OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

måndag den 6 februari

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Bild från filmen Husdrömmar
Husdrömmar

Torkel och Ayla vill bygga sitt svävande drömhus så billigt det bara går, för att sedan kunna leva ett så enkelt liv som möjligt. Därför ska möbelsnickaren Torkel bygga hela huset själv - men med höga ambitioner om vågiga tak och hängande pool i den arkitektritade trädkojan, blir det inte helt lätt att skapa huset för det enkla livet.

Hotell Romantik

Trubbel i paradiset, för alla är kärleken inte självklar. När deltagarna skriver vykort hem till sina barn och barnbarn avslöjas känslor. Det blir allvarliga samtal om döden och nyvunna livsinsikter. Ett par provar gränsöverskridande paraglide.

Melodifestivalen 2023

Direktsändning från Göteborg och Melodifestivalens första deltävling. Medverkande: Victor Crone, Rejhan, Loulou LaMotte, Eva Rydberg och Ewa Roos, Elov & Beny, Tone Sekelius och Jon Henrik Fjällgren, Arc North feat. Adam Woods.

Docstop

Att göra videor med BMX är att hela tiden skrämma sig själv, säger Joonatan. Uppskattningsvis tar det honom och kompisarna i Kotka närmare 400 försök innan de lär sig att bemästra ett nytt trick. Men det största är att övervinna sig själv.

Bild från filmen Agenda
Agenda

Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen.

Bild från filmen Rederiet
Rederiet

Stort jubileumsavsnitt, en riktig festkryssning, där mängder av Frejas käraste minnen, tillställningar och personer nu är tillbaka, fast självklart i ny tappning. Avsnittets stjärna är en kvinna som alla sett, men som ingen av oss känner - äntligen får hon säga sitt hjärtas mening och överraska oss med sina planer om framtiden. För vad kan egentligen komma efter en sån här färd? Vi återser också många av de karaktärerna som vi har lärt känna i Rederiet genom åren.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

Bild från filmen Bror
Bror

När polisen har åkt får killarna en otrevlig överraskning. Zacke har låst in sig i sina lögner och åker till Malmö för att försöka ställa allt till rätta. Men väl tillbaka i Eslöv får han se något han aldrig kunnat föreställa sig.

Bild från filmen Bror
Bror

Zacke är så arg på Amir att han missar sin chans. Den enda han vill träffa är Emma men vad vill hon? Kommer Zacke att hantera sina lögner till slut och kan killarna någonsin förlåta honom?

Bild från filmen Min sanning
Min sanning

Anna Hedenmo intervjuar poddaren och entreprenören Hannah Widell.