OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

torsdag den 23 mars

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Fabriken inifrån

Det är med stor nyfikenhet som Gregg Wallace ger sig av för att lära sig hemligheten bakom att laga mat till högtider. Det visar sig vara lättare sagt än gjort och frågan är om han får med sig några användbara knep?

Bild från filmen Nurses
Nurses

Ashley kämpar med att vara lojal mot sin chef samtidigt som hon måste se till sin patients behov. Wolf tar hand om en dödssjuk tibetansk munk och beger sig ut på en andlig resa. Keon och Naz försöker hindra Ashley och Wolf från att begå ett misstag.

Barnmorskor på landsbygden

Steffi och hennes man Tom lever på en gård långt ut på landsbygden. Steffi vill föda sitt andra barn på sjukhus men bebisen har bråttom att komma ut. Den blivande mamman Sandras förlossning har pågått i 40 timmar och tär både på mamman och barnet.

Veterinärerna

Kalle och Maria på Skånes djurpark undersöker en korp som skadat ena foten. Den amerikanska katten Kittikin får en hälsokontroll innan hemresan till USA och råttan Duva blir opererad på grund av tumörer.

Hundar utan hyfs

Denna gång möter vi 11-årige Ben som känner sig mobbad av sin boxer Woody. Hunden Milo lider av tvångsmässigt beteende och blir manisk med jämna mellanrum, vilket oroar husse och matte som väntar sitt första barn. Graeme kommer till undsättning.

En plats i solen

Babak och Alison från Barnsley är redo för en förändring och planerar därför att flytta permanent till Almeria i södra Spanien. Såväl klimatet som kulturen lockar dem och det är med stor entusiasm som de följer med Danni och tittar på hus.

En plats i solen

Den erfarna mäklaren Jasmine Harman har begett sig till Spanien för att hjälpa husjägarna Sylvia och Martin. Paret letar efter ett semesterboende som passar deras växande familj och förhoppningsvis känns något av Jasmines alternativ rätt.

Trädgårdsmästarna

Emma och Steve bor i ett vackert hus i Hoveringham med en underbar trädgård. Enda problemet är att det är direkt insyn från gatan och paret hoppas att Charlie och bröderna Rich kan göra området lite mer avskilt.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Jasmine knyter an till Robbo och han är helt förvirrad. John och Marilyn har motsatta åsikter om fosterföräldraskap igen. Hemlös och utan mål försöker Dean hitta en riktning i sitt liv.

Judys domstol

En tonåring som anklagas för att ha förstört sin före detta väns bil visar attityd i rättssalen men tas snabbt ner på jorden av domare Judy. En kvinna anklagar sin far för att ha stulit hennes hund.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

I samband med att en historisk butik i New York ska säljas till ett museum hittas butikens revisor död.

Lilla huset på prärien

Invånarna i Walnut Grove blir stela av skräck när en dödlig febersjukdom som skördat offer i grannstäderna slår till i det lilla samhället.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Det nya mediet Dermot Clemenger tar sig an sitt första fall tillsammans med Lena Ranehag. De åker till Sörby Herrgård där ägaren Eleonora, hennes familj och hennes anställda upplever övernaturliga fenomen.

Bild från filmen House
House

House och hans team behandlar en patient som har andningssvårigheter och inre blödningar. Men patientens föräldrar vägrar att tillåta att sonen behandlas med modern medicinsk teknik. Det får Foreman att fatta ett beslut som riskerar hans karriär.

Bild från filmen Glamour
Glamour

Systrarna Brooke, Katie och Donna går samman för att stödja Brooke. Brooke kräver att Taylor avslutar sina tricks gällande Ridge.

Bild från filmen Glamour
Glamour

Liam anländer till Forresters för att hämta Douglas, men möter motstånd från en kämpande Thomas. Sheila kan inte längre hålla sig borta när hon har chansen att träffa sin sonson.

Hundar utan hyfs

Graeme får en mycket tuff uppgift när han möter schäfern Oakley. Det har blivit en mardröm för mormor Tracey att ta ut honom på promenad och hon känner sig allt mer isolerad. Kommer Graeme kunna hjälpa Tracey att visa Oakley vem som bestämmer?

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

Rex har fått huvudrollen i en tv-reklam men måste snart återgå till polisarbete då en av reklambyråns chefer hittas mördad.

Weekend med Gregg Wallace

Gregg har tagit sig till en av Europas populäraste destinationer - Budapest. Han inser att det är maten som får honom att bli förälskad i staden, med allt från traditionell gulasch till söta bakelser på gamla caféer.

Martha's Vineyard Mysteries

Jeff och Zee blir indragna i jakten på en stulen smaragd, en juvelkupp som även kommer leda till mordfall.

Ett lik i trädgården

En pensionerad domare drar sig tillbaka i Florida, och blir föremål för ett mordmysterium när han plötsligt försvinner.

Bild från filmen House
House

House och hans team behandlar en patient som har andningssvårigheter och inre blödningar. Men patientens föräldrar vägrar att tillåta att sonen behandlas med modern medicinsk teknik. Det får Foreman att fatta ett beslut som riskerar hans karriär.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Lena Ranehag beger sig till en flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen. Yvonne berättar att hon hört underliga ljud i huset medan Anneli hävdar att hon både sett, hört och känt en aggressiv man.

Bild från filmen Nurses
Nurses

Grace tvingas konfrontera sitt förflutna när hon möter en patient vars diagnos är svår att fastställa. Naz behandlar en operasångare som vägrar att prata. Keon måste hitta en person som postat en video på sociala medier.

Ett lik i trädgården

En pensionerad domare drar sig tillbaka i Florida, och blir föremål för ett mordmysterium när han plötsligt försvinner.