OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

lördag den 3 juni

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2015. Veterinär Cesar Guevara i Norsholm opererar papegojan Djevko som har problem med sin näbb. Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark besöker parkens lodjur. Veterinär Maria Hansson på Gärdet i Stockholm undersöker taxen Charlie som har tandproblem. ,.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2015. Schäfern Dixon som har en svullen hals undersöks av veterinär Louise Lindholm. Hästen Currylette har haft problem att ta sig över hinder på fälttävlan. I Skånes djurpark besöker veterinär Kalle Nordfeldt och kollegan Maria parkens grävlingar. ,.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2015. Kalle och Maria på Skånes djurpark undersöker parkens fjällrävar. Emma på Brunmåla hästklinik tar hand om hästen Samba som har problem med sitt ena öga. På Gärdet i Stockholm undersöker Maria katten Lotus som drabbats av sjukdomen Forl. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Benálmadena. Nygifta Debbie och John vill säga hejdå till sin hektiska vardag hemma i Wales, för att flytta ner till den spanska solkusten. Med sig har de hundarna Dolly och Betty. Jean Johansson gör sitt yttersta för att hitta rätt. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Fuerteventura. Bob och Sammi har varit tillsammans i 14 år och vill nu hitta ett semesterboende på Fuerteventura där hela den stora familjen kan få plats. Laura Hamilton tar sig an utmaningen och försöker hitta den perfekta fastigheten för dem. ,.

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2018. Nadine och Steven är i slutfasen av en stor renovering. Tillsammans har de skapat sina drömmars hus men trädgården har hamnat i skymundan. Nu behöver de hjälp att omvandla den till något betydligt mer inbjudande än en lerig byggarbetsplats. ,.

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2018. Paul och Victoria är väldigt stolta över sin coola terrass och bjuder mer än gärna över vänner för häng där om kvällarna. Deras trädgård däremot är en annan femma och de hoppas nu att Charlie och bröderna Rich kan få styr på åbäket. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1995. What you don't know. Den ilskne Les har något otalt med pojkvännen till Seths systerdotter Amy. När pojkvännen omkommer i en olycka hävdar Amy att Les mördade honom. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1995. Mrs Parker's revenge. När Jessica åker till Atlanta för att agera domare i en skrivartävling blir hennes hotellrum förväxlat med en vapenhandlares. I stället för prosa får hon övervakningsbilder skickade till rummet, vilket leder till en internationell sammansvärjning med målet att stjäla ett dödligt virus. ,.

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2022. Havant. Lisa älskar Grekland och vill därför ta en liten bit av Grekland till hennes egen trädgård i Havant. Vita väggar med blå inslag står på hennes önskelista, men maken Paul vill även att en tågräls ska löpa genom trädgården. ,.

Bild från filmen Utbyggnad deluxe
Utbyggnad deluxe

Brittisk livsstilsserie från 2021. Vackert belägna vid havet ska tre övergivna byggnader byggas ihop med en gigantisk glaskub. Ett generationsboende ska byggas under ett tak som mest kan liknas vid en skidbacke. Båda ombyggnationerna tänjer på de arkitektoniska gränserna. ,.

Bild från filmen Utbyggnad deluxe
Utbyggnad deluxe

Brittisk livsstilsserie från 2021. Tinie Tempah tar oss med till Knightsbrige där Panamas tidigare ambassad har fått en megautbyggnad som slår det mesta. Vad sägs om en utbyggnad på 5000 kvadratmeter med spa, nattklubb, bio, swimmingpool, gym, bastu, hårsalong och mycket mycket mer. ,.

Husjägarna - Danmark

Dansk livstilsserie från 2021. Sara hjälper Nana och Christian att hitta en enplansvilla på natursköna Nordsjælland. Christian letar efter ett hus till Simon och Elisabeth med en planlösning som funkar för Simon, som lider av muskelförtvining och därmed begränsad rörlighet.

Husjägarna - Danmark

Dansk livstilsserie från 2021. I detta avsnitt hjälper Christian och Sara förstagångsköpare. Christian ska hitta ett hus till Camilla och Mikael som väntar barn. Sara hjälper systrarna Fatima och Mariam att hitta en gemensam lägenhet i Köpenhamn.

Bild från filmen Bingolotto
Bingolotto

Svenskt spelprogram från 2023. Lotta Engberg bjuder på bingospel från Bingolotto-studion i Göteborg. På scen ser vi Andra Generationen, Kristian Wedel och Timo Räisänen. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Bild från filmen Mannen med den gyllene pistolen
Mannen med den gyllene pistolen

Brittisk action från 1974. Ett brev som innehåller en guldkula med texten 007 ingraverad anländer till MI6. Man misstänker att lönnmördaren Scaramanga, känd under namnet mannen med den gyllene pistolen, fått i uppdrag att döda James Bond. Man beslutar att genast avbryta James nuvarande uppdrag och skicka iväg honom på semester. Under sin semester lyckas han spåra tillverkaren av Scaramangas guldkulor vilket leder honom till lönnmördarens älskarinna. Vad Bond inte inser är att Scaramanga är ute efter en forskare som Bond stött på i ett tidigare uppdrag. Han vill åt en uppfinning som kan vara lösningen på världens energikris.

Bild från filmen I love you, man
I love you, man

Amerikansk komedi från 2009. När Peter ska gifta sig går det upp för honom att han inte har några manliga vänner. Han bestämmer sig för att ändra på det och börjar umgås med Sidney. Sidney är en grabbarnas grabb och ungkarl ut i fingerspetsarna. Men vänskapen med Sidney börjar snart sätta Peters relation med fästmön på prov.