OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

söndag den 26 juni

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Allsång på Skansen

Svensk underhållning från 2022. The Ark, Benson Boone, Cornelia Jakobs, Jireel med flera. Äntligen sommar! Sanna Nielsen leder hela Sveriges Allsång från Skansen i Stockholm, live från Sollidenscenen.

Skrik från förr

Svensk dokumentärserie från 2022. Mordet på mamsellen. Mamsell Maria Lovisa Laurell hittas brutalt mördad i sin lägenhet i Stockholm i september 1867. Det blir en mordutredning utöver det vanliga med pressande förhörstekniker och oväntade vändningar. Med hjälp av arkivmaterial och rättegångshandlingar får fallet nytt liv.

Agenda

Svenskt samhällsprogram från 2022. 27/06 år 2022 i SVT24.

Midsommarkonsert från Äskhults by

Svensk konsert från 2022. Musik i midsommartid med Tina Ahlin och gäster i Äskhults by i Halland, en plats där traditionerna tar oss ända tillbaka till 1600-talet. I sällskap av Caroline Wennergren och Daniel ”The Moniker” Karlsson sjungs sommaren in tillsammans med barn från Lillegårdskören och pensionärer från Margaretakören. Programledare: Tina Ahlin.

Arvinge okänd - Danmark

Dansk dokumentärserie från 2021. Den föräldralösa från Odder. En 31-årig man dör oväntat. Marc var enda barnet och båda hans föräldrar är döda, så det är till att börja med svårt att hitta några arvingar. Bit för bit nystas Marcs liv upp och Mettes och Adams efterforskningar leder dem till andra sidan jorden. 27/06 år 2022 i SVT24.