OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

söndag den 24 september

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

På riktigt?!

Kan panelen lista ut vem som är dragqueen och buktalare? Vem är den riktiga trapetsgymnasten och vem på scenen ryms i en väska?

Taelgia

16-årige Gabriel tvingas flytta efter att hans pappa har gjort ett stort misstag. I nya bostadsområdet Ronna blir han välkomnad av den kriminelle Marko. Gabriels basketspelande syster Magda har precis tagit en plats i stadens elitlag Taelgia.

Extra Ekstrand

Är folk livrädda för framtiden? Hur ska man skydda sig, mot kriget, mot klimathotet, mot pandemierna? Mänskligheten har otaliga gånger varit övertygade om att undergången står för dörren. Är det nån skillnad nu? Erik träffar preppers av olika slag.

Bild från filmen Min sanning
Min sanning

Kristian Luuk intervjuar Edvin Törnblom, programledare och poddare.

Bild från filmen Det sitter i väggarna
Det sitter i väggarna

I den gamla mangårdsbyggnaden till Öxnäs bruk bor Jonas och Frida. Antikexperten Rickard Thunérs grävande visar att huset varit skådeplats för många spännande historier.

Familjen Andersson

Håkan har hamnat i bråk på förskolan, och Rudolf ska reda ut det med den andra pojkens pappa. Det är inte så lätt när man inte riktigt vet vem som är barn och vem som är vuxen.

Sju sorters kakor

Montadar Kanbar blev årets bagare 2020 och nu delar han med sig av sin tolkning på ballerinakakan. Med flingsalt och choklad förvandlar han den vardagliga kakan till fikabordets höjdpunkt.

Kriminalarkivet: Mordet på Anna Lindh

När man går igenom övervakningsbilderna från varuhuset NK kan man snart se en person som rör sig märkligt och som stämmer överens med vittnesuppgifter om Anna Lindhs mördare. Men vem är han?

Bild från filmen 1 mot Sverige
1 mot Sverige

Barnprogramledaren Marcus Granseth får chansen att visa vad han går för mot resten av Sverige denna gång. Kändispanelen består av rutinerade Farah Abadi och handbollsspelaren Loui Sand, som kommer göra allt de kan för att hjälpa Marcus.

Draknästet

Christian von Koenigsegg får testa VR-glasögon, smutta på blåbärsvin och göra en blombukett. Drakarna får även ta ställning till en samåkningstjänst, en app som matchar maträtter, en teknisk lösning för diabetiker och en fläkt som sprider värme.