OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

söndag den 26 juni

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Bild från filmen 5 miljoner steg
5 miljoner steg

Viktor Jinnevång har bestämt sig - han ska ta sig från Norrköping till Fisterra i Spanien. Till fots. Problemet är att Viktor har bristande kunskaper om Europas geografi men tänker att det löser sig vartefter han går. Ingenting är väl omöjligt? Under vandringen ser Viktor tillbaka på ett liv som är kantat av missbruk och motgångar. Ensam med sin kamera får vi följa Viktors fem miljoner steg mot frihet.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Sommargympa med Sofia

Denna gång fokuserar vi på styrka.

Thorleifs - och du tände stjärnorna

Få orkestrar har berört så många som Thorleifs gjorde under sin 50-åriga karriär. Vad vore de lövade logarna, vackra sommarkvällarna och sista dansen utan Thorleifs smäktande saxofoner, taktfasta Svensktoppshits och den klara distinkta rösten. Dansbandseliten bjuder nu upp till en hyllning till Thorleif och hans orkester.

Sportspegeln

Svenskt sport från 2022.

Överlevarna

Kjell Arve Hestetun har levt ett aktivt liv som välkänd hockeyprofil och speleman. Men när hans liv är i fara på grund av ett ärftligt hjärtfel och bara en hjärttransplantation rädda honom.

Unga på tvärs

Jennifer är rädd för att hon ska träffa på dem som har mobbat henne under hennes barndom. Men det är inget som hon berättar för sina följare och fans på TikTok och Instagram. Kan Jennifer verkligen vara en bra förebild när hon själv gömmer sig?

Att våga vara sig själv - Kronprinsessan Victorias fond

Föreningen Våga va' dig själv får stöd från Kronprinsessan Victorias fond för sitt arbete att förebygga psykisk ohälsa hos unga, och hjälpa dem att bygga upp en självkänsla. Johanna och Sara berättar hur mycket föreningens sommarläger betytt för dem.

Antikmagasinet

Antikmagasinet om det magiska modefotografiet och om varför det nästan bara är män som plåtar kvinnor? Gäster: Ewa-Mari Johansson, modefotograf och Claes Lindqvist, samlare.

Bild från filmen Vingar kring fyren
Vingar kring fyren

Norrmannen John förälskar sig i den unga Anna, som dock är förlovad med en fyrmästare och John lämnar henne. John tar anställning som fyrbiträde på fyren ovetandes om Annas existens där, och hans kärlek för henne blommar ut på nytt.

Fotboll

Sverige möter Tyskland i damernas U19-EM från Tjeckien.

Glömskans sjukdom

Man följer människor som befinner sig i den första fasen av Alzheimers. De har alla olika sätt att förhålla sig till sin tilltagande demens. Hur är det att plötsligt inte veta hur man gör väldigt vardagliga saker?

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Sportnytt

Svenskt sport från 2022.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Fråga doktorn hälsa

Om motionens betydelse för vår hälsa. Vad händer i hjärnan när jag tränar? Hur kan blodtrycket sjunka när pulsen går upp? Kan jag träna mig frisk? Medverkar gör bland annat Anders Hansen, läkare och psykiater och doktor Karin Granberg.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Drottning Margrethe - 50 år för Danmark

Drottning Margrethe av Danmark firar 50 år på tronen. Här ser vi unika arkivfilmer och många personliga anekdoter och historier om den danska drottningen.

Skrik från förr

Mamsell Maria Lovisa Laurell hittas brutalt mördad i sin lägenhet i Stockholm i september 1867. Det blir en mordutredning utöver det vanliga med pressande förhörstekniker och oväntade vändningar. Med hjälp av arkivmaterial och rättegångshandlingar får fallet nytt liv. Medverkande: rättsläkaren Eva Rudd, historieprofessorn Roddy Nilsson och fängelsehistorikern Katarina Kallings.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Blackport
Blackport

Harpa och Grímur blir kallade till möte hos skolans rektor eftersom Sæunn ställer till problem i skolan. Samtidigt har en journalist snappat upp kopplingen mellan Harpa och politikern Jón Hjaltalín och börjar söka efter ledtrådar.

Bild från filmen Eagles
Eagles

Det är dags för Felicia att komma hem från behandlingshemmet. Elias blir portad från laget och bestämmer sig då för att gå ut och festa. Klara försöker hjälpa Amie med hennes dilemma.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Hemligheter & lögner
Hemligheter & lögner

En ung välutbildad svart kvinna beslutar sig för att söka upp sina rötter. Hon blev adopterad som barn och nu avråder socialarbetaren henne att göra det. Modern är nämligen vit och bor i Londons fattigkvarter.

Streams

Robin får samtal gällande en fest i Täby. Födelsedagsbarnet är Robbish största fan. Fadji ser vinning i en Celebrity walkthrough av Robbish. På festen knarkas det öppet. Fadji vill imponera med sin påhittade kran, Drog-Peter. Några av festdeltagarna betalar sina knarkskulder till Fadji som tar emot pengarna utan att ställa några frågor.