OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

måndag den 5 juni

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Gift vid första ögonkastet

Parhelgen var omvälvande och ställde alla inför olika vägskäl. Vilka dealbreakers går inte att tumma på och hur tänder man en gnista? Kan egentid vara lösningen? Fredric gör hembesök för att inspirera till magi.

Kärleksrådet

Experterna pratar hela tiden om att relationsarbeta, men kan det verkligen räcka? Helle undrar vad experterna har att säga om kemi. Dessutom undrar hon om rimliga deal breakers. Hur mycket ska man tåla och när det är bäst att bara göra slut?

Vår tid är nu

Peter och Ester har förstört Helgas testamente som skulle ge Nina kontrollen över DK. Nina ger dock inte upp så lätt. Nina och Calle försonas, men Calles samvete gnager i honom: ska han berätta om sin otrohet med Sonja? Polisen misstänker Angelo för mordet på Ragnarsson. Stickan vill laga middagen till Helgas begravning, men varken Calle eller Ethel tror han klarar av det. Britt har en bra och en dålig nyhet till Maggan.

Äntligen!

Vännernas splittring är ett faktum. Vad som helst kan hända. Inger drabbas av skuldkänslor, är det inte bäst att hon erkänner det hela för polisen trots allt? Och hemma hos Peder, där Jacob tillfälligt är placerad, är det dags för veckans storstädning. Städ-Victor är snart på plats.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

Det söta livet - sommar

Denna gång: hemlagat chokladsmör, saftkräm surprise och kall rabarbersoppa.

Agenda

Agenda fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Sverige och världen och sätter agendan för nästa veckas debatt. Programmet hittar nya överraskande vinklar och skildrar trender på uppgång.

Äventyr i Hans Lidmans fotspår

Hans Lidman levde och dog för Svartån, men människans jakt på vinster drev Svartån ner i fördärv genom exploateringar och ombyggnationer. Nu, 75 år senare, har lokala eldsjälar bestämt sig för att återställa vattendraget till sin forna glans.

Norra distriktet

En fotgängare blir påkörd av en bil, och föraren försöker desperat täcka sina spår. Atmosfären i familjen Pudas är långt ifrån lugn och fortfarande full av hemligheter. Syntolkat på finska.