OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

torsdag den 28 september

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Intervju med artisten Mathias Holmgren som är aktuell med en självbiografi. Johanna Westman lagar god mat i Go'kvälls kök och Monica Lindgren tipsar om läsvärda böcker. I kvällens reportage gräver vi djupt i SVT:s arkiv.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Hemmagympa med Sofia

Denna gång är temat core.

Studio 65

Läkaren Olle Fredholm är i en tidig fas av Alzheimers sjukdom. Han och hans fru Ann-Marie berättar hur det kändes att få beskedet, hur de gick vidare och hur de ser på livet idag.

Sverige!

Darin gästar programmet och pratar om sitt nya album som är hans mest personliga, med texter om kärlek, uppbrott och om att våga vara den man är.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Bild från filmen Strömsö
Strömsö

Potatis kan komma i många former. Kocken Julien Huéber bjuder på snabba rårakor och sin godaste bakade potatis. Jim bygger en stöveltork, Lee tillverkar renhornsknappar och Camilla gör bröstkrukor.

Mitt liv som Marilyn

Vi möter den unga Norma Jean som redan tidigt tar strid för sina egna och andra kvinnors rättigheter.

Lars Monsen och hundarna

Träningen har varit intensiv och efter ett års minutiösa förberedelser är teamet äntligen på plats i Alaska. Trots de inledande problemen får Lars en bra start i Iditarod, världens tuffaste hundspannslopp.

Bild från filmen Engelska Antikrundan
Engelska Antikrundan

På plats i Aston Hall i Birmingham träffar Fiona poeten Benjamin Zephaniah och får se spännande föremål så som asiatiska ceremoniella vapen och konstverk inspirerade av den första månlandningen.

Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Långt från närmaste granne och djupt inne i skogen bor Dag Fagermyr med sönerna Hjalmar och Johannes. På gården som ligger i Tvedestrand kommun, ovanför Østerå bor han sedan 15 år, på den plats där hans förfäder har bott sedan länge.

Norge från luften

I detta avsnitt: Fyksesund i Hordaland, Reinøya i Troms och Nyksund i Nordland.

Appassionata

En av 40-talets stora melodramer om den berömde musikern som varken kan leva med eller utan sin hustru Maria. Till sist väljer han att ta sitt liv för att skänka henne möjlighet att finna lyckan med en annan man.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Intervju med aktuell gäst. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Stylist är Fredrik Bernhardsson och frisör är Eva-Lena Rylander. I kvällens resereportage får vi följa med Per-Anders Fredriksson på äventyr i de svenska fjällen.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bäst när det gäller

Det svenska skidskyttelandslaget återsamlas inför den nya säsongen och redan från dag ett börjar kapplöpningen mot VM i Oberhof.

Draknästet

Multi-entreprenören och investeraren Ash Pournouri kliver in som gästdrake. Drakarna piggas upp med energidryck i tablettform, får höra om en psykologtjänst som tar hjälp av AI och Lena smakar på hundgodis.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Hockeykväll

Från studion i Stockholm med reportage och analyser av dagens matcher.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Reyka - brottsprofilerare

Polisen lyckas gripa den misstänkte mördaren, men är det verkligen rätt man?

Bild från filmen Uppdrag granskning
Uppdrag granskning

Samhällsprogram med undersökande och grävande journalistik. Programmet vill genom noggranna, rättvisa och modiga reportage ge medborgarna verktyg för att kunna ta ställning i olika samhällsfrågor.

Taelgia

16-årige Gabriel tvingas flytta efter att hans pappa har gjort ett stort misstag. I nya bostadsområdet Ronna blir han välkomnad av den kriminelle Marko. Gabriels basketspelande syster Magda har precis tagit en plats i stadens elitlag Taelgia.

Kriminalarkivet: Mordet på Anna Lindh

Två veckor efter mordet kan polisen slå till mot en lägenhet i södra Stockholm och gripa den 24-årige Mijailo Mijailovic som misstänkt för mordet på Anna Lindh. Han erkänner men hans berättelse innehåller svagheter.

Min tjockumentär

Fredrik Boltes berättar för sin standup-publik om en dramatisk natt på sjukhuset. Han träffar sin psykolog och får höra att han nog har ADHD. Han börjar summera sin resa, äter pizza i Jönköping och åker Lilla uppskjutet med Bosse.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.