OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

måndag den 12 juni

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Dödligt väder

Brittisk dokumentärserie från 2020. I Australien blir en far och hans 19-åriga dotter omringade av en kraftig skogsbrand. I de franska alperna blir två skidåkare begravda av en lavin. I det vanligtvis väderlugna Amsterdam kämpar en liten jolle mot hård vind. ,.

Bild från filmen Sveriges mästerkock
Sveriges mästerkock

Svensk matlagningstävling från 2022. Det har blivit dags att kora Sveriges mästerkock 2022 och finalisterna ska laga en exklusiv trerättersmeny. Temat är bokstaven K där förrätten ska innehålla kaviar, varmrätten kronhjort och desserten körsbär. ,.

Bild från filmen Inside the ambulance
Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2020. Ambulanspersonalen i Stoke och Dudley åker långt för att hjälpa en person som varit med om en cykelolycka. En man som trillat och en kvinna med svår cancer. En sjukhusbesökare blir plötsligt en patient på sjukhuset. ,.

Dödligt väder

Brittisk dokumentärserie från 2020. I Jonesbro i Arkansas orsakar en tornado står förstörelse. I Idaho går ett stunt fel när en man försöker simma under isen på en frusen sjö. I de italienska alperna fastnar en far och hans dotter i en kabinlift när en snöstorm uppstår. ,.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2011. En man i Kristianstad har försvunnit under en fisketur och polisen befarar det värsta. Brandmannen Joakim får larm om en barnfamilj som trillat ur en sjunkande båt vid Slussen i centrala Stockholm. För ambulanssjuksköterskan Markus pendlar arbetsdagen mellan liv och död. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Kollegorna Bob och Bo tvingas hålla ett högt tempo när de försöker få stopp på två misstänka i en vit van. När förövarna ger sig av till fots har poliserna inget annat val än att skynda sig efter. Samtidigt tar Martin upp jakten på en fortkörare. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Det blir inte många timmars sömn för poliserna i Halifax som utan vidare framgång kämpar med att få stopp på galen bilist. Sophie har händerna fulla med ett alkoholpåverkat par och pepparsprej dras fram när en misstänkt försöker fly. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Can't pay we'll take it away. Stewart och Iain hamnar i en het situation när en gäldenärs son hotar med att bränna upp hyreslägenheten de vräks ur. Brian och Del tvingas ta till oortodoxa metoder när de får svårt att hitta en man som är skyldig en uthyrare en del pengar. ,.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2011. I Västerås är polisen Åsa med om en våldsam biljakt genom Västerås centrum. På Johannes Brandstation får Jocke rycka ut med brandbåten för att rädda en man som är ombord på en färja. På helikopterbasen i Östersund får Gustav ett larm om en kvinna som har kraftiga buksmärtor. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2016. Det bjuds på skrattfest i Americas' Funniest Homevideos. Massor av pinsamma stunder, komiska olyckor, gulliga djur och klumpiga barn utlovas. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Polisofficer Steve Oliver bevittnar ett rånförsök och kallar på förstärkning för att få fatt på den misstänkte. En husrannsakan tar vid i jakten på en skytt men operationen går inte som förväntat och en polishelikopter tvingas rycka in. ,.

Polisens biljakter

Brittisk dokumentärserie från 2019. Kollegorna Claire och Tom har svårt att få styr på en full man och tvingas ta till ett annorlunda knep för att få situationen under kontroll. Läget är kritisk när en dubbeldäckare kör in i en bro och blåljus slås på när Steve jagar en rånare. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Can't Pay We'll Take It Away. En väldigt sårbar hyresgäst barrikaderar sig i sin lägenhet. Paul och Ben tvingas ringa polisen efter en hel tirad av förödmjukelser. Brian och Del åker till Northamptonshire för att besöka ett taxibolag som inte har följt den upprättade avbetalningsplanen. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2016. Det bjuds på skrattfest i Americas' Funniest Homevideos. Massor av pinsamma stunder, komiska olyckor, gulliga djur och klumpiga barn utlovas. ,.

Nya trafikpoliserna

Brittisk dokumentärserie från 2020. Trafikpolisen Karl kallas till en incident där en äldre förare kört rakt in i ett hus och förstört en gasledning. Nu sitter föraren fast i sin bil, samtidigt som risken för en gasexplosion ökar. ,.

Hjälp! De tar min bil

Brittisk dokumentärserie från 2021. Varje dag kör hundratusentals bilar olagligt runt i Storbritannien, vissa är obeskattade, har körförbud, oförsäkrade eller varit inblandade i brott. Vi följer företagen som beslagtar dessa fordon till ägarnas ilska och bestörtning.

Bild från filmen Australian ninja warrior
Australian ninja warrior

Australisk underhållning från 2017. Grand Final. Endast 21 ninjor av 250 klarade sig hela vägen till Grand Final och chansen att kamma hem prispotten och titeln Australian Ninja Warrior. Finalen består av 17 brutala hinder som ska avklaras snabbast möjligt.

Bild från filmen Älskade spion
Älskade spion

Brittisk action från 1977. En brittisk atomubåt försvinner spårlöst och Bond får i uppdrag att ta reda på vad som skett. Samtidigt har även en rysk ubåt försvunnit och KGB skickar ut sin kvinnliga toppagent Anya Amasova för att undersöka saken. Båda sidor misstänker varandra men snart står det klart att ingen av dem har något med det som skett att göra. Spåren pekar mot den rike skeppsredaren Karl Stromberg som har ett havsforskningslaboratorium utanför Sardinien. MI6 och KGB beslutar sig för att samarbeta och Bond och Amasova upptäcker att Strombergs plan är långt mer ondskefull än de någonsin kunnat föreställa sig.

Bild från filmen Cold pursuit
Cold pursuit

Brittiskt drama från 2019. Snöröjaren Nels är en vanlig man som håller vägarna fria för invånarna i Kehoe, Colorado. Men när hans son blir mördad beger han sig ut efter hämnd på en drogkartell i Denver, som snart tror att ett rivaliserande gäng är ute efter att starta krig.