OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

torsdag den 20 januari

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Motorsport

Rally–VM. Rally-VM.

Allsvenskan - här kommer Degen

Svensk dokumentärserie från 2021. ”Man hatar ju att förlora”. Spelarna i Degerfors IF försöker hämta sig efter en nattsvart förlust mot AIK och hemmapremiären hotas av en för dålig gräsplan. Supporterklubben Vulkanerna värvar nya medlemmar och vinnarskallen Victor Edvardsen laddar för revansch mot IFK Göteborg. 20/01 år 2022 i SVT24.

Bild från filmen Hjälp, vi har köpt en bondgård!
Hjälp, vi har köpt en bondgård!

Svensk realityserie från 2021. ”Björn har bajsat i Essas rum!”. Kalle och Brita fortsätter att bygga på sin nya bastu. Men hur ska Kalle reagera på att Brita hela tiden ändrar sina planer och dessutom mäter fel på allt? Och kommer Brita verkligen att hinna klart med pardörrarna innan det börjar regna in i bastun?. 20/01 år 2022 i SVT24.

Bild från filmen Hundra procent bonde
Hundra procent bonde

Dansk realityserie från 2021. Växthus och översvämmad äng. Eftersom det är mer än tio år sedan Frank byggde växthuset, är det nu hög tid att det får sig en rejäl översyn. Det ska tillverkas nya lister i ek för att täta till i skarvarna och en kompletterande takränna ska upp. Och så är ängen översvämmad – till Franks stora glädje!. Det ger hopp om en god kommande höskörd. 19/01 år 2022 i SVT24.

Själens röda rum

Turkisk dramaserie från 2020. På en terapimottagning i Istanbul tar doktor Hanim och hans kollegor dagligen emot traumatiserade och vilsna själar. Men det är inte bara patienterna som kämpar med sina tankar, de anställda på mottagningen är även de människor som kämpar med sina relationer, jobb och jobbiga minnen. 20/01 år 2022 i SVT24.

Under kniven

Svensk dokumentärserie från 2022. Hårfästen, manlighet, skitsnack och skam. Efter att Erik fått reda på att folk snackat skit bakom hans rygg konfronterar han en av dem. Samtidigt berättar Eriks förra kille något som får honom att skämmas ännu mer. Anja anser att skönhetsingrepp är som att polera bilen. Hon är supernöjd med sina nya bröst, nya midja och nya ögon. Youtubern Simon som skämts över sitt hårfäste gör en hårtransplantation. Men varför är det så skamfyllt att förbättra sitt utseende när undersökningar visar att det går extra bra för vackra människor?. 19/01 år 2022 i SVT24.

Vägen ut med Lars Lerin

Svensk dokumentärserie från 2021. Att nå sin botten. Lars, Junior och vännerna är kvar på Höga Kusten och målar. I det här avsnittet ska de ner på den absoluta botten och måla och prata om kraschen. Lars tar med Junior till behandlingshemmet där han gjorde ett första försök att bli nykter då han kom hem från Lofoten vid millennieskiftet. Gänget bestiger Skuleberget och Junior bjuder på kalas i Konstbyn i Nordingrå. 18/01 år 2022 i SVT24.