OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

torsdag den 2 februari

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Följ med på äventyr med en älskvärd liten gris vid namn Greta Gris och hennes familj som består av mamma, pappa och lillebror Georg.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

Max och Maja

Max och Majas vän är ovillig att spela upp en saga för dem och kommer med massa ursäkter. Max och Maja inser att deras vän känner sig obekväm med att göra något de tycker är lätt.

Zouk, den lilla häxan

Ett par av Cetamolos vänner kommer till stan med sin lilla dotter Samantha. Tack vare Jojo umgås den lilla gästen också med häxan Zouk.

Bild från filmen Simon
Simon

Simon är en modig, liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner och föräldrar som stöttar honom!

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Bonden ber fårhunden Bitzer att städa upp i hagen.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

På Peppas lekgrupp tar Fröken Gasell klassen genom ett enkelt träningspass som använder sig av ringar som snurrar runt midjan. Greta tar med sig sin ring hem och visar mamma och pappa hur man leker med den.

Djuren på Djuris

Alla har roligt på rasten och alla har någon att vara med - alla utom Kazoo. Kazoo är nog ensammast i världen.

Rädda världen

Sara ska rädda världen och sälja saker på loppis. Då kan andra barn köpa hennes begagnade grejer istället för nya - och så kan hon spara pengar. Men vad gör Sara med pengarna?

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

Den optimistiska elefant Mumfie har ett smittsamt skratt och är med på många äventyr med sina bästa vänner.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Catboy sparkar snabbt tillbaka Luna Girls moonfizzle bollar.

Brandman Sam

Herman vill så gärna ha en hund och för att bevisa vilken bra ägare han kan vara, lånar han en.

Bild från filmen Paddingtons äventyr
Paddingtons äventyr

Mateo och Judy bildar en hemlig klubb i trädkojan men låter inte Jonathan och Paddington gå med utan lösenord.

Octonauterna

Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

Bild från filmen Ricky Zoom
Ricky Zoom

Ricky och vännerna får höra berättelsen om Däcköpings superhjälte och bestämmer sig för att ta reda på hjältens identitet.

Djungelpuls

Munki och Trunk presenterar valpen för noshörningen Rocky, men Rocky är livrädd för den lilla valpen. Munki försöker få dem båda att leka med en boll, men Rocky springer iväg och Munki ger upp. Det är bara Rocky som verkligen vill ha bollen.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Det officiella sändebudet till drottningen är borta och en tävling organiseras för att välja en inhoppare.

Miss Moon

Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Peter bestämmer sig för att resa till Frankfurt för att leta efter sin far. Men eftersom han inte har några pengar, stjäl han några mynt från fru Keller.

Vilse i Oz

Dorothy hittar all magi som behövs för att skicka tillbaka vännerna till Oz, men först måste de samarbeta för att rädda Reigh.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Ant upptäcker att ett havsmonster är orsaken bakom varför internet inte fungerar, vilket är den värsta tänkbara situationen.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes.

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Sonia är angelägen om att hitta en mytisk meteorit nära Hawkings. I processen skriver hon ett program som kan upptäcka frekvensen för Core DRX som ligger inuti DroniX. Men Team DroniX saboterar Sonias program.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

När en stor komet dyker upp på kollisionskurs med Luna Port, tar Novas en enorm risk för att avleda den, bara för att inse att det inte är någon komet alls, utan ett fruset rymdskepp som antagits varit försvunnet i nästan 100 år.

Safirdrakens krafter

Aporna har stulit Meis lykta till Mogos födelsedag, och Ko Ni kommer ihåg läxan om hur man delar med sig för att alla ska vara vinnare.

Bild från filmen Gigantosaurus
Gigantosaurus

Bill och Marsh kommer ifrån sina vänner under en storm och måste möta sina rädslor för att ta sig hem.

Andys dinosaurie-äventyr

Andy och Harriet jobbar med dinosaurieavdelningen på Naturhistoriska museet. Vad Harriet inte vet är att Andy hittat en tidsmaskin på museet som gör att han kan träffa dinosaurier på riktigt!

Vad händer med återvinningen? - polsk romani

Redan när du pantar din flaska eller aluminiumburk i en matbutik börjar resan mot en ny flaska eller burk. Varje dag kommer miljontals aluminiumburkar och PET-flaskor till Pantamera-fabriken i Norrköping för att börja processen till en ny flaska.

Din kropp - romani chib/gurbeti

Vi tittar på två livsviktiga organ, hjärtat och lungorna. Tillsammans med blodet arbetar de för att vi ska kunna leva.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Vem?

Små filmer om stora känslor med Lilla nalle och hennes kompisar som leker, bråkar, tävlar och gosar. Berättelser om att komma bort, vara bäst, spika sig på näbben eller att vara ful för att man är gul.

Småttingar

När Småttingarna hittar ett papper dekorerat med intressanta färgformer och mönster, inser de snart att de kan göra sitt eget mästerverk med sina egna kroppar.

Ellinor undrar så

Ellinor, Ari och Olivia deltar i en tomattävling. Ellinor och Ari inser att deras vänner är mycket bättre på att spela fotboll än vad de är.

Andys förhistoriska äventyr

Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.

Andys akvatiska äventyr

Andy och Teja är redo för nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur.

Kom igen pappa!

Syskonen Kaleb och Rebecka vill ha hjälp med sin pappa Robert. Han orkar inte vara med när barnen leker och så dricker han läsk i smyg när ingen ser. Därför har Kaleb och Rebecka kontaktat träningsproffset Maria Rooth.

Bild från filmen Claude
Claude

Den baskerbärande hunden Claude och hans sidekick Herr Korvstrumpa är med om olika äventyr tillsammans.

Annedroider

Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget.

Bild från filmen M.I. High
M.I. High

Derren är en klärvoajans som direkt blev en sensation efter att ha förutsett resultaten av flera olika händelser. Men sen blir Derren kidnappad av CORPUS.

Penny på M.A.R.S.

Penny och Camilla går på audition och Penny blir fascinerad av en ung och mystisk sångare.

Pyjamasklubben

Fem väninnor som också är klasskompisar bildar en hemlig klubb där inga killar får vara med. De turas om att sova över hos varandra och samtidigt ständigt stötta och hjälpa varandra med allt från små till stora problem och frågor.

Tracy Beaker kommer tillbaka

En brand startar uppe på vinden och kaos utbryter.

Jobbigt läge

Jas har blivit förälskad i skolans gräshoppor och tar ömt hand om dem. När Mr Malone, Lily och Mr Salford av misstag låter dem fly vågar de inte berätta nyheten för Jas.

Super-duper-asgrymt!

Gluko beslutar sig för att inte bädda sängen så han kan göra roliga saker med Lennon istället. Problem uppstår när sängen jagar pojkarna till en stad där allt bara görs halvdant.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta har träffat en ny vän i lekgruppen, Lotte Lama. Hon kan tala ett främmande språk. Greta älskar att prata. Alla älskar att prata.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Våfflan

Våfflan är sjuk och har fått order om att vila, men när Våfflan ser Evie och Simon leka utomhus blir det alldeles för tråkigt att ligga still.

Brillebjörns Detektivbyrå

Var har det blivit av Amelias försvunna smörgåsar? Det skall Brillebjörns Detektivbyrå försöka att ta reda på.

Jasmine och Jambo

Jasmine har komponerat en låt som hon vill sjunga med Lalalas, men repetitionerna är en katastrof. Jasmine försöker ge dem rätt instruktioner, men det fungerar inte och hon förtvivlar.

Jasmine och Jambo

Jasmine och hennes vänner startar en musikgrupp som är en omedelbar succé. De tillbringar sommaren med att resa jorden runt och uppträda. Men så småningom börjar de bli trötta. Att vara känd är roligt, men sommaren är nästan över.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Sprattsmurfen lurar Diktarsmurfen att skriva en sensationell men mycket falsk nyhet i tidningen.

Coolaste kojan

Skogstokarna ska måla en vägg och behöver räkna ut hur mycket färg som går åt medan Sjöbusarna gör en tankevurpa när de ska mäta ut rep för ett staket. Dagens tävling handlar om att räkna ut area och stressen gör sig påmind.

Om evolution

Om orden som beskriver begreppet evolution. Varför överlever vissa djur och växter medan andra dör?

Lilla Aktuellt

Nyhetsprogram för barn och unga.

Mitt livs värsta år igen

När Alex King går till sängs kvällen före sin 15-årsdag är han lättad över att ett år fullt av hemskheter äntligen är slut. Men när Alex vaknar nästa morgon upptäcker han att tiden återställts och han måste leva sitt livs värsta år en gång till.

Bild från filmen Abel och Fant
Abel och Fant

En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln.

Bolibompa: Drakhjältar

Röda Rutan stjäl Drakens favoritblomma. Drakhjältarna måste rädda blomman, innan den dör!