OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

måndag den 24 juni

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Karin och Carl

Följ med hem till Karin och Carl Larssons färgsprakande och inspirerande hem Lilla Hyttnäs i Sundborn, en plats som inspirerar oss än idag. Genom experter som Lotta Lundgren, Elsa Billgren och Knut Knutson lär vi känna konstnärparet Larsson.

Bild från filmen Livet i Fagervik
Livet i Fagervik

Bruno ska gifta sig och hans kompisar ordnar svensexa. Under förnedrande former jagas Bruno genom skogen, trillar ner för ett stup, slår i skallen och tappar minnet. Fästmön Tanja stämmer Brunos vän Per.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

Musik i ruinen

En sommarkonsert med Viktoria Tolstoy, Malena Ernman, Marie Nilsson Lind och Tina Ahlin, inspelad i S:t Nicolai kyrkoruin i Visby sommaren 2023. Det blir en musikalisk bredd från scenen; från Bolero till Gladiator.

Bild från filmen Tareq Taylors matresa
Tareq Taylors matresa

Resan har nått sitt slut i Folkestone vid randen av den brittiska kanalen där Tareq Taylor tilllagar den lokala specialiteten - ostron. Tony Irving och hans syster pratar ut om sitt åldrande och Tareq upplever ett möte som chockar honom.

Bild från filmen Delhis vackraste händer
Delhis vackraste händer

Göran Borgs tillvaro är hopplös. Relationen till dottern är sämre än någonsin och exfrun kan han inte släppa. Då det verkligen inte kan bli värre i Görans liv får han sparken från sitt trista jobb. Då gör Göran något högst oväntat - han följer med på en resa till Indien. Det blir en resa i kulturkrockens och kärlekens tecken, på ett ställe väldigt olikt Göran Borgs älskade Malmö.