OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

söndag den 10 december

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

I drömmarnas trädgård

Tomblibooerna har upptäckte en ny lek, kurragömma i trädgården!

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Bop och Boo träffar en skämtsam liten kameleont vid namn Kara, som inspirerar dem att göra sitt eget kaninmärke av färgskiftande magi.

Min lillebror

Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Ekorrarna hör en ekande röst från ett slotts kusliga torn. Nån ropar på dem - men vem är det? Jycke och ekorrarna ger sig iväg för att utreda saken, men först måste de ta sig in i slottet. Tur att Jycke vet hur de ska göra.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och Georg träffar Jasmin Känguru och hennes bror, och Greta lär Jasmin hur man hoppar upp och ner i lerpölar.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Thunderbell har ont i magen så Rainbow Ruby blir mikrobiolog för att ta reda på vad som gör honom sjuk. Hon hittar en otäck bakterie från gammal cheesecake under ett mikroskop.

Beccas Gäng

Uppmuntrad av sin mors reaktion på hennes flygfärdigheter är Becca nu fast besluten att flyga ännu högre.

Bild från filmen Paddingtons äventyr
Paddingtons äventyr

När Paddington oavsiktligt förstör fru Browns gräsmatta bestämmer han sig för att reparera den. Han bygger dessutom en fågelskrämma för att skydda gräsmattan från fåglar.

Octonauterna

Octonauterna följer en gammal karta till vad Enöga tror kan vara en skatt som vaktas av ett sjöodjur. Men istället träffar de på en lekfull bläckfisk som har många överraskande egenskaper.

Karl, den pyttelilla riddaren

Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och Georg besöker Mormor och Morfar. Morfar Gris tillverkar en stenträdgård. Barnen bestämmer sig för att hjälpa honom.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Pizzamärket visar oss lite mer av ekorrarnas dolda färdigheter. De talar italienska när de serverar kunderna i sin restaurang.

Safirdrakens krafter

Ko Ni måste vara ärlig och erkänna hans stora misstag för att kunna få ut alla ur en vulkanisk grotta i tid.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Gammelsmurfen är glad över att få plocka den magiska Sarsaparilloväxten, men han är inte den enda som jagar efter den sällsynta växten.

Superkaninen Simon

Simon, och gänget leker med en boll, som av en slump hela tiden landar på en gammal man som slumrar på en bänk. Irriterad behålla mannen bollen och somnar om.

Doktor McStuffins

Lambie får en stor reva när han fastnar i riddarens svärd.

Bild från filmen Bluey
Bluey

Bluey låtsas att han driver ett taxiföretag och hennes första kund är affärsmannen pappa, som snabbt måste ta sig till flygplatsen.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Ugglis och Gecko letar efter skolans instrument som har försvunnit.

Heja! Heja! Billy Bilsson

Billy oroar sig för att han har blivit för stor för att leka med sin favorit kusin, Cassie, när hon kör in för ett besök.

Julkalendern: Trolltider - legenden om bergatrollet

Mara meddelar att hon vill träffa Gorm och Dorabella. Saga inser att Gustav vill tyda runorna på stentavlorna.

Julkalendern 2023: Lucköppning

Barnens julvärd, Markus Granseth, öppnar dagens lucka till årets julkalender. Nu har Markus bestämt sig för att locka fram, vad det nu är, som gömmer sig i källaren. Kanske kan en clementin vara ett bra lockbete?

Disneydags

Disneydags med bland annat Bumbibjörnarna och klassisk tecknad film.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Familjen Nekton utforskar en flytande ö och hittar den sista delen av Ephemychron i en grotta. När Arnt samlar in den fungerar den. Nu kanske de kan hitta Lemurien? Men vad är den hemska hemligheten?

Vilse i Oz

Dorothy och hennes vänner är fast i Kansas, men inser snart att magi även existerar i Dorothys värld.

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Hawkings håller sin stora årliga turnering mellan flygande, rullande och krypande drönare. Dexter Adder gör allt för att sonen Damon ska vinna.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Tvillingarna Novas reser till en okänd planet, men finner sig snart fångade under vattnet av en sjögräsplanta. Aubrina skickar ut Sol undercover för att lära sig vad Novas har för sig.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Dete och Sebastian kommer till Dörfli inför öppningen av Djävulsbron. Stämningen mellan Dete och farfar är spänd, så Heidi och Klara bjuder in alla till en picknick.

Monsterbarnvakterna

Hugo övar sig så mycket inför den bullriga paraden att han förlorar sin förmåga att tuta.

Brandman Sam

Sam berättar historien om en dold skatt och Herman beslutar sig för att hitta den.

Julkalendern: Trolltider - legenden om bergatrollet

Mara meddelar att hon vill träffa Gorm och Dorabella. Saga inser att Gustav vill tyda runorna på stentavlorna.

Julmiraklet (Nordsamiska)

Tillsammans med elever från Sameskolorna i Gällivare och Tärnaby skapar vi en julberättelse, där elevernas teckningar, beskrivningar, tankar och idéer ligger till grund för de bilder och karaktärer som AI tar fram.

Julmiraklet (Lulesamiska)

Tillsammans med elever från Sameskolorna i Gällivare och Tärnaby skapar vi en julberättelse, där elevernas teckningar, beskrivningar, tankar och idéer ligger till grund för de bilder och karaktärer som AI tar fram.

Julmiraklet (Sydsamiska)

Tillsammans med elever från Sameskolorna i Gällivare och Tärnaby skapar vi en julberättelse, där elevernas teckningar, beskrivningar, tankar och idéer ligger till grund för de bilder och karaktärer som AI tar fram.

Djurinredarna

Ödlan Pesto vill hänga med bröderna Edgar och Albert ut på sommaren och ber Djurinredarna om hjälp med att lösa detta. Djurinredarna Arkadia och Milja beger sig hem till Pesto, Edgar och Albert i Gustavsberg för att skapa ett lantställe i Ödle-skala.

Humlan Djojj

Djojj längtar efter att få bada i dammen. Men vad har hänt? Dammen är full av skräp! Är det kanske grodan Kalle Kväk som skräpat ned?

Amanda längtar

Det är höst. Men Amanda längtar till vintern och snön. Hon vill att det ska bli jul, nyår och gnistrande stjärnor.

Bild från filmen Supernova
Supernova

Mormor är död. Vem ska Noomi nu prata om universums födelse med? Det måste finnas någon mer som hon - om inte på jorden så kanske på en annan planet.

Läsmysteriet

Vem kidnappade papegojan? Laget De starka ska lösa mysteriet på slottet. I den mörka, läskiga källaren måste de klara två utmaningar för att få ledtrådar. Kommer de att hinna? Och vem är skuggfiguren som förföljer laget?

100 Saker Att Göra Före High School

CJ tror sig vara redo för att ta ansvar för ett eget husdjur. Men innan hon får ett vill hennes mamma att hon ska prova på att ta hand om en mjölbebis för att bevisa att hon verkligen är redo.

Bild från filmen Big Top Academy
Big Top Academy

Ella kandiderar till ordförandeposten i elevrådet, Max får reda på varför han inte nominerades till ett pris och när Axels serietidning publiceras känner sig Rosa osynlig.

Tidlös Prinsessa

Med hjälp av Victor, lyckas Lena och Thea bryta sig ut och fly.

Elefantprinsessan

Det är Amandas födelsedag, så Alex och Taylor planerar en fantastisk överraskningsfest, vilket betyder att de måste ljuga för Amanda. Hon tror att de har glömt bort hennes födelsedag till hon får sin otroliga överraskning.

Den ostoppbara gula yetin

När Rita får växtvärk hjälper Lydia henne att släppa sina bekymmer med en lek på Monsterberget, medan Chrome spårar dem med Gustav och Osmo som hans olyckliga sökgrupp.

Bild från filmen Gigantosaurus
Gigantosaurus

När blyga Bill och modiga Rocky blir strandsatta på en öde ö, är helt plötsligt Rocky den som blir rädd. Trey varnar de små dinosaurierna för grottmonstret Shriekasaurus.

Andys akvatiska äventyr

Hammond håller ett särskilt naturföredrag om en sjöfågel som kallas sottärna. Jen har placerat ut en fjärrstyrd fågelkamera på en liten ö i Indiska oceanen.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Villy är rädd för skuggorna. För att hjälpa honom att övervinna sin rädsla organiserar Maya en skuggteater-show.

Brandman Sam

Sam och Charlie försöker ta en paus och planera en lugn helg på en ö, men det blir inte så lugnt som de hade förväntat sig.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

När familjesemestern i Australien lider mot sitt slut, hittar Greta en rolig bumerang att leka med.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Ruby gör nudlar för att rädda nudelfestivalen.

Monsterbarnvakterna

Hugo gör en westernfilm men bebisen Fig har svårt att ta direktiv.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Bonden hittar sina gamla golfklubbor och bestämmer sig för att spela lite golf. Men bonden får ont i ryggen. Bitzer, som vill visa vilket golfproffs han är, måste ta hand om bonden. Istället lär sig Shuan hur man spelar golf.

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

Mumfie och Jelly Bean, försöker imitera hur Bernard gör kulinarisk kritik. De kommenterar på en tårta som Pinkey just har bakat för dem.

Draken följer med

Draken följer med barn i nya situationer.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

I denna superbyggnadsräddning leder Rubble de andra valparna när de tillsammans bygger en nödlandningsplatta.

Lu och Småkrypsgänget

Lu gör de andra småkrypen ledsna när hon vägrar byta roller med dem i leken.

Pettson och Findus på nya äventyr

Det går inte en dag utan att katten Findus och gubben Pettson hittar på nya upptåg eller uppfinningar!

Bild från filmen Mamma Mu
Mamma Mu

Mamma Mu vill åka rutschkana men är Kråkan stark nog att hjälpa henne upp för stegen?

Julkalendern: Trolltider - legenden om bergatrollet

Mara meddelar att hon vill träffa Gorm och Dorabella. Saga inser att Gustav vill tyda runorna på stentavlorna.

Julkalendern 2023: Lucköppning

Barnens julvärd, Markus Granseth, öppnar dagens lucka till årets julkalender. Nu har Markus bestämt sig för att locka fram, vad det nu är, som gömmer sig i källaren. Kanske kan en clementin vara ett bra lockbete?

Jultomtens lärling

Vart 163 år är det dags att hitta en ny jultomte. Nu är det dags. Jultomten måste avgå, och i sökandet efter hans efterträdare, flyger han till andra sidan jordklotet för att träffa den lilla, föräldralösa pojken Nicolas.

Bild från filmen Pippi Långstrump
Pippi Långstrump

Pippi reparerar den gamla luftballongen som hennes pappa har lämnat på vinden i Villa Villekulla. Två tjuvar stjäl Pippis väska med guldpengar.

Haffa

Noor har dumpat Adam. Nino och Parisa kan äntligen göra slut. När det är dags för Englas hemmafest är Nino plötsligt festens kung, uppvaktad av både Engla och Noor. Paktens mål är nära. Men Parisa deppar. Vad händer?

Småkryp

En spindel jagar en liten fluga genom vardagsrummet. Men flugan utnyttjar en fläkt för att skaka av sig den irriterande förföljaren.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Julmiraklet (Nordsamiska)

Tillsammans med elever från Sameskolorna i Gällivare och Tärnaby skapar vi en julberättelse, där elevernas teckningar, beskrivningar, tankar och idéer ligger till grund för de bilder och karaktärer som AI tar fram.

Julmiraklet (Lulesamiska)

Tillsammans med elever från Sameskolorna i Gällivare och Tärnaby skapar vi en julberättelse, där elevernas teckningar, beskrivningar, tankar och idéer ligger till grund för de bilder och karaktärer som AI tar fram.

Julmiraklet (Sydsamiska)

Tillsammans med elever från Sameskolorna i Gällivare och Tärnaby skapar vi en julberättelse, där elevernas teckningar, beskrivningar, tankar och idéer ligger till grund för de bilder och karaktärer som AI tar fram.

Bolibompafamiljen

Även fast det är lite kyligt i luften kan det vara skönt med ett bad, eller?

Draken följer med

Draken följer med Sam som ska hjälpa till att ta hand om en hund.

Bild från filmen Fury
Fury

Laget får hjälp av ett proffs med att förbättra koreografin och öka svårighetsgraden.

Bild från filmen Fury
Fury

Många skadade och nya cheerleaders tas in i laget inför sista tävlingen.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.