OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

söndag den 26 juni

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Allsång på Skansen

Sanna Nielsen leder hela Sveriges Allsång från Skansen i Stockholm, live från Sollidenscenen. Medverkande: The Ark, Benson Boone, Cornelia Jakobs, Jill Johnson och Jireel.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Sommargympa med Sofia

Denna gång tar vi hjälp av vattenflaskor.

Att våga vara sig själv - Kronprinsessan Victorias fond

Föreningen Våga va' dig själv får stöd från Kronprinsessan Victorias fond för sitt arbete att förebygga psykisk ohälsa hos unga, och hjälpa dem att bygga upp en självkänsla. Johanna och Sara berättar hur mycket föreningens sommarläger betytt för dem.

SM-veckan

Dagens tävlingar i SM-veckan: herrarnas och damernas SM-finaler i cricket, herrarnas och damernas kortdistans cykel, rullskidor sprint för herrar och damer, aquabike, tredje dagens finalpass i simning samt bangolf.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Sportnytt

Svenskt sport från 2022.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Kärlek kostar kilon

Michael upptäcker att Rikke under lång tid har smygätit choklad, trots experimentets stränga förhållningsorder. Isabel och Tina drabbar samman och Tina är rädd att Isabel håller på att lämna henne.

Ellas resa: I romarnas spår

Bruket att odla vin tog romarna med sig till rikets germanska provinser i nuvarande Tyskland. Här fick dock vinet konkurrera med tillverkningen av öl. Ella är i Bayern för att bekanta sig med de spår som det antika Rom har efterlämnat här.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bäst i test Norge

Norrmännen är kända för att vara naturälskare som gärna spenderar sina semestrar i ett tält på fjället. Så att fylla ett tält så snabbt som möjligt borde vara en enkel uppgift.

Bild från filmen Trevlig helg
Trevlig helg

Tom matar sin fisk med tacopaj, Gittan och Bittan köper nästan en svindyr dammsugare och Elton besöker sin gamla skola. Men snart är det helg.

Bild från filmen McDonald & Dodds
McDonald & Dodds

När den populära skönhetsvloggaren Rose Boleyn dör på operationsbordet kastas McDonald och Dodds in i den skruvade världen av influencers och kosmetisk kirurgi.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Spy Game
Spy Game

Just som CIA-agenten Nathan Muir ska pensioneras, misslyckas ett topphemligt uppdrag i Kina och Nathans vän och yngre kollega Tom Bishop, tillfångatas i Peking. Han blir anklagad för spionage och man planerar dessutom att döda honom inom 24 timmar.

Bild från filmen The Most Dangerous Animal of All
The Most Dangerous Animal of All

Gary L. Stewart övergavs som liten och har kämpat hela livet med att finna sin identitet. Nu, 39 år senare, avslöjar han en fruktansvärd upptäckt som skapar tidningsrubriker världen runt.