OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

måndag den 6 februari

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

I drömmarnas trädgård

IgglePiggle faller platt ner och får en lerig fläck på magen, sedan får han lera på handen, på hans filt och på Upsy Daisy.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Min lillebror

Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Medan mamma bakar en äppelpaj, föreslår pappa att Greta och Georg leker sakletare. Peppa och Georg börjar springa runt i huset för att lösa ledtrådarna och hitta föremålen.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Ruby blir pilot för att låta Kvitter prova på att flyga som andra fåglar.

Max och Maja

Maja organiserar en överraskningsfest för Max, men förberedelserna går helt fel. Maja vill avbryta festen, men i slutändan visar det sig vara perfekt för Max.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

Thomas och vännerna

På den sista dagen av Yong Baos besök i Sodor, hittar hans vänner upp en gigantisk souvenir för att påminna honom om dem.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Medan Mamma Gris är på jobbet gör Peppa, Georg och Pappa det bästa av tiden när de inte kan använda datorn genom att städa köket. När de hittar en geléform bestämmer de sig för att göra en trevlig överraskning åt sin upptagna mamma.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Bonden bestämmer sig för att skaffa en robothund vilket inte uppskattas av fåren.

Bild från filmen Simon
Simon

Simon är en modig, liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner och föräldrar som stöttar honom!

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Francois och en pingvinbebis fastnar på andra sidan av en stor spricka i isen!

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Romeo förvandlar alla till bebisar och Gekko måste sitta barnvakt åt sina team-medlemmar, Kitty Boy och Criclet, och rädda världen.

Bild från filmen Bluey
Bluey

Under ett besök på soptippen berättar pappa att han är bäst på allt i världen. Men när Bluey inser att pappa har slängt en av hennes gamla teckningar ifrågasätter hon om han verkligen är bäst.

Bild från filmen Milo
Milo

Otto anställer Milo och hans vänner för att måla en balsal, men plötsligt dyker en hungrig gris upp och orsakar kaos. Trion måste måla färdigt och överträffa klientens förväntningar.

Bild från filmen Abel och Fant
Abel och Fant

En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln.

Bild från filmen Paddingtons äventyr
Paddingtons äventyr

Paddington vinner ett lotteri och första pris är en middag för två i Sofias kafé, men vem är Paddingtons bästa vän?

Octonauterna

Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

Bild från filmen Ricky Zoom
Ricky Zoom

Ricky och kompisarna skapar en film för ett skolprojekt och Ricky vill bestämt vara filmens stjärna.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Maya och hennes vänner upptäcker ett slem-spår och Skalberts svamp har försvunnit. Det finns ett monster på ängen! Maya beslutar att undersöka saken och upptäcker att varelsen bara är en stor snigel.

Safirdrakens krafter

Goji blir anklagad för att ha stulit dumpling tuk-tuken och gänget måste bevisa att han är oskyldig genom att hitta den rätta brottslingen.

Önskedjuret

Johan har lovat att skaffa ett djur till sina barn, trots att han egentligen är jätterädd för djur. Vad händer när han får träffa en spökskräcka? Är djuret så spöklikt som det låter?

Läskigt men roligt

Stella och William springer ett lopp med olika hinder som tvingar dem att utmana sig själva. Upplevelsen blir både läskig och rolig. Medverkande: Stella Wlowstowski och William Bergkrantz.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Farfar svimmar när han tror att han ser farmor Anna, hans stora kärlek. Heidi undersöker saken och upptäcker att den mystiska kvinnan faktiskt är grevinnan Alice Di Borgo.

Vilse i Oz

Utan magi måste Dorothy och hennes vänner överlista fienden och finna bältet för att rädda Smaragdstaden.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Familjen Nekton stöter på ett massivt konststycke men pirater dyker upp för att stjäla guldet i mönstret.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Efter att en jordbävning skadat Hawkings-academy hjälper eleverna och deras drönare till att reparera skadorna. Tyvärr har trädet som huvudkontoret vilar på också försvagats.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Medan han försöker sabotera allas vetenskaps-projekt, blandas Sols DNA in i Jet och Adelaides projekt och släpper lös ett enormt monster.

Bild från filmen Gigantosaurus
Gigantosaurus

Tiny och Totor upptäcker att de har mycket gemensamt.

Andys dinosaurie-äventyr

Andy reser till tiden för Diplodocus, en massiv växtätande dinosaurie. Hans uppdrag är att hitta en dyngbagge. Han får se en Diplodocus-unge komma fram ur marken för att ta sina allra första steg. Men kommer Andy att lyckas i tid innan muséet öppnar?

Tripp, Trapp, Träd-sagor på finska

En liten bebis beskriver livet i mammas mage. Det är mjukt, varmt och rött. Men till slut blir det tråkigt i magen. Då är det dags att ge sig ut i världen. Sannamari Patjas läser en översättning till finska av sagan Innan jag fanns.

Tripp, Trapp, Träd-sagor på finska

Om en stor fest med mycket mat och många gäster. Och om att vara hungrig och vänta på en frasig pirog. Sannamari Patjas läser en översättning till finska av sagan Eidfest av Eva Susso och Jali Madi Susso.

Pulslek

Björnen sover, björnen sover i sitt lugna bo - vem hinner undan när björnen vaknar?

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Bild från filmen Abel och Fant
Abel och Fant

Abel och Fant har planerat en episk picknick, men bikupan faller ner från trädet och bina behöver deras hjälp. Motvilligt ger de upp sin plan och jagar bikupan när den studsar vilt genom djungeln.

Bild från filmen Pippi Långstrump
Pippi Långstrump

Tommy och Annika får följa med Pippi ombord på kapten Långstrumps båt. Ändå är Tommy och Annika inte glada, för Pippi tänker ju resa ifrån dem. Men först håller hon det mest fantastiska avskedskalas i Villa Villekullas trädgård.

Andys förhistoriska äventyr

Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.

Andys safariäventyr

Jen förbereder en holografisk visning av djur som är svåra att få syn på och behöver desperat en bild av en kalråtta, men hon hittar inte den som bor på Safarivärlden. Andy tar safarimobilen till Saharaöknen i Afrika i jakt på varelsen.

Monsterbarnvakterna

Esme och Roy stöter på ett problem när de tar med två tvillingar till parken.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Våfflan

Våfflan blir ledsen när han inser att han kommer vara ensam hemma när Evie återvänder till skolan. Men Våfflan får en idé.

Annedroider

Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget.

Bild från filmen M.I. High
M.I. High

Under ett lyckat MI19-uppdrag för att få Samantha Stiletto, världens dödligaste lönnmördare, i säkerhet, leder en följd av olycksaliga händelser till att CORPUS misstar Keri för att vara lönnmördaren.

Penny på M.A.R.S.

Torca tilldelar en mycket svår Bakia-sång till Penny. Hon söker då råd och hjälp från sin mamma och beger sig hem bara för att upptäcka att Bakia har lämnat.

Pyjamasklubben

Fem väninnor som också är klasskompisar bildar en hemlig klubb där inga killar får vara med. De turas om att sova över hos varandra och samtidigt ständigt stötta och hjälpa varandra med allt från små till stora problem och frågor.

Tracy Beaker kommer tillbaka

Justine Littlewood återvänder till Soptippen.

Jobbigt läge

Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade 13-åringar men lite av en katastrof i sociala sammanhang. Lägger man där till pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av och stå ut med.

Arthur & Excalibur

I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och hennes vänner besöker ett rullskridskodisco som organiseras av Fröken Gasell. Efter att ha åkt skridskor till barnsånger, blir de vilda till rytmen i musiken tillsammans med Madame Gazelle.

NO-tv

Privatdetektiven Charlotte Holmes försöker lösa mysteriet med det platta cykeldäcket. Kan det verkligen stämma att luft får däcket att bli hårt? I talangjakten får El Trollo lära sig hur man kan skjuta iväg ett sugrör med hjälp av luft.

Grejen med demokrati

Mina vill veta vad grejen med demokrati är. Den ytliga influeraren Demokratiälskaren tar på sig uppdraget att få Mina att förstå det, men det går inte så bra. Demokratiexperten Jenny Madestam reder ut begreppen demokrati och diktatur.

Små uppfinnare

Molly hälsar på hos Lisa för att bygga sin dansande robot. Kelvin förklarar hur fjärrkontroller fungerar och testgruppen råkar ut för en färggrann överraskning.

Doktorerna

Robin har diabetes. Det betyder att han inte har tillräckligt med socker i blodet. Det visar sig att godis faktiskt kan fungera som tillfällig medicin och Doktor Gustav känner att han också behöver lite godismedicin. Plötsligt förvandlas Doktorerna till galna sockerrobotar.

Bild från filmen Simon
Simon

Simon är en modig, liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner och föräldrar som stöttar honom!

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

Herr Bernard organiserar sin första tebjudning, med piraternas berömda iste. När piraternas ismaskin går sönder måste de leta efter isbitar.

Octonauterna

Octonauterna beger sig ut för att hitta och fotografera Bläckvis förlorade kusin, den gäckande jättebläckfisken.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

När Gargamel av misstag andas in pollen från en sällsynt blomma raderar den omedelbart hans minne.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Lilla Aktuellt

Nyhetsprogram för barn och unga.

Mitt livs värsta år igen

När Alex King går till sängs kvällen före sin 15-årsdag är han lättad över att ett år fullt av hemskheter äntligen är slut. Men när Alex vaknar nästa morgon upptäcker han att tiden återställts och han måste leva sitt livs värsta år en gång till.

Grizzy och lämlarna

Grizzy kommer på att han kan skriva ut bilder med skogsvaktarens kamera, men skrivaren har inget papper.

Bild från filmen Klassen
Klassen

Anja är väldigt trött på att några Miss Kitten-fans förföljer henne i skolan. Hur ska hon kunna bli bara Anja igen?

Bild från filmen Klassen
Klassen

Anja är väldigt trött på att några Miss Kitten-fans förföljer henne i skolan. Hur ska hon kunna bli bara Anja igen?

Tick tack

Tick Tack är en serie för våra allra yngsta. Serien är menad att stimulera barnens kognitiva utveckling med bland annat färger, former och musik. Korta scener med barn, djur och objekt har satts ihop till lugna kreativa avsnitt.