OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

söndag den 11 december

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Genjägarna

Anna kom till med hjälp av en spermadonator och har laglig rätt att få veta donatorns identitet. Då sjukvården har tappat bort uppgifterna lämnar Anna sitt DNA och ger istället genjägarna uppdraget att spåra upp honom.

Genjägarna lär dig mer

Är Roberts pappa den avlidne man som hans mamma pekat ut? Släkten är oenig men DNA ljuger inte. Med Peter Sjölunds hjälp får Robert veta sanningen.

Bild från filmen Husdrömmar Sicilien
Husdrömmar Sicilien

I Palermo imponeras Bill och Marie av gatukonstnären Tutto e Niente, som de hoppas vill förgylla även deras hus med en alldeles unik målning. Till kvällen kommer språklärarinnan Benedetta på besök för att ge Bill och Marie sina bästa tips om hur man lagar Siciliens nationalrätt, under bar himmel i trädgårdens utekök.

Öluff i Karibien

Den populära turistön Antigua med sina många sandstränder står närmast på tur. Med flyg går resan sedan vidare till Saint Martin, en ö som trots sin mycket begränsade yta är uppdelad i två delar, en fransk och en nederländsk.

Sverige!

Möten med olika och intressanta kulturpersonligheter land och rike runt. I varje avsnitt gästar en ny person programmet.

Miisas samiska resa

Förlossningen blir utdragen och smärtsam, och en prövning för hela familjen. Miisa har bestämt sig för att bara prata nordsamiska med barnet när det är fött. Till början känns det ovant, men det går bättre, allt eftersom.

Bild från filmen Women make film
Women make film

De eviga ämnena kärlek och död i filmen. Debra Winger är berättare och vi visar exempel av bland andra Lone Scherfig och Laurie Anderson.

Sexy hands

Deniz Kalkan älskar friluftsliv och letar efter en tjej som också vill ut och röra på sig. Är det någon av singeltjejerna Jennifer Tensen eller Moa Taleman som vill gå på cykeldejt?

Samhällskollaps

Detta avsnitt simulerar en desinformationskampanj mot staten som leder till oroligheter i landet. Medverkar gör bland andra fd statsminister Carl Bildt, Peter Wolodarski, Dagens Nyheter, Daniel Stenling, SÄPO, och Lisa Gustafsson, MUST.

Vem mördade skolan?

Utan att ha bundit mordet till någon snubblar Jesper över en gigantisk konspiration. Någon eller några verkar vara i färd med att dräpa skolan genom en digital och svårlöst komplott. En långsam kvävning av skolan som pågår än idag.