OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 2 juli

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2012. Shannon tycker att hennes pojkvän Chris börjat bete sig avvisande och oroar sig för att han brutit deras löfte att avstå från sex före äktenskapet. Kelly undrar varför hennes pojkvän Stephen slutat ta med henne i sina planer. ,.

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2012. Jennifers pojkvän Mike har tagit upp några nya intressen som hon inte får delta i. Han menar att han behöver mer kvalitetstid med sina killkompisar. Docheles pojkvän brukade lägga mycket tid på henne men han har förändrats. ,.

Bild från filmen Paddington Station
Paddington Station

Brittisk dokumentärserie från 2017. En tågförare kör på något och man befarar att det var en människa. Kraftigt regn leder till att ett träd faller på rälsen och orsakar stora förseningar. Dessutom måste man montera ner en gammal viadukt för att kunna modernisera tågbanan. ,.

Bild från filmen Inside the ambulance
Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2020. Ambulanspersonalen tar hand om en pensionär med hjärtproblem, en sörjande änka med en lungsjukdom och en man som förlorat känseln i benen. Personalen i Stoke skickas till en mystisk bilolycka för att behandla en svårt skadad fot. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Needle in a haystack. En ung, glad och hälsosam collegestudent mördas och polisen vet inte i vilken ände de ska börja. Men när obduktionen är klar visar det sig att en mycket liten detalj blir en avgörande pusselbit i utredningen. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Room with a view. Efter 100 ursinniga knivhugg har mördaren lämnat efter sig DNA. Men polisen kastas in i en katt- och råttalek i jakten på rätt gärningsman. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. Den erfarne polisen Mark Carlin ställs inför en svår situation när han åker på larm om en allvarlig olycka som involverar tre fordon. Sarah har svårt att behålla lugnet när en bilist gör sitt bästa för att provocera henne och Dan jagar en fartdåre. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. Hundföraren Marty överväger att avfyra sitt vapen när en situation eskalerar och en snattare utmanar Jon ordentligt. Samtidigt tvingas Mike hantera två vårdslösa bilister som visar sig ha mer att dölja. ,.

Trav

V65 Direkt. I "V65 Direkt" visas 65-loppen direkt från travbanan. I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna går även igenom helgens V75-hästar.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1989. The lost Amadeus. En berömd musiker blir kidnappad och brottslingarna kräver en värdefull fiol som tidigare ägts av Mozart i utbyte. MacGyver hjälper en ung kvinna som försöker stoppa dem. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. Kev och kollegan Steve har en fartfylld dag på jobbet när en bilist smiter från brottsplatsen. Frågan är om de kommer hinna ikapp?. På andra sidan stan ställer en beväpnad man till det och polisen gör sitt bästa för att lösa situationen. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2015. En stor narkotikafarm upptäcks och hundföraren Jimmy har turen med sig när han lyckas tillfångata en tjuv på bar gärning. På Durham's flygplats tvingas personalen agera snabbt när samtal om en nödlandning inkommer. ,.

Bli vän med V75

Simon Wall bjuder för andra sommaren i rad in till sitt drömmiga hästliv på gården Ljuva-Tun. Gäster, hästar och pyssel i gröngräset.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1989. Hearts of steel. Den påhittige agenten MacGyver slingrar sig ur de mest hopplösa faror och situationer med hjälp av smarta tricks. Han är obeväpnad, men har en fantastisk förmåga att på nolltid uppfinna livräddande små manicker. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2014. Moral dilemmas. Paul och Steve vräker ett par i en välbärgad Londonförort som inte har betalat hyran på fem månader. Senare stöter de på problem när de försöker beslagta en taxi. ,.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1987. Lost love: Del 1. MacGyvers lojalitet sätts på prov när han åtar sig ett uppdrag från KGB i utbyte mot att en kvinna han en gång älskade ska sättas på fri fot. ,.

Bild från filmen Finaste familjen
Finaste familjen

Svensk komediserie från 2018. Kenny är för tuff som fotbollstränare och föräldrarna vill att Magnus tar över. Magnus mjukare ledarstil är till en början omtyckt, men frågan är om det håller i sig? Göran avbokar sin operation mot Anns vilja, vilket gör att hon väljer att hämnas. ,.

Bild från filmen Finaste familjen
Finaste familjen

Svensk komediserie från 2018. De fina Östermalmsdamerna verkar alla ha hund och Ann vill inte vara sämre. Men att ha hund visar sig vara tuffare än hon trott. Michelle hittar sin snygga granne på Tinder och Kenny erbjuder sig att hjälpa till med renoveringen i Franks rum. ,.

Mr Bean

Brittisk komediserie från 1992. Mind the Baby, Mr. Bean. Mr Bean blir ofrivilligt barnvakt åt en liten bebis. Bean tar med barnet till en nöjespark som får vara med om en massa dråpliga missöden innan barnets mamma slutligen återvänder. ,.

Mr Bean

Brittisk komediserie från 1992. Do-It-Yourself Mr. Bean. Det är slutet av året och Mr Bean har bjudit in några vänner på nyårsfest. Gästerna är dock inte imponerade av Mr Beans värdskap, och när de upptäcker att det i lägenheten bredvid är mer hålligång väljer de att gå över dit. ,.

Bild från filmen Mission: Impossible
Mission: Impossible

Amerikansk action från 1996. Efter ett misslyckat uppdrag i Prag där hela hans team förolyckades blir agenten Ethan Hunt felaktigt anklagad för det inträffade. För att hitta de riktiga mördarna och rentvå sitt namn måste Ethan på något sätt få tag på en diskett från CIAs högkvarter och hela tiden se till att vara steget före sina förföljare.

Bild från filmen Minority report
Minority report

Amerikansk science fiction-thriller från 2002. Det är 2054 och tack vare tre synska personer förhindrar polisen John Anderton mord innan de begås, samt tar fast den framtida mördaren. På flera år har det därför inte begåtts ett enda mord i Washington. Men Anderton blir själv utpekad som blivande mördare. Han flyr och jakten är igång. Han har 36 timmar på sig att ta reda på vem det är han ska skjuta och varför.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Church disservice. En ung kvinna är på väg hem från ett kyrkobesök, men kommer aldrig fram. Det visar sig att hon blivit dödad och polisen tror att det rör sig om en okänd gärningsman. Men snart riktas misstankarna mot en man med koppling till kyrkan. ,.