OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

onsdag den 31 maj

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

I drömmarnas trädgård

Allihopa njuter av en åktur på Pinky Ponk medan Tombilooern Ooo dricker upp all Pinky Ponk-juice helt själv och börjar må illa. Unn och Eee hjälper honom i säng och spelar musik för honom så att han skall må bättre igen.

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Sara och Anka

Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner.

Hej Jycke

Det är fullt upp i klubbhuset - ekorrarna gör ALLT. De läser, ritar, vattnar blommor, springer, dansar, bygger saker, plaskar i vatten och en massa annat. Ekorrarna tröttar ut sig själva. Jycke föreslår en läspaus med mjölk och kakor.

Greta Gris

Följ med på äventyr med en älskvärd liten gris vid namn Greta Gris och hennes familj som består av mamma, pappa och lillebror Georg.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Max och Maja

Max och Maja beslutar att ägna en dag åt att leka med Jamila, men Jamila överväldigas av deras ständiga uppmärksamhet.

Hej Jycke

Jycke och ekorrarna bestämmer sig för att leka kurragömma. Jycke räknar till tio medan ekorrarna gömmer sig. De har hittat riktigt bra gömställen, men Jycke hittar allihop förutom Roly. Han är inte i tältet eller klubbhuset.

Smurfarna

När Gargamel övertalar Dummersmurfen och Begonia att han är snäll så bjuder de med honom till en fest i byn. Bondsmurfen och Kokettsmurfen upptäcker en kista som innehåller ett fantastiskt smycke som för med sig otur till alla som rör vid det.

Greta Gris

Greta firar Gudruns födelsedag genom att hålla en undervattensfest och förvandla huset till en undervattensmiljö.

Fåret Shaun

Glassbilen kommer snart förbi bondgården för sitt dagliga besök.

Simon

Simon är en modig, liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner och föräldrar som stöttar honom!

PAW Patrol

Fågeldamen är tillbaka, och den här gången har även Hönrietta fått superkrafter. Nu måste valparna rädda både en jättehöna och staden.

Pyjamashjältarna

Gekkos krafter förstärks av Power Pondweeds som Romeo var ute efter, i ett uppdrag under vattnet.

Bluey

Bingo som är en modellmedborgare som pendlar med pappa-tåget, får åka från dagis till sitt jobb hos veterinären, men Bluey lyckas sabba schemat för alla.

Milo

Milo, Affe och Lärka känner sig inspirerade att gå på ett botaniskt äventyr för att upptäcka en sällsynt växt som aldrig har sett förut.

Beccas Gäng

Becca lovar gänget att de ska få se ett spektakulärt meteorregn om de klättrar upp till toppen av stora trädet.

Paddingtons äventyr

Jonathan lär Paddington spela fotboll, men Paddington sparkar in bollen i herr Currys trädgård. De klättrar över staketet för att hämta bollen.

Octonauterna

En ung delfin följer Enöga hem medan han sitter barnvakt åt den och octonauterna måste leta efter mamman.

Ricky Zoom

Ricky har blivit utvald att utföra ett stort stunt på skolans ramp, men trots ihärdig träning är han rädd för att misslyckas.

Biet Maya

Maya upptäcker att vissa insekter firar sin födelsedag eller omvandlingsdag. Hon vill veta sin födelsedag och organiserar en fest åt sig själv och Villy.

Miss Moon

Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag.

Heidi

Farfar blir ombedd att bygga klart Djävulsbron som han lämnade halvfärdig för sex år sedan.

Vilse i Oz

När gruppen närmar sig platsen för den försvunna magin, som är Dorothys biljett hem, blir de tvungna att ta hjälp av Growleywogs.

Djupet

Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien?

Ranchen

Lena tar sig an ytterligare en hästkapplöpning mot sin största konkurrent Samantha. Efter att hon vunnit det här loppet skaffar Samntha en gigantisk häst.

Team Dronix

En mystisk pirat vill utmana Hawkings bästa piloter; i utbyte mot en tävling kommer information att ges till Vicky gällande hennes försvunna far.

Space Nova

Rymdäventyrarnas, Jet och Adelaide Nova och deras Astronaut -familj och deras rymdäventyr.

Safirdrakens krafter

Safirdrakarna måste överlista och utmanövrera de konspirerande aporna för att kunna vinna byns årliga tuk tuk-lopp.

Gigantosaurus

Tiny ordnar en fest och försöker uppfylla de skandalösa löften hon gett.

Andys dinosaurie-äventyr

Andy reser till tiden för Leaellynasaura, en dinosaurie som bodde i Australien. Hans uppdrag är att hitta några trasiga äggskal från boet hos en mamma Leaellynasaura. Men kommer Andy att lyckas i tid innan museet öppnas?

Pinos dagbok - sydsamiska

Pino och hans vänner är i fjällen för att åka skidor. Vågar de åka i alla svåra backar?

Pinos dagbok - sydsamiska

Pinos vänner ska sova över. Pino har gjort i ordning för ett jättemysigt pyjamasparty. Men varför kommer aldrig vännerna?

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Abel och Fant

Vännerna är uttråkade. Fant kommer med en mängd roliga upplevelser för att underhålla dem, men Abel vill inte göra någon av dem. Fant får tillslut slut på idéer, och det är upp till Abel att komma med en rolig aktivitet för att muntra upp sin vän.

Pippi Långstrump

Pippi hittar en spunk. Vad är en spunk? Inte ens Pippi vet det, och ändå är det hon som har hittat på ordet. Tillsammans med Tommy och Annika ger hon sig ut för att försöka hitta en spunk.

Andys förhistoriska äventyr

Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.

Andys safariäventyr

När Andy oavsiktligt tappar bort kapokfrön som hans chef mr Hammond ville plantera i schimpanshägnet får han ta safarimobilen till Afrika och leta upp nya - med hjälp av några schimpanser, förstås.

Hjälp! (samiska)

Nejla och Enok får i uppdrag att visa hur man handlar fruktsallad på affären. Kommer pengarna räcka och köper de bara frukt?

Hjälp! (samiska)

Marja Kari och Lovisa ska visa hur man kan göra när man får hemlängtan och ska sova över hos en kompis.

Hjälp! (samiska)

Marja Kari och Lovisa visar hur du kan överraska dina föräldrar med pannkaksmuffins. Det blir en massa skratt och provsmakning av smeten.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Claude

Claude får en lugn middag att förvandlas till ett stort poolparty.

Elefantprinsessan

När Alex fyller 16 år möter hon indiern Kuru och hans elefant. Han säger att hon är en prinsessa och direkt arvtagare till landet Manjipur. Ska hon bestämma sig för att bli drottning där eller att stanna i Melbourne?

M.I. High

Pusselbitarna börjar falla på plats när gänget till slut upptäcker vad det är för listig plan KORPS har jobbat sig emot de senaste 10 åren. Kommer gänget förlora en av sina egna till den mörka sidan?

De Magiska Tingens Byrå

Peter hotar att publicera bilderna från Maxwells bokhandel om Kyra inte tar med honom till det magiska biblioteket och berättar om den hemliga magivärlden.

Backstage

Med hopp om att få skolan i balans, uppträder eleverna med deras livs show. Kommer det att rädda skolan?

Big Top Academy

April är extatisk över hon fått huvudrollen i en kommande produktion. Allt verkar gå vägen för henne tills Nicholas och Phoenix fejd med varandra hotar att förstöra allt.

Almost Never

Drömmen lever för killarna i bandet The Wonderland. Mantrat om att vara etta på listan efter ett år finns också fortfarande kvar.

Arthur & Excalibur

I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt.

Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Greta Gris

Greta Gris och hennes familj får hjälp av en vän för att svinga sig igenom apträden.

Regnbågsstadens hjälte

Dåligt väder får alla på dystert humör. Ruby blir sångare och muntrar upp alla med en konsert.

Monsterbarnvakterna

Att övertyga ett barn att komma in och värma sig är inte alltid det lättaste. Inte ens för Esme och Roy.

Fåret Shaun

Bitzer försöker att skrämma en kråka.

Mini-Agenterna

Det är festlig stämning i Krimsta City. Borgmästaren ska överlämna stadens prestigefyllda nyckel till en hedersmedborgare. Men mitt under ceremonin händer det något oväntat, nyckeln är försvunnen! Har någon stulit den? Och i så fall vem?

Superkaninen Simon

Simone och Gaspare leker när bollen landar i ett hål där det finns en spindel. Under uppdraget möter Super Rabbits Team en ny superhjälte som vill gå med i gruppen.

Brandman Sam

Barnen går för att leka vid ruinerna och deras nya pappdrake får en viktig roll.

Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

Andys akvatiska äventyr

Andy och Teja är redo för nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur.

Djupet

Bakom portarna till Lemurien är familjen Nekton och Nereus i beundran när de hittar den antika staden. Men när de plötsligt upptäcker att algerna som täcker Lemurien kan förvandla allt till sten, måste de nu förlita sig på Nereus nyfunna minnen.

Lilla Aktuellt

Nyhetsprogram för barn och unga.

Unge greve Dracula

Greve Dracula har mycket att oroa sig för när en mumie på jakt efter hämnd flyr slottet och går mot skolan för att hitta grevens barn.

Djungelpuls

Elefanten ställer sig av misstag på en blomma och blir upprörd över att han har krossat den oskyldiga saken. Han gör allt han kan för att återuppliva blomman, men saker blir värre innan de blir bättre.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Malins fejstajm

Vill du bli savannenens coolaste djur? Häng med så visar Malin hur du gör bästa giraffsminkningen.

Pippi Långstrump

Pippi tar med Tommy och Annika på en tur till ett öde landskap vid havet. Herr Nilsson försvinner och nu måste Pippi, Tommy och Annika hitta honom.