OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

söndag den 26 maj

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

EU-val 2024: Utfrågningen

Centerpartiets toppkandidat Emma Wiesner frågas ut inför valet till Europaparlamentet.

Detektiverna

Det är Nisses tur att vara spelledare och han vill ta reda på hur väl de andra känner sin partner och hur många ballonger i luften detektiverna kan ha.

30 dagar i fängelse

Anstalten är som ett eget litet samhälle innanför stängsel och murar med arbete i verkstan, skola, löneutbetalningar och kioskinköp. Ett oförberett urinprov leder till konflikt. Och varför är relationen mellan personal och intagna så komplicerad?

Bild från filmen Advokater
Advokater

En ung kvinna misstänks ha förvarat vapen som använts vid en gängskjutning. Det finns DNA-spår men Kristofer Stahre pekar på en alternativ förklaring som kan fria kvinnan helt. 11 års fängelse för knarksmuggling eller en fri man? Emma Bardosson meddelar sin klient hovrättsdomen. Och Carl-Oskar Morgården försvarar en mordmisstänkt tonåring i spåren av gängkonflikterna.

Fotbollens historia

Hanna Ljungberg, Frida Östberg och Malin Moström svetsas samman som unga i Umeå IK, en liten förening i norr. Tidigt bestämmer de och klubben sig för att bli bäst i Europa. Det är en hemlig dröm om framgång trots att de har det mesta emot sig, som dåliga träningstider, mörker och snö. En hel stad sluter upp kring sina hjältar och ser Umeå IK två gånger vinna UEFA Womens Cup, nuvarande Champions League.

Bild från filmen Hall of fame
Hall of fame

I januari 1988 var tio svenskar rankade bland de 50 bästa i världen. I slutet av 1994 var Magnus Larsson den bäste svensken i tennisvärlden. Idag har Magnus sedan länge lagt av och bäste svensk är rankad som 193:e spelare.

Bild från filmen Ivar Kreuger
Ivar Kreuger

Ivar Kreuger är förtrollad av finskan Tuula som Kreugers sekreterare Karin Bökman har mycket svårt att acceptera. Hon försöker få Tuula att förstå att Ivar inte fäster sig vid någon. Det ekonomiska maktspelet mellan Wallenberg och Kreuger dras till sin spets och krisen närmar sig.

EU-val 2024: Toppkandidaterna

Partiernas toppkandidater inför EU-valet svarar på väljarnas frågor i en direktsändning från Malmö. Medverkande: Tomas Tobé (M), Charlie Weimers (SD), Emma Wiesner (C) och Jonas Sjöstedt (V).