OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

söndag den 29 januari

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Gränsbevakarna Kanada

I Vancouver återvänder en kvinnlig resenär från ett romantiskt möte med en rejäl överraskning i bagaget. Flaskor och sprutor oroar gränsbevakningen i Windsor. I Montreal har en wannabe WWOOF:are satsat högt och vågat.

Gränsbevakarna Kanada

I Toronto kuggar en resande student på sitt passera tullen-prov. I Montreal verkar en resenärs kameraförklaring inte trovärdig. Posttjänstemän hittar barnleksaker som inte är barnvänliga. Tulltjänstemän hindrar ett konstföremål från att bli historia.

Gränsbevakarna Kanada

En amerikanska upptäcker att hon har vänner på höga platser. I Vancouver misstänker posttjänstemän att några juiceförpackningar har ett helt annat innehåll. En resenär som tidigare arresterats för att arbeta illegalt i Kanada återvänder.

Gränsbevakarna Kanada

Torontos flygplatstjänstemän upptäcker en misstänkt väska med en falsk bagagelapp. I Montreal undersöks en väska som helt klart inte tillhör den resenär som visar upp den. Och i Vancouver får en amerikan som vill lämna hemmet lära sig vad som krävs.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Åttio procent av Englands besökare anländer med flyg och denna dag ankommer det första utrikesflyget redan 04.50 med passagerare från Australien. Gränskontrollen stoppar en misstänksam man och en blinddejt tar vid på ankomstterminalen.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Det är ofta kändistätt på Heathrow och vi får följa med när Carlo möter upp en mycket speciell passagerare. Dessutom testar British Airways sin nya robot på flygfältet och polishundar tar upp jakten på svarta pengar i tullen.

Polisens biljakter

Teamet gör ovanliga upptäckter i form av en machete och ett knogjärn hemma hos en misstänkt langare. Samtidigt tros det ha dumpats en kniv i en toalett och inspektören Lisa har inget annat val än att stoppa ner händerna och leta.

Polisens biljakter

Händelserna eskalerar snabbt när en bil misstänks ha fel registreringsskylt. Jakten leder till en bilkrasch, en förstörd motor och fyra flyende gärningsmän. Ett syskonpar misstänks ha bedrivit droghandel men de agerar på olika sätt vid gripandet.

Bild från filmen Border Security: America's Front Line
Border Security: America's Front Line

Ett kriminellt förflutet och en dold pistol är inte den bästa kombinationen för en resenär när man ska resa in i USA. På San Franciscos Internationella postanläggning upptäcker man ett paket som verkar innehålla mer än bara proteinpulver.

Bild från filmen Border Security: America's Front Line
Border Security: America's Front Line

En narkotikahund sniffar upp misstänkt narkotika. En fransk resenär anländer för att träffa sin onlinepojkvän för första gången.

Bild från filmen Border Security: America's Front Line
Border Security: America's Front Line

Godsaker från Indien kan föra med sig oönskade djur, något tullpersonalen får erfara. I Buffalo genomsöker poliser ett fordon som tillhör en amerikansk medborgare då de misstänker att den innehåller något olagligt.

Bild från filmen Border Security: America's Front Line
Border Security: America's Front Line

I San Francisco fångar en av jordbruksspecialisterna en riktigt obehaglig fripassagerare, med sex ben. Vid lastanläggningen i Detroit sniffar en narkotikahund upp ett misstänkt paket.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Antons klass startar ett korplag i fotboll men problemet är att det bara är Anton som vill vara med. Anton försöker därför värva både Fredrik och Jan-Olof. Cilla får problem med kollegorna på jobbet som inte gillar hennes ledarstil.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Fredrik blir svartsjuk när Cilla flamsar i telefonen med sin chef. Han bestämmer sig för att ge igen och börjar arbetslöshetsflörta men det hela slutar med att han hamnar i finkan.

Inför Prix d'Amérique

Sändning inför Prix d'Amerique - världens största och mest prestigefyllda travlopp. Tävlingen körs på Vincennesbanan i Paris.

Grand Slam 75

Direktsänd Grand Slam 75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Grand Slam 75

Sändning från Prix d'Amerique - världens största och mest prestigefyllda travlopp. Tävlingen körs på Vincennesbanan i Paris. Förra året vann Nicolas Bazire med Davidson du Pont.

Polis på plats

Under en lugn sommareftermiddag får konstaplarna Calum Reid och Sally Mitchell ett samtal från Trudy vars före detta man vägrar att lämna hennes hem. Men när poliserna anländer finns inga tecken på oroligheter.

Polis på plats

Under en rutinpatrullering i en park upptäcker konstapel Blair Croucher en bil som står felparkerad. Vid närmare undersökning kommer en misstänkt doft från bilen och Croucher misstänker narkotikabrott.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Antons mamma har ännu en ny man i sitt liv. Cilla och Jan-Olof hamnar i en konflikt angående ett uttalande om filmen Sagan om ringen. Fredrik bestämmer sig för att ordna en återträff för sina gamla lumparkompisar.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Fredrik är sur över att Cilla måste jobba över. Anton bestämmer sig för att satsa på skolan genom att fjäska för lärarna men går lite för långt i sitt smörande. Jan-Olof ger Cilla ett skamligt förslag.

Bild från filmen Mr. Bean
Mr. Bean

Mr Bean har försovit sig inför sitt besök till tandläkaren och måste göra sig i ordning i bilen. Tandläkarbesöket går inte heller nåt vidare då Bean råkar använda narkosgasen på tandläkaren. Mr. Bean försöker även hjälpa en pojke med hans RC-båt.

Star File

Fokus på skådespelaren Jackie Chans liv och karriär.

NFL-studion

Studiosändning i samband med match i National Football League.

Amerikansk fotboll: NFL

Från Lincoln Financial Field i Philadelphia, USA.

NFL-studion

Studiosändning i samband med match i National Football League.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Fredrik tror att han ska bli befordrad på sitt arbete men får istället sparken. Cilla försöker få Jan-Olof att flytta, men han ordnar istället så att Fredrik får en till inneboende, Anton.

MythBusters: There's Your Problem!

Människor och djur är i fokus för Mythbusters när de fördjupar sig i huruvida rädsla kan ge dig kalla fötter, man kan gå i en rak linje med ögonbindel, elefanter är rädda för möss och tjurar verkligen attraheras av färgen röd.

Winchester - House of Ghosts

På en isolerad tomt 50 mil utanför San Francisco ligger världens mest hemsökta hus. Byggt av Sarah Winchester, arvtagare till Winchesterförmögenheten, står huset som ett fängelse för hundratals hämndlystna vålnader som till utkräva vedergällning på familjen Winchester.

Bild från filmen Vikings
Vikings

Ubbe och nybyggarna ägnar sig åt försiktig diplomati i det nya landet när lokalborna omringar dem, men de upptäcker snart att de inte är de enda främlingarna här.