OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

torsdag den 26 maj

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Gränsbevakarna USA

Amerikansk dokumentär från 2016. En man med några riktigt kallblodiga följeslagare i baksätet på sin bil stoppas vid Windsortunneln i Detroit. I New York visar en resenär tecken på eventuellt smuggling. En familj återförenas på Detroit flygplats. ,.

Gränsbevakarna USA

Amerikansk dokumentär från 2016. På JFK flygplats i New York är beredskapen hög efter tips om droger gömda i ryggsäckar. I staten Washington uppstår problem när en förare kör någon annans fordon. En felaktig sväng vid en tunnel leder till stora problem för en Detroit-medborgare. ,.

Bild från filmen Inside the ambulance
Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2019. En man har kollapsat på en parkering efter att ha spelat bil-bingo och Lee och Kath är snabbt på plats. Oron växer när de får reda att mannen ska gifta sig om två dagar. Chris kämpar med att diagnostisera en man med grov huvudvärk. ,.

Bild från filmen Inside the ambulance
Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2019. En stuntman har inte haft turen på sin sida under ett jobb och skadat ryggen illa. En kvinna med ett flertal allergier fått ett allvarligt anfall. Senare beger sig sjukvårdspersonalen till en man vars pacemaker slutat fungera. ,.

Extremväder - i stormens öga

Brittisk dokumentärserie från 2019. En översvämning drabbar en camping i Arkansas. Två bästa vänner är på semester med sina familjer när katastrofen slår till. Och när en tromb krossar en liten stad i Alabama räddar en läkare en tonårsflicka från en säker död. ,.

Extremväder - i stormens öga

Brittisk dokumentärserie från 2019. Extrema översvämningar i Nebraska förstör en hundraårig damm och släpper lös en mur av vatten. När ett kryssningsfartyg utanför Norges kust slår in i en vinterstorm, slår en våg in i fartyget och sveper bort en kvinna från sin man. ,.

Gränsbevakarna USA

Amerikansk dokumentär från 2016. En hund i Chicago sniffar upp en massa pengar. Ett kanadensiskt fordon kan vara i för bedrövligt skick för att få komma in i Detroit. I staten Washington avslöjas en amerikans alter ego. ,.

Gränsbevakarna USA

Amerikansk dokumentär från 2016. En kanadensisk arkitekt misstänks för en fuskbyggd historia i Michigan. Flygplatsbevakningen i Chicago gör en typ av medicinsk upptäckt. I Blaine snurrar tre oförberedda kanadensiska vandrare till det ordentligt. ,.

Gränsbevakarna USA

Amerikansk dokumentär från 2016. I Chicago upptäcker flygfraktansvariga något väldigt oväntat i en matförpackning från Kina. En mamma försöker hjälpa sitt barn på Ambassador Bridge i Detroit. En flashig handväska kräver en andra titt på JFK Airport i New York. ,.

Bild från filmen Göta kanal eller vem drog ur proppen?
Göta kanal eller vem drog ur proppen?

Svensk komedi från 1981. En stenrik arabisk prins vill lägga en stororder på 1 000 svenska motorbåtar. Han har stora svårigheter att bestämma sig för var han ska lägga sin order, och bestämmer sig för att utlysa en tävling. Två båtar ska gå genom Göta kanal och den som först kommer fram till Göteborg får det eftertraktade kontraktet. Tävlingen står mellan det stora varvet Uniship och det lilla Anderssons varv. I Göteborg står prins Kahlifa bin Hircham al Saba och väntar med ett fett kontrakt.

Bild från filmen Göta kanal 2: Kanalkampen
Göta kanal 2: Kanalkampen

Svensk komedi från 2006. Vonna Jigert på Tricks television tänker göra en dokusåpa baserad på den kända båttävlingen på Göta kanal som hölls i början av 80-talet. Nu måste hon övertala Anderssons båtbygg och Uniship att än en gång tävla mot varandra.

Bild från filmen Göta kanal 3: Kanalkungens hemlighet
Göta kanal 3: Kanalkungens hemlighet

Svensk komedi från 2009. Anderssons båtvarv har haft ekonomiska bekymmer men nu ser allt ut att ordna upp sig. Så snart de sista båtmotorerna är levererade till Italien och betalningen är i hamn är varvet skuldfritt. Men det Andersson inte räknat med är den italienska maffian och inga pengar dyker upp. Nu har han kronofogden hack i hälarna och riskerar att förlora varvet. Andersson måste snabbt komma på en lösning, och en skatt som ska finnas någonstans i Göta kanal någonstans kan vara räddningen.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2010. Nya vänner. Alex och Anna börjar tröttna på sin ytliga vänskapskrets som bara pratar om materiella ting. Fredde får problem med skattemyndigheten men hittar ett sätt att lösa det på. Mickan drabbas av stressymptom som hon försöker vända till sin fördel. ,.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2010. Kim på middag. Fredde blir svartsjuk på Mickans vänskap med en pappaledig italienare och bestämmer sig för att ge igen. Annas bohemiske bror Palle kommer på besök, vilket slutar med att Alex återigen hamnar i kläm mellan olika personers intressen. ,.

Inför Elitloppet 2022

Studiosändning i samband med Elitloppet 2022. Med analyser och intervjuer från experterna i studion.

Bild från filmen Finaste familjen
Finaste familjen

Svensk komediserie från 2016. Magnus pappa Frank hälsar på, något ingen blir glad över. Magnus vill inte ha någon kontakt med honom men tvingas av Johanna att låta Frank träffa Julia. Snart visar det sig att Franks känslor för Ann inte svalnat och hon har svårt att kontrollera sina känslor när gamla minnen gör sig påminda. ,.

Bild från filmen Finaste familjen
Finaste familjen

Svensk komediserie från 2016. Frank lurar med Marcus till Sophiahemmet för att göra ett faderskapstest så att han kan ta reda på om det är han eller Göran som är far till honom. Michelles instagramkonto utsätts för näthat och Magnus börjar inse vem han egentligen älskar. ,.

Bild från filmen Klovn
Klovn

Dansk komediserie från 2008. Hør nu efter Frank. Frank och Mia ska åka till Kina men han oroar sig över att Muffi ska vara med Morten Olsens hund. Casper och Frank har börjat fäktas och här går snacket om impotens och Viagra.

Bild från filmen Klovn
Klovn

Dansk komediserie från 2008. Tillykke Frank. Frank fyller 40 och det ska firas på Hotel Josty. Casper har varit hans bästa vän i 11 år och ska vara toastmaster. Men det blir konstig stämning när han i sitt tal erbjuder sperma så att Mia och Frank kan få barn.

Ring kronofogden!

Brittisk dokumentärserie från 2021. Agenterna Mark och Virgil har, efter ett domstolsbeslut, i uppdrag att hantera en skuldinsamling från en snabbmatsrestaurang. En obetald räkning har fått en leverantör att förlora sina pengar. KC och Alex jobbar med en mamma och dotter med skulder.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2004. Compulsion. En seriemördare slår till igen och CSI-teamet testar ny teknologi för att få fram spår. En pojke erkänner mordet på sin bror, men bevisen pekar på en annan gärningsman. ,.

Bild från filmen Mission: Impossible
Mission: Impossible

Amerikansk action från 1996. Efter ett misslyckat uppdrag i Prag där hela hans team förolyckades blir agenten Ethan Hunt felaktigt anklagad för det inträffade. För att hitta de riktiga mördarna och rentvå sitt namn måste Ethan på något sätt få tag på en diskett från CIAs högkvarter och hela tiden se till att vara steget före sina förföljare.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Svensk actiondramaserie från 2014. Johan Falk följer med änkan efter en död maffiaboss till Lettland för att försöka lösa en gåta som gäckat honom i flera år. Men det Johan hittar i en stuga utanför Riga chockar inte bara honom utan även GSI:s nya chef Sophie Nordh och den tidigare chefen Patrik Agrell. Samtidigt släpps de flesta av Rydellgängets originalmedlemmar ut ur fängelset och tillsammans med nyrekryterade på anstalterna går nu Seth Rydells gäng från tre till tjugotre medlemmar. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Expert Witness. När en kvinna hittas våldtagen och dödad i sitt hem misstänks hennes man för mordet. Men tre år senare händer något som skakar om utredningen. En ung kvinna våldtas och bevisen tyder på att det är samma gärningsman. ,.

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2012. Personer som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp av ett filmteam som följer efter den misstänkt otrogna partnern och samlar bevis. Offret för otroheten får ta del av bevismaterialet och kan sen konfrontera sin opålitlige partner. ,.