OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

torsdag den 23 mars

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Curling: VM 2023, Damer

Landskamp med Sveriges U21-landslag i fotboll.

Bild från filmen Drag Race Sverige
Drag Race Sverige

Vem har det som krävs, och vem kommer tvingas lämna världens mest prestigefyllda dragqueen-tävling?

Bild från filmen Seniorsurfarna
Seniorsurfarna

Seniorsurfarna provar på olika sociala medier och ringer varandra med videosamtal. De testar sig fram och tar bilder med roliga filter. Och lyckas Ewa Fröling och Marianne Mörck lista ut var Claes Malmberg och Björn Hellberg befinner sig med hjälp av ett videosamtal?

Klimatkampen

Ellen Bergström älskar kött. En stor del av hennes klimatavtryck beror på det hon stoppar i sig, och det vill hon ändra på. Återbruk är dock hennes starka sida och hon inspirerar de andra deltagarna, till att konsumera mindre och återvinna mer.

Bild från filmen Världens sämsta indier
Världens sämsta indier

David Batra är tillbaka i Indien. Nu ska han öppna restaurang tillsammans med Malin Mendel. Men vad ska krogen heta, och hur ska man få gäster dit? David vill anställa en PR-kille, som liknar honom själv - och som dessutom tävlat i Mr India.

Bild från filmen Vår tid är nu
Vår tid är nu

Stockholm, december 1955. Restaurang DK går som tåget och allt borde vara frid och fröjd. Men familjen Löwander är splittrad. En traumatisk händelse får matriarken Helga att göra ett nytt försök att ena familjen. Kommer Gustaf att ta den utsträckta handen? Peters hustru Ester försöker så split mellan syskonen Peter och Nina. Nina ger Calle en efterlängtad julklapp och Maggan får ett ovälkommet besök ur det förflutna.

Detektiven från Beledweyne

Tilda stoppar Tjugofyrans utvisning och med hans hjälp säkrar hon bevis som för utredningen framåt. Hon ser till att pressen uppmärksammar hennes bidrag men nämner ingenting om den hjälp hon fått. Utredaren Mats Drevlid blir dock misstänksam. Och när Missing People gör ett fynd som pekar på att det rör sig om ett mord träder en gärningsman fram och Tjugofyrans teorier faller - tillsammans med Tildas chanser att briljera.

Trafic

Monsieur Hulot är på väg till den stora bilmässan i Amsterdam. På lastbilsflaket tronar en ny supercampingbil som ska slå världen med häpnad. Vägen till mässan kantas av de mest osannolika strapatser och missöden.