OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

lördag den 25 mars

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

I drömmarnas trädgård

Pontipinerna räknar till tre. Först gömmer sig Tomblibooerna, sedan går pontipinerna på en promenad runt trädgården. Som alltid tappar herr och fru Pontipine bort barnen.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Min lillebror

Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och Georg inser att de har skuggor som följer efter dem vad de än gör, och det går inte att undkomma dem.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Paddingtons äventyr
Paddingtons äventyr

När Paddington oavsiktligt förstör fru Browns gräsmatta bestämmer han sig för att reparera den. Han bygger dessutom en fågelskrämma för att skydda gräsmattan från fåglar.

Octonauterna

Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

Bild från filmen Ricky Zoom
Ricky Zoom

Ricky och vännerna får höra berättelsen om Däcköpings superhjälte och bestämmer sig för att ta reda på hjältens identitet.

Bild från filmen Claude
Claude

Claude och Herr Korvstrumpa letar efter Pawhavens försvunna skatt.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Medan bilder ritar bilder i lekgruppen lär Greta och hennes vänner sig om varandras familjer bland annat om Rune Räv som bor med Herr Räv.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke får en leverans i en STOR kartong. Ekorrarna upptäcker att kartonger kan vara väldigt intressanta. Roly gör en bil av en, Tag gör en tunnel och alla ekorrar bygger sen det största kartongslottet ni nånsin sett.

Max och Maja

När Max nattlampa slutar fungera och han erkänner att han är rädd för mörkret hittar Maja på kreativa sätt att visa Max att mörkret kan vara roligt.

Bild från filmen Daniel Tigers kvarter
Daniel Tigers kvarter

Daniel Tiger och hans vänner lär sig om känslor och sådant genom sång och fantasi.

Skräp

Johan Anderblad undersöker vad som händer med gamla tidningar när de ska återvinnas.

Lilla björn

Pompon är sex år, i björn-år. En liten björn som med sin bästis Rita ger sig ut i livet med stor fantasi, kreativitet och äventyrlighet.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Nattninjan planerar att ta över Kattpojkens parad.

Nattens hjältar

Prinsessan Sessa får hjälp av nattens hjältar att få tillbaka sitt kraftkort som den elaka drottningen Minna tagit. Men de måste ta sig förbi vaktmonstret Tokay först.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Gargamel kastar en besvärjelse över Buttersmurf som gör att allt han klagar över dyker upp i hans hem.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

När miss Marjorie tar med sin bokbil till Everest och ungarna i bergen råkar Maynard skicka iväg bilen på en vild åktur nedför berget.

Disneydags

Disneydags med bland annat Bumbibjörnarna och klassisk tecknad film.

Lilla Aktuellt lördag

Lilla Aktuellt lördag sammanfattar det viktigaste och mest spännande från veckan som gått.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Familjen Nekton snubblar över ett skeppsvrak och Nereus finner en mekanisk logg som beskriver ett farligt uppdrag och en mystisk skattkista.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Tvillingarna Novas reser till en okänd planet, men finner sig snart fångade under vattnet av en sjögräsplanta. Aubrina skickar ut Sol undercover för att lära sig vad Novas har för sig.

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Hawkings håller sin stora årliga turnering mellan flygande, rullande och krypande drönare. Dexter Adder gör allt för att sonen Damon ska vinna.

Vilse i Oz

Dorothy och hennes vänner är fast i Kansas, men inser snart att magi även existerar i Dorothys värld.

Super-duper-asgrymt!

Gluko beslutar sig för att inte bädda sängen så han kan göra roliga saker med Lennon istället. Problem uppstår när sängen jagar pojkarna till en stad där allt bara görs halvdant.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Fröken Rottenmeier och Klara anländer till Dörfli, men saker och ting går inte riktigt som Heidi hade hoppats. Fröken Rottenmeier vill inte bo i timmerstugan och tycker att de borde ha stannat kvar på herrgården. Heidi och Klara kommer på en plan.

Våfflan

Dougs tand har ramlat ut, så Jess och Simon berättar för Våfflan om tandfén. Våfflan längtar efter att träffa henne och hans dröm går i uppfyllelse.

Grizzy och lämlarna

Lämlarna gräver upp ett paket med födelsedagsbloss och har det jättekul, men det är inte lika kul för en viss björn som försöker sova.

Lilla Aktuellt teckenspråk

Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar.

Villen verksta

Ville har slarvat bort sina glasögon. Då kan det bli lite stökigt för Ville, i jakten på en bättre syn.

Villen verksta

Ville och Skyrkki ska ha filmkväll och då vill man ju äta popcorn. Men istället för att köpa popcorn bestämmer sig Ville för att poppa egna, för det kan väl inte vara så svårt.

Villen verksta

Ville ska slå världsrekord i att hålla andan.

Ricki Ripa möter (nordsamiska)

Visste du att tallen har flera superkrafter? Häng med Ricki Ripa så får du veta mer.

Ricki Ripa möter (sydsamiska)

Visste du att tallen har flera superkrafter? Häng med Ricki Ripa så får du veta mer.

Ricki Ripa möter (lulesamiska)

Visste du att tallen har flera superkrafter? Häng med Ricki Ripa så får du veta mer.

Bokstavshissen

I avsnitt E får vi se Gabriel göra en ekorre.

Miniräknarna

Terrierson, Asp och Skön är övertygade om att alla saker runt omkring dem har fyra hörn. Men två föremål stämmer inte in på beskrivningen!

Sommaren före sjuan

Det har blivit dags för Dushan att packa och åka iväg till sin sjuka mormor. Alexandra och Tindra börjar planera hur de ska fira Tindras födelsedag. De ska gå på tivoli tillsammans. Men när Tindras mamma får höra talas om deras idéer säger hon nej.

Eli och Roffe i puberteten

Elis bröst har börjat att ömma och växa, men varför är de olika stora? Roffe funderar på vilken sorts bröst han kommer att få.

Spartikelmysteriet

Spartikelgänget måste tampas med den föredetta kejsaren Fizzy när de försöker skicka tillbaka drottning Kylie och tonåringsföräldrarna till dimensionen de kom ifrån.

Pinsamheter

Det är Taylors första dag i högstadiet.

Hank Zipzer - världens bästa underpresterare

Det ligger kärlek i luften på Westbrook, när Emily kärar ner sig ordentligt i en klasskamrat och mr Rocks samling i aulan för ihop Hank med Anya, som han en gång skickade alla hjärtans dag-kort till.

Tidlös prinsessa

Efter en passionerad kyss är både Lena och Max förälskade, men osäkra på hur de ska gå vidare.

Super-duper-asgrymt!

Gluko och Lennon är ovänner efter ett bråk, men duon inser snart att de inte kan fungera utan varandra. De bestämmer sig därför för att anta nya personligheter så att de kan fortsätta att umgås.

Andys akvatiska äventyr

Andy och Teja är redo för nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Maya får ett uppdrag att leda myrorna till ett bestånd av frön.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Polisman Panda och Polisman Ekorre besöker Gretas lekgrupp. De erbjuder två lyckliga barn chansen att tillbringa dagen med dem.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Dunderfots scooter går sönder, så han måste lämna paket till fots, vilket är långsamt och gör ont. Ruby utformar ett par skor som hjälper honom att leverera alla paket fort.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Någon har sprejat graffiti på väggarna på bondgården och Bitzer lämnas till att tvätta bort den. När missdåden upptäcks, bestämmer han sig för att lära dem en läxa.

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

I Pirat Cafét dricker Mumfie en konstig dryck istället för sin smoothie. Piraterna berättar för honom att det är en magisk dryck och nu, om Mumfie sätter en fot på marken, kommer han att förvandlas till ett palmträd.

Bilakuten

En person krockar och måste skrota bilen. Gripklon rycker ut! Stella och Blanche vet exakt vad de ska göra. En skrotad bil behöver lyftas och sen krossas. Ladda för hårda tag, krossade drömmar och en värdig bilbegravning.

Bild från filmen Bluey
Bluey

För att få mamma och pappa att pussas så arrangerar tjejerna en romantisk middag på en restaurang och bjuder in sina föräldrar.

Karl, den pyttelilla riddaren

För att skydda sin hund under farliga uppdrag, ber Karl Thibaut att skapa en robotreplika av sin älskade vän.

Bild från filmen Pingu
Pingu

Pingu blir fascinerad över en stickmaskin.

Bild från filmen Alfons Åberg
Alfons Åberg

Pappa klagar på Alfons stökiga barnslighet, själv håller han på med vuxna saker och är bara bekymrad. Men Alfons lyckas lura ut pappa på riktigt tokiga äventyr, som får pappa att glömma allvaret en stund.

Vilse i Oz

Dorothy och hennes vänner måste obemärkta ta sig in i Glinda-palatset. Men det underlättar inte att palatset nu är bebodd av någon annan.

Sabotören på sommarlov

Chefen inser att Alex och Ida misstänker att det är han som saboterat för Sommarlov. De går igenom tittarnas post med men det är fortfarande många som är misstänkta. Angelika tror att det är Ensten som är Sommarskuggan och förhör honom.

Guds tre flickor

Det uppstår en konflikt mellan Denise och Lo. De har svårt att respektera varandras olikheter och Gud bestämmer sig för att lära dem en läxa. Samtidigt störs Lo av att hennes pappa börjat dejta hennes lärarinna Eva.

Pelle Päras pruttiga värld

Pelle behöver en ny kappa, och hans vän vet precis vilken kappa Pelle kan använda.

Var är Chicky?

Chicky är en liten gul fågel som alltid råkar hamna i olika miljöer. Gissa var han hamnat nu!

Bolibompa: Drakens dansskola

Dansa loss med Bolibompadraken! Tillsammans med barnen Harriet, Hugo och Tereza dansar Draken till årets hits från Melodifestivalen och några av barnens gamla favoriter.