OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

onsdag den 4 oktober

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

VM: Artistisk gymnastik

Damernas lagfinal. De åtta bästa nationerna gör upp om guldet. Kommentatorer: AnnaMaria Fredholm och Veronica Wagner.

Sveriges största konstkupper

År 1988 fick två unga män fick med sig hela 47 målningar av Carl Larsson, Anders Zorn och Bruno Liljefors från Carl Larsson-gården. Genom tvivelaktiga metoder får rikskriminalchefen Tommy Lindström fram ett avgörande spår. Men metoderna blir också blir hans fall. Vi följer även influencern Elsa Billgren som berättar om en av Sveriges största kulturskatter.

Taelgia

Gabriel är i chock efter skjutningen mot polishuset. Baloo och Jackie försöker få Marko att erkänna att han är skytten. Sibel blir ihopparad med poliskollegan Johan samtidigt som Sibels familj försöker hantera dotterns nya utsatthet.

Det demokratiska spelet

I tävlingsmomentet Medborgarförslagsfiesta ställs frågan om katterna i Vetlanda fått utegångsförbud? Eller är det hönsen i Gällivare som släppts fria? De tävlande lagen sätts på prov i minoritetskunskap och vad passionerade politiker debatterar när ilskan rinner till.

Bild från filmen Fröken Frimans krig
Fröken Frimans krig

Dagmar och Kinna har dragit igång hemliga rösträttsmöten i butiken. Frithiof Johannesson är dem på spåren, och kandiderar själv till riksdagen. Kinna tvingas smyga med sin förbjudna kärlek.

Hagamannen

Under sent 1990-tal upplevs Umeå som en trygg plats. När en kvinna plötsligt blir överfallsvåldtagen i en park i stadsdelen Haga blir det en händelse som kommer att skaka om en hel stad. En början på ett uppvaknande.

Bild från filmen Gaslight
Gaslight

En middag avslutas med att vännerna delar med sig av sina hemligheter.