OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

måndag den 5 december

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

En kvinna påstår att hon ertappade sin sambo halvnaken och berusad i telefon med en annan kvinna, men han förnekar alla anklagelser. En kvinna anklagas för att ha lurat en före detta fånge och låtit arrestera honom på falska grunder.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

En barnmorska stannar hos en kvinna vars bebis just har dött istället för att ta hand om en kvinna som påbörjar en svår förlossning. En schäferhunds ägare stäms för veterinärkostnader efter att hennes hund attackerat en Maltipoo.

SOS - Superstädarna

Mormor Michelle har ett problem med att hon handlar för mycket. Nu har hennes hus blivit så fullt av stök, damm och spindelväv att hennes 7-åriga barnbarn inte längre vill komma på besök. Kan Superstädarna ändra på det?

Kärleken flyttar in

Sanningens ögonblick är här för Adon och Håkan som vaknar tillsammans för sista gången i huset. Kommer de lämna huset som ett par, eller som singlar? Kommer Stina och Marcus att få känslor för varandra?

Ambulans: kod röd

Sjukvårdarna Rob och Adam får larm om en 16-åring som blivit knivskuren i halsen och har svårt att andas. 73-årige Fred har ramlat med sin cykel och landat på ansiktet. Sjukvårdare Fay rycker ut till en 2-åring som ramlat i en trappa.

En plats i solen

Jasmine Harman har rest till Mallorcas vackra västkust för att hjälpa Hannah att hitta en bostad. Hannah söker en modern lägenhet med två rum och kök med havsutsikt. Kommer Jasmine kunna hitta något bra med Hannahs tajta budget?

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Polisen sätter stopp för Justins möte med Avas kidnappare. Kan Ben och Maggie hjälpa Coco som känner sig isolerad?

Bild från filmen Skilda världar
Skilda världar

Tvillingarna Sandra och Daniel skiljs åt vid födseln. Ovetande om den andres existens träffas de plötsligt 20 år senare. De förälskar sig och en historia om ung kärlek med förhinder tar sin början.

Autumn Dreams

Långt efter att de rymt och gift sig i tonåren, och precis då de ska till att gifta sig på varsitt håll, upptäcker det tidigare paret att äktenskapet aldrig upphävdes.

Lilla huset på prärien

Walnut Groves forna skräck Nellie Oleson är tillbaka i staden. Men den här gången är det hon som måste passa sig, för hennes adoptivsyster Nancy är ute efter henne.

Bild från filmen Nurses
Nurses

En av Naz patienter är illa däran vilket får Naz att skapa ett speciellt band med patientens kusin. Wolf känner sig utmattad och varje arbetspass är en kamp, speciellt med Damien i hasorna. Keon och dr Banks lyfter sin relation till en ny nivå.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Andreas Österlund hjälper Denise och Gustav Vallius i Gävle som plågas av en andlig närvaro. Denise har blivit fysiskt attackerad vid flera tillfällen och en natt tar osynliga händer stryptag på henne. När även deras lilla dotter Javeline berättar att hon sett en besökare får paret nog.

Hela England bakar

Det går nästan att ta på julstämningen när det är dags för bagarna att sätta igång tävlingen i årets Hela England bakar - julspecial. Alla utmaningar har en sak gemensamt, julen, och det ett tema som deltagarna tar på största allvar.

Bild från filmen Chateau Christmas
Chateau Christmas

Pianisten Margot besöker hotellet Chateau Neuhaus med sin familj när hon stöter på sitt ex Jackson som ber henne vara med på den årliga julkonserten.

Bachelorette Sverige

Ett nervkittlande äventyr där en kvinna med framgång i karriären men ännu inte i kärleken får chansen att lära känna en grupp män i ett semesterparadis. På dramatiska rosceremonier måste hon välja vilka som får fortsätta tävla om hennes hjärta.

Arvingarnas jul - hemma hos Lasseman

En glimrande afton väntar när Arvingarna välkomnar in julen hemma hos Lasseman. Bandet framför några av sina bästa jullåtar samtidigt som mästerkocken Louise Johansson lär oss att bygga pepparkakshus och komikern Jan Rippe kommer på oväntat besök.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

En pensionär på ett ålderdomshem tycks ha begått självmord, men teamet är övertygade om att ett mord har begåtts.

Ett lik i trädgården

När en kropp hittas i en trädgård i Florida tror sig polisen kunna lägga det desperata sökandet efter en saknad kvinna på hyllan. Men i själva verket blir mysteriet bara större och mörkare.

Ett dödligt misstag

En ensamstående mamma försvinner spårlöst och när hennes bil hittas övergiven på en motorväg i Illinios tvingas polisen att gräva djupt bland de kriminaltekniska bevisen. Snart avslöjas en mörk besatthet och ett djupt personligt motiv.

Iskalla mördare, heta offer

När en mor hittas ihjälskjuten med sin 9 månader gamla dotter i rummet intill, leds polisen längs ett spår med nattliga möten, hemliga älskare och brinnande svartsjuka. Kommer de lyckas finna den skyldige?

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Mariana Larsson Sjöberg åker till Vansbro för att hjälpa Britt-Marie och Kjell. De har bott i sin lägenhet i två år och en osynlig besökare har hela tiden krupit sig närmare inpå. När deras granne Jessika berättar att även hon upplever märkliga fenomen tycker de att det får vara nog.

Veterinärerna

Veterinär Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark tittar till parkens myskoxekalv som varit trött och slö en längre tid. I Norsholm ska veterinär Louise Lindberg kastrera katten Puma. Veterinär Frida Norrvik undersöker boxern Frossa som kräkts en längre tid och gått ner mycket i vikt.

Ett lik i trädgården

En byggherre försvinner i öknen i Arizona, och hans bror ger sig ut för att avslöja sanningen. Men när vandrare snubblar över en ohygglig upptäckt inser polisen snabbt att det inte går att lita på någon i korselden.