OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

måndag den 11 december

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver och Jack Dalton hamnar mitt ett kidnappningsdrama när de ger sig ut för att leta efter Jacks mamma. Det visar sig att hon är på flykt undan både polisen, en prisjägare och en korrupt tjänsteman.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Arbetet för en brittiska ambulanspersonalen fortsätter och Gaz och Lee försöker att hjälpa en dement kvinna. En ensamstående pappa lider av bröstsmärtor och en liten flicka får hjälp av Jamie och Ollie efter att ha upplevt svårigheter med andningen.

Felix stör en ingenjör

Felix åker till Berlin och träffar ljudingenjören Adam Mirza. Han arbetar med att se till att det inte låter för mycket i och utanför tåg. Som praktikant får Felix prova på att köra spårvagn när man ska mäta ljudet.

Felix stör en ingenjör

Felix Herngren bjuds på extrem kyla och extrem värme när han besöker ingenjören Arvid Åhrberg som arbetar på LKAB i Kiruna. Felix första uppgift blir att åka dryga tusen meter under jord för att hämta upp järnmalm i absolut mörker.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyvers gamla rival Murdoc använder Penny Parker som lockbete i en bisarr plan att lura MacGyver i en fälla.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Brandmannen Tony rycker ut till en skola i Stockholm som står i lågor. Ambulanssjuksköterskan Angelika skyndar sig till en flicka som har blivit förgiftad. Polisen Martin hamnar i en våldsam konfrontation med en berusad person i Trollhättan.

Polisens biljakter

Larm inkommer om en pågående skjutning i ett bostadsområde och det är genast skarpt läge för den brittiska polisen. En efterlyst man upptäcks i Keighley och Ben är snabb på att ta upp jakten. Samtidig hotas Steve av en bilist.

Polisens biljakter

Hundföraren Steve har en tuff dag på jobbet när larm inkommer om en man som attackerat en person med en yxa. Väl på plats försvåras läget ytterligare. En drogpåverkad förare vägrar att berätta sanningen och Chris tar upp jakten på en efterlyst Audi.

Kronofogden knackar på

Stuart och Vic ska samla in en skuld från ett bröllop som spårat ur. I södra London ställs Paul och Steve inför ett moraliskt dilemma och i fallet därpå tappar de fattningen när de slutligen inser att gäldenären i fråga har spenderat pengar på dyr inredning.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Pawn Stars: pantbanken

Rick blir alldeles till sig av en speciell motorcykel, men kommer hans förhandlingar att räcka till? Corey blir sugen på en speciell artefakt som har en mystisk likhet med Chum.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

I Stockholm skyndar sig polisen Wille för att hjälpa en utsatt kvinna. Brandmannen Mattias rycker ut för att släcka en lägenhetsbrand i Stockholm. Polisen Calle tar upp jakten på flera misstänka gärningsmän i Uddevalla.

Polisens biljakter

Kollegorna Bob och Bo tvingas hålla ett högt tempo när de försöker få stopp på två misstänka i en vit van. När förövarna ger sig av till fots har poliserna inget annat val än att skynda sig efter. Samtidigt tar Martin upp jakten på en fortkörare.

Polisens biljakter

Det blir inte många timmars sömn för poliserna i Halifax som utan vidare framgång kämpar med att få stopp på galen bilist. Sophie har händerna fulla med ett alkoholpåverkat par och pepparsprej dras fram när en misstänkt försöker fly.

Pawn Stars: pantbanken

En hjälm som tidigare ägts av Evel Knievel dyker plötsligt upp på pantbanken. Senare öppnar Rick en kokbok som skrivits av konstnären Salvador Dali, vilket gör honom sugen på att anordna en middagsbjudning.

Kronofogden knackar på

Stuart och Elmore ska utkräva en skuld av en ensamstående mamma men tvingas kalla in polisen när de hittar två barn ensamma hemma. Paul och Phil får problem när de märker att en byggnad används som bordell. I norra London är en person skyldig sin hyresvärd mer än 11 000 pund.

Polisens biljakter

Det blir ännu en intensiv dag och kväll för teamen på vägarna, när biljakter, drogköp och våldsamma gärningsmän avlöser varandra.

Hemligt hav

Helena och Lou misstänker att besättningen på u-båten var inblandad i räddningen men inte velat ge sig till känna. Helena gräver i det hemlighetsstämplade fallet men svaren är få. Plötsligt når hon fram till kaptenen på det sovjetiska fartyget.

Brottsplats New York

Inför 2 000 åskådare på den världsberömda Metropolitan Opera, tar orkesterviolinisten Helen en paus och lämnar sin fiol, värderad till 20 000 dollar och sin stol - hon återvände aldrig. Detta blev en verklig tragedi i stil med Fantomen på Operan.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Sue räddar en musiker från att missa sin konsert. Säkerhetsrutinerna på Heathrow sätts på prov. På landningsbanan jobbar Ian för löneförhöjning.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Vi möter gränsstyrkans nya befäl, Rob, som får en hektiskt start på jobbet. Sophie och Rachel håller koll på säkerheten på landningsbanan.

Bild från filmen Polaroid
Polaroid

Ensamvargen Bird Fitcher har ingen aning om vilka mörka hemligheter som finns kopplade till den mystiska gamla polaroidkameran hon hittar. Men det dröjer inte länge innan hon upptäcker att dem som blir fotade med kameran möter ett tragiskt slut.

Bild från filmen Mitt stora feta grekiska bröllop
Mitt stora feta grekiska bröllop

Toula är sin grekiska familjs värsta mardröm: Hon är 30 år och ännu inte gift. När Toula börjar jobba på en resebyrå möter hon den charmige Ian Miller. Det är bara ett problem: Han är inte grek. Toula måste försöka dölja Ian för sin familj.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

En hord med myror i Amazonas regnskog förstör allt i sin väg. MacGyver hjälper en vän som är entomolog och en plantageägare att bli av med myrorna innan plantagen ödeläggs.

Star File

Fokus på filmskaparen M. Night Shyamalans liv och karriär.