OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

måndag den 17 januari

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Stjärnorna på slottet

Svensk underhållning från 2022. Grynet Molvigs dag. Grynet Molvig hamnade mitt i den svenska nöjesvärldens epicentrum på 70- och 80-talet tillsammans med Povel Ramel, Hasse & Tage och Monica Zetterlund. De andra stjärnorna imponeras av att Grynet tackat ja till i stort sett allt – utom erbjudandet från Hollywood om att bli Bondbrud. Carola Häggkvist inser att hennes och Grynets bakgrund och genombrott är överraskande lika. David Lagercrantz tar mod till sig och frågar om Grynets omtalade affär med brottaren Frank Andersson. I köket förbereder Tareq Taylor dagens måltider.

Bild från filmen Hjälp, vi har köpt en bondgård!
Hjälp, vi har köpt en bondgård!

Svensk realityserie från 2021. ”Björn har bajsat i Essas rum!”. Kalle och Brita fortsätter att bygga på sin nya bastu. Men hur ska Kalle reagera på att Brita hela tiden ändrar sina planer och dessutom mäter fel på allt? Och kommer Brita verkligen att hinna klart med pardörrarna innan det börjar regna in i bastun?. 20/01 år 2022 i SVT24.

Idrottsgalan

Programledare: Kristin Kaspersen.

Bild från filmen Rederiet
Rederiet

Svensk dramaserie från 1999. Pappa vet bäst. Vem är Robert och varför vill han köpa Dahlén/Remmer Line?. 18/01 år 2022 i SVT24.