OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

måndag den 12 juni

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

I drömmarnas trädgård

Tomblibooerna är i sitt hus när Makka Pakka kommer förbi. I sin hast att lämna fortsätter Tombliboo Eee åt fel håll. Slutligen upptäcker de att de kan hitta rätt väg tillsammans.

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Min lillebror

Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.

Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

Greta Gris

Greta och Georg besöker sin kusin och tillsammans anordnar de en liten picknick i parken. Kusinen visar dessutom hur man kan göra roliga saker med blommor.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Regnbågsstadens hjälte

Prinsessan Porslin blir förtrollad och behöver en speldosa för att bli botad. När dosan går sönder bildar Ruby ett marschband som spelar musiken i stället.

Max och Maja

Max och Maja är bästisar, fast kan man alltid hålla sams även när man är det? Om man är snäll vad som än händer så går det nog bra.

Hej Jycke

Det är varmt och härligt - perfekt för en dag på stranden. Ekorrarna lär sig bygga sandslott. Gräva, gräva, gräva! De gör ett så bra jobb att krabborna Jon och Nigel frågar om ekorrarna kan bygga ett nytt hem åt dem.

Daniel Tigers kvarter

Prins Tisdag ska vara barnvakt till Daniel medan mamma och pappa Tiger går ut och dansar. När Daniel gör sig redo för sängen saknar han sin mamma och pappa, men Prins Tisdag påminner honom om att de snart kommer tillbaka.

Greta Gris

Greta, Georg och Pappa Gris besöker second-handbutiken för att sälja saker de inte behöver och köpa saker de kan behöva.

Fåret Shaun

Shaun underhåller flocken med en fågellockare efter att en fågelskådare tappat den på fältet. Men han får snart problem med ankorna när han av misstag sväljer den lilla pipan.

Superkaninen Simon

När det tillkännages att familjen ska äta pumpasoppa till middag, blir Simon och Gaspard otroligt besvikna trots att de aldrig har smakat pumpasoppa.

PAW Patrol

Borgmästare Överdängare stjäl kapten Piggvars väderballong, då han tror att han kan använda den för att ändra vädret!

Pyjamashjältarna

Catboy inser att att vara bäst inte alltid är den bästa lösningen, när han och Pyjamashjältarna måste hindra Night Ninja från att stjäla en magisk ring som är gömd uppe på Det mystiska berget.

Bluey

Bingo och Bluey ställer till med problem för sina föräldrar under en tur till affären.

Milo

När Dame Dolores blir dubbelbokad för en skridskofinal och för att uppträda i en opera, hjälper Milo, Affe och Lärka henne på isen.

Paddingtons äventyr

Herr Brown har glömt att skaffa en födelsedagspresent till fru Brown. Paddington ordnar ett överraskningsparty.

Octonauterna

När octonauterna utforskar Arktis fastnar deras farkost i isen. Endast med Sjöbjörns skickliga navigering, och lite hjälp av en vänlig narval, kan de komma loss.

Biet Maya

Efter ett missförstånd mellan Maya och Villy, så tjurar Willy. Han bestämmer sig för att gå ensam ut i skogen för att hitta nya pollenfrön.

Heidi

När Karl och Theresa jagar Heidi och Peter till farfars gamla hus i byn, blir någon fast på vinden.

Sommarlov

Första Sommarlovsdagen är här men ännu är inte allt på plats. Alex drömmer sig bort till riddartiden och den nye programledaren Adrian försöker få i gång Busster. Det går inte som planerat och Chefen får panik.

Bernies äventyr

Bernie bygger en raket för att flyga till ön, men Georges vill att han ska reparera den. Bernie planerar att använda Krakens skidor för att ta sig till ön.

Babylons stol

På sommarlovet upptäcker fyra barn en mystisk stol på vinden - en portal in till en värld där de kan vinna världens svåraste spel. Vad de inte inser är att spelet kan få konsekvenser även i den verkliga världen.

Big Top Academy

När Max gör uppror mot julandan befinner han sig i en förhöjd verklighet som tvingar honom att konfrontera vad jul verkligen handlar om.

Lilla Aktuellt

Nyhetsprogram för barn och unga.

Vilse i Oz

Dorothy hittar all magi som behövs för att skicka tillbaka vännerna till Oz, men först måste de samarbeta för att rädda Reigh.

Team Dronix

Sonia är angelägen om att hitta en mytisk meteorit nära Hawkings. I processen skriver hon ett program som kan upptäcka frekvensen för Core DRX som ligger inuti DroniX. Men Team DroniX saboterar Sonias program.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Space Nova

När en stor komet dyker upp på kollisionskurs med Luna Port, tar Novas en enorm risk för att avleda den, bara för att inse att det inte är någon komet alls, utan ett fruset rymdskepp som antagits varit försvunnet i nästan 100 år.

Ricky Zoom

Ricky vill bli Steel Awesomes nya sidekick i den kommande filmen men blir bortprioriterad. Bron som Steel åker till för att öva actionstunts kollapsar dock och någon måste rycka in.

Middag nu!

Lätt som en plätt fixar Lilly, Joakim och Patrick en härlig färgsprakande pannkakstårta till middag och kocken Rémi gör detsamma. Undrar just vilken pannkakstårta som blir godast?

Läskigt men roligt

Syskonen Stella och Frej träffar en afrikansk jättesnigel. Stella och Frej tycker att snigeln är jätteläskig. Kommer de att våga bära snigeln?

Eli och Roffe i puberteten - finska

Varför blir Roffe sur över att Eli gör en film med andra kompisar, trots att hon frågade om Roffe ville vara med? Kanske kan han ändra sig? Man kan ju ha fler vänner än en. Vänskap är underbart, men inte alltid så lätt.

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Abel och Fant

Abel och Fant upptäcker en mystisk blomma med glödande rosa växtsaft. Allt saften berör blir lealöst - armar, ben, stenar, träd, allting. Vännerna har mycket roligt först, men att utföra ett räddningsuppdrag med slappa kroppar är väldigt svårt!

Pippi Långstrump

Som vanligt när Tommy och Annika är på väg hem från skolan så går de förbi Villa Villekulla. Från den dagen blir inget sig likt för Tommy och Annika.

Andys förhistoriska äventyr

Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.

Andys akvatiska äventyr

Andy och Teja är redo för nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur.

Ricki Ripa möter (finska)

Fjällbjörken har flera superkrafter. Vet du vilka? Ricky Ripa har koll. Häng med så får du veta.

Ricki Ripa möter (finska)

Ricky Ripa är tillbaka där resan började. Han träffar Kicki och berättar om fjällripans superkrafter.

Ricki Ripa möter (sydsamiska)

Vet du vilka superkrafter sälen har? Häng med när Ricki Ripa möter sälen och berättar.

Djupet

Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien?

Kosmoo

Robbes hund Kosmoo har blivit påkörd av en bil. Med hjälp av bioniska delar lyckas Ellis och Robbe rädda Kosmoo och med en sån superhund är det lätt att lösa stadens problem med ohederliga invånare.

M.I. High

Dan dras till Guardian Runner-världen, men när han ställs inför sanningen om vilka hans hjältar verkligen är, måste Dan ta ett beslut för sin framtid.

De Magiska Tingens Byrå

Kyra vaknar morgonen därpå som en vanlig tjej utan några minnen från magivärlden. Orla har tagit över Magiska säkerhetsdepartementet och Darra överraskar alla genom att bli en av hennes bundsförvanter.

Piratöarna

Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater på jakt efter en skatt. Piraterna tror att de märkliga främlingarna kommit för att lägga beslag på skatten och planerar att stoppa dem till varje pris.

Big Top Academy

När de nordamerikanska cirkusskolemästerskapen närmar sig, säger Sir Rayne till Nicholas att han kan övervinna sin rädsla för höjder genom att använda en mystisk uppfinning.

Almost Never

Med The Wonderland och GHF på väg att åka på turné, bestämmer vänner och familj sig för att arrangera en överraskningsfest för banden på Palais. Jordan och Fabio måste hålla kvar dem i replokalen medan de låtsas att de planerar en turné i sista minuten.

Den ostoppbara gula yetin

När de tre vännerna blir instängda i en gondol hotar paniken deras vänskap.

Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Greta Gris

Greta och Georg tittar på Detektiv Potatis på TV. När Pappa Gris tappar bort sin bil på parkeringen dyker Detektiv Potatis upp och hjälper dem.

Den magiska kartan

När Andrea kommer till Skuggdalen är hennes vän Aron hungrig, men finns det någon mat här?

Vännerna i Björneby

Det är en vecka sedan pappas begravning och idag ska Maja gå tillbaka till skolan. Hon ville inte gå, men mamma följde med. Den första timmen i skolan var tuff. Maja höll hela tiden på att börja gråta. Klassen ställde frågor till mamma om pappas död.

Dock´n´roll

Kenny Klang är en av vår tids största artister, men han har ett stort problem. Han bara skriker och spelar koklocka på alla sina låtar. Skivbolagschefen Monica Anderberg vill att han ska testa att göra musik med olika klanger och lite mer dynamik. Kommer det att bli någon ny hitlåt för Kenny Klang?

Pussgalen

Mia har bestämt sig. Idag ska hon pussa Ali. Men det är svårare än hon har tänkt sig. Först behöver Ali tid att vänja sig vid tanken. När han till slut är pussredo händer något som Mia inte alls är beredd på.

Superkaninen Simon

Gaspard behöver hjälp av hunden Elvis för att hitta en filt som han tappat bort.

Mumfie

Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr.

Octonauterna

När alla gupparna blir okontrollerbara får Sjöbjörn och Enöga hoppa upp på några snabba segelfiskar för att samla in dem.

Sommarlov

Första Sommarlovsdagen är här men ännu är inte allt på plats. Alex drömmer sig bort till riddartiden och den nye programledaren Adrian försöker få i gång Busster. Det går inte som planerat och Chefen får panik.

Bernies äventyr

Bernie bygger en raket för att flyga till ön, men Georges vill att han ska reparera den. Bernie planerar att använda Krakens skidor för att ta sig till ön.

Babylons stol

På sommarlovet upptäcker fyra barn en mystisk stol på vinden - en portal in till en värld där de kan vinna världens svåraste spel. Vad de inte inser är att spelet kan få konsekvenser även i den verkliga världen.

Big Top Academy

När Max gör uppror mot julandan befinner han sig i en förhöjd verklighet som tvingar honom att konfrontera vad jul verkligen handlar om.

Unge greve Dracula

Vlad måste se till att ingen skriker på Halloween. Bara då kan en normalitetsförbannelse fungera på familjen.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Klassen

Lyckas Sam med sin kartläggning av Snitch avslöja rätt person som ligger bakom den?

Klassen

Lyckas Sam med sin kartläggning av Snitch avslöja rätt person som ligger bakom den?

Pippi Långstrump

Prusseluskan ska se efter Tommy och Annika, medan deras föräldrar är bortresta och Pippi blir inbjuden på middag. Sedan ger sig Pippi, Tommy och Annika iväg till en öde ö för att få veta hur det känns att vara skeppsbruten.