OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

söndag den 14 april

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Mordutredarnas nya fall

En ensamstående mamma i jakt på kärlek försvinner spårlöst. Efter intensivt sökande hittas hennes kropp instuvad i en låda på en pickup. Utredarna går igenom dejtingsajter och hittar en man med ett våldsamt förflutet. Är han mördaren?

Mordutredarnas nya fall

En 20-åriga kvinna i Snohomish County, Washington, tar en cykeltur men kommer aldrig hem igen. Polisen hittar hennes kropp ett kort stycke från bostaden. Det ska ta många år och tekniska genombrott innan utredarna kan fastslå vem mördaren är.

Transporthjältarna

I Valencia har lastmästaren Col Arnold 48 timmar på sig att lasta tio gigantiska yachts. I North Yorkshire kämpar Kieran med att få ett gammalt tåg på 26 ton att rulla för första gången på sextio år.

Transporthjältarna

Down under i Darwin ska ett fartyg transportera en oljerigg på 23 000 ton. Samtidigt kämpar lastbilschauffören Connor Green med att transportera en enorm stenkross ombord ett flyg till Afrika.

Transporthjältarna

I engelska Shoreham kämpar Robin med att lasta av två tusen ton timmer. Problemet är att han bara har två timmar på sig. I Spanien går saker och ting inte som planerat, när en stor satellit ska transporteras.

Bakom kulisserna på sjukhuset

Här får vi följa med bakom kulisserna på ett av Storbritanniens största sjukhus, The Royal Devon and Exeter. Vi får träffa allt från sjuksköterskor och specialistläkare till de tekniker som ser till att sjukhusets stora maskineri kan fungera.

Bakom kulisserna på världens största flygplan

Följ med bakom kulisserna på ett av världens största flygplan under en flight från London till Sydney. Vi får ta del av allt från planets utrymmmen och högteknologiska utrustning, till personalens arbete under resan.

Brynolf & Ljung - Street magic

Programledarna Erik och Mackan får besök av Brynolf och Ljung och får lära sig varför man aldrig ska satsa pengar mot en trollkarl. Övriga medverkande är bland andra Gustav Norén, Eric Saade, Oscar Zia, Dan Ekborg, Robert Gustafsson, Molly Pettersson Hammar, Maria Lundqvist och Hanna von Spreti.

Hjälp! De tar min bil

Nykomlingen Ashley kallas ut för att hämta en Mercedes vars förare har gripits av polisen. Eftersom det kan finnas bevis i bilen så måste de transportera bilen försiktigt till förvaringen.

Lunchtravet Direkt

Direktsänt lunchtrav, med Lunch Dubbel.

Grand Slam 75

Direktsänd Grand Slam 75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Kära landsmän

Kungaparet får djupare inblick i hur folket uppfattar deras personligheter och Johan bestämmer sig för att försöka göra sig lite mer folklig. När hans kampanj inte ger önskat utfall tar han ett beslut med stora konsekvenser för prinsessan Ellinor.

Ishockey

Matcher från ett ishockeyevent.

Bild från filmen Feed
Feed

En grupp sociala medier-experter anlitas för att hjälpa ett gammalt familjeföretag att blomstra. Men de blir snart fast på en liten ö i en sjö där en gammal svensk häxa sägs bo.

Star File

Fokus på skådespelaren Mark Wahlbergs liv och karriär.

Brynolf & Ljung - Street magic

Brynolf och Ljung överraskar Sanna Nielsen med att läsa av hennes mest privata hemligheter. De lyckas också få Anja Pärson att skrika av chock. Övriga medverkande är bland andra Rennie Mirro, Alexandra Bing, Molly Pettersson Hammar, Dragomir Mrsic, Markus Aujalay och Dr Alban.

Drömpyramiden

Läraren Sofia Thorbjörnsson och köksmästaren Jimmy Persson från Mörarp. Sofia och Jimmy är sambos och har barn ihop - och snart kommer ett till. Nu är alltså en bra tid för paret att kamma hem fina priser.

Drömpyramiden

Samborna Sofia Thorbjörnsson och Jimmy Persson är tillbaka i studion och är taggade att ta sig an fler lådor i pyramiden. Kanske kan paret ta hem priser i bröllopskategorin, eller en resa med hela familjen och den kommande bebisen?

Drömpyramiden

Vi hälsar de glada systrarna Maria Hultquist och Susanne Hultquist från Gislaved välkomna till studion. Maria arbetar som resurs på en skola och hjälper de elever som behöver extra stöd. Susanne arbetar som biståndshandläggare.

Drömpyramiden

Systrarna Maria Hultquist och Susanne Hultquist fortsätter tävla i Drömpyramiden. Förra rundan var ett bottennapp för systrarna så nu är de taggade på att plocka hem en rejäl vinst, och i pyramiden väntar riktiga drömpriser.

Drömpyramiden

Samborna Lisa Eriksson och Alexandra Nygren från Göteborg är på plats i studion. Alexandra jobbar som koordinator och har hand om människor som nyligen anlänt till Sverige och Lisa är nyutexaminerad sjuksköterska. Tillsammans har de dottern Vega.

Drömpyramiden

Lisa Eriksson och Alexandra Nygren är tillbaka för att kamma in fler priser i Drömpyramiden. Spänningen är olidlig när paret försöker tackla guldfrågan som lyder vad heter Marockos största stad?. Kommer paret kunna klara den kluriga frågan?

Bild från filmen American Ninja Warrior
American Ninja Warrior

Det är dags för nästa deltävling och deltagarna chockas när dinosaurier från Jurassic Park invaderar hinderbanan. Dessutom kommer skådespelarna Chris Pratt och Bryce Dallas på besök.