OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

torsdag den 23 mars

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Intervju med Danish Sial som skrivit en bok som sin pappas liv. Pappan, Din Chaudry Sial, har tvingats fly flera gånger under livet för att komma undan förtryck. Maud Onnermark lagar god mat i Go'kvälls kök och Johan Malm tipsar om läsvärda böcker.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Hemmagympa med Sofia

Passet fokuserar på core, det vill säga mage/rygg.

Studio 65

Hur är det att vara runt hundra år - både kroppsligt och mentalt? Doris Gillberg 100 år, Gunnar Persson 102 år och Ingegerd Brusewitz 104 år delar med sig av sina erfarenheter.

Underdogs

Nervositeten är stor när kändisarna för första gången ska tävla tillsammans med sina hundar på en riktig agilitybana. Dogges hund Vikingo vill helst av allt chilla. Lyckas Dogge hitta en bra belöning som får Vikingo att hoppa över hindren?

Klimathoppet

En serie om de viktigaste vägvalen vi har framför oss i klimatomställningen. Trots att alla är överens om att utsläppen ska minska så har konflikterna växt kring hur och var det ska ske. Finns det hopp och var ska vi landa?

Bild från filmen Husdrömmar
Husdrömmar

Hemvändarna Alex och Louis har äntligen fått köpa drömgården på Öland och vill nu återställa den till sin forna glans. Men tidens tand har gått hårt åt det gamla huset som behöver både vård och omsorg, det är alla överens om. Frågan är bara hur tidsenliga husets original de ska vara i sin renovering, och inte minst - hur angeläget det är att faktiskt bli klara någon gång?

Grekiska öar med Julia Bradbury

Först ut är Kreta dit Julia beger sig för att bland annat ta del av öns rika historia samt testa den lokala getosten i Dikti-bergen.

Grekiska öar med Julia Bradbury

Den här gången besöker Julia Bradbury Korfu som ofta kallas landets minst grekiska ö. Hennes tripp inleds i Korfu stad där hon bland annat får lära sig att tillaga den lokala favoriten Pastitsada och upptäcka öns relation till exotiska kryddor.

Drömslottet

Vad vore ett slott utan makalösa takstuckaturer? Dick tar på sig att fixa till stuckaturerna men det visare sig vara lättare sagt än gjort. Samtidigt ordnar Angel det sista med den flytande kupolen.

Bild från filmen Hundra procent bonde
Hundra procent bonde

Frank är i Finland för att göra en stockbåt tillsammans med hantverkarvänner från hela Norden. Han får också lära sig hur man utvinner trätjära i en tjärmila.

Du är här!

Denna gång möter Gísli konstnären Tolli.

Bild från filmen Elvira Madigan
Elvira Madigan

Den berömda lindansösen Elvira Madigan möter löjtnanten Sixten Sparre, som lämnat sin familj och deserterat från sitt regemente. De inleder ett förhållande, men det förflutna kommer ikapp och tär alltmer på deras förhållande.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Intervju med komikern och skådespelaren Ahmed Berhan, som är aktuell med en ny pjäs. En tittare får en ny stil i Gör om mig.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Antikrundan
Antikrundan

Antikrundan är återigen på besök i Borås. Sveriges viktigaste stol under 1900-talet värderas, en odrickbar champagne likaså. Några loppisfynd visar sig vara fynd; en Fornasettibricka, en Astrid Sampe-matta och så blir det stadsvandring bland Borås.

Bild från filmen Världens natur
Världens natur

Över hälften av Sveriges yta täcks av skog och stora delar av vår kultur är sprungen ur skogens magiska värld. Skogen är hjärtat i den natur vi alla känner igen.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Hockeykväll

Från studion i Stockholm med reportage och analyser av dagens matcher.

Djävulens advokat

Den fem år långa utredningen resulterar i Giovanni Di Stefanos gripande. Men det hela tar en ny vändning för Jerry Walters när Di Stefano påstår sig arbeta som spion för den brittiska säkerhetspolisen och att polisens tabbe nu riskerar hans uppdrag.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Detektiven från Beledweyne

Tilda stoppar Tjugofyrans utvisning och med hans hjälp säkrar hon bevis som för utredningen framåt. Hon ser till att pressen uppmärksammar hennes bidrag men nämner ingenting om den hjälp hon fått. Utredaren Mats Drevlid blir dock misstänksam. Och när Missing People gör ett fynd som pekar på att det rör sig om ett mord träder en gärningsman fram och Tjugofyrans teorier faller - tillsammans med Tildas chanser att briljera.

Bild från filmen Uppdrag granskning
Uppdrag granskning

Påskhelgen 2022 skakas Sverige av några av de mest våldsamma kravallerna i modern tid. Upploppen kommer att gå till historien. Men få vet vad som egentligen hände. Uppdrag granskning kan avslöja att tumulten kanske hade kunnat undvikas - om det inte vore för en rad ödesdigra beslut av polisen.

Bild från filmen Shetland
Shetland

Jimmy Perez undersöker försvinnandet av en sårbar ung man, vars familj är ny på Shetland.

Bild från filmen Fejk
Fejk

Marie börjar förstå att saker inte är som hon trott och Faye får ett meddelande hon inte kan ignorera.