OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

lördag den 10 juni

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Äntligen!

Jacob är kidnappad av Städ-Victor. Nu måste gänget enas trots svek och schismer. Hur ska de få tillbaka Jacob och vågar de verkligen konfrontera kidnapparen? Och ska de lyckas ta sig ur knipan och äntligen få fira sin döde vän som Nobelpristagare?

Antikduellen

Veckans duellanter Ulrik Kemnitz och Sofie Frøkjær ger sig ut på första dagens inköpsrunda i trakterna kring Fåborg.

Gift vid första ögonkastet

Parhelgen var omvälvande och ställde alla inför olika vägskäl. Vilka dealbreakers går inte att tumma på och hur tänder man en gnista? Kan egentid vara lösningen? Fredric gör hembesök för att inspirera till magi.

Kärleksrådet

Experterna pratar hela tiden om att relationsarbeta, men kan det verkligen räcka? Helle undrar vad experterna har att säga om kemi. Dessutom undrar hon om rimliga deal breakers. Hur mycket ska man tåla och när det är bäst att bara göra slut?

Nationaldagen 6 juni

Nationaldagen och Sveriges 500-årsjubileum den 6 juni firas högtidligt på Sollidenscenen på Skansen, med Anne Lundberg och Micke Leijnegard som kvällens värdpar. På scen står en bred samling artister.

Vilda kockar

Tre kändislag tävlar om vilka som kan laga den godaste maten över öppen eld.

Sverige!

En stor del av den kultur vi tar del av är tolkningar av något som någon annan har gjort tidigare. Musikern Ane Brun trollbinder sin publik med sina covers och i samband med att hon fyller 20 år som artist väljer hon att tolka om sina gamla låtar.