OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

måndag den 11 december

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Bild från filmen Hundra procent bonde
Hundra procent bonde

Hästen Filippa har börjat bita i grindar och staket och Frank ger träverket en virvel med pepparkvarnen för att få henne att sluta. Frågan är om det kommer fungera? Och vad ska Frank med en vagnslast ruttna fönster till?

Papiljottkungen: Mannen bakom Carmen Curlers

Carmen Curlers blir en gigantisk exportsuccé på rekordtid. Fotomodeller och filmstjärnor i Paris, London och New York använder papiljotterna från Kalundborg, där hundratals kvinnor får jobb och för första gången får erfarenhet av att tjäna pengar.

Musikhjälpen

Din musik räddar liv när Musikhjälpen spelar publikens önskade låtar och engagerar Sverige dygnet runt i en maratonsändning under 144 timmar, från en glasbur på Stortorget i Växjö.

Hålla samman

Linas bil krånglar och hon får ingen hjälp av Matti. Familjens hus ska säljas och barnen är upprörda. Lina ertappar Petra och Karim när de hånglar på en lastbrygga, och syskonrelationen ställs på sin spets. Polisen hör av sig och berättar att Kenneth har hamnat i bråk på stan.

Bild från filmen Agenda
Agenda

Agenda fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Sverige och världen och sätter agendan för nästa veckas debatt. Programmet hittar nya överraskande vinklar och skildrar trender på uppgång.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.