OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

lördag den 13 april

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Veterinärerna

Anders opererar tävlingshunden Dana som slitit av en sena i sitt knä. Ponnyn Fideli har problem med hälta. Det är dags att id-märka och könsbestämma de nyfödda vargvalparna i Skånes djurpark.

Bagges hemlösa hundar

Anders är fosterhusse åt de två bångstyriga valparna Siri och Uno som verkar älska att bajsa inne. Han försöker även få den sorgsna hunden Diva på bättre humör och knyter an till den svårflörtade nakenhunden Melvin.

Bagges hemlösa hundar

Hunden Kaj matvägrar efter att hans matte avlidit. Det blir fullt upp när hundarna Plutten och Björne kommer till stallet. Den ena är nämligen fullkomligt galen i fotboll och den andra älskar agility.

En plats i solen

Sandy och Andy söker efter ett rymligt semesterboende för dem själva och deras stora familj. Drömplatsen är italienska Lazio, vackert beläget bland berg och sjöar. Danni Menzies tar sig till Italien för att ta med paret på en rad visningar.

En plats i solen

Sue och Petes dröm är att starta ett nytt liv på Cypern tillsammans med femmånadersvalpen Billy. Valet av plats är Paphos på öns västra sida. Jasmine Harman tror sig ha hittat fem fastigheter som kan vara perfekta för familjen.

En plats i solen

Fotbollsälskarna Catherine och Martin har bestämt sig för att uppfylla sin livslånga dröm om ett semesterboende i Italien. De vill ha två sovrum med närhet till havet och Scarlette Douglas gör sitt yttersta för att hitta en perfekt match.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica slås av häpnad när den berömde pjäsförfattaren Eugene McLendon friar till henne. Han anförtror henne att han inte har lång tid kvar att leva och att han vill tillbringa sina sista månader med henne.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica får av misstag ta del av en torpeds bekännelse på dödsbädden och dras in i en stor härva där hon tvingas dra nytta av sina författarinstinkter för att lösa mordet på en statsanställd.

Property Brothers - renoveringsdrömmar

Dan och Brianne har sparat i åratal för att kunna köpa sitt hem i Pasadena, men efter några år i huset har de insett att det behöver en hel del uppdateringar för att passa familjens behov. Bröderna gör sitt yttersta för att göra familjen nöjda.

Bild från filmen My Life is Murder
My Life is Murder

En ung surfare som är i gott skick dör i havets vågor under dunkla omständigheter. Privatdetektiven Alexa Crowe har många misstänkta, till exempel flickvännen som verkar stenhård och hennes syster.

Trädgårdsmästarna

Adam och Frederique från Bracknell har en uteplats som de själva beskriver som 'ett enda kaos'. De drömmer om ett ekologiskt paradis som också är säkert för deras två barn.

Återskaparna England

I detta avsnitt restaureras en musikspelande träbänk från Schweiz, ett viktorianskt kalejdoskop samt en hjälm från första världskriget och ett par lädersporrar från andra världskriget.

Bild från filmen Miss Marple
Miss Marple

Till sin fasa blir miss Marples väninna Mrs McGillicuddy vittne till hur en man i ett förbipasserande tåg brutalt stryper en kvinna. Eftersom man inte hittar någon kropp tror polisen att hon bara har drömt.

Bortom paradiset

Ett nytt äventyr väntar när Humphrey Goodman och Martha lämnar London för Devon. Humphrey dyker ner i sitt första fall, som involverar en ovanlig huvudmisstänkt, en häxa från 1600-talet.

Bortom paradiset

Humphrey och Martha kastar sig ut på jobbet i ett försök att distrahera sig från de senaste händelserna. För Humphrey innebär detta att han utreder ett av de konstigaste fall han någonsin har stött på. En hel familj har försvunnit från sitt hus.

Bild från filmen Johnny English Reborn
Johnny English Reborn

Den klumpige hemliga agenten Johnny English får tillfälle att använda hela sin repertoar av tveksamma kampsportskunskaper och avancerade gadgets, när han måste skydda en kinesisk ledare från att bli mördad.

Instant Family

När Pete och Ellie bestämmer sig för att bilda familj vill de gärna bli fosterföräldrar i första hand. De hoppas få ta hand om ett litet barn, men när de träffar tre syskon med en brokig bakgrund, inklusive en rebellisk 15-årig flicka, blir de plötsligt trebarnsföräldrar. Nu måste det gifta paret snabbt lära sig föräldraskapets alla trick.

Bild från filmen Morden i Helsingör
Morden i Helsingör

Ett köksbiträde omkommer när stadens finaste restaurang plötsligt brinner ner. Dan och hans kollegor misstänker att ett svartsjukedrama kan ha lagt grunden till mordbranden.

Bild från filmen Morden i Helsingör
Morden i Helsingör

Dan och hela hans enhet har beslutat sig för att övervaka den årliga kocktävlingen efter att en av de tävlande har blivit hotad till livet. Olyckligt nog har de precis begått ett stort misstag.