OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

måndag den 5 december

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Sverige!

Intresset för cosplay i Sverige växer så det knakar. Vi träffar Fanny som drömmer om att vinna VM i Japan. Linda Braekhus lämnade sin gamla identitet som gymnasielärare helt. Nu jobbar hon heltid som häxa. Gäst i programmet är en av våra största svenska youtubers, Tomu, som gjort succé genom att vara snäll.

Försvunna människor

Erwin och Lunt börjar få allt svårare att hålla uppe fasaden. Polisen får upp ett viktigt spår. Anja börjar ifrågasätta om barnet på sjukhuset är Mounas. Erwins dotter Sonja och Anjas son Adrian går på en fest som får ett olyckligt slut.

Bild från filmen Agenda
Agenda

Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen.

Bild från filmen Women make film
Women make film

Vi undersöker öppningsscener - och hur man är trovärdig. Berättare är Tilda Swinton och bland filmarna märks Jane Campion, Agnès Varda och Liv Ullmann.

Briljanta forskare

Antibiotikaresistens är ett stort problem världen över. Men eftersom resistens uppkommer måste vi hitta alternativ. Kan människans egna enzym vara till hjälp?

Briljanta forskare

Vårt samhälle har gjort sig beroende av miljöfarlig energi. Men nu måste vi hitta alternativ till fossila bränslen. Sedan länge har det satsats mycket på forskning om fusion. Men hur långt har man kommit? Är fusionen lösningen? Och vad är fusion egentligen?

Sexy hands

Tilda Dinh har inte så lätt att hitta en dejt, för hon gillar bara killar som ser ut som supermodeller. Kan någon av singlarna Lars Persson, Jack Nordqvist och Viktor Stenmark orsaka kärlek vid första tecknet?

Bild från filmen Fråga Lund
Fråga Lund

Robin Paulsson övertalas att testa fritt fall från ett flygplan. Läkaren Henrik berättar hur många minuter en banan kan förlänga livet med och evolutionsbiologen Jessica avslöjar om en människa kan bli giftig.