OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

fredag den 3 februari

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och Georg återskapar Apollo-månlandningen med hjälp av Mormor Gris vänner. Morfar Rabbit lånar dem sin raket, men ingen har sagt till honom att det bara är att låtsas.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Max och Maja

Max, Maja och ställer upp ett bås för att sälja sina maträtter av lera. Max och Maja försöker hjälpa deras vän att må bättre när ingen köper de maträtter han gjort.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

Thomas och vännerna

Thomas och Percy hamnar i sitt första stora bråk och är rädda att deras vänskap är över, tills Nia hjälper dem att komma på hur de ska lösa det.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Mamma, pappa, Greta och Georg går till parken. Greta och Georg leker på de hoppande stockarna, den studsande grenen och i klätterställningen.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

En grön varelse kraschlandar i hagen och fåren hjälper farkosten flyga igen.

Bild från filmen Simon
Simon

Simon är en modig, liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner och föräldrar som stöttar honom!

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Att sitta kattvakt visar sig svårt för en av valparna när kattungarna löddrar in sig med schampo och blåser bort. Paw Patrol måste rädda dem.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Owlette lär Catboy och Gekko hur de besegrar Night Ninja.

Bild från filmen Bluey
Bluey

Pappa leker arbete med Bluey och Bringo på hans avloppsrörsfabrik, och Bluey inför en regel om att man inte får dansa.

Bild från filmen Milo
Milo

Den modiga trion samarbetar för att gräva upp dinosaurieben. Med benen måste de bygga om en dinosaurie och för detta måste de göra sig en bild av det förflutna. Dessutom gör Affe en mycket viktig upptäckt.

Beccas Gäng

Gänget ger sig ut på äventyr för att hitta önskestenen så att Pedro kan få sin stora önskan uppfylld - att bli modig.

Bild från filmen Paddingtons äventyr
Paddingtons äventyr

Fru Fogel är en mästare på kurragömma, men till slut när ingen kan hitta henne så måste Paddington, Jonathan och Judy ge sig ut för att leta efter henne.

Octonauterna

Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

Bild från filmen Ricky Zoom
Ricky Zoom

Ricky och kompisarna uppmanas att välja sina förebilder som en del av ett skolprojekt.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Villy såg en björn i närheten. Maya informerar drottningen som ger order om att evakuera bikupan. När Maya och Villy inser att paniken i bikupan utlöste av en nallebjörn är de rädda att erkänna sitt misstag för drottningen.

Miss Moon

Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Peter bestämmer sig för att resa till Frankfurt för att leta efter sin far. Men eftersom han inte har några pengar, stjäl han några mynt från fru Keller.

Vilse i Oz

Dorothy och hennes vänner återvänder till Smaragdstaden för att, med hjälp av en gammal fiende, kunna rädda Cynta.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Fontaine och Ant försöker genomföra ett farligt räddningsuppdrag för att rädda Jess Gorman från en undervattensgrotta.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Medan Tom reparerar Douglas-radion, så avlyssnar han på en konversation mellan några agenter från Vulture Corp.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Data från en förlorad rymdfärja får gänget att utforska en planet med överraskande tecken på liv. Sökandet efter stjärndamm fortsätter, och Aurora skärper kontrollen över Novas familj.

Safirdrakens krafter

Aporna stjäl alla fyrverkerier inför Mrs. Chus födelsedag, så Ko Ni måste ta tillbaka dem genom att försiktigt förutse Mogos nästa drag.

Bild från filmen Gigantosaurus
Gigantosaurus

När Rugo försöker samla in alla kokosnötter i Cretacia ger sig Bill ut för att ta tillbaka dem.

Andys safariäventyr

Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!

Uppfinnar-Johanna - ukrainska

När Johanna och hennes småbröder, Sten och Stanley, ska gå hem från skolan blir de alltid så väldigt trötta i benen. Någon borde uppfinna något så de slapp gå hela tiden, tycker Stanley.

Grejen med demokrati - arabiska

Mina vill veta hur demokrati och miljö hänger ihop, och vänder sig till demokratiexperten Jenny Madestam som reder ut kopplingen.

Grejen med demokrati - arabiska

Mina vill veta hur demokrati och yttrandefrihet hänger ihop, och vänder sig till demokratiexperten Jenny Madestam, som reder ut kopplingen.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Bild från filmen Abel och Fant
Abel och Fant

Abel och Fant vaknar för att upptäcka att alla bananer har försvunnit. De reser runt djungeln som ett par privatdetektiver, undersöker brottet och försöker hitta den misstänkta.

Bild från filmen Pippi Långstrump
Pippi Långstrump

Prusseluskan ska se efter Tommy och Annika, medan deras föräldrar är bortresta och Pippi blir inbjuden på middag. Sedan ger sig Pippi, Tommy och Annika iväg till en öde ö för att få veta hur det känns att vara skeppsbruten.

Beccas Gäng

Becca vill ha ett husdjur, så hon erbjuder sig att se efter Ringos insekt, Sue. Det visar sig doch bli en större utmaning än hon trott.

Andys akvatiska äventyr

Andy och Teja är redo för nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur.

Fix och trix

Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite fix och trix kan man bygga allt möjligt.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Våfflan

En kattunge från Jess jobb rymmer när ingen ser. Kan Våfflan spåra den?

Robin Hoods rabalder och rackartyg

När bybor faller i en djup, mystisk sömn, erbjuder en resande apotekare ett botemedel.

Lilla Aktuellt skola

Nyheter för barn och ungdomar. UR.

Lilla Aktuellt teckenspråk

Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar.

Bild från filmen M.I. High
M.I. High

När regeringens livsmedelsrådgivare Monoblot blir avskedad efter att ha tagit upp farorna med det nya revolutionerande sockeralternativet Cupodium, vill han ta hämnd. Han släpper ut en giftig versionen av Cupodiumet.

Penny på M.A.R.S.

Tack vare hennes vänner bestämmer sig Penny för att inte lämna M.A.R.S., till och med när Miss Bauer gör det svårt för dem. Camilla faller allt starkare för Sebastian.

Pyjamasklubben

Fem väninnor som också är klasskompisar bildar en hemlig klubb där inga killar får vara med. De turas om att sova över hos varandra och samtidigt ständigt stötta och hjälpa varandra med allt från små till stora problem och frågor.

Tracy Beaker kommer tillbaka

Liam hamnar i allvarliga problem.

Arthur & Excalibur

I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta, hennes vänner och deras föräldrar lär sig träbearbetning av Herr Varg och han ber Pappa Gris att göra en koja av kvistar, men den är inte särskilt starkt och Herr Wolf lyckas blåsa ner den.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Dunderfot glömmer att posta inbjudningar till sitt kalas tänker Ruby ut en plan för att hinna få ut dem i tid.

Fix och trix

Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite fix och trix kan man bygga allt möjligt.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Genom att inse att de boende på Mossy Bottom Farm är mer en attraktion än produkterna från hans gårdsbutik, öppnar bonden en djurpark. När han tappar kontrollen över de överentusiastiska besökarna är det upp till Shaun att återställa ordningen.

Bolibompa: Draken och blomstermysteriet

Gul får syn på humlan Rosa och berättar det för Blå. Han tror henne inte utan blir så trött på Guls tokiga historier att han låser in henne.

Vem?

Små filmer om stora känslor med Lilla nalle och hennes kompisar som leker, bråkar, tävlar och gosar. Berättelser om att komma bort, vara bäst, spika sig på näbben eller att vara ful för att man är gul.

Bild från filmen Oda
Oda

Varje fågel har sin egen låt utom Doddo, som inte vet hur hans låt ska låta, Oda försöker hjälpa Doddo men ingenting fungerar och när de andra camparna går vilse, upptäcker Doddo en underbar röst som hon aldrig visste att hon hade.

Edmond och Lucy

Edmond och Lucy tittar på Mima i skogen när hon öppnar sitt paraply trots att det är fint väder. Efter några sekunder börjar det regna. Mimas paraply har superkrafter. Edmond och Lucy lånar det förstås.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Novas undersöker en planet miljontals ljusår från den kända delen av rymden, som verkar ha pyramidliknande tempel som de tror kan ha skapats av intelligenta varelser.

Värsta bästa kompisarna

Oskar och Alex överraskar bästa kompisarna Herman och Felix med två actionspäckade och superknasiga dagar. Det blir drifting, tokpimpade lastbilar, kundvagnstårtrace, gigantiska doftgranssamlingar och såklart, kompishyllning.

Alla vi Karlssons

Felicia Carlzon vill ut och resa, vilket väcker ljuva minnen till liv hos mamma Linda. Anisa Karlsohns Supporten stöter på ett omöjligt uppdrag. Och så hjälper Azad Karlsson sin mamma hos tandläkaren.

Värst när det gäller

Vibeke tar hjälp av barnen när hon ska arrangera Lillemor och Kalles guldbröllopsfirande.

Arthur & Excalibur

I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt.

Bild från filmen Klassen
Klassen

Emil vill imponera på Hugo. Är det smart att ljuga då?

Bild från filmen Klassen
Klassen

Emil vill imponera på Hugo. Är det smart att ljuga då?