OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

söndag den 26 juni

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Bild från filmen Pablo
Pablo

Fakta och misstag. Pablo är en 5-årig pojke med autism. Han ser världen på ett lite annorlunda sätt och för att förstå den bättre tar han hjälp av sina kritor. 06/05 år 2019 i SVT Barn.

Timmy Lamm - engelska ord

Stanna och kör. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!. 03/08 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Nasse
Nasse

Nasse hittar en planka. Nasse är en helt vanlig björn i randig mössa och prickig overall som bor vid en landsväg. Vi får följa med när Nasse hittar olika saker som han undrar hur de fungerar. Baserad på böcker av Sven Nordqvist. 19/12 år 2014 i SVT Barn.

Kom ketchup så går vi

Vad gör matvarorna i skafferiet hela dagarna för att få tiden att gå? De berättar roliga historier för varandra!. 02/05 år 2015 i SVT Barn.

Bild från filmen Paddingtons äventyr
Paddingtons äventyr

Brittisk animerad serie från 2020. Paddington och monsterjakten. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. 14/01 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. 09/03 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Punky
Punky

Connys band. Connys band. Punky är en liten tjej med Downs syndrom. Vi följer henne i vardagen tillsammans med familjen. 01/08 år 2021 i SVT Barn.

Ti och Mo

Ansiktstvätt. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. 19/06 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Daniel Tigers kvarter
Daniel Tigers kvarter

Kanadensisk animerad serie från 2012. Daniel och Madelina leker rymdresa. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. 26/04 år 2017 i SVT Barn.

Charlie och Lola

Vad ska jag ha på mig på Halloween?. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. fl. 14/03 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Bing
Bing

Brittisk animerad serie från 2013. Present. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. 10/10 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Brittisk animerad barnserie från 2010. Speglar. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. 15/03 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Simon
Simon

Skvallerbytta!. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. 02/01 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Kanadensisk animerad serie från 2015. Gåtfulla gåvor. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. 25/05 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Kung Villy. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. 11/09 år 2015 i SVT Barn.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Valparna räddar klumpiga katter. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!. 02/09 år 2022 i SVT Barn.

Jecko och Jessie vet bäst

Jecko och Jessie vet allt. Åtminstone tycker de det själva. I dagens avsnitt förklarar de var ull kommer ifrån. Det låter kanske otroligt men ull görs av moln. 09/08 år 2020 i SVT Barn.

Monsterbarnvakterna

Slut-tutat. Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. 02/04 år 2022 i SVT Barn.

Ax till max

Kanadensisk äventyrsserie från 2019. Sommarlägret. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. 07/02 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Brittisk barnserie från 2006. På håret. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. 01/09 år 2015 i SVT Barn.

Bild från filmen Bluey
Bluey

Rida häst. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. 07/02 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Gigantosaurus
Gigantosaurus

Ett ljus i stormen. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. 01/03 år 2021 i SVT Barn.

Pirater i huset intill

Fransk animerad serie från 2016. Grymma Matilda. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar. 25/08 år 2021 i SVT Barn.

Dinoranchen

Spökosaurusen. Bland mängder av dinosaurier i den vilda, vilda västern hittar vi familjen Cassidy på sin stora ranch. 16/03 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Brittisk actionserie från 2020. Skvättmonstret del 2. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

Sommarlov 2022

Sommarskuggan smyger på Sommarlov, programledarna bygger en fälla. Ensten övertalar "Ankan" att passa Fantasimaskinen åt honom men det går inte riktigt som han tänkt sig. Häng med i barnens sommarlovsäventyr, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna Småkryp, Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen och Malory Towers.

Småkryp

Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld. 12/02 år 2021 i SVT Barn.

Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen

Varning för vatten. Stora O ska på uppdrag i rymden och behöver en efterträdare. KLURO får förstärkning från flera håll för att kunna fortsätta rätta till alla konstigheter som dyker upp överallt i världen.

Bild från filmen Malory Towers
Malory Towers

Rymlingen. Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och henns klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium.

Lilla Aktuellt

Nyheter för barn och unga.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Amerikansk äventyrsserie från 2014. AIMY. Familjen Nekton bor på ubåten Aronnax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation – och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. 09/07 år 2018 i SVT Barn.

Ranchen

Fransk dramaserie från 2015. Skidtävlingen. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse – hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantas känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. 27/08 år 2021 i SVT Barn.

Skattsökarna

Hjältarnas spel. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dom. 23/04 år 2022 i SVT Barn.

Robin Hoods rabalder och rackartyg

Indisk animerad serie från 2014. De bästa av fiender. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham!. Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. 01/05 år 2019 i SVT Barn.

Arthur & Excalibur

Fransk animerad serie från 2020. I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt!. 01/08 år 2020 i SVT Barn.

Nina Patalo

Hemske Björn. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. 19/10 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Gumballs fantastiska värld
Gumballs fantastiska värld

En ovanlig tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. 20/10 år 2016 i SVT Barn.

Imse och Vimse - sydsamiska

Kaffe med dopp. Vimse och Fia Fluga mumsar på sötsaker som hör till ett läckert kaffekalas. Imse blir avundsjuk och gör ett misslyckat försök att förstöra kalaset. Översättare: Maret Steinfjell. Berättare: Marja Lisa Thomasson. 30/12 år 2020 i SVT Barn.

Skrutt samlar höst - nordsamiska

Mossa. Den lilla samlaren Skrutt bor under en förskoletrapp. Nu är det höst och Skrutt letar efter natursaker. Berättare: Vanna Rosenberg.

I drömmarnas trädgård

Makka Pakka tvättar allas ansikten. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. 01/06 år 2014 i SVT Barn.

Bild från filmen Pippi Långstrump
Pippi Långstrump

Pippis jul. Nu är det jul, och Prusseluskan kan inte stå ut med tanken på att Pippi ska fira jul ensam. Så på julmarknaden bussar hon poliserna Kling och Klang på Pippi för att få henne till barnhemmet. Men Pippi är inte så lätt att fånga. 14/02 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Tysk barnserie från 2014. Skattjakten. Föräldralösa Heidi skickas till bergen att bo hos sin farfar – en allvarlig, sorgtyngd, man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. 05/08 år 2019 i SVT Barn.

Elviras vlogg

Vad ska man handla när man bara har 50 kronor och det ska räcka till allt man ska äta under en hel dag?. Elviras kusin är på besök och de gör en 50-kronors challenge. Kommer de klara det?. 26/06 år 2022 i SVT Barn.

Elviras vlogg

Dags att säga hejdå. Lite jobbigt känner Elvira som tycker att det här har varit väldigt kul. Men också skönt att slippa filma hela tiden. Hur har det varit egentligen?. 26/06 år 2022 i SVT Barn.

Labyrint: Volfram vaknar

Svensk underhållning från 2022. Daidalos är fast bakom slajmbarriären och Daidalosa är inlåst bakom rasade stenar i slajmkällan. Och Volfram vandrar fritt i skogarna. ,.

Safirdrakens krafter

Brittisk animerad barnserie från 2018. Lyktorna. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. 04/06 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Thunderbirds
Thunderbirds

Brittisk actionserie från 2017. Giftigt uppdrag. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. 22/01 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Blue water high
Blue water high

Australiensisk äventyrsserie från 2008. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. fl. 17/12 år 2019 i SVT Barn.

MI High

Brittisk barnserie från 2007. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till S:t Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. 02/04 år 2020 i SVT Barn.

Annedroider

Kanadensisk äventyrsserie från 2012. Operation Duvson. Operation Duvson. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 2. 21/11 år 2018 i SVT Barn. Säsong 1. Del 15 av 26.

Bild från filmen Backstage
Backstage

Vi är tillbaks. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. 16/01 år 2021 i SVT Barn. Säsong 2. Del 1 av 30.

Tidlös prinsessa

Det hänger på håret. Det är sista terminen på balettakademien och allting står på spel - inte bara dansmässigt utan tidsmässigt. Med byrån ständigt hack i häl och frågan om vem som är den utvalda måste Lena och gänget fatta svåra beslut som påverkar både nuet, framtiden och dåtiden. 22/11 år 2021 i SVT Barn.

Super-duper-asgrymt!

Grattis på vänskapsdagen. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten!. Kolla programmet också! Tjohoo!. 18/09 år 2021 i SVT Barn.

Furiki rullar

Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. 14/02 år 2021 i SVT Barn.

Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen

Kanadensisk dramaserie från 2019. Vikarierande agenter. KLURO får mer och mer att göra och det är verkligen dags att tänka nytt. Medan de andra agenterna fortsätter lösa konstigheter startar Stora O en mobil patrull med fyra specialplockade agenter för uppdrag runtom i världen. Denna gång: Vikarierande agenter. 15/10 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Mästerflygarna
Mästerflygarna

Sydkoreansk barnserie från 2014. Livet på landet. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. 25/02 år 2017 i SVT Barn.

Bild från filmen Miss Moon
Miss Moon

Fransk komediserie från 2016. Veterinär till undsättning. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. 05/04 år 2022 i SVT Barn.

Familjen Rävling

Den hemliga honungen. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. 25/12 år 2020 i SVT Barn.

Beccas gäng

Hittegods. 14/07 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Bolibompa
Bolibompa

Svensk underhållning från 2017. 05/03 år 2018 i SVT Barn.

Sannahs ateljé

Svensk underhållning från 2015. I Sannahs ateljé kladdar, målar och utforskar programledaren Sannah Salameh alla färger tillsammans med sina gäster. Här finns nästan inga regler och allt kan hända!. 14/07 år 2018 i SVT Barn.

Brandman Sam

Världens största björn. Sam är brandman. Han är modig, lugn och hjälpsam. Tillsammans med sina kollegor hjälper han invånarna i Pontypandy när de hamnar i knipa. 30/01 år 2022 i SVT Barn.

Sommarlov 2022

Sommarskuggan smyger på Sommarlov, programledarna bygger en fälla. Ensten övertalar "Ankan" att passa Fantasimaskinen åt honom men det går inte riktigt som han tänkt sig. Häng med i barnens sommarlovsäventyr, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna Småkryp, Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen och Malory Towers. 29/06 år 2022 i SVT Barn.

Småkryp

Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld. 12/02 år 2021 i SVT Barn.

Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen

Varning för vatten. Stora O ska på uppdrag i rymden och behöver en efterträdare. KLURO får förstärkning från flera håll för att kunna fortsätta rätta till alla konstigheter som dyker upp överallt i världen. 29/06 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Malory Towers
Malory Towers

Rymlingen. Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och henns klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium. Säsong 2. 29/06 år 2022 i SVT Barn. Säsong 2. Del 6 av 26.

Bild från filmen Almost never
Almost never

Gallerian. Drömmen lever för killarna i bandet The Wonderland. Mantrat om att vara etta på listan efter ett år finns också fortfarande kvar.