OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

tisdag den 26 september

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

I drömmarnas trädgård

Makka Pakka gör en hög med sex stenar. En efter en ger han alla i trädgården en sten i present. Han sitter kvar med en - en speciell sten till Makka Pakka.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Min lillebror

Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke presenterar ekorrarna för hans nya vän Eugene, ledare för Den stora paraden. Stackars Eugene har tappat bort sin mössa. Var inte orolig, Eugene, ekorrarna kommer att hitta en ny mössa åt dig i klädlådan. Så där, ja, men kära nån!

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Mamma, pappa, Greta och Georg går till parken. Greta och Georg leker på de hoppande stockarna, den studsande grenen och i klätterställningen.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

När smurfarna blir tillfångatagna av Gargamel erbjuder de sig att hjälpa trollkarlen att imponera på sin mamma.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Ekorrarna hör en ekande röst från ett slotts kusliga torn. Nån ropar på dem - men vem är det? Jycke och ekorrarna ger sig iväg för att utreda saken, men först måste de ta sig in i slottet. Tur att Jycke vet hur de ska göra.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Bild från filmen Petronix
Petronix

Två snöugglor fångas och Paul-E lär sig konsten att smyga för att hjälpa till att rädda dem.

Superkaninen Simon

Simon, Lou och Ferdinand spelar kula. De är inte överens om reglerna, Ferdinand och Lou grälar och tjurar sedan. De vill inte spela tillsammans längre. Men när Simon föreslår att de ska leka superhjältar, kan de inte låta bli.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Bitzer får lite lugn och ro när Shaun blir hypnotiserad.

Greta Gris

Pedro älskar superhjältar. Han har en superhjältefest och Super Potato är en av gästerna. Tillsammans leker de några sällskapslekar och Super Potato får visa alla sina superkrafter.

Små uppfinnare

Hugo och Lisa bygger en magnetisk bilbana. Hur kommer det sig att vissa ämnen är magnetiska och vad innebär det? Och vad händer när man tänder sextio tomtebloss på samma gång?

Mattemacken

Geo påstår att alla cirkelformer är del av samma familj. Rutan vägrar tro på att hennes bowlingklot skulle vara släkt med en cirkel. Men Geo kan bevisa det.

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Gammelsmurfen bestämmer sig för att skicka Kokettsmurfen, Diktarsmurfen och Trögsmurfen till Vildsmurfen för lite naturlektioner.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

När Ninjalinos försvinner undersöker Pyjamashjältarna om Night Ninja har med saken att göra.

Octonauterna

Enöga söker igenom ett skeppsvrak efter sin pirat-morfars kikare. Den vaktas av blinda pirålar, men deras slem visar sig vara användbart när han fastnar. Enöga lämnar kvar kikaren som nu har blivit ett hem för havsdjuren.

Bild från filmen Paddingtons äventyr
Paddingtons äventyr

Paddington anmäler Mr. Brown till en talangtävling, men när Mr. Brown får scenskräck måste Paddington komma till undsättning.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Maya och hennes vänner upptäcker ett slem-spår och Skalberts svamp har försvunnit. Det finns ett monster på ängen! Maya beslutar att undersöka saken och upptäcker att varelsen bara är en stor snigel.

Karl, den pyttelilla riddaren

Karls hund har förvandlats till en illaluktande best. Gus försöker hindra den från att känna sig avvisad.

Miss Moon

Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag.

Bild från filmen Ricky Zoom
Ricky Zoom

En av vännerna programmerar om sina bottar så att de snabbt kan utföra reparationer. Först fixar bottarna saker så bra att vännerna börjar tro att de vet mer om mekaniken än någon annan.

Beccas Gäng

Gänget upptäcker att Ringo tänker tillbringa Alla vänners dag helt ensam, så de bestämmer sig för att hitta en vän åt honom.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Safirdrakens krafter

Aporna har byggt en robot som förstör allt i sin väg, och Ko Ni måste använda sin hjärna istället för sina muskler för att stoppa maskinen innan den når staden.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Fru Keller har köpt in en dyr staty, och Theresa råkar stöta till den av misstag. Hon blir rädd för att hennes mamma kommer att straffa henne, så hon flyr upp i bergen. Heidi, Peter och farfar ger sig ut för att leta efter henne.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien?

Vilse i Oz

Dorothy och hennes vänner måste hitta Nomkungens bälte innan någon annan kommer över detta magiska objekt.

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Medan Tom reparerar Douglas radio råkar han överraskas av ett samtal mellan några Vulture Corp-agenter. Adder snokar runt efter ett föremål som gömdes av Risk och vars vistelseort har krypterats med en kod. Team DroniX kallar på Vijay, deras kryptologvän.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Efter att G9 slutar fungerar på ett Luna Port-firande, försöker Aubrina programmera om honom. Jet och Adelaide åker på ett uppdrag för att rädda sin robot bara för att upptäcka att Aubrina har egna hemligheter.

Grizzy och lämlarna

Ett nytt solariebås får hedersplatsen mitt i stugan. Grizzy får för sig att en snygg solbränna kan locka till sig uppmärksamhet från björnhonan han är förtjust i.

Andys dinosaurie-äventyr

Andy reser 145 miljoner år tillbaka i tiden för att få se en Allosaurus - en av de farligaste jägarna bland dinosaurierna.

Djur som förändrar världen - meänkieli

Grodan är ett djur som ligger i mitten av näringskedjan. Vi följer grodans utveckling från ägg till fullvuxen groda och får fördjupad kunskap om hur dess olika faser i livscykeln påverkar både naturen och andra djur.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Vem?

Små filmer om stora känslor med Lilla nalle och hennes kompisar som leker, bråkar, tävlar och gosar. Berättelser om att komma bort, vara bäst, spika sig på näbben eller att vara ful för att man är gul.

Ellinor undrar så

Skräniga fåglar håller Ellinors pappa vaken. Ellinor tappar rösten strax innan hon och hennes vänner ska framföra en sång för klassen.

Andys förhistoriska äventyr

Andy åker tillbaka i tiden för att leta efter en växtätande dinosaurie i en förhistorisk skog, men stöter på en släkting till T-rex istället, och ansluter sig sedan till en flock centrosaurus.

Andys akvatiska äventyr

Efter ett tropiskt skyfall under natten ser Andy till att alla djuren är i säkerhet. Förutom att de är lite fuktiga mår de alla bra. Mr Hammond ringer Andy och Jen och oroar sig för att sniglar kan äta salladen.

Hjälp! - meänkieli

Meja ska prova på att köra gokart för första gången, med hjälp av superhjälparen. Kommer hon att lyckas styra gokarten själv?

Hjälp! - meänkieli

Alvar har aldrig gått på promenad med en ren. Men idag händer det.

Hjälp! - meänkieli

Meja vill baka cupcakes för första gången så hon får hjälp av superhjälparen. Men klarar de av att få allt pynt att rymmas på cupcakesen?

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Bild från filmen Mustangs FC
Mustangs FC

När Marnies stora hemlighet avslöjas för Liv börjar hon fundera på om hon verkligen vill satsa på fotbollen trots allt.

Bild från filmen M.I. High
M.I. High

Gänget undersöker en rad rån som leder dem till ett fan besatt av Blade Quest fantasyböcker. Uppdraget kräver att de klär ut sig till karaktärer från böckerna och infiltrerar ett fantasykonvent.

Jobbigt läge

Jas blir lämnad utan en partner till Experimentfredagen eftersom hennes projekt är för ambitiöst. Men snart blir Ollie, Rob och Rufus övertalade att gå över till Team Jas.

Tracy Beaker kommer tillbaka

Tracy märker att hon inte är lika oumbärlig som hon trodde på barnhemmet.

Bild från filmen Backstage
Backstage

Vanessa och Carly är tvungna att hitta nya danspartners. Jax blir arg under musiklektionen.

Hank Zipzer - världens bästa underpresterare

Hank försöker hitta en ny flickvän åt sin farfar.

Super-duper-asgrymt!

Gluko och Lennon är ovänner efter ett bråk, men duon inser snart att de inte kan fungera utan varandra. De bestämmer sig därför för att anta nya personligheter så att de kan fortsätta att umgås.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Bild från filmen Claude
Claude

Claude leker detektiv för att hitta en tårta som stulits från Pawhavenexpressen och måste lita på sin näsa för att lösa fallet.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Kokettsmurfen försöker bota en finne med magi, men han förvandlas av misstag till en ödla.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Pappa Gris läser en godnattsaga åt Greta och Georg för att de lättare ska kunna somna. När Georg vaknar igen måste Greta hitta på en godnattsaga för att han ska kunna somna om.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Klipp blåser bort blir Ruby brandman för att föra henne i säkerhet.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Blitzer hittar en skattkarta.

Tre vänner

Lotta skall köpa korv till middag men hon är mer sugen på godis.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och Georg besöker sin kusin och tillsammans anordnar de en liten picknick i parken. Kusinen visar dessutom hur man kan göra roliga saker med blommor.

Bild från filmen Bing
Bing

Bing har tillräckligt med pengar för att köpa en sak från Padgets affär, men han har svårt att välja vad han vill köpa.

Milo

Milo, Affe och Lärka är mycket artiga och vänliga leveransförare. Att försöka behaga alla leder till att en kund blir besviken.

Lilla Polisskolan

Idag är det lektion i vapen och eleverna får träna på en skjutbana.

Zorro - legenden föds

Kapten Monasterio griper alla unga män i området eftersom en av dem måste vara Zorro. Diego de la Vega och Bernardo hamnar i fängelset tillsammans med de andra.

Lilla Aktuellt

Nyhetsprogram för barn och unga.

Geografens testamente - världen

Flora och Mortensen beger sig till Australien och den avlägsna ön Tasmaniens tempererade skogar och floder i jakten på den hemliga grottan. Men Svarta solens brödraskap är efter dem och nu inser de något som gör att de tar det sig till kusten. Kan skatten finnas långt ute till havs?

Nyfiken på Sverige

Vad jämställdhet är, och hur jämställdheten ser ut i Sverige förklaras på ett enkelt sätt. Det finns mycket kvar som kan bli bättre!

Bernies äventyr

Bernie blir utskrattad när han hävdar att han tror på utomjordingar.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Jobbigt

Kevin mår inte bra och Isolde får syn på några sms på sin mammas mobil som får henne att fatta vad som är på gång.

Jobbigt

Celine känner sig bortvald hemma, Simon och Tintin råkar hamna i en situation de inte vet om de är redo för och Elias tycker att Astrid och Sam borde ge Celine en andra chans.

Jobbigt

Celine tar mod till sig och ber om ursäkt och Simon vaknar med en chock.

Bild från filmen Plan B
Plan B

Aya och George får skapa egna hits med hjälp av producenten Nisj - Nils Svennem-Lundberg. Kan artist vara deras plan B? Gäst i programmet är nagel-ikonen och TikTokaren KingAnthy.

Bild från filmen Plan B
Plan B

I dag får de prova jobbet som fotbollscoach med hjälp av tränaren Martin Mutumba. De provar bekräftande, inspirerande och hårda metoder och lyckas med blandat resultat. Gäst i programmet är den tuffaste ledaren och influencern Baso.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.