OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

söndag den 11 juni

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Dokument inifrån: Skamlös

Svensk dokumentärserie från 2023. Ett annat liv. Den skandalomsusade juristbyrån slår nya rekord. Men anställda vittnar om ett skräckvälde. Vem är egentligen byråns grundare?. Redaktionen hittar svaret i Norge. Där har den nuvarande företagsledaren, under annat namn, utlöst terrorlarm och låtsats vara landets statsminister. När personens historia slutligen kommer i kapp honom, ställs han inför ett avgörande beslut. 07/06 år 2023 i SVT1.

Antikmagasinet

Svensk antikvitetsserie från 2023. Döden inom konsten. Jan Håfström har genom hela sitt konstnärsliv tolkat döden. Poetiskt och symboliskt med döskallen som ett återkommande tema. Antikmagasinet blir trots allt ett dökul program. Gäster: Jan Håfström, konstnär och Andreas Rydén, konstexpert. 16/02 år 2023 i SVT1.

Kärlek kostar kilon

Dansk livsstilsserie från 2019. ”Jag skäms så mycket!”. Det har gått ett par månader av experimentet när Ditte får ett återfall och slänger i sig en massa skräpmat. Jane och Morten kämpar med tilliten. Camilla och Martin gör stora framsteg med sina förändrade matvanor, men det är värre ställt med sexlivet. Det är lätt att hamna där!. Man träffas, blir kär, flyttar ihop, och så med tiden kommer sambokilona smygande. 01/06 år 2020 i SVT1.

Min trädgård

Norsk trädgårdsserie från 2020. Trädgård på recept. Det är i stort sett bara ett staket som skiljer Marias trädgård från havet. För Maria är trädgården rekreation – hennes alldeles egna terapiträdgård. Dag syltar gröna tomater, Stine bygger ett blombord och Steinar tunnar ut tomatplantor. 23/06 år 2021 i SVT1.

Drömlandet

Svensk reseserie från 2022. Louisiana. Carina Bergfeldt besöker häktet i New Orleans medan Tareq Taylor besöker en kock som suttit i fängelse i över 20 år men som nu driver en restaurang. De åker båt i Louisianas träskmarker och landar till slut på en ödslig bluesklubb i mitten av ingenstans. 08/06 år 2023 i SVT1.

Vilda kockar

Svensk matlagningstävling från 2023. Älgfilé och gös. Erik Brännström och Leila Lindholm, Lisa Lemke och Erik Videgård samt Zeina Mourtada och Filip Poon tävlar om vilka som kan laga den godaste maten. Under ledning av Niklas Ekstedt har lagen en timme på sig att göra en förrätt och en varmrätt. 08/06 år 2023 i SVT1.

Bild från filmen Så ska det låta
Så ska det låta

Svensk musiklek från 1997. De tävlande denna gång är Maria Lundqvist, Anders Eriksson, Monica Dominique och Göran Gillinger. 07/06 år 2023 i SVT1.

Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Norsk reportageserie från 2014. Katrine och Bjarne bor på den ensliga fjällgården Høttmon tillsammans med barnen Emanuel och Rebekka. Hela familjen är teater- och musikintresserad och både familj, släkt och vänner medverkar när man framför en pjäs som Emanuel har skrivit. 17/02 år 2016 i SVT1.

Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Norsk reportageserie från 2014. På den lilla och högt belägna gården Kvitsyn i Valdres har den danska prästen Erik Rostbøll och hustrun Kirsten byggt upp ett hem. 24/02 år 2016 i SVT1.

Kronprinsessan Victorias fond - Våga va' dig själv!

Svenskt reportage från 2021. Föreningen Våga va' dig själv får stöd från Kronprinsessan Victorias fond. De får det för sitt arbete att förebygga psykisk ohälsa hos unga, och hjälpa dem att bygga upp en självkänsla. Johanna och Sara berättar hur mycket föreningens sommarläger betytt för dem, och hur de nu vill ge tillbaka, för att stärka andra.

Duellen

Svensk underhållning från 2018. André Myhrer ställs mot Calle Halfvarsson. Oväntade och spektakulära dueller där det gäller för både lagen och tv-publiken att gissa vem som vinner. Vi får uppleva tävlingar mellan zebraklädda radiostyrda bilar och en flock lejon, stenläggare mot stenläggningsmaskin och dessutom får vi veta om Carolina Klüft är snabbare än en man i en wingsuit. 01/09 år 2018 i SVT1.

Bild från filmen Gift vid första ögonkastet
Gift vid första ögonkastet

Svensk realityserie från 2023. Konflikter och utmaningar. ”Det finns något som är outtalat”. Parhelgen var omvälvande och ställde alla inför olika vägskäl. Vilka dealbreakers går inte att tumma på och hur tänder man en gnista? Kan ”egentid” vara lösningen? Fredric gör hembesök för att inspirera till magi. Ett par lämnar landet och ett annat kämpar för att undvika vardagens slentrian. Nu går experimentet in på upploppet – är utmaningarna för stora eller kan kärleken övervinna allt?. 05/06 år 2023 i SVT1.

Kärleksrådet

Svensk realityserie från 2023. Konflikter & utmaningar: ”Jag får ju lite hjärt-kniv där”. Experterna pratar hela tiden om att relationsarbeta, men kan det verkligen räcka? Helle undrar vad experterna har att säga om kemi. Dessutom undrar hon om rimliga ”deal breakers”. Hur mycket ska man tåla och när det är bäst att bara göra slut?. 05/06 år 2023 i SVT1.

Bild från filmen Äntligen!
Äntligen!

Svensk dramakomediserie från 2022. Jacob är kidnappad av Städ-Victor! Nu måste gänget enas trots svek och schismer. Hur ska de få tillbaka Jacob och vågar de verkligen konfrontera kidnapparen? Och ska de lyckas ta sig ur knipan och äntligen få fira sin döde vän som Nobelpristagare?. 28/12 år 2022 i SVT1.

Kan vi bara få njuta

Finsk matserie från 2022. Matkreatören Tara och journalisten Malin flyttar in i ett mysigt litet torp på landsbygden för att njuta av sommaren och laga mat. Men det är inte så lätt alltid att bara njuta. Och kan njutning vara en kuliss man vill bygga på sociala medier?. 08/06 år 2023 i SVT1.

Sverige!

Svenskt kulturmagasin från 2023. Kulturliv i hela landet. 10/06 år 2023 i SVT1.

Bild från filmen Muren
Muren

Svensk frågesport från 2023. Knapptryckare utav rang. Patrick bjuder på lite dans. Edward och Anna får svettas mer än vanligt. Johar utmanas i språk-quiz och vad kan Annika om en 77-åring på Tik-Tok?. Dessutom - världens märkligaste maratonlopp och vad händer egentligen med personnumret när man fyller 100 år?. Muren består av Patrick Ekwall, Anna Kinberg Batra, Edward af Sillén, Annika Lantz och Johar Bendjelloul. Tävlande: Lars Nilsson och Elin Enehed. 10/06 år 2023 i SVT1.

Bild från filmen The kids are all right
The kids are all right

Amerikansk dramakomedi från 2010. Två tonåriga barn får ett infall att leta upp sin biologiske far och introducera honom i det familjeliv som deras två mammor har byggt upp för dem. När donatorn väl hittats blir hushållet aldrig detsamma, då familjebanden utmanas av främlingen.

Sportnytt

Sportnytts korta kvällssändning.

Bild från filmen Rapport
Rapport

inga Detaljer.

Lokala nyheter

inga Detaljer.

Landet runt

Svenskt magasin från 2023. Den ständiga resan genom Sverige via lokalnyheterna. Reportage, människor och möten.

Sportspegeln

Veckomagasin med reportage, gäster, fördjupningar och senaste nytt från sportens värld.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Lokala nyheter

Nyheter från SVT:s lokala redaktioner.

Bild från filmen Historieätarna
Historieätarna

Svensk matlagningsserie från 2012. Erik Haag och Lotta Lundgren lever en vecka i oscarianska eran. Veckans meny bjuder på en kultiverad blandning av lungmos, aladåb, statarvälling, grisfötter, fårskalle, hysteri och osannolika mängder punsch. Veckans kock: Jens Linder. Övriga medverkande: Björn Gustafsson, Edward Blom, Fredrik Lindström, Karin Johannisson m.fl. 29/11 år 2012 i SVT1. Medverkande: Fredrik Lindström, Karin Johannisson, Björn Gustafsson, Edward Blom.

Bild från filmen Happy Valley
Happy Valley

Brittisk kriminalserie från 2023. Catherine känner sig sviken av sina närmaste och Faisal utsätts för ökad press från flera håll.

SD-bögar

Svensk dokumentärserie från 2023. Pride – inte för alla?. Sommar 2022. Prideveckan närmar sig och oron är stor. I Norge och Tyskland har hbtq-personer mördats i samband med Pride och i Sverige planerar Alternativ för Sverige en motaktion. Luai tycker att Pride är förskräckligt och planerar en kupp mot Pridetåget. Erik och Johan är i Värnamo där Richard Jomshof förklarar vad det är för fel på Pride och hur SD ser på homosexuella. Johan berättar för Erik om hur det är att dejta som SD-bög och de tar en drink med hans bästa vän Adelina, som lämnat posten som kriminalpolitisk talesperson i SD:s ungdomsförbund - och kommit ut som kvinna.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Bild från filmen Tyst vittne
Tyst vittne

Brittiskt kriminalserie från 2021. Bad love, del 1 av 2. En simlärare hittas mördad i sin lägenhet och spåren på brottsplatsen pekar mot två personer. En av dem är offrets ex-pojkvän, en före detta polis. En ny utredare, Adam, ansluter till teamet. 09/06 år 2023 i SVT1.

Bild från filmen DNA
DNA

Dansk kriminalserie från 2022. Box people. Marias och Thorsteins nyfödda flicka mår lite bättre vilket får dem att pausa transplantationsplanerna. En av de beslagtagna telefonerna mottar ett samtal från ett franskt nummer och Rolf reser till Frankrike för att spåra den som ringt med hjälp av sin franska kollega och vän Claire. 05/06 år 2023 i SVT1.