OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

söndag den 26 juni

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Hundskolan

Deltagarna återvänder till Maren och träningslägret. Här väntar uppföljande övningar och målinriktad träning inför framtiden. Många har kommit långt, andra har en bit kvar... Sex näst intill okontrollerbara odågor till hundar.

Med djur i huvudrollen

Mården anses i allmänhet vara ett skyggt djur, men så inte hemma hos familjen Ludvigsen. Här har man haft många och närgångna besök av inte bara en, utan flertalet mårdar som gärna hälsar på, så länge det vankas någon form av godbitar som belöning.

Klimatkampen

Klimatkämparna anländer till ekogården där Mark direkt tar tempen på dem. Vad kan de egentligen om klimatet? Mark ger dem också en lätt första uppgift. Men eftersom deltagarna inte verkar ha koll så måste de börja från början.

Gina Dirawi lever och dör

Gina och vännen Rojda Sekersöz har båda rötter i flykt och förtryck, men de har lite olika perspektiv på livet. Gina reser till Atlanta där hon träffar psykologen och författaren Dr Shefali. Vad betyder egentligen ärvt trauma? Kan det förklara varför Gina mår som hon gör? Det blir ett känslosamt samtal som resulterar i ett radikalt uppvaknande.

Bröllopsfotograferna

Brudparet från Tyskland och Guatemala vill gifta sig i Sverige och fotograf Mickael Tannus får uppdraget att dokumentera deras största och viktigaste dag i livet.

Antikmagasinet

Antikmagasinet om det magiska modefotografiet och om varför det nästan bara är män som plåtar kvinnor? Gäster: Ewa-Mari Johansson, modefotograf och Claes Lindqvist, samlare.

Auktionssommar

Kusinerna Andreas Jansson och Axel Heikka från Kiruna tävlar mot mor och dotter Cissi Holmgren och Karolin Granat från Mölndal. Tävlingen äger rum på en auktion utanför Burseryd i Småland. Programledare är Sofia Rågenklint och domare och värderingsmän är Maria Granström och Mats Bergstrand.

Resan till Taube

Han sjöng om sommaren och gav oss en odödlig visskatt. Sönerna Sven-Bertil och Per-Evert Taube berättar om den offentliga bilden av poeten, rollen som glad caballero och sjöman krockade ofta med verklighetens hårt arbetande författare.

Resan till Taube

Kära återseenden med Evert Taube ur SVT:s rika arkivmaterial. Vid Medelhavet inspirerades Taube av de provencalska poeterna - men förväntningarna var stora på att poeten skulle framföra sina populära visor.

Motorsport

Hells Gate heter den 19:e och sista sträckan i klassiska Safarirallyt. Den är 10,53 kilometer lång och här kommer allt att avgöras. Dessutom slåss förarna om viktiga bonuspoäng. Kommentator: Johan Ejeborg. Expert: Jonas Kruse.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Kungliga slottet

Vi klättrar på byggställningar för att få veta mer om fasadrenoveringen - och går till botten med frågan om det spökar i det gamla slottet. Följ med genom gyllene salar och mörka källarvalv.

Så ska det låta firar 25 år

Sarah Dawn Finer har valt detta avsnitt som sändes 17 februari 2019. Anna Carlsson och Peter Harryson möter Ellen Bergström och Chris Kläfford. Bakom flyglarna sitter Marika Willstedt och Emanuel Norrby.

Orientering

VM i sprintstafett i orientering direkt från Danmark. Kommentator: Peter Jonsson. Expert: Mats Troeng.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Diagnoskampen
Diagnoskampen

Vem ställer rätt diagnos, läkarlaget eller lekmännen med tillgång till surfplatta? Programledare är Kjetil Røthing Askeland och läkarpanelen består av Wasim Zahid, Astrid Nylander Almaas och Kaveh Rashidi.

Fem minuter Island

Birta arrangerar kanotturer i älven vid Eyjafjöll i närheten av där hon bor. Idén var det hon och hennes bror som kom med, men det är Birtas pojkvän som har varit drivkraften.

Sportspegeln

Svenskt sport från 2022.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Engelska Antikrundan
Engelska Antikrundan

På Wales botaniska paradis får vi skåda en ask som ägaren vägrade att sälja till skådespelaren Gregory Peck, ett uppstoppat får på fyra hjul och ett oerhört elegant armbandsur från Cartier.

Thorleifs - och du tände stjärnorna

Få orkestrar har berört så många som Thorleifs gjorde under sin 50-åriga karriär. Vad vore de lövade logarna, vackra sommarkvällarna och sista dansen utan Thorleifs smäktande saxofoner, taktfasta Svensktoppshits och den klara distinkta rösten. Dansbandseliten bjuder nu upp till en hyllning till Thorleif och hans orkester.

Gina Dirawi lever och dör

Gina reser till Istanbul och träffar de dansande dervischerna som påstås ha en personlig kontakt med Gud. Hon övar sig i dansen och deltar i dervischernas ceremoni. Om Gina kommer i kontakt med Gud, kan det hjälpa henne hantera den här världen? Mötet med dervischerna slutar inte som Gina hoppats. I Stockholm blir Gina uppläxad av vännen Nada och i ett samtal med filosofen Torbjörn Tännsjö ges hon nya perspektiv.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Streams

Robin får samtal gällande en fest i Täby. Födelsedagsbarnet är Robbish största fan. Fadji ser vinning i en Celebrity walkthrough av Robbish. På festen knarkas det öppet. Fadji vill imponera med sin påhittade kran, Drog-Peter. Några av festdeltagarna betalar sina knarkskulder till Fadji som tar emot pengarna utan att ställa några frågor.

Bild från filmen Delicious
Delicious

Sam och Gina verkar ha begravt yxan, men deras idéer om framtiden för Penrose är helt olika. Teresa kommer hem oväntat och visar sig ha en hemlighet.

Bild från filmen McDonald & Dodds
McDonald & Dodds

En födelsedagsresa för ett gäng tjejkompisar tar en hemsk vändning när de vaknar med rejäl baksmälla och en rugbyspelare hittas död i närheten. McDonald och Dodds kallas in för leda utredningen.