OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

söndag den 21 juli

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Vi följer med skådespelaren Lia Boysen på en tidsresa. Gustaf Mabrouk bakar sött i köket och till det serverar svenske baristamästaren Lakis Psomas en espresso.

Drömslottet

Medan taket repareras börjar Angel fundera på om de inte ska ta tag i slottets ytterväggar också. Snart är de inte bara uppslukade av skifferplattor utan även färgprover och datarenderingar. På andra sidan av gården rensas den gamla svinstian.

Drömslottet

Medan arbetet med taket och ytterväggarna pågår läggs även tid på några oväntade problem. Den stora ytterdörren med sitt intrikata hantverk är i stort behov av renovering. Snart är Dick och Angel i full gång med att slipa ner dörren.

Drömslottet

Det nalkas jul och efter det här produktiva året ska den firas ordentligt med familjen. Dick, Angel och barnen besöker staden Colmar nära den tyska gränsen. Här bjuds de på medeltida julinspiration.

Bild från filmen Antikrundan
Antikrundan

Antikrundan på besök igen i Uppsala. Knut Knutson värderar en förbryllande spinnrock, vidare värderas tavlor, en vargpäls, en rakspegel, en sfinx med mera. Och en dyrbar bok gör bokexpert Torgny Schunnesson alldeles lycklig.

Familjen Andersson

Rudolf har hört att för mycket skärmtid förstör barnens hjärnor. Han slår vad med barnen om ett skärmstopp med omedelbar verkan. Men lovade han verkligen tre nya telefoner om de vinner? Vem ska betala det?

Terese i kassan

Det är en glädjens dag i butiken och gladast av alla är Terese som får ärva en rik släkting och dessutom återse en flört från förr.

Kärlek kostar kilon

Regitze och Karsten älskar god mat och godis, och det har inneburit drygt 50 kilos gemensam övervikt. De är fångade i ekorrhjulet och är mer samarbetspartners än älskare. Det unga paret Patrick och Emma har också blivit allt tyngre i sin relation.

Kronprinsessan Victorias fond

Att leva med astma kan vara som att andas genom ett smalt sugrör. Hur det känns fick kronprinsessan Victoria prova på när hon träffade ungdomarna som deltog på en cafékväll med Astma- och Allergiförbundet.

Bild från filmen Vetenskapens värld
Vetenskapens värld

Kung Gustav II Adolf var utomlands när hans nya storslagna regalskepp Vasa gick under. Men brevet som berättar om den pinsamma förlisningen finns kvar. Idag 400 år senare studerar forskarna denna världsunika tidskapsel från 1600-talets början.

Bild från filmen Barnmorskan i East End
Barnmorskan i East End

I Cynthias distriktsrunda ingår att ge insulininjektioner till diabetikern John Lacy, en osympatisk översittare som gör livet svårt för sin fru, Annie. Jenny å sin sida stöter på rasfördomar när hon hjälper den svarta blivande modern Monique.

Bild från filmen Belgravia
Belgravia

Familjen Trenchard har nyligen upphöjts till den aristokratiska eliten i Londons Belgravia, men en gammal kärleksaffär kommer tillbaka och hemsöker dem och riskerar att förstöra glädjen för många.

Bild från filmen Livet är en schlager
Livet är en schlager

Berättelsen om fyrbarnsmamman Mona, som är till den graden besatt av schlagermusik att hon döpt döttrarna till Carola, Kicki, Lena PH och Anna Book. Monas man är arbetslös och själv jobbar hon som personlig assistent åt David.

Bild från filmen Tack för musiken
Tack för musiken

På Intimans scen i Stockholm får Niklas Strömstedt besök av Bo Kaspers Orkester och bandets sångare Bo Sundström. Det bjuds på mycket musik och prat om uppväxtens betydelse, livet, låtskrivandet och Bo Kaspers gemensamma historia. .

Bild från filmen Hjälp, vi har köpt en bondgård!
Hjälp, vi har köpt en bondgård!

Kalle har fullt upp med vårbruket samtidigt som Brita sätter igång med ett lyxigt uterum. Men allt slutar i katastrof när Kalle och hans pappa ska såga ner ett träd i skogen.

Drömlandet

Carina Bergfeldt och Farah Abadi ger sig ut på en roadtrip genom Australien för att ta reda på om det är drömmarnas land. Starten på resan tar dem till en ranch där de får uppleva det äkta cowboylivet.

Alan och Amandas italienska husdröm

Alan tar hand om det första sovrummet, och han håller inte tillbaka med sin design. Inspirerad av romantiken och historien om hans favoritstad Florens är han fast besluten att ha en väggmålning, men Amanda fruktar att hans kreativitet löpt amok.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Jag och min far

Far och dotter utforskar utvandring. Magnus och Agnes åker hela vägen till Minnesota och möter svensk-älskande ättlingar vars förfäder gjorde den långa och svåra resan till Amerika.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Historieätarna
Historieätarna

Åren 1645 till 1715, Hedvig Eleonoras tid. Sverige var som störst, och det var krig. En tid som i historieböckerna kallas den karolinska tiden efter de tre kungar som satt på tronen. Men Hedvig Eleonora fanns bakom dem alla tre så nu väcker Historieätarna henne till liv igen. Erik och Lotta prövar hovlivet, gifter sig, lever som adel och bönder samt den allra lägsta samhällsklassen som kallades tattare.

Bild från filmen The Bay
The Bay

Offrets familj är utan bostad igen, men pappan vill bara hastigt återvända till jobbet. Jenns dotter har problem i skolan. Ett välgörenhetsevenemang för familjen Metcalf tar en oväntad vändning.

Bild från filmen Morden i Midsomer
Morden i Midsomer

En äldre godsägares död leder till rivalitet och mord när syskonen inte kommer överens om vad som ska hända med ägorna.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Tyst vittne
Tyst vittne

Lyellcentrets grundare Sam Ryan är i knipa och ber om hjälp med en mordutredning i Liverpool. Nikkis och Sams första möte blir mycket laddat.

Otroliga spelen

Vi får besök av starka islänningar och det blir en fysisk och tuff utmaning för alla deltagare. Erik Ekstrand skickar iväg deltagarna till simbassängen för att tävla i en av världens långsammaste grenar. Skador ställer till det för ett av lagen.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.