OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

måndag den 27 maj

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver åker till den lilla staden Maple Ridge för att ta sig an ett byggföretag. Deras planer för staden hotar att utmynna i en miljökatastrof.

Kronofogden knackar på

En familj i södra London tvingas lämna sin lägenhet. Allt går enligt planerna tills Brian och Graham gör en chockerande upptäckt. Paul och Steve ställs inför ett dilemma när en ung mamma och hennes två barn riskerar att hamna på gatan.

Nya trafikpoliserna

En stulen bil kör ifrån poliserna och slänger en brandsläckare rakt mot dem. En våldsam gärningsman stjäl en minibuss mitt i stan.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver hjälper några arkeologer som söker efter Alexander den stores grav men de upptäcker snart att de inte är de enda som försöker hitta den.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Gävlepoliserna Magnus och Andreas stoppar en bilförare som har kört av vägen fyra gånger under samma dag. Ambulanssjuksköterskan Anna i Göteborg hjälper ett barn med kramper. En bilolycka i Stockholm får brandmannen Micke att rycka ut.

Polisens biljakter

Det är dags för ännu en intensiv dag och natt för vägpoliserna, där brottslingarna och incidenterna avlöser varandra. Ett förbryllande fynd görs i en bil längs med motorvägen, samtidigt som andra team rycker ut till en våldsam krasch.

Polisens biljakter

Ett team tar fast en potentiell droghandlare och hittar några mystiska nycklar. Ute på vägarna letar ett annat team, i sällskap av polishunden Rambo, efter en misstänkt snattare.

Pawn Stars: pantbanken

Chum tar ledningen för att fixa bra deals när han tar med Rick på en road trip till Kalifornien för att titta på ett par vintage kicks som burits av Michael Jordan, en gång i tiden. Kommer dealen bli en slam dunk eller en foul?

Bild från filmen Stockholmspolisen
Stockholmspolisen

Christoffer åker på larm om ett pågående knivslagsmål. Några ungdomar springer runt med något som liknar pistoler. Regionala insatsstyrkan blir kallade till ett hotell där en beväpnad man tagit sig in på ett av hotellrummen.

Bild från filmen Mountain Men
Mountain Men

Mike ger sig ut på en farlig björnjakt. Jason lär sina två äldsta barn att fiska och överleva i Ozarkbergen. Jake tar med sig sina hundar på en pulshöjande träningsdag.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Calle och Christoffer vid ambulansen i Göteborg får larm om en man som har andningssvårigheter. Brandmannen Kristoffer får larm om en misstänkt flyktbil som brinner. Gävlepoliserna Andreas och Josefin gör stadens gator en Fredagskväll.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

En man måste evakueras med helikopter efter att ha blivit klämd under ett fordon. Senare hjälper sjukvårdarna en lätt förvirrad pensionär som ramlat och slagit sig, samt undersöker ett litet barn som har problem med andningen.

Kronofogden knackar på

Gary och praktikanten Cona besöker en ung man i södra London som har en skuld på över 11 000 pund. Situationen blir riskfylld när mannen får tag i en kniv. En före detta professionell fotbollsspelare försöker undvika att betala en skuld.

Pawn Stars: pantbanken

Gänget på pantbanken ser stjärnor när kändisar som Steve Carell, Dannis Quaid och Katie Couric kommer in för att slå till på en biljettdeal och Rick känner hysteri när en rockstjärna dyker upp för att kolla in en signerad gitarr.

Bild från filmen Mountain Men
Mountain Men

Mike flyr till fots från Kodiaks björnrika inland och Josh kämpar mot en präriehundskoloni. Jason tar sina barns överlevnadslektioner utomhus till nya ytterligheter. Kidd och Harry offrar en av sina boskapshjordar för flockens bästa.

Hjälp! De tar min bil

Polisen i Surrey blir överraskande när en motorcyklist stegrar på vägen framför dem. När de stannar motorcyklisten upptäcker de ännu fler lagöverträdelser.

Världens farligaste vägar

Skådespelaren Stephen Mangan och komikern Lara Ricote har aldrig träffats, men nu ska de bege sig ut på några av världens mest avlägsna vägar tillsammans. Resan tar dem genom krokodiltäta bäckar, galna hinder och svåra lerbankar.

Poliserna i våldsvågen

En narkotikapåverkad man som köpt sex flyr i bil, varpå polisen Rickard påbörjar en biljakt genom hela södra Stockholm. Michael blir extra inkallad då en eritreansk festival spårat ur på Järvafältet, där bilar nu bränns under upplopp.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

För personalen på Europas största flygplats är det aldrig en lugn stund. Denna dag arbetar personalen mot klockan för att ta emot tusentals passagerare från 84 länder. Även på djurcentret har personalen fullt upp då en tiger anlänt.

Bild från filmen Savage River
Savage River

Den dråpdömda Miki Anderson släpps ut efter ett långt fängelsestraff, ivrig att gå vidare med sitt liv. Hennes återkomst till hemstaden Savage River väcker dock starka känslor och långt ifrån alla är glada över att se henne igen.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Den här veckan är det sista chansen att ta sig till Torpet för fyra chanser till amulett och funderingarna kring hur storbonden resonerar tar såklart fart. Wincent kommer med uppdrag som kräver både smed, husmor och murarfärdigheter.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Trots starka känslor och oroliga tankar kring den stundande slakten gör alla sitt bästa för att delta och bidra. Det blir en slakt som bjuder på många insikter för farmarna och efteråt behövs en lugnare dag för att hantera vad de upplevt.

Hjulet

Petra Mede välkomnar Elias, Mats och Fanny till säsongens sista tävling. Mange Schmidt, Magnus Skogsberg Tear, Thomas Ravelli, Kalle Moraeus, Magdalena Kowalczyk och Klara Svensson hoppas kunna hjälpa våra tappra deltagare.

Bild från filmen Anders knackar på
Anders knackar på

Anders besöker Kajsa Bergqvist som bor ute i skärgården med sin partner Josefin i en fantastisk grosshandlarvilla med otroliga vyer. Kajsa och Josefin drömmer om ett växthus och vill göra blomlådor, men borde exempelvis prioritera att taket läcker.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Ambulanssjuksköterskan Sara får akutlarm om en kvinna med bröstsmärtor. Polisen Eric får ett larm om ett pågående bankrån. Brandmannen Micke kämpar med att släcka en industribrand.