OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

söndag den 28 maj

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Inside the ambulance
Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2020. I Stoke hjälper sjukvårdarna en kvinna med extremt högt blodtryck. Senare måste ambulanspersonalen hantera en något envis äldre herre som inte vill störa sjukvården trots att han har påtagliga problem med att andningen. ,.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2017. Det blir en skrattfest utan dess like i America's Funniest Home Videos, under ledning av Alfonso Ribeiro. Det bjuds på pinsamheter, gulliga djur, felsägningar, klumpiga barn och komiska olyckor. ,.

SOS - superstädarna

Brittisk livsstilserie från 2020. Mormor Michelle har ett problem med att hon handlar för mycket. Nu har hennes hus blivit så fullt av stök, damm och spindelväv att hennes 7-åriga barnbarn inte längre vill komma på besök. Kan Superstädarna ändra på det?. ,.

SOS - superstädarna

Brittisk livsstilserie från 2020. I vackra Oxfordshire bor ett par vars äktenskap blir lidande till följd av deras stökiga hem. Maken Andy har svårt att slänga saker och hustrun Sarah har ett shoppingberoende, vilket gör att huset blir överfullt av saker. ,.

Bild från filmen Australian ninja warrior
Australian ninja warrior

Australisk underhållning från 2017. Heat 4. I heat 4 tävlar fyra av Australiens bästa bergsklättrare – bröderna Lee och Ben Cossey, Andrea Hah och Tom O'Halloran. Har de vad som krävs för att gå vidare till semifinal?. ,.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Brittisk dokumentärserie från 2016. Det är en av de stressigaste tiderna på året och personalen arbetar hårt för att få iväg alla avgångar i tid. Vid incheckningsdisken hjälper Lacey passagerare på väg till Bangladesh och Anasthasia kämpar för att få iväg ett VIP-flyg. ,.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Brittisk dokumentärserie från 2016. Det råder totalt kaos på såväl landningsbanor som inne i terminalerna när en fasansfull storm drar in över Heathrow. Sunita försöker lugna arga passagerare medan de anställda på djurcentret behöver hantera mer fjäderklädda gäster. ,.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Brittisk dokumentärserie från 2017. Sue försöker hjälpa en vilsen passagerare från Indien som ska vidare till Dublin. Problemet är att han bokat sitt flyg från Gatwick och inte Heathrow. Matt ger sig ut på landningsbanan för att fixa landningsljusen och en brand uppstår. ,.

Två bröder emellan

Svensk fars från 2004. Om bröderna Gustav och Ingmar som har en diversehandel och driver en liten hotellrörelse. När en hantverkare hastigt behöver kallas in är Lufsen den enda som står till förfogande och han är knappast ett esse på sitt jobb. Den yngre av bröderna försöker i sin tur envetet att anställa en kvinna till butiken i hopp om att de ska bli förälskade.

Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2021. Polisen avstyr ett bråk mellan ett berusat par, tar fast en bilförare som kört mot rött ljus och jagar en man som är efterlyst för misshandel. ,.

Studio: Handboll: SHE

Studio inför finalen i SHE:s slutspel mellan H 65 Höör och IK Sävehof. Match fyra i bäst av fem. I studion finns Christian Albinsson och Charlie Sjöstrand.

Handboll

Final 4:5. Höörs H65–Sävehof. SHE. Handboll från Eslövshallen där H 65 Höör ställs mot IK Sävehof i final i slutspelet i SHE. Match fyra i bäst av fem. I studion på plats finns Christian Albinsson och Charlie Sjöstrand.

Studio: Handboll: SHE

Studio efter finalen i SHE:s slutspel mellan H 65 Höör och IK Sävehof. Match fyra i bäst av fem. I studion finns Christian Albinsson och Charlie Sjöstrand.

Hjälp! De tar min bil

Brittisk dokumentärserie från 2021. Amber försöker att hjälpa lastbilschauffören Edward förstå varför hans lastbil har beslagtagits. Ashley försöker återställa ett fordon som misstänks varit inblandad i ett brott. ,.

Bild från filmen Tropic thunder
Tropic thunder

Amerikansk komedi från 2008. Tre Hollywoodstjärnor som spelar in en krigsfilm i djungeln misstas för riktiga soldater och hamnar i en uppgörelse med sydasiatiska knarksmugglare.

Bild från filmen Valley of the gods
Valley of the gods

Polskt drama från 2019. En trubbeltyngd författare ska skriva en biografi om en skygg och egendomlig miljardär. Denne har nyligen tillskansat sig stora mängder mark i ökenlandskapet i Utah med planer på att utvinna uran, men platsen är helgad mark för ursprungsbefolkningen i Navajo-stammen.

Bild från filmen Royal Tenenbaums
Royal Tenenbaums

Amerikansk dramakomedi från 2001. Den frånskilde och ständigt frånvarande familjefadern Royal Tenenbaum har blivit svårt sjuk och vill träffa sin familj en sista gång. Problemet är att hans familj inte vill träffa honom. Han har genom åren stulit barnens pengar, bedragit sin fru, levt på kredit och varit ett svin i största allmänhet. Men genom sin svåra sjukdom hoppas Royal på försoning och ett sista farväl. Frågan är bara hur sjuk han egentligen är. För inte har väl det faktum att han just blivit vräkt från sitt hotellrum något med saken att göra?

Bild från filmen c/o Segemyhr
c/o Segemyhr

Svensk komediserie från 1998. Cypern. Anton har träffat en tjej under Cypern-semestern. ,.

Bild från filmen c/o Segemyhr
c/o Segemyhr

Svensk komediserie från 1998. Sitt Rätta Jag. Fredrik bestämmer sig för att bli ärligare. ,.