OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

fredag den 31 maj

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Pete trotsar en ögonsjukdom när en gammal vän som kandiderar till presidentposten i sitt hemland är i behov av hans hjälp. Han och MacGyver beger sig dit.

Kronofogden knackar på

Stewart och Iain hotas med våld när de försöker återkräva en skuld från ägaren till en taxifirma. En bilhandlare tvingas välja mellan att betala en skuld eller att förlora sina utställningsbilar. Pauls förhandlingsskicklighet sätts på prov.

Nya trafikpoliserna

I det här avsnittet möter vi Derbyshires specialistenhet på organiserad brottslighet. Efter att ha sett en misstänkt drogförsäljare i Derby påbörjas jakten på en bil längs med motorvägen och föraren försöker sedan fly till fots från platsen.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

MacGyver råkar kliva i en björnfälla när han är ute i skogen och blir vårdad av två äldre systrar som driver ett värdshus. Under sin vistelse där blir han övertygad om att en annan gäst har blivit mördad av maffian.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Brandmannen Micke gör hjärt- och lungräddning på en man som har drabbats av hjärtstillestånd. Polisen Magnus får larm om ett pågående slagsmål. Calle och Christoffer åker för att rädda en man som misstänks ha drabbats av en stroke.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Ambulanssjukvårdarna larmas till en busstation där en äldre man misstänks ha drabbats av ett hjärtstillestånd. Senare rycker man ut på ett larm där en ung mamma lider av kraftig huvudvärk och man misstänker att det kan röra sig om en stroke.

Kronofogden knackar på

Max och Aron blir hotade när de besöker en bilhandlare i Cambridgeshire. Matt och Iain befinner sig i Derbyshire för att utkräva en skuld på över 1500 pund i obetalda parkeringsböter vilket orsakar en familjekris.

V65 Direkt

Travmagasin.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

I Gävle letar poliserna Andreas och Josefin efter en försvunnen pojke. Ambulanssjuksköterskan Anna åker för att hjälpa en kvinna med magsmärtor. I Brännkyrka arbetar brandmannen Micke med att släcka en lägenhetsbrand.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

I Dudley får man rycka ut på larm där en ambulans och brandbil har varit med om en trafikolycka. I Stoke funderar man kring hur man ska flytta på en man som drabbats av en allvarlig fraktur. En ung man svimmar efter att ha fastat under Ramadan.

Kronofogden knackar på

Matt och Garry besöker en smyckesaffär i Birmingham för att utkräva en skuld på mer än 12 000 pund. Gäldenären vägrar betala och det dröjer inte länge innan situationen urartar. En kvinna i London står i skuld till sin före detta hyresvärd.

Pawn Stars: pantbanken

Det är idolhysteri på pantbanken när hårdnackade fans kommer in med några av de coolaste och mest bisarra samlingarna som Rick och gänget någonsin stött på. Kommer det att bli några fantastiska fynd den här gången?

Bild från filmen Mountain Men
Mountain Men

Eustace Conway, Tom Oar och Marty Meierotto, är tre män som ägnat sina liv i vildmarken för att undvika alla moderniteter som samhället har att erbjuda.

Virus i bataljonen

I en vanlig by i Sverige är allt är frid och fröjd. Men så dyker kapten Carl Marklund upp. Han är arg över försvarets nedskärningar och har bestämt sig för att ockupera kommunhuset.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Bild från filmen The General's Daughter
The General's Daughter

När dottern till en välkänd och respekterad general hittas våldtagen och mördad får sergeant Paul Brenner 36 timmar på sig att lösa fallet. Till sin hjälp får han officer Sarah Sunhill och de två avslöjar en labyrint av sexuell besatthet och svek.

Felix stör en ingenjör

Felix Herngren beger sig till Hollywood där han träffar Mårten Larsson som arbetar med specialeffekter för filmer. Han får bland annat lära sig hur man spränger folk i bitar på ett naturtroget sätt.

Bild från filmen Anders knackar på
Anders knackar på

Anders besöker LaGaylia Frazier. En chockad Anders konstaterar snabbt att en smärre bomb verkar har exploderat i LaGaylias garderob som håller på att falla sönder. Dessutom har bikramyoga i badrummet gjort att tapeten börjat falla av.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Akutsjuksköterskan Maria tar emot en patient som spyr blod. I Västerås har ett lägenhetsbråk urartat.