OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

lördag den 2 juli

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Norges tuffaste

Norsk realityserie från 2021. Genom rök och eld. Allt de ser framför sig är rök. Allt de hör är de egna andetagen, som sakta men säkert tömmer tanken på luft. Och deltagarna vet, att innan dagen är över måste en av dem lämna tävlingen. 27/06 år 2022 i SVT24.

Antikmagasinet

Svensk antikvitetsserie från 2022. Hattar. Antikmagasinet?lyfter på hatten tillsammans med en av våra största modister. Hur tillverkar man hattar till stora operaföreställningar?. Gäster: Karin Horisaki, modist och Anne?Teahan, Malmö Opera. 02/03 år 2022 i SVT24.

Kärlek kostar kilon

Dansk serie från 2020. En ligger på, en drar sig undan. Thomas och Tinas parrelation har fastnat i låsta beteendemönster. Tillsammans med parterapeuten försöker de hitta nya sätt att kommunicera med varandra. Michael upptäcker att Rikke under lång tid har smygätit choklad, trots experimentets stränga förhållningsorder. Isabel och Tina drabbar samman och Tina är rädd att Isabel håller på att lämna henne. En situation som många kan känna igen sig i. Man träffas, blir kär, flyttar ihop och efter några år kommer sambokilona smygande. 01/07 år 2022 i SVT24.

Almedalen: Tal av Magdalena Andersson (S)

Svensk politik från 2022. Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson talar på Almedalens scen. Kommentar efteråt av Anna Dahlberg, politisk redaktör Expressen, och Anders Lindberg, politisk chefredaktör Aftonbladet. Elisabeth Marmorstein, politikreporter SVT, summerar. Programledare: Marcus Carlehed.

Bäst i test Norge

Norsk underhållning från 2019. Irriterande sorterande. Norrmännen är kända för att vara naturälskare som gärna spenderar sina semestrar i ett tält på fjället. Så att fylla ett tält så snabbt som möjligt borde vara en enkel uppgift. Men testet visar sig passa dem lika dåligt som en för stor hand i en för liten handske. 03/07 år 2022 i SVT24.

Bild från filmen Transport
Transport

Finsk kriminalserie från 2022. Pengarna avgör. Hammarén ger Marianne ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. När Anita hamnar på sjukhus dyker en gammal familjevän upp. Och plötsligt, ser Inkeri ett bekant ansikte på advokatbyrån. 05/07 år 2022 i SVT24.