OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

fredag den 21 januari

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2009. Janets make spenderar mycket tid framför datorn och stänger av skärmen när hon kommer in i rummet. Vad är det han döljer?. Lastbilschauffören Tim är bekymrad över hans flickväns bristande engagemang när de ses. ,.

Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Police Ten 7. En kabel TV-installation urartar och konstaplarna Cameron Costey och Chris MacPherson tvingas ingripa. Polisen blir inkallad när ett stort bråk bryter ut i Whangarei. En av personerna är märkbart berusad och får eskort hem, men det är utanför husdörren som den stora utmaningen börjar. Två män hamnar i handgemäng. ,.

Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Police Ten 7. Polisen rycker ut vid ett larm om en beväpnad lagöverträdare. Den huvudmisstänkte räds inte polisen och bemöter dem med en salva förolämpningar. En misstänkt kombi blir stoppad för genomsökning och de patrullerande konstaplarna hittar på ett och annat. Richard och hans hund Otto spårar en man på flykt. En polisenhet hjälper akuträddningstjänsten. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2017. Ian Blanchard kan ha räddat flera liv när han får stopp på en bilist som är så full att han inte ens kan ta på sig skorna. Det krävs en omfattande insats för att få stopp på en beväpnad man och jakten på en känd langare tar vid. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2017. Jim Hunt drar ihop sitt team för att gillra en fälla för en välkänd langare. Dan och Gordy letar efter en man som ska ha setts promenera runt med två knivar och John Dixon åker på larm om en billolycka. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Separation anxiety. En sönderbränd kropp hittas på en parkeringsplats och polisen måste matcha hjulspår och granska övervakningsfilmer för att komma närmare en lösning. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Office visit. En framgångsrik kirurg mördas utanför sin arbetsplats men den misstänkte mördaren har alibi för den aktuella kvällen. Kan mordet vara ett beställningsjobb?. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Kvällens avsnitt bjuder på katter som testar på hur det är att leka med fidget spinners, barn som handlar själva och hundar som sjunger karaoke. Vi får även ser hur det går när privatpersoner försöker hugga ner sina träd själva. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Alfonso har laddat upp med massor av nya klipp och det blir minst sagt svårt att hålla sig för skratt. Vi får bland annat se personer som verkar ha svårt med trappor, flygande hundar och hästar som gillar havregrynsgröt. ,.

Trav

V65 Direkt. I "V65 Direkt" visas 65-loppen direkt från travbanan. I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna går även igenom helgens V75-hästar.

Bild från filmen Magiska blåsningar
Magiska blåsningar

Amerikansk underhållning från 2017. Michael utför magi med hjälp av stresskulor och origami och demonstrerar en spray som kan förvandla vad som helst till bacon. ,.

Bild från filmen Magiska blåsningar
Magiska blåsningar

Amerikansk underhållning från 2017. Michael lurar några kollegor med en märklig hund och visar upp lite ny teknologi i en telekom-butik. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2017. Jenno och Bucko skyndar sig för att assistera deras kollega Jim som blivit påkörd. Dan och Gordy tvingas bli fysiska med en påverkad man och larm inkommer om en beväpnad man som kör runt på motorvägen. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2017. Kollegorna Dan och Gordy leder en fartfylld biljakt och ett stort antal poliser kallas ut när tumult på gatorna eskalerar. Samtidigt följer Jim sin magkänsla och stoppar en man han misstänker har droger på sig. ,.

Bild från filmen Kronofogden knackar på
Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2015. Specials: X-mas special. Det är juletid och en ung familj får en chock när de görs hemlösa trots att de betalat hyran. En butiksägare har mer än 5 000 pund i hyresskuld. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. I kvällens avsnitt får vi se barn som testar på livet som försäljare. Pappor med gymnastikambitioner och familjer vars båtturer inte blir lika harmoniska som förväntat. Vi får även beskåda otaliga cykelolyckor, vissa mer smärtsamma än andra. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Alfonso har laddat upp med massor av nya klipp som får det att värka i magen av skratt. Det bjuds på flera hemmaträningstips som inte går som planerat, barn med humörsvängningar och så blir det givetvis ett besök till hundparken. ,.

Mr Bean

Brittisk komediserie från 1992. Back to School Mr. Bean. Mr. Bean besöker en vuxenskola som håller öppet hus. Som vanligt orsakar Mr. Bean kaos och oreda i de föreläsningssalar och kurser som han besöker. Dessutom blir Mr. Beans bil stulen. ,.

Mr Bean

Brittisk komediserie från 1992. Tee Off, Mr. Bean. Mr Bean bestämmer sig för att testa på att spela golf. Det är inte en sport han har talang för och han genomför rundan med rekordmånga slag. ,.

Bild från filmen Hemvärn och påssjuka
Hemvärn och påssjuka

Svenskt folklustspel från 1997. Armén vill förlägga sina trupper till en bondgård i Halland under beredskapsåren. Men storbonden är inte så pigg på det då det skulle störa hans svartabörsaffärer. Något måste göras men frågan är om en släng av påssjuka kan göra susen.

Bild från filmen Johan Falk: Barninfiltratören
Johan Falk: Barninfiltratören

Svenskt kriminaldrama från 2012. Ett värdetransportrån går snett och en oskyldig dödas. GSI kontaktar alla sina informatörer för att försöka få fram vilka som ligger bakom rånen. Samtidigt har Frank bestämt sig för att göra upp med sitt gamla gäng en gång för alla.

Bild från filmen Logan Lucky
Logan Lucky

Amerikansk actionkomedi från 2017. Bröderna Logan bestämmer sig för att ändra familjelyckan och genomföra årtiondets kupp under en av de största NASCAR-tävlingarna, Coca Cola 600-racet. Det gäller bara att vara smart nog, hålla nerverna i styr och få med sig de rätta kumpanerna, som sprängexperten Joe Bang och syrran.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2007. Goodbye and good luck. En flicka knuffas ut från ett fönster och det har samband med ett gammalt fall. ,.