OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

söndag den 11 juni

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2016. Tolvåriga Emilia vill könsbestämma sina två marsvinsungar. Cockerspanieln Charlie är så medtagen att han blir inlagd och tävlingshästen Ninja har skadat bakbenet. ,.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2016. Det är vår i Skånes djurpark och veterinären Kalle tittar till både nyfödda kaniner och älgkalvar. Franska bulldoggen Knut genomgår en operation och hunden Zelda har blivit besatt av att äta små plastsaker. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Abruzzo. Jean Johansson möter Linda och Peter, som drömmer om ett semesterboende på den italienska landsbygden. Paret älskar naturen och det är viktigt för dem att kunna spendera tid i trädgården. Kommer Jean att hitta deras drömboende?. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Messinia Peninsula. Martin och Sonia från Bristol började resa till Grekland för 36 år sedan och nu vill de ta nästa steg genom att köpa ett permanent boende där. Laura Hamilton hjälper dem att hitta olika förslag, men kommer något av dem att vara helt rätt?. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Algarve. Danni Menzies hjälper Martyn och Sharon att hitta deras drömboende på Algarvekusten i Portugal. De blev förälskade i området för två år sedan och nu vill de ha ett härligt hus dit vänner och familj kan komma och hälsa på. ,.

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2018. Charlie beger sig till North Walsham tillsammans med bröderna Rich för att hjälpa Tony och Christine med deras trädgård. Paret har några turbulenta år bakom sig och hoppas nu att trädgårdsmästarna kan omvandla deras baksida till en harmonisk plats. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. Murder Channel. Jessica får en ovanlig födelsedagspresent som leder till att hon löser ett mord, stoppar en diamantstöld och räddar en väns liv. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. Fatal paradise. Jessica är på semester i Martinique. Där anklagas hennes vän Charlie Garrett, en privatdetektiv, för att ha mördat en kvinna som han spårade för en klients räkning. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. A Killing In Cork. Jessica reser till Irland för att besöka en nybliven änka vars makes död enligt ryktet knappast var en olyckshändelse. ,.

Det stora träslaget

Brittisk hantverksserie från 2022. Åtta veckors tävling har nått sitt slut när våra återstående tre deltagare ska göra upp om vinsten. Finalen till ära ska finalisterna skapa varsin hemmabar som ska vara dramatisk, sofistikerad och minst en meter hög. ,.

Bild från filmen Brokenwood mysteries
Brokenwood mysteries

Nyzeeländsk kriminalserie från 2021. Mike och hans team får ännu ett mord att lösa. Denna gång är det ägaren till den lokala marknaden som hittas med en högaffel i ryggen. ,.

Bild från filmen Frankie Drake mysteries
Frankie Drake mysteries

Kanadensisk kriminalserie från 2019. A history of violins. Under en violinkonsert stjäls plötsligt det värdefulla instrumentet, mitt på scen. Frankie och Trudy letar rätt på den oväntade gärningsmannen. Samtidigt tar sig Mary an sitt första fall på egen hand. ,.

Ginos italienska matäventyr

Brittiskt matlagningsserie från 2021. Gino reser till Cilento-kusten strax söder om Neapel med sina svärföräldrar, Elizabeth och Malcolm för att utforska den hälsosamma medelhavsdieten. Det blir matlagning med mycket rosmarin, en välsignad fisketur och favoriten Pasta Putanesca. ,.

Hela England bakar

Brittisk matlagningstävling från 2022. Dags för desserter! Deltagarna ska baka en klassisk citronmarängpaj. I det tekniska baket ska det skapas sockerkaka. Men inte vilken sockerkaka som helst. Dessa bakverk måste innehålla en överraskning. Marigt värre!. ,.

Bild från filmen My life is murder
My life is murder

Australisk kriminalserie från 2019. Fake empire. Kan medium verkligen tala med de döda? Givetvis inte om du frågar Alexa. När polisen får påhälsning av ett medium som hävdar att hon varit i kontakt med ett offer vars mördare fortfarande är på fri fot, bestämmer sig Alexa för att avslöja bluffen.

Mördare inför rätta

Amerikansk dokumentärserie från 2021. Kendra Hatcher hittas brutalt mördad i sitt hem och polisen griper langaren Kristopher Love och hans partner för mordet. Men under förhören kommer det fram att det är en annan person som anstiftat mordet.

Mördare inför rätta

Amerikansk dokumentärserie från 2021. Trettonåriga Dylan åker för att hälsa på sin pappa i Colorado, men dagen efter ankomsten är han försvunnen. Det kommer att ta tre år för kroppen att hittas och misstankarna att riktas mot en närstående.

Bild från filmen Aurora Teagarden mysteries: The disappearing game
Aurora Teagarden mysteries: The disappearing game

Amerikanskt kriminaldrama från 2018. Den mysterielösande bibliotikarien Aurora Teagarden är tillbaka med ett nytt fall. Hennes brorson och hans rumskompis på college har försvunnit, samtidigt som den sistnämndes flickvän hittats mördad. Aurora får hjälp av vännerna i Real Murders Club och en stilig collegeprofessor som flyttat in i grannhuset. Den nionde filmen i deckarserien som bygger på Charlaine Harris böcker om Aurora Teagarden.

Brottsplats New York

Amerikansk dokumentärserie från 2022. Slayed in Soho. En ung lovande författare och konstnär hittas mördad två dagar efter att hon släppt sin debutbok. Hennes förkrossade pojkvän ger avgörande ledtrådar. ,.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2009. Instant Karma. Teamet får ett fall med en pappa som tror att hans sons sjukdom beror på hans framgång som affärsman. Foreman och Chase försöker dölja de händelser som ledde till president Dibalas död. Hadley försöker bestämma sig för vem hon vill ha kvar på sjukhuset. ,.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Svensk ockultserie från 2016. Grinduga. Mediet Andreas Österlund beger sig till Grinduga där pensionärsparet Inga-Maj och Arne upplever allt våldsammare fenomen. Nu är de så rädda att de hellre sover i sin husvagn. Andreas hoppas kunna se till så att paret återigen får en god natts sömn. ,.