OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

måndag den 27 maj

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Hemmagympa med Sofia

Denna gång är temat styrka.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

Detektiverna

Det är Nisses tur att vara spelledare och han vill ta reda på hur väl de andra känner sin partner och hur många ballonger i luften detektiverna kan ha.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Sverige!

Möten med olika och intressanta kulturpersonligheter land och rike runt. I varje avsnitt gästar en ny person programmet.

Cowboyen, kungen och fjället

Arvid är en man med många järn i elden, men med något begränsad impulskontroll. Nu vill han skapa Norges eget Mount Rushmore, med en avbild av Norges kung uthuggen i fjället. Låter omöjligt kan tyckas, men inte för Arvid.

Bild från filmen Bäst när det gäller
Bäst när det gäller

Drömmen om VM bleknar för några av våra svenska medaljhopp. Lag-EM stundar och målet är att komma topp 10 i Europa. Sverige är inför tävlingen helt uträknade. När ett snedsteg släcker den enes dröm, tänds en annans.

Drömslottet

En intensiv sommar och höst väntar för Dick och Angel och snart anländer de första gästerna. Slottet börjar komma i ordning men paret har tagit sig an nya projekt. Bland annat ska stallet göras om till ett boende för Angels föräldrar.

Hotell Portofino

Italienska rivieran sommaren 1926. När den lokala polisen söker igenom hotellet efter det försvunna arvegodset blir olika gäster och anställda misstänkta. Cecil konfronterar till slut Bella med brevet.

Bild från filmen Ivar Kreuger
Ivar Kreuger

Ivar Kreuger befinner sig i en mycket trängd ekonomisk situation. Det är ett stort spel som pågår och plötsligt faller börserna över hela världen. Tuula anar den annalkande katastrofen och försöker en sista gång övertala Ivar att fly med henne till Finland.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Fråga doktorn
Fråga doktorn

När är rätt tid att söka vård? När åker man till akuten utan att det är i onödan? Vi pratar om hur man själv ska avgöra när det är fara å färde med Jakob Ratz Endler, narkos- och intensivvårdsläkare.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Gift vid första ögonkastet
Gift vid första ögonkastet

Solen torkar upp allt regn på campingen men hur står det till med paren? Under natten har en ny kris uppstått. Hur mycket ska man stå ut med i en relation? Vad går att reparera? Alla paren påverkas av helgen.

Gift vid första ögonkastet - Eftersnacket

Deltagaren Rosanna kommer till Helle för att tillsammans med Amie och experten Maria reda ut alla stormar i parens relationer. Hur ska vi tolka vad som händer och vad kan vi lära oss?

Bild från filmen Barnmorskan i East End
Barnmorskan i East End

Dagen för Trixies och Matthews bröllop är här. Den stora lyckan till trots skuggas dagen av en serie mindre och större katastrofer. Syster Julienne gör en plan för att rädda Nonnatus House.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Fotbollsstudion

Magasinsprogram om Allsvenskan i fotboll, med det bästa från veckans omgång.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

My gig in Sweden

Den amerikanska fotografen Nick har hamnat i Varberg för att ta foton tilll dess turistkampanj. Hon gillar staden från första stund, den är vacker och tacksam att fotografera. Men vilka är dessa ragger-cars som reklambyrån vill att hon raderar?

The Island

Det har gått 48 timmar sedan männen sist åt en måltid och hungern griper tag i gruppen. Jakten på mat sätts igång och det gäller att skynda sig tillbaka till lägret innan de blir för svaga för att jaga.

Budbäraren

Det är år 1900 och en kvinna av börd förälskar sig i en enkel man av folket. När de två blir älskare blir den unge Leo tvungen att agera budbärare mellan dem.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.