OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

fredag den 8 december

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver blir indragen när en seriemördare rymmer från en psykiatrisk mottagning.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Larm inkommer om en man som misstänks ha fått en hjärtattack och kollegorna Karl och Daz är snabba på att agera. Samtidigt försöker Holly och Matt hjälpa en förvirrad man som tror att han är på semester.

Felix stör en ingenjör

Felix hälsar på byggnadsingenjören Maria Martinsson i New York. Hon arbetar med att renovera FN-byggnaden och Felix får en rundtur på hennes arbetsplats.

Felix stör en ingenjör

Felix hälsar på Matias Björkman som arbetar på Saab i Linköping. Felix får följa med upp i luften i en Jas 39 Gripen. Det blir en krävande flygtur med loopar och 5G-krafter.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver och Jack Dalton hamnar mitt ett kidnappningsdrama när de ger sig ut för att leta efter Jacks mamma. Det visar sig att hon är på flykt undan både polisen, en prisjägare och en korrupt tjänsteman.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Brandmannen Anders kämpar tillsammans med sina kollegor i Stockholm för att rädda livet på en person med akut hjärtstopp. Ambulanssjuksköterskan Miriam hjälper en svårt traumatiserad flicka i Karlskrona.

Polisens biljakter

En vild biljakt på en misstänkt rånare får ett dramatiskt slut när föraren kör rätt in i en bensinstation. Steve åker på larm om en person som kört in i en park och en man försöker svälja droger för att komma undan polisen.

Polisens biljakter

En trafikkontroll tar en oväntad vändning när en påverkad förare vägrar samarbeta. Polisofficer Andy kämpar med få stopp på en misstänkt men när föraren vägrar stanna tvingas han ramma bilen. Samtidigt tvingas Dan hantera en argsint bilist.

V65 Direkt

Travmagasin.

Pawn Stars: pantbanken

Ett platinaalbum från Bruno Mars gör Corey sugen på att slå till. Chum kikar på ett par signerade boots från Ringo Starr. Senare ringer Rick skådespelaren Dennis Quaid för att verifiera äktheten av en signerad affisch.

Polisens biljakter

Larm inkommer om en pågående skjutning i ett bostadsområde och det är genast skarpt läge för den brittiska polisen. En efterlyst man upptäcks i Keighley och Ben är snabb på att ta upp jakten. Samtidig hotas Steve av en bilist.

Polisens biljakter

Hundföraren Steve har en tuff dag på jobbet när larm inkommer om en man som attackerat en person med en yxa. Väl på plats försvåras läget ytterligare. En drogpåverkad förare vägrar att berätta sanningen och Chris tar upp jakten på en efterlyst Audi.

Pawn Stars: pantbanken

Rick blir alldeles till sig av en speciell motorcykel, men kommer hans förhandlingar att räcka till? Corey blir sugen på en speciell artefakt som har en mystisk likhet med Chum.

Kronofogden knackar på

Stuart och Vic ska samla in en skuld från ett bröllop som spårat ur. I södra London ställs Paul och Steve inför ett moraliskt dilemma och i fallet därpå tappar de fattningen när de slutligen inser att gäldenären i fråga har spenderat pengar på dyr inredning.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Finalisterna tävlar om ett pris på $100 000. Videorna inkluderar en baconälskande beagle och mobiltelefon siesta.

Bröllop & jäkelskap

Det har förflutit ett år sedan Matilda Karlsson fixade ett jobb i staden till sonen Lennart och lyckades förmå sin late make Nils-Erik att sköta gården. Hon tycker att Lennart och granndottern Inga skulle vara ett perfekt par.

Bild från filmen G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra

Under en transport av stridspetsar blir Duke och hans kollegor plötsligt attackerade. Duke går med i elitstyrkan G.I. Joe för att slåss mot skurken som försöker komma över stridsspetsarna för att kunna bli härskare över världen.

Bild från filmen Polaroid
Polaroid

Ensamvargen Bird Fitcher har ingen aning om vilka mörka hemligheter som finns kopplade till den mystiska gamla polaroidkameran hon hittar. Men det dröjer inte länge innan hon upptäcker att dem som blir fotade med kameran möter ett tragiskt slut.

Bild från filmen Parlamentet
Parlamentet

Det röda blocket får här en ny statsministerkandidat i Parlamentet-debutanten Hanna Hedlund. Har hon fullt stöd av partikamraterna Nour El Refai och Henrik Hjelt? Det blåa blocket består av Shanthi Rydwall Menon, Mikael Tornving och Johan Rheborg.

Star File

Fokus på skådespelaren Zac Efrons liv och karriär.