OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

måndag den 6 februari

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Robinson
Robinson

Vinnaren i duellen blir Befälhavare och spänningen trappas upp när hen ska utse en följeslagare. Ö-rådet väntar och Befälhavaren har chans att utnyttja all sin makt. Det sätter griller i huvudet på övriga deltagare och nervositeten är ovanligt stor.

Extreme ice railroad

Gruvan vid Kapuskasing är en av järnvägens viktigaste kunder, våldsamma snöstormar och is hotar att få järnvägsnätets längsta och tyngsta godstransporter att spåra ur.

Lego Masters Australien

Två nya utmaningar väntar de återstående lagen i dagens avsnitt. I den första tävlingen ska de smälta samman två olika djur till ett enda fantastiskt vidunder och i det andra delmomentet ska de skapa valfria kreationer att ta med till planeten Mars.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Seriemördaren Zito lyckas rymma från rättsalen i samband med en rättspsykiatrisk undersökning. MacGyver och Murphy tvingas in i en ondsint lek när de försöker fånga in honom.

Polisens biljakter

Polisofficer Steve måste färdas akut till sjukhus efter att en misstänkt attackerat honom med sina nycklar. En bensintjuv jagas till fots efter att han övergivit sitt fordon och Chris Bastow åker ut på ett larm om en minst sagt galen bilist.

Polisens biljakter

Chris och Kevin ger sig av till Yorkshire för att leta upp en stulen bil. För Carl håller en biljakt på att få förödande konsekvenser när den misstänkte kör rätt in i polisbilen samtidigt som Emily kämpar med att få fast en förare utan körkort.

Kronofogden knackar på

Matt och Garry besöker en person som är skyldig mer än 2000 pund i parkeringsböter. Stewart och Iain besöker en kvinna som är skyldig sin veterinär 1800 pund, men hon menar att hennes hund blev feldiagnostiserad.

Kronofogden knackar på

Gary och Paul försöker driva in 2 500 pund från en krog i Kent. Gary och Cona kommer i kontakt med en familj som är skyldiga över 80 000 pund i advokatkostnader efter en arvstvist.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Halloweenvideor med barn i tunga kostymer som äter middag medan de bär masker och en hund som är villig att lifta med vem som helst.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver ärver en veteranbil av Harry men en kriminell liga tror att ett ovärderligt smycke gömmer sig i bilen.

Polisens biljakter

Med livet som insats försöker Bob och hans kollega Bo stoppa en van som kör utan hämningar genom ett bostadsområde. Martin Willis får syn på en bilist som kör över 160 km i timmen och Chris jagar en förövare till fots.

Polisens biljakter

Ben Pearson får sätta foten på gasen för att hinna med en stulen bil som kör i 160 km i timmen. En stor polisinsats sätts igång för att få fatt på en välkänd langare och en bensintjuv gör tillvaron svår för den brittiska polisen.

Kronofogden knackar på

Mike och Terry är på jakt efter bilägare med utestående lån. Paul och Steve vräker en taxichaufför som har en skuld på nästan 30 000 pund.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Polisens biljakter

Poliserna skyndar till ett bostadshus där en kvinna påstås ha blivit attackerad med kniv av sin pojkvän. Ute på vägarna arresterar teamet en trio som misstänks ha stulit en äldre mans bil.

Bild från filmen Britain's Ocean Warriors
Britain's Ocean Warriors

Vi följer med en grupp soldater på ett fartyg i mexikanska golfen, när de förbereder sig för att ta sig upp på en båt som misstänks frakta droger. Nya rekryterna Tommy och Liam berättar om hur jobbet bidrar till Storbritanniens kamp mot droghandeln.

Mordutredarnas nya fall

Den enda läkaren i staden Laeger i West Virginia omkommer i en otäck brand och polisen tror att det rör sig om mord. Sonen till en av läkarens kollegor blir misstänkt för dådet och polisen tror sig ha funnit mördaren. Men har de gripit rätt person?

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Denna gång får personalen extra mycket att göra då landningsbanan stängs av och de måste spärra av ett flygplan fullt av passagerare. Dessutom får Ian agera polis.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Demi måste hantera en nödsituation och alla som kan bistå involveras. Rob ger sig iväg för att korsförhöra en intet ont anande resenär som anlänt till Storbritannien.

Bild från filmen Hotell Marigold 2
Hotell Marigold 2

Hela det sprudlande gänget är kvar på hotellet och får välkommet sällskap av den heta amerikanske hotellgästen Guy. Under tiden drömmer ägaren Sonny om att expandera samtidigt som han planerar sitt stundande bröllop.

Bild från filmen Gone in 60 Seconds
Gone in 60 Seconds

Den före detta biltjuven Randall Memphis Raines lillebror Kip hamnar i problem med maffian. För att rädda Kips liv tvingas Randall samla ihop sitt gamla gäng. Men uppdraget är farligt och snudd på omöjligt.