omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Starttid TV-Program
Visa redan sända program på SVT 24
21:00
Bästa mannen - teckenspråkstolkat

Svensk dokumentärserie från 2017. Programmet kretsar kring yta, sex och manlig närhet. Fredrik möter tv-kändisen Smail Nascimento och poeten Bob Hansson. Är nutidens man mer narcissistisk? Lever vi i en prestationskultur? Och är det så att vår komfortzon inte bara står still utan även krymper, om vi inte utmanar den?. Bland andra medverkande syns också: moderedaktör Daniel Lindström, debattör Alexander Bard, psykolog Mia Jörgensen, journalist Svante Tidholm samt psykologen och professorn i socialpsykologi Thomas Johansson

22:00
Top of the lake: China girl

Brittisk-amerikansk kriminalserie från 2017. Who's your daddy. Spänningarna mellan Robin och Miranda når en kritisk punkt när Miranda kommer med chockerande nyheter som ger ett helt nytt perspektiv på fallet. På Silk 41 packar en av de gravida flickorna för en semesterresa, men Mary anar att något är fel

23:00
Mr Robot

Amerikansk thrillerserie från 2017. Elliot är helt uppfylld av sin målsättning att göra 5/9 ogjort. Darlene hamnar i en omöjlig situation medan Mr Robot orsakar panik(c)

23:45
Vildmarkstjejer

Norsk naturserie från 2016. Ett besök hos läkaren oroar Tonje och hon vet inte om hon kommer kunna fullfölja turen. Hos Else på Finnmarksvidda är livet däremot mer bekymmersfritt än någonsin. På Spetsbergen har vädret äntligen vänt till det bättre, men nu börjar Hilde och Marthe få ont om tid om de ska hinna genomföra expeditionen. Medverkande: Guro (16), Else (23), Tonje (22), Hilde och Marthe (båda 33)(c)

00:25
Plus

Svenskt konsumentmagasin från 2017. Vad ska jag tänka på när jag köper bil? Rallycrossföraren Ramona Karlsson ger tips och råd. Konsumentexperten Viet Hoang svarar på tittarnas frågor(c)

00:55
Line dejtar Norge

Norsk realityserie från 2016. Line har kommit hem till Oslo igen efter sin rundresa i Norge. Hon försöker få till en andra dejt med ett par av killarna hon har mött. Vem ska hon välja? Och vilka av killarna vill träffa henne igen?(c)

01:25
Fråga Lund - teckenspråkstolkat

Svenskt faktaprogram från 2017. Kristian Luuk testar sin balans genom att gå på lina sex meter över marken. Panelen reder ut varför vi får gåshud när någon viskar, hur man gjorde när man ritade de första kartorna och om det är sant att alla kan sjunga. Dessutom försöker Kristian ladda sin mobil med hjälp av en massa potatisar(c)