OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 9 december

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Felix stör en ingenjör

Felix Herngren har begett sig till den namibiska vildmarken för att möta ingenjören Anna Rundgren som har som uppdrag att förse befolkningen med el. Hon lever i extrem hetta och brist på bekvämligheter men det är inget som bekommer henne.

Felix stör en ingenjör

Felix Herngren åker till Shanghai för att träffa ingenjören Fredrik Wigström som utvecklar säkerhetsbälten. Felix får bland annat prova på att krocka med en bil in i en vägg. De utforskar också Shanghais bakgator och tävlar i pingis.

Felix stör en ingenjör

Felix Herngren besöker ingenjören Therese Jombart i Sao Paolo i Brasilien. Therese är expert på sociala medier och arbetar med att hitta tekniska lösningar till mobiler. Det blir både cocktailpartyn och affärsresa för Felix.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Det är nyårsafton och Joe och Ash måste akut köra en ung man till sjukhus efter att han har tagit en överdos. Gaz och Lee beger sig till ett nyårsfirande där en fyrverkeripjäs skadat en mans huvud.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Simon och Fiona skyndar till en äldre kvinna som misstänks ha fått ett epileptiskt anfall och som är okontaktbar. Samtidigt slår Joe och Hannah på blåljusen på väg till en ung kvinna med självskadebeteende.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Läget är kritiskt när ambulanspersonalen får larm om en stor motorvägsolycka. Flera bilar skickas till platsen utan att veta exakt vad som väntar. Samtidigt får en kvinna akut hjälp och Ollie försöker hålla nere en patients blodtryck.

Brynolf & Ljung - Street magic

Brynolf och Ljung får skådespelarna Maria Lundqvist och Ola Forssmed att tappa minnet och leker med elden inför en häpen Eric Saade. Övriga medverkande är bland andra Kristin Kaspersen, Lasse Åberg, Sven Melander, Hasse Brontén, Gustaf Norén, Alexandra Bring och Isa Tengblad.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Åttio procent av Englands besökare anländer med flyg och denna dag ankommer det första utrikesflyget redan 04.50 med passagerare från Australien. Gränskontrollen stoppar en misstänksam man och en blinddejt tar vid på ankomstterminalen.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Det är ofta kändistätt på Heathrow och vi får följa med när Carlo möter upp en mycket speciell passagerare. Dessutom testar British Airways sin nya robot på flygfältet och polishundar tar upp jakten på svarta pengar i tullen.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Demi måste handskas med försenade flygresenärer. Ian befinner sig på landningsbanan när den plötsligt intas av beväpnade poliser.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Denna gång får personalen tampas med överförfriskade semesterfirare, narkotika och drönare. Dessutom är Gatwicks flygplats stängd och Sue och Demi kämpar för att ta hand om det stora antalet resenärer som strömmar till Heathrow.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

En cirkusartist från Panama anländer till flygplatsen, men Bob ifrågasätter resenärens visum. Harry får bråttom när en nödsituation uppstår på ett inkommande flyg. En resenär har tappat sitt pass och Demi engagerar sig i sökandet.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

En fridlyst papegoja flyger in på flygplatsen. En man försvinner på ett flygplan. Ian och Steve kämpar med att hålla landningsbanorna öppna under en snöstorm och personalen på flygplatsen måste hantera efterdyningarna av en polarvirvel.

V75 Direkt med V4

Travmagasin.

V75 direkt

V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.

Sverige mot Norge

I huvudtävlingen ska de båda lagen ta sig fram i Gaustablikks backar på rullskidor. Under middagen berättar Tarjei Bø och Ingrid Tandrevold om karriärer, förebilder och familj.

Bild från filmen Expeditionen
Expeditionen

Efter en mycket tuff vandring i ett landskap liknande Mordor, från Gokyo till Draknak, känner sig deltagarna sig helt utmattade. Anjas mage blir allt sämre och Daniel huvudvärk vill inte ge med sig. Nu verkar vad som helst kunna hända.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Cilla och Fredrik är ett par igen, men hur är det med samlivet? Behövs det en nytändning? Antons mamma Irene har förverkligat sin dröm och öppnat en ekivok boutique.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Jan-Olof bestämmer sig för att tjäna pengar på ett udda sätt.

Bild från filmen Parlamentet
Parlamentet

Det röda blocket får här en ny statsministerkandidat i Parlamentet-debutanten Hanna Hedlund. Har hon fullt stöd av partikamraterna Nour El Refai och Henrik Hjelt? Det blåa blocket består av Shanthi Rydwall Menon, Mikael Tornving och Johan Rheborg.

Bild från filmen Ad Astra
Ad Astra

Astronauten Roy McBride färdas till solsystemets yttersta delar för att försöka hitta sin försvunne far. Hans resa kommer att avslöja hemligheter som sätter mänsklighetens existens på prov och samtidigt ifrågasätter vår plats i universum.

Bild från filmen Widows
Widows

Widows är berättelsen om fyra kvinnor utan något gemensamt förutom skulden deras döda män lämnat efter sig. Konflikten trappas upp när kvinnorna går ihop för att trygga sin framtid...

Brottsplats New York

När 26-årige Joey lämnar en nattklubb på Manhattan vid 3-tiden, berättar han för sina vänner att han ska gå på en efterfest med några han just träffat. Men sedan hörs han aldrig av igen. Hans familj och vänner hjälper NYPD att lösa fallet.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver ger sig ut på jakt efter en förmögenhet i stulna diamanter.