OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

fredag den 7 oktober

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Hemmagympa med Sofia

I dag blir det styrka med flaskor.

Hockeykväll

Från studion i Stockholm med reportage och analyser av dagens matcher.

En lanthandel till

Den lilla lanthandeln i Bogavik i Fusa har varit i drift sedan 1948 och är en livsnerv för hela bygden. Den ekonomiska verkligheten är tuff för en liten butik på landsbygden, men ibland kan anfall vara bästa försvar. Föreståndaren May har därför öppnat ytterligare en butik, bara sju kilometer därifrån.

Nobel 2022: Tillkännagivanden

Tillkännagivande av mottagaren av Nobels fredpris.

Glimt av Norge

Postbåten tar den förmodligen vackraste postrutterna i Norge. Båten fraktar inte bara post utan fraktar till och från även turister, skolelever och får. Postbåten navigerar bland tusentals öar i ö-kommunen Solugn i Sogn og Fjordane.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Intervju med biologen, naturfilmaren, författaren och fd programledaren Bo Landin. Han har skrivit en bok om våra torrlagda våtmarker och om försök att göra de torrlagda markerna våta igen. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Fredrik Bernhardsson och frisör är Åsa Wikman. I kvällens resereportage följer vi än en gång med Jovan Radomir till de norska fjällen.

Bild från filmen 1 mot Sverige
1 mot Sverige

Denna veckas tävlande är ingen mindre än Kristina Keyyo Petrushina, som kommer tävla för Världens Barn. Några av de som kommer försöka hjälpa Keyyo med sina kunskaper är Sofia Dalén, Ahmed Berhan, Clara Henry och Hampus Hedström.

Draknästet

Drivna entreprenörer söker pengar till en app för social fitness, klockarmband av havsplast och handsprit som luktar gott. Drakarna får också erbjudande om att investera i ett gym för hundar, en rakhyvelsköljare och en ny tjänst för samägande.

Bild från filmen Fråga Lund
Fråga Lund

Kemisten Ulf bjuder in till ett eldigt skumparty och läkaren Henrik svarar på om man kan bli starkare av att vråla på gymmet. Programledaren Robin Paulsson och psykologiprofessorn Sara Landström tar hjälp av en ung testpatrull för att undersöka när barn kan förstå en skattkarta.

Bild från filmen Kenny Starfighter
Kenny Starfighter

Ester hjälper Penny att hitta sin utrustning och Penny lovar Ester att hjälpa henne att hitta sin familj. Amiral Angst är inte förtjust i Pennys nya uppdrag och beordrar henne att stanna där hon är. Dr Deo får nys om att det finns en Galaxhjälte på jorden.

Komiker utan gränser

Tävlingsunderhållning med de oblyga komiker utför olika, mer eller mindre, jobbiga utmaningar på allmänna platser.

Bild från filmen Doobidoo
Doobidoo

Sussie Eriksson och Robert Gustafsson tävlar mot Anton Körberg och Tommy Körberg.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Artisten Sanna Nielsen uppträder med två låtar på Go'kvälls scen. Middagsbjudning med koreografen och dansaren Fredrik Benke Rydman. Johan Lundström recenserar biofilm och tipsar om sevärda tv-serier.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Tillsammans för Världens Barn

25 års-jubilerande Världens Barn, Sveriges största insamling, för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Behovet för barn som lever i utsatthet är större än någonsin tidigare. Galan leds av rutinerade kvartetten Pernilla Månsson Colt, David Sundin, Kodjo Akolor och Arantxa Alvarez. Vi kraftsamlar hela landet för att hjälpa behövande barn runt om i världen.

Bild från filmen Svenska nyheter
Svenska nyheter

Aktuellt satirprogram som förklarar veckans händelser, skämtar om sakernas tillstånd och avslöjar det politiska spelet.

Bild från filmen Tyst vittne
Tyst vittne

Under utredningen av mordet på Jason Forbes känner sig Nikki och hennes team tvingade att ifrågasätta polisens metoder. Trots att Thomas hittar bevis som ifrågasätter tidpunkten för mordet fortsätter Claire att bygga målet mot sin huvudmisstänkte.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Billions
Billions

Axe låter Wags luska i Princes privatliv och upptäcker en svaghet. Efter ett besök på Axe Cap hamnar Wendy och Tanner på kant med varandra. Chuck letar efter alternativa metoder att rädda sin far.

Bäst i test Norge

När man är förvånad eller inte förstår brukar man säga att man ser ut som en fågelholk. Och passande nog är det exakt så vi i publiken ser ut när deltagarna ska försöka bygga just en fågelholk.

Bild från filmen Tunna blå linjen
Tunna blå linjen

Leah pressas hårt av en stressig arbetsmiljö och en sinande privatekonomi. När hon träffar sin känslomässigt frånvarande mamma så kommer olösta konflikter upp till ytan. Sara har också problem med en känslomässig relation. Hon har svårt att nå fram till Khalid och är osäker på om han tycker att hon är en bra polis - och människa. Känslorna spökar även för Jesse, som inte vet hur han ska förhålla sig till Fanny nu när de två inte längre kan låtsas att de inte gillar varandra.

Ron Jeremy: Porrkungens fall

Porrens okrönte kung står åtalad för ett stort antal våldtäkter och övergrepp som ska ha utförts under hans 40-åriga karriär. Under 70-talet blir Ron Jeremy snabbt en superstjärna i porrindustrin. Men bakom kulisserna börjar det spridas rykten.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.