OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

söndag den 28 maj

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Greta Gris

Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Paddingtons äventyr

Paddington blir imponerad av pojkscouterna som hjälper till att städa ett skyltfönster och vill också hjälpa till.

Octonauterna

När viktiga delar av skeppet försvinner håller octonauterna utkik efter tjuven som visar sig vara en maskeringskrabba. Den har stulit alla deras saker för att dekorera sitt skal.

Ricky Zoom

En surfplatta har slutat fungera, så Ricky och vännerna åker till Vindrutetoppen för att kunna hjälpa till.

Våfflan

Våfflan får följa med till fru Hobbs hus för att visa att han kan uppföra sig.

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Greta Gris

Greta, Georg och Rune Räv leker pirater på Morfar Gris båt och Polisman Panda och Ekorre är i sin polisbåt och visar barnen hur de patrullerar havet.

Hej Jycke

Det är väldigt varmt i dag, och Jyckes blommor ser vissna ut. Vad kan få dem att piggna till? Lite vatten förstås, men det finns inte en droppe nånstans. De behöver lite regn, men det är alldeles för soligt i dag. Hur kan de få det att börja regna?

Petronix

Teamet måste komma ihåg att ingenting, inte ens coola nya prylar, kan ersätta lagarbete.

Simon

Simon är en modig, liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner och föräldrar som stöttar honom!

Spidey och hans fantastiska vänner

Doktor Ock hotar julen när han planerar att stjäla allas presenter.

Bluey

Under ett besök på soptippen berättar pappa att han är bäst på allt i världen. Men när Bluey inser att pappa har slängt en av hennes gamla teckningar ifrågasätter hon om han verkligen är bäst.

Milo

Milo, Affe och Lärka kan inte vänta med att börja reparera olika fordon på Dave's Garage.

Fåret Shaun

Shaun tar rollen som Bitzers terapeut.

Pyjamashjältarna

Owlette blir osynlig och Gekko och Catboy försöker att stoppa processen och vända den, men det tar slut på idéer.

Disneydags

Disneydags med bland annat Bumbibjörnarna och klassisk tecknad film.

Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Djupet

Med drottningens spira i familjen Nektons händer måste Ant nu kalla fram sina förfäders mod för att få monumentalerna tillbaka i dvala. Den sista striden för att skydda världen från dessa varelser har börjat.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Space Nova

När Jet och Adelaide inser att de inte kommer hinna alla läxor på en natt, utarbetar de en plan för att bromsa tiden.

Team Dronix

Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst.

Vilse i Oz

Teamet bestämmer sig för att hämta den magiska pärlan, men när gruppen inte kan komma överens om vilka regler de är villiga att bryta för att få tag på den, känner Dorothy sig ännu längre hemifrån.

Heidi

Herr Traber har accepterat en lärartjänst på en annan skola, så han och Karl kommer att lämna byn.

Miss Moon

Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Beccas Gäng

Becca använder sitt mystiska ekollon för att ta reda på hur vädret kommer bli, och sänder sedan sina upptäckter på radion.

Lillgruffalon

Ni har väl hört talas om Gruffalon? Ett hiskligt odjur som hela skogen var rädd för. Utom en liten mus. Gruffalon berättar för sin lilla flicka om den skräckinjagande lilla musen. Det gör flickan nyfiken.

Tanelis tokiga värld

I Tanelis knasiga värld kan precis vad som helst hända. Allt är lite upp och ner och bakvänt.

Ricki Ripa möter (romani kalderash)

Vilka superkrafter har älgen? Häng med Ricki Ripa ut i skogen så får du veta.

Ricki Ripa möter (romani arli)

Den tjocka pälsen är en av fjällrävens superkrafter. Vilka fler har den? Häng med Ricky Ripa så får du veta.

Ricki Ripa möter (finska)

Har du koll på igelkottens superkrafter? Häng med Ricki Ripa när han berättar.

Ricki Ripa möter (finska)

Superexperten Ricki Ripa möter skogsharen och berättar om harens superkrafter.

Ricki Ripa möter (finska)

Visste du att tallen har flera superkrafter? Häng med Ricki Ripa så får du veta mer.

Humlan Djojj

Det är torka i familjen Blomnings trädgård och Djojj är törstig. Hela trädgården håller på att vissna och Djojjs kompisar gömmer sig i skuggan. De måste tillsammans hitta vatten innan det är för sent.

En flugas liv

På sin färd över ängar och hus flyger flugan till slut in till ett kök. Där luktar det gott! Flugan sätter sig i taket innan han flyger ner för att smaka på en potatis. Men han jagas bort och fastnar i ett spindelnät innan han räddas av en pojke.

Pinos dagbok

I Pinos affär finns alla möjliga saker. Kön är lång men alla får det de vill ha.

Pinos dagbok

Pino är på dagis med sina vänner. Dockan är ledsen, men Pino kan trösta henne.

Pulslek

När solen går upp måste alla göra som solen säger, En rolig härmlek för de yngsta.

Odlingen

Våren: Förberedelserna. Grundsärskolans innegård förvandlats under våren. Pallkragarna satts ihop och frön som har förodlats under tidigt vår planteras och vattnas. Vi fördjupar oss i ämnen som jord, gödsel och hur går det till när frön blir växter.

Team Dronix

På grund av sina dåliga betyg riskerar Buck att bli utsparkad från skolan om han inte klarar nästa examen. När Kevin försvinner under det praktiska uppdraget gör DroniX-teamet allt för att rädda honom.

Elefantprinsessan

När Alex fyller 16 år möter hon indiern Kuru och hans elefant. Han säger att hon är en prinsessa och direkt arvtagare till landet Manjipur. Ska hon bestämma sig för att bli drottning där eller att stanna i Melbourne?

Backstage

Jenna blir handlingsförlamad när Grade 12 stjäl hennes roll. Jax hjälper Miles att komma över sin motståndare - matte. Kan Alya och Bianca återuppväcka deras vänskapsrelation?

Big Top Academy

Max hanterar konsekvenserna efter utställningen, Nicholas gräver i Sir Raynes förflutna och Phoenix bestämmer sig för att sätta sin egen prägel på en klassisk rutin.

Super-duper-asgrymt!

Efter att Gluko och Lennon har bakat världens tyngsta pizza tar de hjälp av fitness-gurun Claude Buff Hamster för att komma i form.

Arthur & Excalibur

I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt.

Andys akvatiska äventyr

Andy och Teja är redo för nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur.

Biet Maya

Mayas upptäckt av bikupans liv och dess organisation, hennes vänskap med Villy och Flipp och när Maya finner ängen och dess frihet.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Greta Gris

Familjen besöker Hasse Hund i parken, som har en ny frisbee och Gretas vänner leker också med frisbees, men alla frisbees fastnar i träden.

Regnbågsstadens hjälte

När Ling Lings förkylning inte släpper upptäcker doktor Ruby att hennes problem i själva verket är allergier.

Monsterbarnvakterna

När Hugo vill fortsätta att leka med Monsterbarnvakterna efter läggdags försöker Esme och Roy att göra det roligt att lägga sig.

Fåret Shaun

Två utomjordiska barn huserar på bondgården en natt och flocken försöker förhindra att de väcker bonden.

Mumfie

På vändagen får Mumfie en trampolin. Efter att ha sett gåvan tycker den lilla elefanten att gåvan han tänkt ge inte längre är tillräckligt bra.

Stopp!

Maja hatar morgonen. Det är alltid stressigt och mamma och pappa tjatar, sliter och springer runt som yra höns. Hon får aldrig göra nånting själv. Hur ska hon visa att hon kan själv, om hon aldrig får chansen?

Mästerflygarna

Jett levererar ett paket till Emilia i Krakow, Polen, med en riddardräkt och vingar till hennes ödla Adash.

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Robin Hoods rabalder och rackartyg

Lilla Solveig går och leker med en björn utanför vikingalägret utan hennes pappas tillåtelse.

Spookys

Läskiga spökyngel är lösa i stan och orsakar kaos och panik! Rektor Ruby samlar ihop Jupiter och barnen för att komma på nya lösningar. Men någon övervakar gänget och den mystiska personen har egna hemska planer.

Team Dronix

Team DroniX upptäcker ett mystiskt chip designat för DRX Heart av Charles Risk och kan knappt hejda sig för att få se vad det avslöjar.

Noll9Noll

Ett roligt besök i kostymförrådet och nu måste koreografin bli klar.

Bangarang

Pajsarn är rädd på sin första övernattning efter att ha hört skräckhistorier, men gänget får mer än så att hantera.

Var är Chicky?

Chicky ser en plattform och hoppar på den; han tycker att det är roligt och hoppar upp på den flera gånger.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Spookys

Det hungriga spöket Gulp och det lättretliga spöket Freezy har också smitit från spökvalvet och gör stan osäker. Något måste göras för att stoppa dem. Gänget tar hjälp av Mirjam som har en så stark röst att den kan spräcka glas. Vad kan gå fel?

Spookys

Det hungriga spöket Gulp och det lättretliga spöket Freezy har också smitit från spökvalvet och gör stan osäker. Något måste göras för att stoppa dem. Gänget tar hjälp av Mirjam som har en så stark röst att den kan spräcka glas. Vad kan gå fel?

Sommarskuggan nr 8: Guldskuggan

Kapten Doris behöver hjälp och Sommarlovsgänget inser att Sommarskuggan smälter allt guld den kommer över. De måste hitta gulddräkten innan det är för sent.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.