OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

lördag den 2 juli

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Ella, Oscar och Hoo

Var är Hoo?. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. 10/01 år 2022 i SVT Barn.

Timmy Lamm - engelska ord

Tåg. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. 03/12 år 2021 i SVT Barn.

Sara och Anka

Brittisk animerad barnserie från 2014. Musikfixare. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. 16/08 år 2019 i SVT Barn.

Octonauterna

Brittisk äventyrsserie från 2010. Cigarrhajarna. Cigarrhajarna. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. 14/12 år 2017 i SVT Barn.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. 16/03 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Brittisk animerad serie från 2014. Detektivmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. 10/07 år 2021 i SVT Barn.

Monsterskolan

Brittisk animerad serie från 2017. Snörvlas födelsenatt. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. 17/09 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Claude
Claude

Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. 30/08 år 2021 i SVT Barn.

Charlie och Lola

Men var egentligen är vi?. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. fl. 11/06 år 2019 i SVT Barn.

Bild från filmen Bing
Bing

Brittisk animerad serie från 2013. Bubblor. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. 17/10 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Brittisk animerad barnserie från 2010. En tur på sjön. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. 13/08 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Simon
Simon

Filips brandbil. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. 05/01 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Kanadensisk animerad serie från 2015. Frukta inte modet. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. 29/05 år 2020 i SVT Barn.

Karl, den pyttelilla riddaren

Som trolli-trollen. Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!. 09/06 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Mästerflygarna
Mästerflygarna

Bortblåsta muskler. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. 27/12 år 2021 i SVT Barn.

Brandman Sam

Borg på drift. Sam är brandman. Han är modig, lugn och hjälpsam. Tillsammans med sina kollegor hjälper han invånarna i Pontypandy när de hamnar i knipa. 02/02 år 2022 i SVT Barn.

Familjen Rävling

På äventyr med Arvid. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. 14/03 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Ricky Zoom
Ricky Zoom

Nya linjer. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. 09/10 år 2020 i SVT Barn.

Häxan Surtant

Spela i band. Denna gång provar Häxan Surtant att spela i band som fritidsintresse. Men det blir inte riktigt som hon tänkt sig, så hon bestämmer sig för att trolla bort alla band i hela världen. Kan hennes halvgalna häxmamma Harriet få henne att ändra sitt beslut?. 06/05 år 2019 i SVT Barn.

Hajar med Doreen

Hur hajar får barn. Kan man se skillnad på en killhaj och en tjejhaj? Och lägger hajar ägg eller föder de levande ungar?. Vilken haj tror du har rekordet i att föda flest ungar samtidigt? Det får vi reda på i det här avsnittet. 17/11 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Miss Moon
Miss Moon

Fransk komediserie från 2016. Dansa med Yassir. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. 20/11 år 2018 i SVT Barn.

Grizzy och lämlarna

Fransk komediserie från 2018. Björn i flygande fläng. Björn i flygande fläng. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter!. Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé. 12/01 år 2021 i SVT Barn.

Andys akvatiska äventyr

Andy och glasgrodan. Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten!. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!. 31/12 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Valparna räddar pingvinen Francois. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!. 05/09 år 2022 i SVT Barn.

Sommarlov 2022

Trollpackan Xenia smyger runt på sommarlovsplatsen och hittar skuggslem. Det blir födelsedagskalas och Ensten skaffar sig nya vikarier till sin fantasimaskin. Häng med i barnens sommarlovsäventyr, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna Småkryp, Robin Hoods rabalder och rackartyg och Född agent.

Småkryp

Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld. 24/11 år 2008 i SVT Barn.

Robin Hoods rabalder och rackartyg

Mentorn. Robin Hood och hans vänner i Sherwood-skogen får nya, och gamla, knepiga kanaljer att handskas med!

Född agent

Min tycker hans föräldrar är jättepinsamma och önskar att han inte hade några. Nästa morgon när han vaknar är föräldrarna försvunna. Min och storasyster Yu-Na måste reda ut vad som hänt och samtidigt hålla allt hemligt för familjelivet var ju inte riktigt som de trodde.

Bild från filmen Disneydags
Disneydags

Disneydags med bland annat Trassel, Aladdin och klassisk tecknad film. 27/03 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Fransk actionserie från 2021. Räddningsinsatsen. Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst. Men vad är Dronix hemlighet och varför vill så många komma åt den? Denna gång: Räddningsinsatsen. 04/01 år 2022 i SVT Barn.

Vilse i Oz

Elva över elva. 12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem. 03/07 år 2020 i SVT Barn.

Zorro - legenden föds

Fransk äventyrsserie från 2015. Komplotten. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa – och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. 22/12 år 2020 i SVT Barn.

Legendarerna

Fransk äventyrsserie från 2018. Den fruktansvärda stjärnan. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn!. Detta avsnitt: Den fruktansvärda stjärnan. 03/09 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Thunderbirds
Thunderbirds

Brittisk actionserie från 2017. Inferno. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. 28/01 år 2018 i SVT Barn.

Furiki rullar

Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. 16/02 år 2021 i SVT Barn.

Pelle Päras pruttiga värld

Undergången är Pära. Hur dåligt det än går för Pelle så kan det alltid gå sämre. Han är en katastrofmagnet men som tur är så är han även en hjälte. 26/05 år 2022 i SVT Barn.

Spegelvänd

Mobil detox. Li kommer till en klinik för mobilberoende ungdom. Sedan hennes mormor försvann spårlöst har hon haft en tuff tid, och hon undrar vad det konstiga sms:et hon fått av sin mormor innan hon försvann kan betyda. 25/01 år 2020 i SVT Barn.

Djurparken

Programledaren Larissa Worseck träffar höns och berättar roliga fakta om dem. 02/10 år 2021 i SVT Barn.

Djurparken

Programledaren Larissa Worseck träffar schimpanser och berättar roliga fakta om dem. 09/10 år 2021 i SVT Barn.

Djurparken

Programledaren Larissa Worseck träffar kameler och berättar roliga fakta om dem. 09/10 år 2021 i SVT Barn.

Djurparken

Programledaren Larissa Worseck träffar blå påfåglar och berättar roliga fakta om dem. 09/10 år 2021 i SVT Barn.

Rävens vardag - Riebien árggabeäjvvie

Räven går i skolan. Nu ska räven äntligen gå i skolan. Väskan packas med det man kan behöva och skolkläderna tas på. Men vad händer när en räv kommer till skolan, vilken tid börjar skolan och vilken dag?

Rävens vardag - Rehpiha árrgabäjjve

Räven bakar pizza. Rävens mage kurrar och nu måste räven laga mat, men maten är slut så först blir det en sväng på affären. Men kan man baka pizza över öppen eld och hur smakar den då?

Pinos dagbok

Pino på safari. Pino och hans vänner ska åka på safari. Resan går på en gropig väg in i djungeln, solen skiner. Vilka djur kommer Pino och hans vänner att möta?. 22/08 år 2020 i SVT Barn.

Typiskt teknik

Kläder. Är kläder teknik? Absolut. Tänk på alla uppfinningar som finns i våra kläder - som knappen, fickan och blixtlåset. Tack vare våra kläder kan vi också jobba och bo på platser som annars hade varit omöjliga. 13/03 år 2021 i SVT Barn.

Vad händer med återvinningen?

Glas. När du lägger din flaska eller syltburk i glasåtervinningen hamnar den så småningom på anläggningen i Hammar. Där tar de emot glasförpackningar från hela Sverige. Kanske har ditt glas varit där tidigare, för glas kan man använda om och om igen, hur många gånger som helst. 12/06 år 2021 i SVT Barn.

De rättslösa

Den döda almen. När Justine ser sin nya klasskamrat Sara klättra upp i en död alm, bestämmer hon sig för att följa efter. Då hamnar hon i en helt annan värld. Men där blir hon gripen av vakter som undrar vilken färg Justine har på sina ögon. 30/05 år 2020 i SVT Barn.

Eli och Roffe i puberteten

Målbrott. Roffes röst låter ibland som en galen tupp. Eli vill få en fin röst, så att hon kan sjunga in skivor och bli en berömd artist. 29/05 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Blue water high
Blue water high

Australiensisk äventyrsserie från 2008. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. fl. 30/05 år 2016 i SVT Barn.

Annedroider

Kanadensisk äventyrsserie från 2012. Androidernas rymdfärd. Androidernas rymdfärd. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 2. 24/11 år 2018 i SVT Barn. Säsong 1. Del 18 av 26.

Bild från filmen Backstage
Backstage

Den rätte. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. 19/01 år 2021 i SVT Barn. Säsong 2. Del 4 av 30.

Tidlös prinsessa

Fyra arvtagare. Det är sista terminen på balettakademien och allting står på spel - inte bara dansmässigt utan tidsmässigt. Med byrån ständigt hack i häl och frågan om vem som är den utvalda måste Lena och gänget fatta svåra beslut som påverkar både nuet, framtiden och dåtiden. 25/11 år 2021 i SVT Barn.

Nina Patalo

Problem med minipingviner. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. 22/10 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Gumballs fantastiska värld
Gumballs fantastiska värld

Animerad serie, fylld av udda personligheter. Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: exempelvis en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern, mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. 05/02 år 2022 i SVT Barn.

Andys safariäventyr

Brittisk äventyrsserie från 2019. Andy och näsbjörnarna. Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!. 26/08 år 2019 i SVT Barn.

Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen

Kanadensisk dramaserie från 2019. Slutspel, del 1:2. KLURO får mer och mer att göra och det är verkligen dags att tänka nytt. Medan de andra agenterna fortsätter lösa konstigheter startar Stora O en mobil patrull med fyra specialplockade agenter för uppdrag runtom i världen. Denna gång: Slutspel, del 1 av 2. 25/10 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Brittisk actionserie från 2020. Vargungekrafter. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Kunglig avkoppling. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. 21/09 år 2015 i SVT Barn.

Ax till max

Kanadensisk äventyrsserie från 2019. Cowboykidsen. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. 12/02 år 2021 i SVT Barn.

Monsterbarnvakterna

Leka och låna. Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. 07/04 år 2022 i SVT Barn.

Pappa på förskolan

Idag lagas det mat i dockköket på förskolan. Det ska bli kyckling och alla hjälper till. Hårdast jobbar pappan som vet exakt hur en kyckling ska smaka. 13/08 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Bluey
Bluey

Blå bergen. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. 22/02 år 2022 i SVT Barn.

Karl, den pyttelilla riddaren

Triss i utmaningar. Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!. 24/04 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Pingu
Pingu

Leranimation från Schweiz om en liten pingvin och hans vänner. 03/04 år 2009 i SVT Barn.

Sommarlov 2022

Trollpackan Xenia smyger runt på sommarlovsplatsen och hittar skuggslem. Det blir födelsedagskalas och Ensten skaffar sig nya vikarier till sin fantasimaskin. Häng med i barnens sommarlovsäventyr, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna Småkryp, Robin Hoods rabalder och rackartyg och Född agent. 02/07 år 2022 i SVT Barn.

Småkryp

Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld. 24/11 år 2008 i SVT Barn.

Robin Hoods rabalder och rackartyg

Mentorn. Robin Hood och hans vänner i Sherwood-skogen får nya, och gamla, knepiga kanaljer att handskas med!. 06/11 år 2022 i SVT Barn.

Född agent

Min tycker hans föräldrar är jättepinsamma och önskar att han inte hade några. Nästa morgon när han vaknar är föräldrarna försvunna. Min och storasyster Yu-Na måste reda ut vad som hänt och samtidigt hålla allt hemligt för familjelivet var ju inte riktigt som de trodde. 02/07 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Almost never
Almost never

Talande tystnad. Drömmen lever för killarna i bandet The Wonderland. Mantrat om att vara etta på listan efter ett år finns också fortfarande kvar.