OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 4 februari

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Kronofogden knackar på

Gary och praktikanten Cona besöker en ung man i södra London som har en skuld på över 11 000 pund. Situationen blir riskfylld när mannen får tag i en kniv. En före detta professionell fotbollsspelare försöker undvika att betala en skuld.

Gränsbevakarna Kanada

I bagagehallen i Vancouver är detektorhundarna på gott jakthumör. En amerikan har dålig koll på de kanadensiska vapenlagarna. I Montreal verkar en återvändande bröllopsbrud ha brutit mot några av sina nyligen lagda deklarationslöften.

Gränsbevakarna Kanada

En irriterad resenär i Montreal sätter gränsbevakarna på prov. Frukt tillhörande ett par som återvänder från Haiti verkar vara fyllda med mer än bara näring. En amerikansk jägare som anländer till en gränskontroll sköter saker på sitt egna sätt.

Dödligt väder

En orkan i klass fem vid namn Dorian drar in över Bahamas och orsakar stor förödelse. I Arizona drar en kraftig översvämning med sig ett kärlekspar och en våghalsig räddningsaktion måste inledas.

Polisens biljakter

Hundpatrullen får en intensiv kväll när de, tillsammans med poliserna, jagar rätt på en gärningsman i en Audi. Inspektör Steve får en deja-vu-upplevelse när han arresterar samma man två gånger på en dag.

Polisens biljakter

Inspektörerna Rob och Dan jagar en gärningsman klädd i en självlysande jacka, som inte gör jakten särskilt svår. I en park jagas en misstänkt person på en sparkcykel.

Bild från filmen Border Security: America's Front Line
Border Security: America's Front Line

I San Francisco misstänker poliser att en resenär planerar att göra mer än att bara besöka en vän. På flygplatsen i Detroit packar en passagerare en pistol. Ett kriminellt förflutet kan få förödande konsekvenser om du ska ta dig in i USA.

Bild från filmen Border Security: America's Front Line
Border Security: America's Front Line

I Detroit vill poliser ha bevis på att en kanadensisk invånare inte bor illegalt i USA. Jordbruksspecialister söker efter potentiella sjukdomar i torkade växtprodukter.

Bild från filmen Border Security: America's Front Line
Border Security: America's Front Line

En sydamerikansk surfare har vaga resplaner vilket skapar många frågetecken för tullpersonalen. Ett läskigt djur har följt med ett par i deras resväska.

Bild från filmen Border Security: America's Front Line
Border Security: America's Front Line

Poliser misstänker att en kinesisk medborgare planerar att stanna längre än hon påstår. En indisk präst blir förhörd då han tros utöva olagligheter.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Demi måste handskas med försenade flygresenärer. Ian befinner sig på landningsbanan när den plötsligt intas av beväpnade poliser.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Denna gång får personalen tampas med överförfriskade semesterfirare, narkotika och drönare. Dessutom är Gatwicks flygplats stängd och Sue och Demi kämpar för att ta hand om det stora antalet resenärer som strömmar till Heathrow.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

En cirkusartist från Panama anländer till flygplatsen, men Bob ifrågasätter resenärens visum. Harry får bråttom när en nödsituation uppstår på ett inkommande flyg. En resenär har tappat sitt pass och Demi engagerar sig i sökandet.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

En fridlyst papegoja flyger in på flygplatsen. En man försvinner på ett flygplan. Ian och Steve kämpar med att hålla landningsbanorna öppna under en snöstorm och personalen på flygplatsen måste hantera efterdyningarna av en polarvirvel.

Polis på plats

Under en lugn sommareftermiddag får konstaplarna Calum Reid och Sally Mitchell ett samtal från Trudy vars före detta man vägrar att lämna hennes hem. Men när poliserna anländer finns inga tecken på oroligheter.

V75 Direkt med V4

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Bild från filmen Britain's Ocean Warriors
Britain's Ocean Warriors

Vi följer de två unga rekryterna Dom och Kane, som gör ett försök att bli en del av en av Storbritanniens främsta militärorganisationer. De har båda genomgått sex månaders träning, men kan de bli en av de en procenten som lyckas ta sig hela vägen?

Star File

Fokus på skådespelaren Meryl Streeps liv och karriär.

Mordutredarnas nya fall

Året är 1990 när tre prostituerade personer blir brutalt mördade och lämnade vid en flod. Polisen jagar en seriemördare. Djurhår, fibrer och fingeravtryck hittas men gärningsmannen förblir oidentifierad. Genombrottet kommer mer än 20 år senare.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Inför den hektiska semesterperioden råder det bagage-kaos på terminal 4. Samtidigt kommer Mo med en briljant lösning för att ingen resenär ska bli strandsatt utan sitt bagage.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Terminal 3 får en ny restaurang. Hunden Jessie som jobbar i tullen luktar till sig tusentals kronor. Demi förhindrar en hjärtattack.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Hästar är ståtliga och häftiga djur, och människan har sedan länge stått vid deras sida. Men att rida dem är inte alldeles enkelt, det förstår vi i America's funniest home videos när amatörer ger det ett försök - och kastas av.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Programledare Alfonso Ribeiro bjuder bland annat på ett kollage av misslyckade bröllop som får publiken att vika sig dubbel av skratt. Det blir även gulliga barn och kaosartade pool-tricks som lockar till skratt den här gången.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Midsommarafton närmar sig och Fredde och Alex planerar att fira med sina familjer och vänner i skärgården. Till Alex förtret lyckas charmören Palle bli medbjuden och till råga på allt har även snål-Ove nästlat till sig en inbjudan.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Det är dags för Anna att föda och Alex gör allt för att hjälpa till men inser att det inte är så lätt att tillfredställa Annas krav. Margareta försöker också hjälpa till vilket skapar ännu mera oreda.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

När Johans styvdotter, Ninas, pappa Örjan inte lyckas betala en skuld till en estnisk byggfirma kidnappas Nina. Johan och GSI blandar sig i fallet vilket inte ses med blida ögon av den estnisk-ryska maffian.

Extreme ice railroad

Lokförare JR och hans praktikant Trevor kämpar genom snöstormar för att hämta upp stora partier virke och papper som de sedan fraktar tillbaka till Cochranes godscentral.

Bild från filmen Gone in 60 Seconds
Gone in 60 Seconds

Den före detta biltjuven Randall Memphis Raines lillebror Kip hamnar i problem med maffian. För att rädda Kips liv tvingas Randall samla ihop sitt gamla gäng. Men uppdraget är farligt och snudd på omöjligt.