OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

torsdag den 20 januari

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Hemmagympa med Sofia

Denna gång fokuserar vi på styrka.

Bild från filmen Rederiet
Rederiet

Ska Robert få ta över Dahlén/Remmer Line, eller kan Alexandra lyckas stoppa honom?

Kneg

En hyllning till vardagshjältarna på Danderyds sjukhus: vaktmästarna, receptionisterna, sopåkarna och sängtransportörerna. En berättelse om hårt arbete, arbetsglädje och en måsunge som brutit sitt ben.

Sverige!

Möten med olika och intressanta kulturpersonligheter land och rike runt. I varje avsnitt gästar en ny person programmet.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

Allsvenskan - Här kommer Degen

Spelarna i Degerfors IF försöker hämta sig efter en nattsvart förlust mot AIK och hemmapremiären hotas av en för dålig gräsplan. Supporterklubben Vulkanerna värvar nya medlemmar och vinnarskallen Victor Edvardsen laddar för revansch mot IFK Göteborg.

Bild från filmen På spåret
På spåret

Farah Abadi och Johan Glans möter Cecilia Düringer och Jonatan Unge.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Carina Bergfeldt

Talkshow med journalisten och författaren Carina Bergfeldt. Gäster med spännande historier intervjuas av tv-profilen som publiken lärt känna som SVT:s USA-korrespondent.

Bild från filmen Sommarnöje sökes
Sommarnöje sökes

Romantisk förväxlingar uppstår i Stockholms skärgård när ett gift par börjar fundera över varför de en gång gifte sig.

St Aidans sjukhus

På sjukhusets trappa hittas en nyfödd pojkbaby, men var finns mamman? Greengrass gör affärer med en kapten på en rysk trålare.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Fråga doktorn

Hur kan vi alla bidra för att motverka antibiotikaresistens? Fredrik Almqvist, professor i organisk kemi, letar nya lösningar för infektionssjukdomar, som utan behandling kan vara dödliga. Doktor Karin Granberg svarar på tittarnas frågor.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Guldbaggen

Det svenska filmåret 2021 ska summeras och guldbaggar ska delas ut i Sveriges största filmgala. Guldbaggen är landets främsta filmpris och delas sedan 1964 ut för att belöna framstående insatser inom svensk film.

Kulturnyheterna

Kulturnyheterna sänder extra med anledning av kvällens Guldbaggeutdelning.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Kvinnor och cava

Merethe smygläser på facebook i hopp om att kunna imponera med insikter i Jennys liv. Men när hon upptäcker att någon skriver elakheter hamnar hon i ett dilemma.

Bild från filmen Galna av lycka
Galna av lycka

Beatrice älskar att konversera med alla som orkar lyssna och hon vill gärna få folk att tro att hon är av rik börd och god vän med världens ledare. Donatella är en mer tillbakadragen och tystlåten tjej som bär på sin egen hemlighet. Bägge är gäster på samma mentalsjukhus i vackra Toscana och blir snart vänner trots sina olikheter.

Bild från filmen En brittisk skandal
En brittisk skandal

När Ian och Margaret gifte sig var hans slott, Inveraray Castle, förfallet. Hon övertalar sin pappa att bidra ekonomiskt till renoveringen. Men Margaret tvivlar på sitt äktenskap. Ändå ignorerar hon sina känslor.