OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

lördag den 1 juni

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

I drömmarnas trädgård

Igglepiggle och Upsy Daisy tar en mycket lång promenad. De känner sig väldigt trötta och bestämmer sig för att återvända med Ninky Nonk och får en mycket studsande åktur.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

Lilla prinsessan får inte tillräckligt med uppmärksamhet.

Louie & Yoko bygger

Louie och Yoko möter en struts som vill flyga. Louie bestämmer sig för att bygga ett flygplan för att låta strutsen förverkliga sin dröm.

Sara och Anka

Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Cirkusen är i stan och ekorrarna blir jättetaggade tills de ser att det är en loppcirkus. Den är så liten! De tycker inte att den är särskilt imponerande förrän de får se Fifi gå på lina och lopp-kanonkulan.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och hennes vänner besöker en smådjursgård där de leker med kycklingar och marsvin. De får reda på hur viktigt det är att tvätta händerna efter att ha lekt med djur.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Ruby blir en vetenskaps man för att hjälpa Dunderfot.

Charlie och Lola

Charlie oroar sig för att Lola aldrig kommer att bli tillräckligt sömnig för att gå och lägga sig. Hon borstar sina tänder med ett lejon, dricker rosa mjölk med tigrar och har pyjamasparty med dansande hundar. När hon äntligen känner sig trött hittar Charlie en överraskning som väntar på honom.

Max och Maja

När Maja tappar Maxs drake, hittar hon på en berättelse om en stor tjej som tar den, och de går på en vild jakt för att hitta den.

Bild från filmen Heja! Heja! Billy Bilsson: Chrissy bakom ratten
Heja! Heja! Billy Bilsson: Chrissy bakom ratten

Vi saknar beskrivning för denna sändning.

Bild från filmen Octonauterna
Octonauterna

Kapten Sjöbjörn och besättningen måste fånga in en förrymd octokapsel efter att den blivit kapad av några kräftdjur som försöker fly undan algblomningen.

Karl, den pyttelilla riddaren

Karl vinner en kopia av en rustning i en tävling, men den är alldeles för stor för honom. Han ber Merlin att få honom att växa, men då han säger nej söker Karl hjälp från annat håll.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

Lilla prinsessan bestämmer sig för att hon vill bli en grottflicka.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Vad är det för märklig varelse som svävar i skyn? Det är Georgs dinosaurieballong, och han har problem med att hålla kvar den. Kanske flyger den ända till månen?

Thomas och vännerna

Thomas och Percy har en svår leverans framför sig - att föra ägg och andra kakingredienser på ett säkert sätt till Vicarstown för deras baktävling.

Safirdrakens krafter

Safirdrakarna beslutar sig för att hjälpa aporna att leta efter Mogo.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Gänget underhåller varandra.

Bild från filmen Daniel Tigers kvarter
Daniel Tigers kvarter

Daniel Tiger och hans vänner lär sig om känslor och sådant genom sång och fantasi.

Edmond och Lucy

Det är vinter och Edmond och Lucy upptäcker att det inte finns några överraskningar i skogen. Det är kallt och snöar som vanligt. Georges Hibou förbereder en jakt i skogen där varje upptäckt skatt är en överraskning för att bevisa att vintern inte alltid är densamma.

Pyjamashjältarna

Vargarna stjäl Owlettes prylar och löper amok.

Hajar med Doreen

Hajar är en av djurvärldens allra bästa jägare. Men vad är det som gör den så livsfarlig för sina byten? Vi får veta hur hajen använder sitt luktsinne, hörsel och något som heter sidolinjeorganet för att jaga rätt på sina byten.

Tre vänner

Elias vill ha en katt.

Smurfarna

Gargamel kastar en besvärjelse över Buttersmurf som gör att allt han klagar över dyker upp i hans hem.

PAW Patrol

Ett leveransmisstag leder till att Miss Majorie och Danny kör helt utom kontroll i Äventyrsbukten. Nu måste valparna rädda dem.

Bild från filmen Räddningsvänner
Räddningsvänner

Firebuds arbetar tillsammans för att bygga en trädkoja på bakgården. Firebuds spårar upp en flyktbil som de av misstag har hjälpt komma undan.

Labyrint

Daidalos är förberedd med många nya utmaningar och väntar otåligt på att de första barnen ska komma. Men, det händer märkliga saker i Daidalos labyrintvärld. Taurus är försvunnen och någon äter upp alla slajmkulor som Daidalos tillverkar.

Lilla Aktuellt lördag

Lilla Aktuellt lördag sammanfattar det viktigaste och mest spännande från veckan som gått.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Föremålet som Will och Ant hämtar upp från den djupaste delen av havet är inte vad de förväntade sig. De har blivit lurade, och nu försöker en fripassagerare på Aronnax att ta kontroll över det.

Zorro - legenden föds

Kapten Monasterio vill bygga en hamn utanför Chumash-folkets kust. Den unga krigaren Sisquoc försöker impulsivt att hindra planen genom att kidnappa kapten Monasterio.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!

Ranchen

Léna vill rädda en ung ryttare i fara och träffar Cindy Costa, den unga filmstjärnan som får alla tonåringar att drömma, inklusive Angelo och Hugo.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Efter sommarlovet inser Klaras lärare att Heidi varken kan läsa eller skriva. Klara försöker hjälpa Heidi så att de kan gå på samma lektioner.

Bild från filmen Octonauterna
Octonauterna

Octonauts har händerna fulla när de tar hand om en egensinnig ung citronhaj som har skadat näsan och inte hittar hem.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Det är drottnings-jubileum. Maya måste dekorera drottningens spira men den försvinner i en av Kurts bollar. Hur ska hon kunna hitta den?

Bild från filmen Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna
Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna

I en fantasivärld bor de busiga kompisarna Snipp, Snapp och Snut. De lever ett härligt liv bland träd fulla med bullar och ballonger. Men där bor även de fyrkantiga Tråkmånsarna, som vill förbjuda allt som är kul.

Lilla Aktuellt teckenspråk

Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar.

Alicia testar

Alicia vill testa olika färger och det passar bra för Stig-Ove har gjort en obehaglig upptäckt: det fattas färger i hans färglåda. Kan Alicia hjälpa honom att testa hur man får fler färger?

Alicia testar

Alicia vill testa att göra en regnbåge inomhus. Går det verkligen? Stig-Ove har fått veta att vid regnbågens slut finns en skatt. Stämmer det? Alicia förklarar.

Lilla ridskolan - samiska

Idag kommer hovslagaren Nils till stallet. Han har jobbat som hovslagare i över 17 år och berättar varför det är så viktigt att hästen får rätt hovvård. Sedan är det longering på Curro!

Lilla ridskolan - samiska

Idag får Tilde, Alina, Alicia och Juni lära sig mer om hästens utrustning. Vad behöver man egentligen för olika saker för att kunna rida på en häst? Sedan blir det en härlig uteritt.

Djuren på Djuris

Ingen lyssnar visst på Lonnie idag - och inte på varandra heller. Det blir picknick på gården när vännerna kan komma överens om utflyktsmål.

Pinos dagbok

Pino och hans vänner ska ut och tälta. De badar och grillar korv, och när de ska gå och lägga sig får även några små djur skydd i tältet.

Muy i trafiken

Vännerna Megahertz, LeWow och Yee-Haa är på väg till parken för att sparka boll. Megahertz har övat på att dribbla. Men varför kan de inte vara på gatan, det är ju platt och bra?

Vara vänner

Andres och Alfred är bästisar. Idag har de fått en ny kille i klassen - Milton. Alfred får i uppdrag att visa honom runt och Andres blir genast orolig för att förlora sin bästa kompis. På rasten springer Alfred och Milton iväg utan att fråga om han vill följa med. Svartsjukan växer i Andres och till slut får han nog.

Grejen med demokrati

Fakta eller känslor. Varför är fakta viktigt i en demokrati? Mina vill veta vad grejen med fakta och sanning är. Demokratiexperten Jenny Madestam reder ut begreppet fakta. 8 av 10. UR.

Sommaren före sexan

Tindras bästa kompis Yassi har kommit hem från sitt lantställe och vill inte att Tindra är med sina nya kompisar. Alexandra och Dushan mår dåligt över vad som hände hos Foliemannen. Det dåliga samvetet tar över och de bestämmer sig för att göra något de aldrig trodde att de skulle våga.

Bild från filmen Malory Towers
Malory Towers

Darrell tappar humöret när Miss Johnson introducerar nya, stränga skolregler, och hon måste hålla ihop det under en lacrossematch framför talangscouten.

100 Saker Att Göra Före High School

Det är dags för skolval, och CJ och pojkarna bestämmer sig för att ställa upp.

Blue Water High

Bridget har alltid sett sig själv med en charmerande drömprins vid sin sida, men hon börjar plötsligt fråga sig om det är vad hon egentligen vill ha.

Bild från filmen Big Top Academy
Big Top Academy

Erica dyker plötsligt upp. Phoenix och Nicholas vänskap prövas. Axel anlitar Max för att hjälpa honom att förbereda sig för utställningen.

Rita med Will

Will tecknar sitt fan Lincoln Loud. Proffstips: lägg till uttryckslinjer för att skapa mer extrema uttryck.

Gigantosaurus

Rocky bestämmer sig för att inte öva inför en talangshow, men hans partner är Giganto.

Andys akvatiska äventyr

Hammond håller ett särskilt naturföredrag om en sjöfågel som kallas sottärna. Jen har placerat ut en fjärrstyrd fågelkamera på en liten ö i Indiska oceanen.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Charlie och Lola

Lola kan inte hitta sin favoritbok på biblioteket, så Charlie visar henne andra sorters böcker.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Kapten Pappa Hund tar Hasse Hund och Greta för att besöka Morfar Kanin och hans livbåt och Morfar Kanin förklarar allt om varför livbåten är viktig för att rädda liv till sjöss och hur viktigt det är att alltid kontrollera vädret.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När regnbågsvännerna försöker göra en film med Prinsessan Porslin i huvudrollen märker de att de behöver Rubys hjälp att få allt att klaffa.

Monsterbarnvakterna

Esme, Roy och Hugo leker tåg och skapar en hel del oreda.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Blitzer samlar ihop alla djuren för att ta ett familjefoto.

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

Medan Kapten Ruby är borta och hämtar leveranser åt invånarna på ön, inser Mumfie att fyren som borde vägleda hen inte fungerar.

Drakens kompis

I dag ska Janis och Malte klä på sig för att gå ut, men det verkar som att dom ska klä på sig så långsamt som möjligt.

Heja! Heja! Billy Bilsson

Billys lillasyster blir vän med en glänsande röd ballong. Att hålla balongen säker blir ett heltidsjobb för storebror Billy.

Fix och trix

När Boo fastnar i en luftballong över staden, måste Bihn ge honom tydliga instruktioner på hur man landar den besvärliga ballongen. Men det blir bråttom.

Bluey

När mamma inte är hemma måste pappa hjälpa tjejerna med deras kvällsrutin.

Smurfarna

Det är Smurfarnas narrdag och Sprattsmurfen är utom sig av förtjusning.

Lilla Brandstyrkan

I dag är det lektion i livräddning i vatten. Sex barn har blivit utvalda till att vara med i Lilla Brandstyrkan.

Sommarskuggan nr 9

Skuggslem börja droppa i TV-huset. Ida försöker rädda alla. Men det verkar som oväntad hjälp är på väg.

Bild från filmen Agenterna
Agenterna

Finn Munther har blivit vald till Krimsta Citys nya borgmästare. I en ceremoni ska han få överta det viktiga emblemet som är en nyckel till Krimsta Citys alla hemligheter. Men precis innan ceremonin försvinner emblemet och hela Krimsta Citys säkerhet står på spel. Agenterna måste jobba snabbt innan det utbryter panik i hela staden. Men en chockerande överraskning uppenbarar sig och tvingar Agenterna att tänka om helt.

Den ostoppbara gula yetin

Gustav föreställer sig ett dammonster med smak för människor. Ett sjömonster myser med Gustav i tron att han vill ta med henne på middag, med Osmo och Rita som huvudrätt.

Livet på botten

Fotbollsfans försöker desperat se en match och någon försöker fly med sin hemgjorda jetpack.

Djungelpuls

Bläckfisken upptäcker en välsmakande mussla, men att fånga den visar sig vara mycket mer utmanande än bläckfisken förväntat sig. Hans långa tentakler är helt enkelt i vägen.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Bolibompafamiljen

Att luras lite lagom är kul, speciellt att lura pappa.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.