OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

måndag den 6 februari

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Hemmagympa med Sofia

Denna gång med fokus på styrka.

Bild från filmen Rederiet
Rederiet

Stort jubileumsavsnitt, en riktig festkryssning, där mängder av Frejas käraste minnen, tillställningar och personer nu är tillbaka, fast självklart i ny tappning. Avsnittets stjärna är en kvinna som alla sett, men som ingen av oss känner - äntligen får hon säga sitt hjärtas mening och överraska oss med sina planer om framtiden. För vad kan egentligen komma efter en sån här färd? Vi återser också många av de karaktärerna som vi har lärt känna i Rederiet genom åren.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

Bild från filmen Strömsö
Strömsö

Nicke träffar konstnären Nayab Ikram som gör bildexperiment inne på Strömsös bibliotek. Camilla skapar konst inspirerad av konstnären Hilma af Klint och i köket lagar Elin och Julien polpette - italienska köttbullar.

Historier från Norge runt

Utsira - Norges minst folkrika kommun - har haft ett ovanligt besök. Den lilla ö-kommunen med blott 213 invånare har gästats av åtta europeiska gatukonstnärer, som alla har lämnat sina avtryck efter sig här och där i samhället.

Bild från filmen På spåret
På spåret

Det har blivit dags för den första semifinalen.

Vinterliv

Beppe Starbrink träffar Folke Edvall, Sveriges äldsta skibum som har säsongsarbetat i Hemavan i 50 år.

Bild från filmen First Ladies
First Ladies

Bill och Hillary Clinton intog 1992 Vita huset och redan från starten attackerades Hillary för att vara för ambitiös och delaktig i sin mans presidentskap.

Bild från filmen Engelska Antikrundan
Engelska Antikrundan

En ovanlig kombination av en tandemcykel och sidovagn, ett par lotusskor från Kina och en fyndad artefakt från Burkina Faso dyker upp bland antikjägarnas föremål för dagen.

Bild från filmen Hundra procent bonde
Hundra procent bonde

Frank reparerar en vattenpumpkvarn, som behöver nya propellerblad. Den nya flyttbara kaninburen tas i bruk och så har Frank fått en idé om att lägga in en kvarnsten i golvet i det nya boningshuset.

Bild från filmen Heartland
Heartland

Tim säger till Amy att hon måste kämpa för det hon vill ha. Amy försöker hjälpa en familj vars hästar går berserk på en hövagnstur.

Svenska tv-historier

Från 1960-talets svartvita slow-tv till 2000-talets stjärnkocksshower. Det är många tv-program som gett tittarna matinspiration genom tiderna. Och mat-tv-hungern verkar aldrig mättas.

Bild från filmen Vår tid är nu
Vår tid är nu

Peter tar över som källarmästare när Gustaf sitter häktad. Ragnarsson pressar Peter på pengar genom att hota Suzanne. Restaurangens framtid sätts på spel. Calle fattar ett dåligt beslut rörande Nina. Köksmästare Backe visar upp okända sidor. Maggans och Lillys relation fördjupas men hotas.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Lokala nyheter

Nyheter från SVT:s lokala redaktioner.

Bild från filmen Fråga doktorn
Fråga doktorn

Varför är det bra att vara smidig? Vilka risker finns det med att vara stel - eller överrörlig? Fysioterapeut Lasse Bergström och doktor Karin Granberg svarar på tittarfrågor och ger träningstips, och vi får följa med på yoga för stela män.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Lokala nyheter

Nyheter från SVT:s lokala redaktioner.

Bild från filmen Husdrömmar
Husdrömmar

Torkel och Ayla vill bygga sitt svävande drömhus så billigt det bara går, för att sedan kunna leva ett så enkelt liv som möjligt. Därför ska möbelsnickaren Torkel bygga hela huset själv - men med höga ambitioner om vågiga tak och hängande pool i den arkitektritade trädkojan, blir det inte helt lätt att skapa huset för det enkla livet.

Bild från filmen I vår herres hage
I vår herres hage

Vardagen börjar, och de nygifta måste skapa sig nya rutiner. Helen lär sig att leva under Farnons tak, medan James längtar efter nya utmaningar, men Siegfried hemlighåller firmaangelägenheter.

En bild berättar

Här en samtida berättelse om en ganska vanligt ovanlig familj. Om deras sorger, rädslor och glädje. Fotografen Anna Clarén har både tagit bilderna och förekommer i dem.

Lokala nyheter

Nyheter från SVT:s lokala redaktioner.

Carmen Curlers

Axel har nu patentet på de elektriska värmepapiljotterna, och det är snart dags för Danmarks största skönhetsmässa. Han slår sig ihop med frisören Frans, som är eld och lågor, medan Axels fru oroar sig över pengarna.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Fight Club
Fight Club

Jack hatar sitt vanliga liv och när han träffar Tyler Durden är det en revolution i hans tillvaro. Tillsammans startar de en hemlig klubb som breder ut sig till en större och större verksamhet, men samtidigt får Tyler allt mer kontroll över Jack.