OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

fredag den 8 december

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Bild från filmen På spåret
På spåret

Sofia Dalén och Kalle Möller möter Cecilia Berggren och Marcus Berggren i den sista matchen i grupp 2.

Världscupen: Top 10

De tio bästa ryttarna i världen just nu möts i årets mest prestigefyllda toppklass. Fyra tidigare segrare finns med - fjolårets segrare Henrik von Eckermann ställs bland annat mot Ben Maher, Kent Farrington och Steve Guerdat.

Nobelstudion

Två dagar kvar till den stora Nobeldagen. Vi följer de sista aktiviteterna inför både prisutdelningarna och banketten. Vi diskuterar ekonomipriset och pratar mat, smycken, frisyrer och festförberedelser.

I brändernas spår

Hur möter vi en framtid där bränder på många håll blir vanligare? Vi möter världens första skogsbrandhund som kan hitta pyrande glöd som människor missar. I Australien har Aussie Ark skapat en trygg plats där hotade arter ska framtidssäkras mot hot.

Salminggenen

Bianca tar hjälp av pappa Börje för att få tips om hur man blir bäst i världen. De tränar tillsammans och Bianca söker råd kring träning och motivation. Målet är OS i Paris 2024. Men plötsligt insjuknar Börje i ALS.

En våldsam heder

Rättegångar tar fart och domar faller. Frihet och upprättelse kommer med ett högt pris. Att tvingas gå under jord för resten av sitt liv och att sörja någon som fortfarande lever.