OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

lördag den 10 juni

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Kärlek kostar kilon

Dansk livsstilsserie från 2019. "Förr gick vi alltid och lade oss samtidigt". Camilla och Martin har tillsammans gått upp mer än 90 kg i vikt sedan de blev ett par. Ditte vill ha barn, men hennes partner Dietmar vill vänta tills siffrorna på vågen har gått ner betydligt. Och Morten och Jane upplever att övervikten har gått ut över kärlekslivet. Numera känner de sig mer som vänner än ett kärlekspar. Det är lätt att hamna där! Man träffas, blir kär, flyttar ihop, och så med tiden kommer sambokilona smygande. De tre paren har gått med på att delta i ett experiment för att göra något åt sin viktökning. 18/05 år 2020 i SVT1.

Kärlek kostar kilon

Dansk livsstilsserie från 2019. ”Vi har i princip inget sexliv”. Jane blir sårad när Morten avslöjar att han inte tänder på hennes kropp längre. Camilla känner sig pressad till sex av Martin och skulle hellre se att de gav varandra mer romantik och uppmärksamhet i stället. Ditte och Dietmar är djupt oense om hur de ska följa dietistens kostplan. Det åtta månader långa experimentet har inte mer än börjat, men pressen på paren är redan igång för fullt. 25/05 år 2020 i SVT1.

Min trädgård

Norsk trädgårdsserie från 2020. En pärla på Sørlandet. I säsongsstarten träffar Heidi trädgårdsälskarna Trine och Knut i Lillesand. Här är man i färd med att anlägga nya rabatter och göra uteplatsen klar för säsongen. Trine lär Heidi att göra en dörrkrans, Stine snickrar en torkställning och Dag trollar fram en bränd rabarbertarte. 16/06 år 2021 i SVT1.

Bild från filmen Historieätarna
Historieätarna

Svensk matlagningsserie från 2012. Erik Haag och Lotta Lundgren lever en vecka i 1970-talet. Bruna grytor, röda fanor, p-piller, progg, konserver, fondue och billigt rödvin. Sjuttiotalskock: Elisabeth Johansson. Övriga medverkande: Ebba Witt-Brattström, Björn Gustafsson, Åsa Linderborg, Tony Irving, Mona Sahlin m.fl. 22/11 år 2012 i SVT1. Medverkande: Tony Irving, Mona Sahlin, Åsa Linderborg, Ebba Witt-Brattström, Björn Gustafsson.

Bild från filmen Så ska det låta
Så ska det låta

Svensk musiklek från 1997. De tävlande denna gång är Ingela "Pling" Forsman, Richard Herrey, Lena Willemark och Björn Kjellman. 05/06 år 2023 i SVT1.

Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Norsk reportageserie från 2014. Terjer Hidle tog över gården hemma på ön Nord-Hidle, en timmes båtresa norr om Stavanger. Här försörjer hon sig på gårdsturism och julgransproduktion, men familjen har även får. 03/02 år 2016 i SVT1.

Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Norsk reportageserie från 2014. I 30 år har Gaby och Rupert bott på den lilla gården Skifterud. Gaby, som ursprungligen kommer från Färöarna, och Rupert, som är född i Tyskland, har som mål att försöka leva självförsörjande och utan hjälp av motoriserade hjälpmedel. 10/02 år 2016 i SVT1.

Bild från filmen Vår tid är nu
Vår tid är nu

Svensk dramaserie från 2018. Begravningen. Peter och Ester har förstört Helgas testamente som skulle ge Nina kontrollen över DK. Nina ger dock inte upp så lätt. Nina och Calle försonas, men Calles samvete gnager i honom – ska han berätta om sin otrohet med Sonja? Polisen misstänker Angelo för mordet på Ragnarsson. Stickan vill laga middagen till Helgas begravning, men varken Calle eller Ethel tror han klarar av det. Britt har en bra och en dålig nyhet till Maggan. Gustaf våndas – ska han vittna inför församlingen om sitt missbruk och sin homosexualitet?. 03/12 år 2018 i SVT1. Manus: Ulf Kvensler,.

Drömlandet

Svensk reseserie från 2022. Louisiana. Carina Bergfeldt besöker häktet i New Orleans medan Tareq Taylor besöker en kock som suttit i fängelse i över 20 år men som nu driver en restaurang. De åker båt i Louisianas träskmarker och landar till slut på en ödslig bluesklubb i mitten av ingenstans. 08/06 år 2023 i SVT1.

Vilda kockar

Svensk matlagningstävling från 2023. Älgfilé och gös. Erik Brännström och Leila Lindholm, Lisa Lemke och Erik Videgård samt Zeina Mourtada och Filip Poon tävlar om vilka som kan laga den godaste maten. Under ledning av Niklas Ekstedt har lagen en timme på sig att göra en förrätt och en varmrätt. 08/06 år 2023 i SVT1.

Antikmagasinet

Svensk antikvitetsserie från 2023. Döden inom konsten. Jan Håfström har genom hela sitt konstnärsliv tolkat döden. Poetiskt och symboliskt med döskallen som ett återkommande tema. Antikmagasinet blir trots allt ett dökul program. Gäster: Jan Håfström, konstnär och Andreas Rydén, konstexpert. 16/02 år 2023 i SVT1.

Spisa med Price

Dansk matlagningsserie från 2022. En nr 17 med extra ost. Det är dags för matbröderna Price att ge sig på världens populäraste rätt: pizza. De bakar den enkla och klassiska margheritan, en New York style-pizza och den maffiga Chicago deep pan-pizzan. Allt görs från grunden och är minst sagt smakrikt. 09/06 år 2023 i SVT1.

Kan vi bara få njuta

Finsk matserie från 2022. Matkreatören Tara och journalisten Malin flyttar in i ett mysigt litet torp på landsbygden för att njuta av sommaren och laga mat. Men det är inte så lätt alltid att bara njuta. Och kan njutning vara en kuliss man vill bygga på sociala medier?. 08/06 år 2023 i SVT1.

Anders matresa

Svensk matlagningsserie från 2021. Björn i Härjedalen. Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten. 19/01 år 2022 i SVT1.

Duellen

Svensk underhållning från 2018. André Myhrer ställs mot Calle Halfvarsson. Oväntade och spektakulära dueller där det gäller för både lagen och tv-publiken att gissa vem som vinner. Vi får uppleva tävlingar mellan zebraklädda radiostyrda bilar och en flock lejon, stenläggare mot stenläggningsmaskin och dessutom får vi veta om Carolina Klüft är snabbare än en man i en wingsuit. 01/09 år 2018 i SVT1.

Bild från filmen Dating Amber
Dating Amber

Irländsk dramakomedi från 2020. Tonåringarna Eddie och Amber växer upp i en irländsk småstad under 1990-talet. Hela skolan misstänker att de är gay och varje dag är en kamp för överlevnad i den tuffa miljön. När Eddie och Amber bestämmer sig för att bli ihop på låtsas så förändras allt, men snart inser de att även en påhittad relation kan vara minst lika komplicerad som en äkta.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Svenskt magasin från 2023. Lördagsgäst Anna Sahlene. Intervju med artisten och skådespelaren Anna Sahlene. Hon är aktuell med en show som hyllar rockbandet Queen. Zeina Mourtada lagar god helgmat och dryckesexperten Daniella Lundh Egenäs berättar vad som passar att ha i glaset. 18/02 år 2023 i SVT1.

Helgmålsringning

Svenskt religionsprogram från 2023. Från Söne kyrka i Lidköping. Kyrkoherde Markus Hagberg talar om dopet.

Sportnytt

Sportnytts korta kvällssändning.

Bild från filmen Rapport
Rapport

inga Detaljer.

Bild från filmen Äntligen!
Äntligen!

Svensk dramakomediserie från 2022. Jacob är kidnappad av Städ-Victor! Nu måste gänget enas trots svek och schismer. Hur ska de få tillbaka Jacob och vågar de verkligen konfrontera kidnapparen? Och ska de lyckas ta sig ur knipan och äntligen få fira sin döde vän som Nobelpristagare?. 28/12 år 2022 i SVT1.

Sverige!

Svenskt kulturmagasin från 2023. Kulturliv i hela landet.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Sportnytt

De senaste sportnyheterna, analyserna och fördjupningarna.

Bild från filmen Muren
Muren

Svensk frågesport från 2023. Knapptryckare utav rang. Patrick bjuder på lite dans. Edward och Anna får svettas mer än vanligt. Johar utmanas i språk-quiz och vad kan Annika om en 77-åring på Tik-Tok?. Dessutom - världens märkligaste maratonlopp och vad händer egentligen med personnumret när man fyller 100 år?. Muren består av Patrick Ekwall, Anna Kinberg Batra, Edward af Sillén, Annika Lantz och Johar Bendjelloul. Tävlande: Lars Nilsson och Elin Enehed.

Bild från filmen Sanditon
Sanditon

Brittisk dramaserie från 2023. Georgiana får ett oväntat besök. Colbournes fest fortsätter och Charlotte tvingas konfrontera allt hon förlorat.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Bild från filmen Bad moms
Bad moms

Amerikansk komedi från 2016. Tvåbarnsmamman Amy kroknar under kraven från hemmet, jobbet och skolan. När hon gör uppror mot översittarna i föräldrarådet råkar hon i trubbel, men finner också nya vänner i andra stressade mammor.