OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

söndag den 2 oktober

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.

Fahléns matäventyr

Svensk matlagningsserie från 2015. Sri Lanka. Hans och Peter besöker Sri Lanka där de bland annat går på en lokal matmarknad i Colombo och bestiger det heliga berget Sri Pada. Det blir också golf och matlagning i staden Huwara Eliya och turen avslutas vid havet där Peter bjuder på ett lokalt tilltugg. ,.

Fahléns matäventyr

Svensk matlagningsserie från 2015. Mexiko. Hans besöker Peter i i Mexiko City där Peter lagar fisktacos och de provar den mexikanska delikatessen gräshoppor med friterat grisskin. Resan går vidare till den mexikanska landsbyggden och avslutas i Bahia De la Luna där de fiskar och Peter lagar en rätt på bläckfisk. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2021. Hilary and Alan har varit gifta i hela 40 år, och de senaste tio åren har de drömt om att äga en bostad i Alicante, Spanien. Nu är tiden äntligen inne för att ta steget, och till sin hjälp att hitta rätt hus har de Jasmine Harman. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2021. Ben Hillman söker efter ett hus på Mallorcas bostadsmarknad. Hit vill nämligen tvåbarnsmamman Tina, från Maidenhead, flytta. Tina är ursprungligen från Tyskland, och efter 30 år i Storbritannien är hon redo för ett nytt äventyr. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2021. Tracy och Ian från södra Wales besökte Ibiza för sex år sedan och blev blixtförälskade i platsen. Nu vill de köpa ett fritidshus där, gärna nära Santa Eularia och med havsutsikt. Med experten Ben Hillman hoppas de kunna hitta rätt hus. ,.

Bild från filmen Love it or list it
Love it or list it

Brittiskt livsstilsprogram från 2016. Tina och Gareth bor i en lägenhet i centrala London bredvid Themsen. Tina älskar det men det gör inte Gareth som vill flytta ut till förorten. Kan de få hjälp med att ta ett beslut?. ,.

Bild från filmen Love it or list it
Love it or list it

Brittiskt livsstilsserie från 2018. Kirstie och Phil träffar Mhairi, Steven och Lewis som bor i en trerummare Stenhousemuir i Skottland. Mhairi gillar inte planlösningen och vill att familjen ser sig om efter ett nytt boende. Men Steven ger sig inte så lätt. ,.

Bagges hemlösa hundar

Svensk dokumentärserie från 2017. Haddock. Anders försöker hitta ett hem åt den lilla hunden Bonzo som har aggressionsproblem. Han hjälper även chihuahuan Jerry men när han får vara med om den sorgliga baksidan av arbetet med att rehabilitera hundar undrar han om han orkar vara kvar på stallet. ,.

Bagges hemlösa hundar

Svensk dokumentärserie från 2017. Anders får ta på sig läkarrocken när han ska hjälpa den franska bulldoggen Frans att bli av med sin veterinärsskräck. Han tar sig även an hundarna Ronja och Fanny, två systrar som har samma bakgrund men som på grund av hälsoproblem riskerar att gå olika öden till mötes. ,.

Bild från filmen Skenet bedrar
Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1990. Hyacinth bestämmer sig för att dela med sig av sina kunskaper som den perfekta värdinnan och sätter in en annons i den lokala tidningen. Men de som ringer verkar ha missförstått och efterfrågar helt andra tjänster. ,.

Bild från filmen Skenet bedrar
Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1990. Hyacinth får skämmas ögonen ur sig när hennes åldrige far, naken, berusad och på en cykel, jagar det kvinnliga mjölkbudet. ,.

Bild från filmen Skenet bedrar
Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1990. Hyacinth bjuder in kyrkoherden och hans fru på te. Trots rigorösa förberedelser händer det saker som Hyacinth inte har kontroll över. ,.

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2021. Chester. Michelle och Andrew vill ha en trädgård som påminner dem om deras resor, från Borneos djungel via Sydamerika till Sydafrika där de gifte sig. Kommer teamet att lyckas uppfylla deras önskningar trots en begränsad budget?. ,.

Världens bästa kök

Australisk matlagningstävling från 2020. Plate of Origin 6. De fem förlorande lagen från de första tävlingarna gör upp i en eliminering. Dagens uppdrag är att föra in sitt lands traditionella smaker i en klassisk australiensisk paj. Spänningen stiger när deltagarna får reda på att två lag kommer att få lämna. ,.

Donals kök

Brittisk matlagningsserie från 2021. Söndagar betyder för många extra god och vällagad mat för att avsluta veckan på bästa sätt. Donal delar med sig av sina bästa recept på tomatsoppa med krispigt bröd, slurpvänliga grytor och rice crispiesgodis. ,.

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

Kanadensisk kriminalserie från 2020. Seeing is deceiving. När en illusionist plötsligt dör under en repetition av sitt senaste nummer måste Charlie och Rex se bortom rökridåerna för att finna sanningen. ,.

Bild från filmen Ambulansen
Ambulansen

Brittisk dokumentärserie från 2021. North West Ambulance Service uppmärksammar att det är exakt ett år sen landet sattes i lockdown på grund av pandemin. Ett larmsamtal inkommer om en man som blivit knivhuggen. ,.

Edvin & Johanna - Sveriges enda kändisar

Svensk realityserie från 2022. Johanna ska uppträda med föreställningen Ring polisen på Avicii Arena, men först åker hon hem en sväng till Västerås för att ladda batterierna. Samtidigt har Edvin en stor dag framför sig då han ska leda QX-galan tillsammans med Sissela Kyle.

Edvin & Johanna - Sveriges enda kändisar

Svensk realityserie från 2022. Det har blivit premiär-dags för Johannas föreställning Ring polisen där duon dessutom ska lansera showen Ursäkta live! Hur nervigt?. Kommer folk ens köpa biljetterr Edvins inredningsresa fortsätter och han tar hjälp av sin goda vän Amanda Schulmann.

Ett lik i trädgården

Amerikansk dokumentärserie från 2021. En cowboy som är mer bekväm med hästar än människor försvinner i öknen efter att ha stött på en grupp med California rangers. ,.

Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie från 2003. Hidden truth. Frost får i uppdrag att skydda vittnet i en mordrättegång för att lyckas få en narkotikaboss bakom lås och bom. Men allting är inte vad det ser ut att vara. ,.

En seriemördares signum

Amerikansk dokumentärserie från 2021. The Skull Crusher. Polisen i Hartford, Connecticut utreder en rad brutala mord i områdena runt Asylum Hill. Mördaren har ett fruktansvärt signum som lämnar hans offer nästintill omöjliga att identifiera. ,.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Svensk ockultserie från 2018. För åtta år sedan köpte Anders och Pernilla ett gammalt ombyggt torp utanför Norrköping. Efter att ha bott i huset ett par månader började konstiga saker hända som paret inte kunde förklara. Mediet Anu besöker hemmet. ,.

Bild från filmen Dr Phil
Dr Phil

Amerikansk talkshow från 2019. Dr Phil träffar Shayna och Zona som hävdar att de båda har varit gravid mycket längre än nio månader. Men dock så är det ingen som tror på sig och de hoppas att Dr Phil kan ge klarhet över situationen. ,.