OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

fredag den 21 januari

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2009. Eddies fru vill inte spendera tid med honom och han vill att Cheaters tar reda på vad hon sysslar med. Den resande affärsmannen Benjamin är ledsen över att hans flickvän inte vill spendera tid med honom när han väl är hemma. ,.

Dödligt väder

Brittisk dokumentärserie från 2018. Den värsta jordbävningen på nästan ett sekel drabbar Ecuador. Den fångar en familj i deras våldsamt skakande lägenhet och tvingar en polis till en oerhört modig räddningsinsats av sin vän som är instängd under ett kollapsat hotell. ,.

Trauma rescue squad

Brittisk dokumentärserie från 2019. En kvinna har knivhuggits till döds i sitt hem och sjukvårdspersonalen kallas till platsen för att vårda den huvudmisstänkte. En vild polisjakt resulterar i ett brutet ben och ambulans tillkallas efter att en äldre kvinna kollapsat mitt i natten. ,.

Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2018. Polisen stoppar ett gäng grabbar och deras trimmade bilar. Polisen griper även en kvinna som, efter att ha bråkat med sin make, druckit några glas vin och satt sig bakom ratten. ,.

Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2018. Det är fullmåne och polisen är beredd på galenskap. En patrull stoppar en kvinna som visar sig vara allt annat än samarbetsvillig och en liten incident leder till stort drama. ,.

Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2018. Polisen stoppar en bil som nästan faller i bitar och där testar positivt metamfetamin. En äldre man blir stoppad efter att ha varit på puben och satt sig i bilen med några öl för många innanför västen. ,.

Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2014. Wrong side of the road Robert. En kvinna har precis blivit av med sitt jobb och hennes make går ut med sina vänner för att dränka sin sorg. Med alldeles för många drinkar under bältet försöker mannen köra hem, men han kommer inte särskilt långt innan polisen rycker in. ,.

Bild från filmen Kronofogden knackar på
Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Can't Pay We'll Take It Away. Stewart och Iain jagar en byggare som inte har tillfredsställt en kunds behov. De åker även till norra Wales, där en bonde är skyldig en leverantör pengar. Del och Brian hamnar i ett bisarrt dödläge när en dotter försöker köpa sin skuldsatte far lite tid. ,. Säsong 4. Del 17 av 24.

Bild från filmen Magiska blåsningar
Magiska blåsningar

Amerikansk underhållning från 2017. Michael poserar som hantverkare och lurar för sina kollegor med ett förtrollande ljud. ,.

Bild från filmen Magiska blåsningar
Magiska blåsningar

Amerikansk underhållning från 2017. Michael beger sig till Chicago där han utför trolleritrick för intet ont anade människor i en hälsobutik och på en tunnelbanestation. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. I kvällens avsnitt får vi se barn som testar på livet som försäljare. Pappor med gymnastikambitioner och familjer vars båtturer inte blir lika harmoniska som förväntat. Vi får även beskåda otaliga cykelolyckor, vissa mer smärtsamma än andra. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Alfonso har laddat upp med massor av nya klipp som får det att värka i magen av skratt. Det bjuds på flera hemmaträningstips som inte går som planerat, barn med humörsvängningar och så blir det givetvis ett besök till hundparken. ,.

Lego Masters Australien

Australisk underhållning från 2021. Snow globe. Deltagarna får tio timmar på sig att skapa en valfri värld inuti en snöglob. Utmaningen denna gång är inte bara estetik, berättande och teknisk förmåga utan även hur väl lagen lyckas få den fallande snön att interagera med deras kreationer.

Trav

V75 Direkt med V4. Direktsänd V75-omgång, med V4. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Trav

V75 Direkt. Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Dödligt väder

Brittisk dokumentärserie från 2019. En invånare i Mati i Grekland är riktigt illa ute när enorma skogsbränder ödelägger kustbyn. Turister och djur försöker fly när en fruktansvärd hagelskur drabbar en djurpark i Colorado. Några vandrare i Turkiet överraskas av en plötslig översvämning. ,.

Teknikens under

Brittisk dokumentärserie från 2020. Teknikens under. Följ med och ta del av hemligheterna bakom ett av världens största kryssningsfartyg - MSC Bellissima. Vi får lära oss allt ifrån hur skrovet är uppbyggt till hur fartyget har kapacitet att färda över 7000 passagerare på samma gång. ,.

Brynolf & Ljung - street magic

Svensk underhållning från 2016. Programledarna Erik och Mackan får besök av Brynolf och Ljung och får lära sig varför man aldrig ska satsa pengar mot en trollkarl. Övriga medverkande är bland andra Gustav Norén, Eric Saade, Oscar Zia, Dan Ekborg, Robert Gustafsson, Molly Pettersson Hammar, Maria Lundqvist och Hanna von Spreti. ,.

Bild från filmen Pang i bygget
Pang i bygget

Brittisk komediserie från 1979. Waldorf salad. En amerikansk gäst är missnöjd med servicen när han vill ha lagad mat trots att det är sent. Kocken har gått hem så Basil får ställa sig i köket för att laga en för honom okänd rätt. Dessutom verkar den amerikanska gästen gadda ihop sig med hotellets andra gäster. ,.

Bild från filmen Pang i bygget
Pang i bygget

Brittisk komediserie från 1979. The kipper and the corpse. När en hotellgäst dör i sömnen måste Basil ombesörja så att kroppen avlägsnas på ett diskret sätt så att övriga hotellgäster inte blir avskräckta. Något som är lättare sagt än gjort. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2020. Den här gången i America's funniest home videos får vi äran att hänga med på både bröllop och examensfirande. Dessutom blir det heltokiga restaurangbesök och mycket mer i dagens stora skrattfest. ,.

Bild från filmen Johan Falk: Kodnamn Lisa
Johan Falk: Kodnamn Lisa

Svenskt kriminaldrama från 2012. En grupp beväpnade män bryter sig in i Franks hem och han och hans familj flyr hem till Johan. Samtidigt sker fler attacker i Göteborg.

Bild från filmen Förhandlaren
Förhandlaren

Amerikansk action från 1998. Danny Roman är polisförhandlare som blir lurad och får polisen efter sig. I panik tar han kontroll över en byggnad. Danny frågar efter den enda förhandlare som han litar på, Sabian. Polisen vill gå in i byggnaden med våld. Sabian vet att det enda sättet att rädda Dannys liv är att bli hans partner. Nu måste polisen förhandla med dem båda.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2007. You kill me. Hodges arrangerar hypotetiska mordfall i labbet för att hans kollegor ska kunna öva, men kollegorna vet inte att han även har andra motiv. Efter Saras farväl försöker alla trösta Grissom. ,.