OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

måndag den 10 oktober

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Bild från filmen Vem bor här?
Vem bor här?

Svensk livstilsserie från 2022. Vem bor i gjuteriet?. Vem bor i gjuteriet?. Vi reser runt i Skåne och besöker ett kaxigt hem där Hollywood möter italienskt 70-tal, en bohemisk villa där naturmaterial dominerar och ett småtokigt och färgglatt gammalt gjuteri. Vem av deltagarna som bor var, råder det väldigt delade meningar om.

Bild från filmen Spelskandalen
Spelskandalen

Svensk dramaserie från 2022. Skandalen är ett faktum när Expressen avslöjar att en spelmaffia lurat Tipstjänst. Men varken Tipstjänst eller sport-Sverige vill kännas vid att matcher har fixats. Med hjälp av Therese har Expressens journalist fått upp vittringen på Bosse. Och fler mörka moln börjar torna upp sig på Bosses himmel.

Bild från filmen Rederiet
Rederiet

Svensk dramaserie från 2000. I nöd och lust. Ska Reidar och Beatrice verkligen skilja sig?

Glimt av Norge

Norskt reportageserie från 2012. Brynsten från Eidsborg. I Eidsborg i Telemark hittar man sten av yppersta kvalitet för att slipa och skärpa eggar. Brynsten från Eidsvåg har spridits till hela Europa i över 1000 år och den kan därmed med gott fog kallas Norges äldsta exportvara. 06/05 år 2018 i SVT24.

Bild från filmen Sjukt
Sjukt

Svensk dramaserie från 2021. Efter händelsen med Adam börjar Alice se ett tydligt mönster i deras relation och bevisen för hennes tes växer. Men vågar hon konfrontera honom?. Shantana arrangerar hip hop-karaoke och Alice inser att hon också måste våga hitta meningen med livet och satsa. Samtidigt har en tv-kanal hört av sig efter Alices insats i gyncancergruppens live och vill intervjua henne. Ska hon bli ansiktet utåt för gyncancer? Lillebror kommer med stora nyheter och Maria och Josef tar sin relation till nästa nivå.

Agnetes samiska röst

Norsk dokumentärserie från 2021. Om att välja det samiska. Agnete bor i Oslo med sin pojkvän, som inte är samisk. Kan dom båda ändå skapa sig en familj med samiska traditioner, mitt i storstan?. Artisten Agnete har beslutat sig för att återerövra sitt samiska språk och sin samiska identitet. 09/10 år 2022 i SVT24.

Historier från Norge runt

Norsk reportageserie från 2013. Brant barnvagnstur. Monika Alnes och ett gäng andra nyblivna föräldrar tar sig an ett styrkeprov. Målet är att ta sig upp till toppen av fjället Gamlemsveten, 790 m ö h – med barnvagn – vilket innebär en tur på två-tre timmar i brant uppförsbacke. Väl uppe ger den milsvida utsikten lön för mödan. 01/05 år 2015 i SVT24.

Agenda

Svenskt samhällsprogram från 2022. Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. 12/10 år 2022 i SVT24.

Sportspegeln

inga Detaljer.