OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

lördag den 8 oktober

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Fråga doktorn

Fråga doktorn hjälper dig att må lite bättre. Hur kommer vinterns infektioner påverka oss? Medverkar gör Niklas Arnberg, professor i virologi och infektionsläkare Maria Furberg.

Bild från filmen Sjukt
Sjukt

Alice känner att allt är på väg att vända i och med Adam, kanske kan bra saker hända ändå? Men Bakos får Alice att börja tvivla. Mehmet har börjat bete sig märkligt och är nervös inför ett möte med sin stora idol Roy Fares.

Vad hände med Sjögren?

Den 6 oktober 1972 försvinner bonden Sven Sjögren spårlöst från sin gård i Lummelunda på Gotland. Trots ett intensivt polisarbete finns det inte ett spår av Sven Sjögren att finna. Någon som aldrig förlikat sig med Svens försvinnande är grannen Stig Larsson som tillsammans med sin syster Gun är fast besluten att fortsätta sökandet efter Svens kropp och ge honom en värdig begravning.

Bild från filmen Uppdrag granskning
Uppdrag granskning

Det slog ner som en bomb - avslöjandet att Swedbank kan ha använts för omfattande penningtvätt under nästan ett decennium. Uppdrag gransknings reportrar går bakom kulisserna i det dramatiska skeendet som ledde fram till att bankens tidigare vd nu ställs inför rätta. Ljög Birgitte Bonnesen när hon försäkrade sina kunder om att allt stod rätt till i banken?

Vårt undervattensäventyr

Hanna befinner sig plötsligt lite för nära en knölval som är på jakt efter ett sillstim. Och dramatiken fortsätter sedan med storm i Lofoten som pressar den lilla segelbåten till yttersta gränsen.

Invandrare för svenskar

Vad betyder kol khara? Och i vilket land utanför Sverige bor det flest svenskar? Svaren får du i Sveriges mest multikultiska frågesport någonsin. Förvånande sanningar och galna lögner från den roligaste panelen på norra halvklotet.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Artisten Sanna Nielsen uppträder med två låtar på Go'kvälls scen. Middagsbjudning med koreografen och dansaren Fredrik Benke Rydman. Johan Lundström recenserar biofilm och tipsar om sevärda tv-serier.

Bild från filmen Spelskandalen
Spelskandalen

En osannolik spelchans dyker upp för Bosse, Josh och Lars-Erik. Tre matcher med laget Frölunda i samma omgång. Men Bosse vill veta om spelarna i laget tänker lägga sig. Ett farligt spel dras igång där snacket går och insatserna blir hisnande. Mitt i turbulensen planerar Bosse och Ylva för bröllop.

Ishockey: SDHL

Match i svenska damhockeyligan mellan Djurgården och Brynäs.

Bild från filmen Den svenska dokusåpan
Den svenska dokusåpan

Ingen genre har genererat mer uppståndelse eller trycksvärta än dokusåpan och reality-tv. Serierna dominerade det globala tv-utbudet under en lång tid. I Sverige började allt för 25 år sedan när SVT 1997 lanserade Expedition: Robinson. Vi möter några av dokusåpornas största stjärnor - vad drev dem och hur tänkte de? Och hur blev livet sedan? Vi träffar också journalister och programmakare som ger sin syn på formatet som kom att revolutionera tv-mediet.

Det svenska modet

Efter en lite dammig tillvaro är couture plötsligt den nya röda mattan-uniformen och svenska couturestjärnor klär inte bara upp kungahuset utan också världsstjärnorna. Och det är speciellt en klänning som ska bli ikonisk.

Hemmakultur

Ikram Abdulkadirs verk Salmas blick ur hennes första utställning Vi möts i paradiset. Ett fotografi taget i Vattenlekplatsen i Rosengård dit hon gått med familjen och bett Eidbönen under hela sitt liv. Hör henne berätta om inspirationen bakom verket.

Bild från filmen Doobidoo
Doobidoo

Sussie Eriksson och Robert Gustafsson tävlar mot Anton Körberg och Tommy Körberg.

Komiker utan gränser

Tävlingsunderhållning med de oblyga komiker utför olika, mer eller mindre, jobbiga utmaningar på allmänna platser.

Bild från filmen Kenny Starfighter
Kenny Starfighter

Ester hjälper Penny att hitta sin utrustning och Penny lovar Ester att hjälpa henne att hitta sin familj. Amiral Angst är inte förtjust i Pennys nya uppdrag och beordrar henne att stanna där hon är. Dr Deo får nys om att det finns en Galaxhjälte på jorden.

Bild från filmen Svenska nyheter
Svenska nyheter

Aktuellt satirprogram som förklarar veckans händelser, skämtar om sakernas tillstånd och avslöjar det politiska spelet.

Helgmålsringning

Helgmålsringning från Långseruds kyrka, Värmland. Kyrkoherde Lena Skoting talar om tacksamheten att kunna rädda det som gått sönder.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Intervju med musikalartisten Peter Johansson, en av artisterna i symfonirock-turnén Crossroads. Han berättar om tre viktiga händelser i sitt liv. Musikjournalisten Ayan Jamal gör en spännande spaning i musikens värld.

Sverige!

Kikki Danielsson är en riktig legend inom både schlager och country. Hon berättar om om sin nya musik och rubrikerna som numera får henne att skratta. Vi träffar paret som gjort musiken till svenska tv-serier och så sätter teatergruppen Otalt i Arvika upp en föreställning om en åttio år gammal aborträttegång.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Bild från filmen Doobidoo
Doobidoo

Camilla Läckberg och Andreas Olsson tävlar mot Hanna Dorsin och Per Andersson.

Bild från filmen Sanditon
Sanditon

Spänningen ökar när Colbourne och överste Lennox återförenas på Lady Denhams trädgårdsfest. Georgiana upptäcker något extremt viktigt angående hennes arv.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Gone Girl
Gone Girl

På Nicks och Amys femte bröllopsdag anmäler Nick sin fru saknad. Det dröjer inte länge innan hans lögner och underliga beteende får alla att ställa sig den obehagliga frågan: har Nick Dunne mördat sin fru? Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

438 dagar

Baserad på den sanna berättelsen om journalisten Martin Schibbye och fotografen Johan Persson som, under ett uppdrag i den konfliktdrabbade regionen Ogaden i Etiopien, fängslades och dömdes till 11 års fängelse för terrorism. De benådades och släpptes 2012. När de benådades och släpptes, så återvände de hem till Sverige och höll en uppmärksammad presskonferens där de berättade om sin tid i etiopiskt fängelse.