karateshow framför sig och behöver därför vara utvilade och pigga. Det är dock inte så lätt när deras granne ger ifrån sig märkliga ljud. För att bli kvitt sin plågoande tar de till riskfyllda olämpligheter.