OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

fredag den 31 maj

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

I drömmarnas trädgård

Alla rider på Pinky Ponk, när Ding Dong -larmet går. Pinky Ponk åker upp, upp och runt och ner, ner och under. Alla har en mycket äventyrlig åktur.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

Lilla prinsessan är stolt över sitt nya plåster.

Kojsagor

I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor.

Min lillebror

Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Det är dags att vårstäda klubbhuset. Jycke dammar när dörrklockan ringer och ett stort paket kommer till honom. Vad är det för nåt? Jycke har köpt en fantastisk ny dammsugare, men attans! Den är väldigt stark.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och Georg besöker en restaurang för första gången i samband med morfars födelsedag. De tycker att det är kul att beställa från servitören.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Månen är borta och byborna kan inte sova utan dens vänliga godnatt, så astronauten Ruby måste ta reda på vad som har hänt.

Charlie och Lola

Charlie försöker hjälpa Lola att komma över sina kräsna matvanor. Han visar henne att potatismos är molnfluff från berget Fuji och ärtor är droppar från Gröna landet, men att äta en tomat är en annan sak.

Heja! Heja! Billy Bilsson

Billy delar sin rädsla för att flyga med Winnie innan han startade sin egen flygning.

Astronella

Långt in i framtiden åker Astronella och hennes vänner på spännande upptäcktsfärder och äventyr. För i rymden finns oändligt många platser att utforska!

Bild från filmen Daniel Tigers kvarter
Daniel Tigers kvarter

Daniels klass åker på en utflykt till biblioteket. Under resans gång lär de sig hur man anpassar sig när planerna ändras.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Det är fruktdag på marknaden och Fru Kanin gör smoothies av folks favoritfrukter. Hon ger Georg en speciell dinosauriejuice för att han ska bli stor och stark.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Shaun lär sig att det inte är en bra ide att en tjur ser något rött.

Vegetasaurier

Luktis får en fågelutsikt över dalen.

PAW Patrol

Farbror Otis installerar Smart Hem 3000 i sin stuga men systemet låser in farbror Otis och mr Wingnut!

Pyjamashjältarna

Armadylan försöker att bevisa att han är en bra ledare.

Bluey

Pappa förvandlar sin hand till Shaun, en oinspirerad emu som ofta ställer till med problem, för att visa för Bluey och Bingo hur svårt det är att passa ett husdjur.

Graces fantastiska maskiner

Grace visar upp tre fantastiska maskiner som alla använder vinden för att röra sig. Hon åker till ett flygfält för att flyga ett segelflygplan, visar upp en fantastisk solar orbiter och åker till stranden för att köra en kite buggy.

Karl, den pyttelilla riddaren

Men när Gaga vill ta en mellanmålspaus blir de andra Riddarna inte så glada.

Max och Maja

När Max och Majas målande går fel vill Max inte fortsätta och Maja måste hitta ett sätt att få honom på bättre humör.

Fix och trix - dags att bygga det

Boo är exalterad över att få se en ovanlig kaktus som bara blommar en gång om året, men gänget stöter på problem när de försöker ta sig runt på den heta ökensanden.

Bild från filmen Octonauterna
Octonauterna

När alla gupparna blir okontrollerbara får Sjöbjörn och Enöga hoppa upp på några snabba segelfiskar för att samla in dem.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Maya och Villy träffar trollsländan. Mycket nostalgisk berättar han för dem att han brukade vara en stor tävlingsmästare och bestämmer sig för att bli deras tränare.

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

Mumfie och hens vänner tävlar mot Krank för att se vem som kommer att ersätta Kapten Ruby under hens frånvaro. Ruby organiserar några skicklighets och balans tester. Tester som inte verkar ha något att göra med en kaptens uppgifter.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

Lilla prinsessan vill gunga på sin nya gunga.

Tilde

Tilde och Hal går in i snöbranschen för att samla in tillräckligt med pengar till en ny kälke. Men de inser snart att det är ett mycket hårt arbete att vara en entreprenör.

Safirdrakens krafter

Mogo och aporna försöker att få Safridraken att flyta iväg med hjälp av en ballong.

Monsterbarnvakterna

Simon vill hitta den perfekta presenten till sin mormor på denna speciella dag.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Tjejerna är angelägna att visa Klaras pappa hur mycket hon har förändrats, tills att en olycka gör att Heidi hamnar i trubbel.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Nektons försöker stänga av den artificiella intelligens som styr ubåten, men den tar över helt och hållet.

Vilse i Oz

Dorothy, Toto och Glinda måste fly från det målade fängelset och samla sina vänner innan minnet av dem raderas för evigt.

Legendarerna

Legendarerna jagar bort vägpirater som attackerar en köpman. Som tack för hjälpen ger han dem ett förseglat fodral som påstås ha tillhört en berömd trollkarl.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Planeten Luna Port får ett överraskande besök av en annan rymdstation. Adelaide och hennes bror har tagit på sig en speciell uppgift.

Gigantosaurus

Tiny och Mazu behandlar Gigantos tandvärk.

Andys dinosaurie-äventyr

Andy reser tillbaka till Brachiosaurus tid. Hans uppdrag är att hitta en gren av apornas pussel, ett träd som är favoritmat för en brachiosaurus. Men kommer han att komma tillbaka till museet i tid innan det öppnas?

Eli och Roffe i puberteten - romani chib/kelderash

Roffes röst låter ibland som en galen tupp. Eli vill få en fin röst, så att hon kan sjunga in skivor och bli en berömd artist.

Hej sport

Vi får följa landslagstjejen Mariana, som har spanska som modersmål och spelar i Farsta Lacrosse.

Pinos dagbok - koreanska

Pino är hos tandläkaren för att undersöka sina tänder. Tandläkaren är snäll och Pino får välja en leksak innan han går därifrån.

Pinos dagbok - koreanska

Pino går till lekparken för att leka. Men det är ingen annan där så Pino får leka ensam. Men då dyker det upp en figur som Pino inte känner.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Bild från filmen Pippi Långstrump
Pippi Långstrump

Pippi reparerar den gamla luftballongen som hennes pappa har lämnat på vinden i Villa Villekulla. Två tjuvar stjäl Pippis väska med guldpengar.

Andys förhistoriska äventyr

Andy anländer 150 miljoner år tillbaka i tiden och spårar upp den märkliga camptosaurusen och leker kurragömma med en våldsam allosaurus.

Gigantosaurus

Mazu och hennes tre bästa vänner kartlägger stjärnorna.

Robin Hoods rabalder och rackartyg

Efter att Prins John tar en kvinnas ring som skatt, försöker Marian använda magi för att hämnas och stjäla hans guld, men i stället råkar hon få guldet att försvinna.

Super-duper-asgrymt!

När Gluko och Lennon av misstag kör ut alla blommorna ur staden, ber de hela samhället att hjälpa dem att få tillbaka dem.

Ranchen

Stoet Lily är på väg att föda och Vina ber Lena att ta hand om henne medan hon är borta. Detta irriterar Samantha, som är Vinas bästa vän.

Lilla Aktuellt skola

Direktsända nyheter för barn och ungdomar.

Bild från filmen Theodosia
Theodosia

Världen är inte utom fara. För trots att Theodosia och gänget vann förra ronden så har en mäktigare fiende nu släppts loss och både fara - och hjälp - kommer från oväntade håll.

100 Saker Att Göra Före High School

När CJ och hennes vänner måste spendera en kväll helt ensamma börjar de inse hur svårt det faktiskt kan vara att klara av allting själva, och att det kanske inte är så dumt att ha en mamma och pappa till hjälp.

Blue Water High

Charley blir besviken när han får körtelfeber efter en kyss och måste lämna Solar Blue och Loren blir förstörd av nyheten och Fly droppar förbi på väg till Perth.

Bild från filmen Big Top Academy
Big Top Academy

Nicholas ifrågasätter sin framtid med cirkusen och Ella stressar över sin presentation. April går till överdrift för att bevisa att hon har förändrats.

Pinsamheter

Taylor mår dåligt över att sluta mellanstadiet eftersom att de flesta av hennes vänner kommer att börja i olika skolor.

Den ostoppbara gula yetin

När Osmos uppblåsbara munk försvinner tillsammans med allas post, söker trion efter Wintertons postkatter, som har blivit vilda. Norrskenet erbjuder hjälp, mot en uppoffring.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Ricky Zoom

Ricky ombeds att vara barnvakt och han låter inte barnet åka på några av de spännande åkattraktionerna i äventyrsparken.

Charlie och Lola

Lola vill göra allt själv, men en gungbräda behöver minst två personer. När pojkarna hoppar upp i andra änden åker Lola högt upp i skyn.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Mamma, pappa, Greta och Georg går till parken. Greta och Georg leker på de hoppande stockarna, den studsande grenen och i klätterställningen.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Felicia vägrar sluta leka kurragömma blir Ruby bagare och bakar färskt bröd för att locka ut henne med den oemotståndliga doften.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Blitzer visar flocken hur duktig han är på att spela piano.

Bolibompafamiljen

Frukost hemma är en sak, frukost på hotell något helt annat.

Bild från filmen Daniel Tigers kvarter
Daniel Tigers kvarter

På lekplatsen leker Daniel och hans vänner med leksaksbilar och organiserar ett lopp. Men alla har inte en egen leksaksbil och Daniel vill inte dela med sig.

Astronella

Långt in i framtiden åker Astronella och hennes vänner på spännande upptäcktsfärder och äventyr. För i rymden finns oändligt många platser att utforska!

Bild från filmen Petronix
Petronix

En prinsessa har stulit en hel flock huskies, så Petronix-gänget måste försöka rädda hundarna. Utmaningen blir att arbeta tillsammans som ett team.

Vilse i Oz

Dorothy hittar all magi som behövs för att skicka tillbaka vännerna till Oz, men först måste de samarbeta för att rädda Reigh.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Borgmästare Rospigg hedrar Paw Patrol med nyckeln till staden, men Sid Swashbuckle och hans trogna piratvalp Arrby stjäl nyckeln. För att lösa mysteriet och stoppa piraterna samlar Ryder valparna för en superräddning i polistappning.

Svansen i kläm

Benjamin har blivit kär i skolan populäraste tjej - Filippa. Tyvärr har Adam också blivit förtjust i henne. Benjamin måste göra ett val, ska han berätta för Adam eller hålla tyst? Samtidigt påbörjar Molly sin solokarriär med en spelning på skolans Öppet hus.

Robin Hoods rabalder och rackartyg

Den argsinte lord Gudfred, som alltid är beredd att förklara krig, tror att hans dotter är försvunnen.

Hunden Klapp

Luvan leker med Lolas klippbok ute i trädgården och råkar ramla ner i kloakerna med den värdefulla boken.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Drama forever

Ella har sin bästa kväll någonsin, plötsligt är hon lika populär som Alexa. Men för Olivia slutar det i tårar. Hur kunde Ella svika henne så?

Drama forever

Ella och Olivia är ovänner på riktigt. Men Ella har ju Alexa nu. Eller?

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.