OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

lördag den 9 december

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Bild från filmen Allt för Sverige
Allt för Sverige

Amerikanernas drömsommar i Sverige börjar närma sig sitt slut och det är dags för final. Tio deltagare har blivit fyra och i Kiruna och Jukkasjärvi ska det nu avgöras vem som står som ensam vinnare.

Bild från filmen Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt

Talkshow med journalisten och författaren Carina Bergfeldt. Gäster med spännande historier intervjuas av tv-profilen som publiken lärt känna som SVT:s USA-korrespondent.

Cyklopernas land

Några av landets smartaste kulturhjärnor tar sig an stora och små frågor från veckan som passerat. Det blir kul snack, vassa meningsutbyten, intellektuella djupdyk och riktigt mycket helt vanligt trams.

Trevlig julhelg

Gunnar ger Marianne en skogsupplevelse hon sent ska glömma och Toms logik skapar problem för mamma Yvonne. Präst-Björn får en obehaglig överraskning, Terese i kassan stoppar buset och Gunnar fixar julstämning på sitt sätt.

Bild från filmen Hundra procent bonde
Hundra procent bonde

Hästen Filippa har börjat bita i grindar och staket och Frank ger träverket en virvel med pepparkvarnen för att få henne att sluta. Frågan är om det kommer fungera? Och vad ska Frank med en vagnslast ruttna fönster till?

En våldsam heder

Rättegångar tar fart och domar faller. Frihet och upprättelse kommer med ett högt pris. Att tvingas gå under jord för resten av sitt liv och att sörja någon som fortfarande lever.

I brändernas spår

Hur möter vi en framtid där bränder på många håll blir vanligare? Vi möter världens första skogsbrandhund som kan hitta pyrande glöd som människor missar. I Australien har Aussie Ark skapat en trygg plats där hotade arter ska framtidssäkras mot hot.

Bild från filmen Vildmarkstjejer
Vildmarkstjejer

Guros enmansexpedition i Finnmark råkar ut för oväntade problem då hennes hund är skadad och inte kan fortsätta vandringen. Else stöter på mängder av ripor under turen på Finnmarksvidda.