OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

lördag den 2 juli

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Ella, Oscar och Hoo

TV-moln. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. 15/01 år 2022 i SVT Barn.

Timmy Lamm - engelska ord

Högt och tyst. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. 05/12 år 2021 i SVT Barn.

Sara och Anka

Brittisk animerad barnserie från 2014. Citronkafé. Citronkafé. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. 30/04 år 2022 i SVT Barn.

Octonauterna

Brittisk äventyrsserie från 2010. Havsleguanerna. Havsleguanerna. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. 18/12 år 2017 i SVT Barn.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. 23/03 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Brittisk animerad serie från 2014. Teddybjörnmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. 18/07 år 2021 i SVT Barn.

Monsterskolan

Brittisk animerad serie från 2017. Hatten av för Trumle. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. 03/10 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Claude
Claude

Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. 01/09 år 2021 i SVT Barn.

Charlie och Lola

Jag tänker rädda en panda. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. fl. 14/06 år 2019 i SVT Barn.

Bild från filmen Bing
Bing

Brittisk animerad serie från 2013. Bu!. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. 24/10 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Brittisk animerad barnserie från 2010. Georgs ballong. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. 07/01 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Simon
Simon

Rädda superspindeln!. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. 09/01 år 2022 i SVT Barn.

Beccas gäng

Inne i friska luften. 26/04 år 2022 i SVT Barn.

Karl, den pyttelilla riddaren

Roliga roddare. Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!. 08/05 år 2022 i SVT Barn.

Modiga kaniner

En knivig uppgift. Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner. 28/03 år 2022 i SVT Barn.

Veta och Teknikpatrullen

Hjulet. Hjulet är en av våra viktigaste uppfinningar. Men det fungerar absolut bäst tillsammans med sina kompisar axel och nav. 16/12 år 2021 i SVT Barn.

Skrutts flora

Svensk barnserie från 2015. Blå blommor. Skrutt har samlat bilder, ritat och skrivit flera fina blomböcker. I dag tycker jag att vi tittar i den med blå blommor. Den är fin. 20/05 år 2019 i SVT Barn.

Familjen Rävling

Ljus i natten. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. 16/03 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Ricky Zoom
Ricky Zoom

Paradvagnen. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. 17/12 år 2020 i SVT Barn.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Brittisk barnserie från 2006. En lurig gepard. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. 09/09 år 2015 i SVT Barn.

Bild från filmen Bluey
Bluey

Spioner. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. 11/02 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Miss Moon
Miss Moon

Fransk komediserie från 2016. Dezhilba. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. 22/11 år 2018 i SVT Barn.

Robin Hoods rabalder och rackartyg

Indisk animerad serie från 2014. Den gode, den onde och den fule. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham!. Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. 10/05 år 2019 i SVT Barn.

Andys akvatiska äventyr

Andy och weddellsälarna. Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten!. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!. 03/01 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Mästerflygarna
Mästerflygarna

Anrop från Alperna. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. 15/06 år 2021 i SVT Barn.

Sommarlov 2022

Sommarlov fortsätter med gäster från SVT Barn. De medverkande tävlar i en tramstrivsam trekamp och visar klipp från sin kommande serie. Häng med i barnens sommarlovsshow, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna KLURO - lekar och manicker, Labyrint: Volfram vaknar och Fixaräventyret.

Kluro - lekar och manicker

KLURO - Manicktestarna. Orla och Omar testar KLURO:s manicker. Vilka ska bort och vilka får vara kvar?

Labyrint: Volfram vaknar

Svensk underhållning från 2022. Losa och Lupus möter Volfram för första gången samtidigt som Flip blir jagad av en robothaj i det mörka havet.

Fixaräventyret

Edvin fyller år och Malin vill fira honom - om inte lagen går vilse i skogen. Dante lagar en smarrig dessertpizza med bär och Malin och några fixare får leta efter kattmynta i lägret. När fixarna ska bygga sittplatser till sina flottar uppstår både konflikter och skrattfest. Byggexpert: Amanda Wickman. 26/03 år 2021 i SVT Barn.

Lilla Aktuellt

Nyheter för barn och unga.

Vilse i Oz

Välkommen tillbaka Glinda. 12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem. 04/01 år 2022 i SVT Barn.

Zorro - legenden föds

Fransk äventyrsserie från 2015. Torkan. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa – och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. 23/12 år 2020 i SVT Barn.

Legendarerna

Fransk äventyrsserie från 2018. Kraxus hämnd. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! . 04/09 år 2021 i SVT Barn.

Arthur & Excalibur

Fransk animerad serie från 2020. I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt!. 20/04 år 2022 i SVT Barn.

Bangarang

Maten går till anfall. Bangarang, pangarang!. För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. 16/07 år 2021 i SVT Barn.

Safirdrakens krafter

Brittisk animerad barnserie från 2018. Snö eller tö. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. 08/04 år 2022 i SVT Barn.

Andys förhistoriska äventyr

Brittisk barnserie från 2015. Den ullhåriga mammuten och beten. Håll i hatten – Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter. 02/12 år 2016 i SVT Barn.

Uppfinnar-Johanna - meänkieli

Sur-Olle. Johanna vaknar pigg som en mört på morgnarna, men det gör inte hennes småbröder Sten och Stanley. Det borde gå att göra någonting åt det tänker Johanna. Och börjar att skissa på en ny uppfinning. 03/11 år 2020 i SVT Barn.

I drömmarnas trädgård

Makka Pakkas trumpet låter konstigt. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. 23/12 år 2014 i SVT Barn.

Ellinor undrar så

Racerfart / Tvilling-getterna. Vad händer med alla löv i skogen, varför har fåglar fjädrar?. Nyfikna kaninen Ellinor går på upptäcktsfärd med sina vänner Ari och Olivia för att hitta svaren. 12/04 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Tysk barnserie från 2014. Rullstolen. Föräldralösa Heidi skickas till bergen att bo hos sin farfar – en allvarlig, sorgtyngd, man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. 14/08 år 2019 i SVT Barn.

Rävens vardag - Riebien árggabeäjvvie

Räven går i skolan. Nu ska räven äntligen gå i skolan. Väskan packas med det man kan behöva och skolkläderna tas på. Men vad händer när en räv kommer till skolan, vilken tid börjar skolan och vilken dag?. 02/07 år 2022 i SVT Barn.

Rävens vardag - Rehpiha árrgabäjjve

Räven bakar pizza. Rävens mage kurrar och nu måste räven laga mat, men maten är slut så först blir det en sväng på affären. Men kan man baka pizza över öppen eld och hur smakar den då?. 02/07 år 2022 i SVT Barn.

Djurparken

Programledaren Larissa Worseck träffar höns och berättar roliga fakta om dem. 02/10 år 2021 i SVT Barn.

Våfflan

Promenad med Våfflan. En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!. 14/05 år 2021 i SVT Barn.

Fix och trix

Brittisk animerad serie från 2017. Djungelmode. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. 24/03 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Thunderbirds
Thunderbirds

Brittisk actionserie från 2017. I hyperfart. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. 03/02 år 2018 i SVT Barn.

Bild från filmen Blue water high
Blue water high

Australiensisk äventyrsserie från 2008. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. fl. 23/12 år 2019 i SVT Barn.

MI High

Brittisk barnserie från 2007. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till S:t Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. 08/04 år 2020 i SVT Barn.

Annedroider

Kanadensisk äventyrsserie från 2012. Jurassic skrot. Jurassic skrot. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 2. 27/11 år 2018 i SVT Barn. Säsong 1. Del 21 av 26.

Bild från filmen Backstage
Backstage

I hennes skugga. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. 10/12 år 2019 i SVT Barn. Säsong 2. Del 7 av 30.

Tidlös prinsessa

Operation Armando. Det är sista terminen på balettakademien och allting står på spel - inte bara dansmässigt utan tidsmässigt. Med byrån ständigt hack i häl och frågan om vem som är den utvalda måste Lena och gänget fatta svåra beslut som påverkar både nuet, framtiden och dåtiden. 28/11 år 2021 i SVT Barn.

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Fransk actionserie från 2021. En hjälpande hand. Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst. Men vad är Dronix hemlighet och varför vill så många komma åt den? Denna gång: En hjälpande hand. 11/01 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Kanadensisk komediserie från 2014. Otur i basket. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst?. Agenterna på KLURO löser problemen. 28/08 år 2016 i SVT Barn.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Brittisk actionserie från 2020. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

En viktig bisak. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. 15/08 år 2015 i SVT Barn.

Tilde

Amerikansk animerad barnserie från 2015. Super-Juni. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. 25/10 år 2019 i SVT Barn.

Octonauterna

Brittisk äventyrsserie från 2010. Citronhajen. Citronhajen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. 19/12 år 2017 i SVT Barn.

Bild från filmen Bolibompa
Bolibompa

Svensk underhållning från 2017. 16/09 år 2019 i SVT Barn.

Kom och köp

Sömntutan. Dolly, Harald och David får besök av en väldigt trött kund som desperat måste få hjälp att hålla sig vaken. När kunden ändå somnar och sen blir besviken och trycker på den gröna knappen är goda råd dyra. Lyckas Dolly, Harald och David få kunden pigg med hjälp av sina trix eller kommer kunden lämna butiken utan att trycka på den gröna knappen? Gästskådespelare: Olof Wretling.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

TV. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. 26/02 år 2021 i SVT Barn.

Draken Vanessa

Bästabokdagen. På ön där Draken Vanessa och hennes grannar bor händer det alltid konstiga, kul och knäppa saker. Vem tror du behöver hjälp idag?

Sommarlov 2022

Sommarlov fortsätter med gäster från SVT Barn. De medverkande tävlar i en tramstrivsam trekamp och visar klipp från sin kommande serie. Häng med i barnens sommarlovsshow, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna KLURO - lekar och manicker, Labyrint: Volfram vaknar och Fixaräventyret. 05/07 år 2022 i SVT Barn.

Kluro - lekar och manicker

KLURO - Manicktestarna. Orla och Omar testar KLURO:s manicker. Vilka ska bort och vilka får vara kvar?. 05/07 år 2022 i SVT Barn.

Labyrint: Volfram vaknar

Svensk underhållning från 2022. Losa och Lupus möter Volfram för första gången samtidigt som Flip blir jagad av en robothaj i det mörka havet. 05/07 år 2022 i SVT Barn.

Fixaräventyret

Edvin fyller år och Malin vill fira honom - om inte lagen går vilse i skogen. Dante lagar en smarrig dessertpizza med bär och Malin och några fixare får leta efter kattmynta i lägret. När fixarna ska bygga sittplatser till sina flottar uppstår både konflikter och skrattfest. Byggexpert: Amanda Wickman. 05/07 år 2022 i SVT Barn.

Bild från filmen Dounia
Dounia

Kriget. Farhågorna att kriget skulle komma till Aleppo visade sig stämma. När bomberna faller över staden och ödelägger allt Dounias familj äger återstår ingenting annat än att fly.

Uppdrag skolväg

Sai i USA. Sai kommer ursprungligen från Indien, men går i en skola för särbegåvade barn på Manhattan i New York. 29/10 år 2019 i SVT Barn.

Spegelvänd

Frekvenser. Frekvenser. Li vaknar upp på kliniken efter att ha drömt om en parallell dimension. Hon misstänker att något är skumt med stället. 05/11 år 2019 i SVT Barn.