OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

torsdag den 13 juni

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Ambulans: kod röd

En byggarbetare skadas allvarlig efter att ha fallit från hög höjd. En medarbetare blir knivhuggen under ett bråk på arbetsplatsen, samtidigt som en sexåring springer rakt ut på gatan och blir påkörd av en bil.

Världens bästa veterinär

Den tibetanska terriern Sunny lider av flera olika problem med knäna och vristerna och familjen vill undersöka vilka behandlingsmöjligheter som finns. Strumptjuven Edith skadade ryggen för två år sedan och misstänks lida av skadan fortfarande.

Bild från filmen Veterinären på Bondi Beach
Veterinären på Bondi Beach

Den unga cavoodlen Bowie har svalt ett kycklingben och Gerardo oroar sig för att benet kan riva sönder hans matstrupe.

Veterinärerna

Kalle på Skånes djurpark id-märker en nyfödd visentkalv. Terriern Torsten kan ha skadat sitt öga i samband med han blev rakad av husse. Engelska settern Fonzo blir opererad för sitt knä på djursjukhuset i Falun men ingreppet tar en oväntad vändning.

Ambulans: kod röd

Kerry och Tom kämpar för att rädda en kvinna som fått hjärtstillestånd. Senare blir en elvaårig pojke påkörd av en bil, samtidigt som ett litet barn lyckas ringa 112 när hans mamma ramlar ner för trappan.

Hundar utan hyfs

Graeme träffar hunden Baxter som har ett osunt förhållande till paraplyer. Så fort Baxter ser ett paraply blir han tokig.

En plats i solen

Cykelfantasterna Rachel och Jon vill hitta ett eget semesterboende i Spanien, där de kan tillbringa pensionen. De vill ha en härlig trädgård och en fastighet stor nog att rymma deras fem barn, som vill hälsa på ofta.

Love it or list it Australien

Tom och Erin är har skilda uppfattningar om deras hem i Toowong. Erin älskar husets vackra fasad och vill bo kvar, medan Tom tycker att huset kräver för mycket omvårdnad. Han vill flytta för att få mer kvalitétstid med döttrarna.

Bild från filmen Golden Boy
Golden Boy

Ferit har blivit skjuten och förs till sjukhus i Istanbul med ambulanshelikopter. Hela familjen beskyller Seyran för det som hänt. Seyran och Ifakat bråkar och Gülgün råkar höra att Seyran känner till Ifakats relation till Orhan.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Deckarförfattaren Jessica Fletcher får ännu en mordgåta på sitt bord då hon bjuds in att tillbringa helgen på en ö tillsammans med en miljonär som är övertygad om att hans liv är i fara.

Lilla huset på prärien

Laura vinner en skrivtävling och reser till Minneapolis för att träffa en förläggare. Han uppmuntrar henne att påbörja sin första bok i serien om det lilla huset på prärien. Men redaktören vill att hon töjer på sanningen.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Åsa och hennes två döttrar trivs inte längre i sitt hem i Tyresö. Äldsta dottern har blivit fasthållen i sin säng och hindrad av en osynlig kraft från att stänga dörren. Mediet Anu Rosentjärn får tampas med en riktigt otäck inkräktare.

Love it or list it Australien

Vicki, Mark och deras två döttrar bor i Newport tillsammans med Marks pappa Alex. Vicki anser att huset är i uselt skick och på gränsen till att falla ihop. Hon vill flytta, men Mark tror att huset kommer bli perfekt efter en renovering.

Återskaparna England

I verkstaden restaureras en buktalardocka, en silverpokal som räddades från Blitzens förstörelse i London under andra världskriget och en klassisk portabel skrivmaskin av märket Corona.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessicas vän Jake Ballinger, en av de bästa kriminalpoliserna i Los Angeles, får ett fall som sätter hela hans karriär på spel.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Djupt begravda minnen kommer i dagen igen för J.P. när en person ur hans förflutna tas på bar gärning vid en mordplats. Jack måste nysta upp ett snårigt mysterium för att få reda på sanningen.

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

En brudtärna hittas mördad efter en möhippa och nu är det upp till Charlie och Rex att lösa pusslet kring vad som hände under kvällen.

Bild från filmen Vienna Blood
Vienna Blood

Liebermann och Reinhardt ger sig in i den glamorösa modevärlden när en sömmerska på ett exklusivt modehus hittas mördad. Under utredningens gång inser de att mörka hemligheter döljer sig under den glittrande ytan.

Mördare inför rätta

Två tidningsbud kör längs med en landsväg när de plötsligt skymtar något som ser ut som en docka. Men när de närmar sig föremålet får de en chock. På marken ligger kroppen av en nyfödd pojke. Det ska dröja 25 år innan polisen hittar de skyldige.

Brottsplats New York

En ung lovande författare och konstnär hittas mördad två dagar efter att hon släppt sin debutbok. Hennes förkrossade pojkvän ger avgörande ledtrådar.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Terry Evans beger sig till landsbygden där Maria Olsson nyligen köpt ett renoveringsobjekt. Hon satte genast i gång med renoveringen men det dröjde inte länge förrän hon kände att något inte stämde. Nu vågar hon inte vara där ensam längre.

Mördare inför rätta

Makeva Jenkins var en framgångsrik affärskvinna och trebarnsmor som utåt sett verkade leva det perfekta livet. Men när hon berättade om sina rikedomar på Facebook dröjde det inte länge förrän hon blev mördad.

Brottsplats New York

Brottsplats New York djupdyker i några av New Yorks mest chockerande mordfall. Det är brott som ingen kunde föreställa sig och försatte staden i chock.