OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

tisdag den 26 september

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Bild från filmen Doobidoo
Doobidoo

Gäster: Dermot Clemenger, Elisa Lindström, Emmelie De Forest och Cazzi Opeia.

Min tjockumentär

Fredrik Boltes berättar för sin standup-publik om en dramatisk natt på sjukhuset. Han träffar sin psykolog och får höra att han nog har ADHD. Han börjar summera sin resa, äter pizza i Jönköping och åker Lilla uppskjutet med Bosse.

På riktigt?!

Kan panelen lista ut vem som är dragqueen och buktalare? Vem är den riktiga trapetsgymnasten och vem på scenen ryms i en väska?

Bild från filmen Min sanning
Min sanning

Kristian Luuk intervjuar Edvin Törnblom, programledare och poddare.

Städa!

Kattälskare se hit. Här finns olika verktyg och metoder för att bli av med hår från hund och katt, toppat med ett mysigt kattbad.

Draknästet

Christian von Koenigsegg får testa VR-glasögon, smutta på blåbärsvin och göra en blombukett. Drakarna får även ta ställning till en samåkningstjänst, en app som matchar maträtter, en teknisk lösning för diabetiker och en fläkt som sprider värme.

Sverige!

Darin gästar programmet och pratar om sitt nya album som är hans mest personliga, med texter om kärlek, uppbrott och om att våga vara den man är.

Sveriges största konstkupper

Två dagar före julafton år 2000 tar sig tungt beväpnade män sig in på Nationalmuseum precis före stängning. De får med sig tavlor av Rembrandt och Renoir värda över 300 miljoner kronor. För första gången hör vi huvudmannens egen berättelse.

Bild från filmen Agenda
Agenda

Agenda fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Sverige och världen och sätter agendan för nästa veckas debatt. Programmet hittar nya överraskande vinklar och skildrar trender på uppgång.