OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

söndag den 26 maj

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Veterinärerna

Hunden Tussi kommer in till kliniken i Kalmar med sin oroliga matte och husse för att få en knöl bortopererad. Kalle på Skånes djurpark tar reda på om uroxekon Hanna är dräktig. Bullterriern Doris ska genomgå en hälsokontroll.

Veterinärerna

Hunden Millan i Göteborg kommer in akut till mottagningen då hon blivit getingstucken. Kalle på Skånes djurpark fångar in och undersöker fåret Greta som börjat halta. Hästen Charlie genomgår en omfattande titthålsoperation och hans oroliga ägare Cecilia är med under ingreppet.

Bild från filmen Veterinären på Bondi Beach
Veterinären på Bondi Beach

Katten Cleo har fått en knöl på kroppen och doktor Peter oroar sig för att den kan vara allvarlig. Alex behöver undersöka nyfödda griskultingar, men den överbeskyddande mamman Nala ingriper.

Bild från filmen Veterinären på Bondi Beach
Veterinären på Bondi Beach

Alex behöver ta reda på varför mastiffen Bear inte kan gå. Den åldrade elefanten Trisha behöver läkemedel, men det blir inte en lätt match för doktor Peter. Lewis träffar den blyga kelpien Mystery som har fått ett otäckt bett på foten.

Bild från filmen Veterinären på Bondi Beach
Veterinären på Bondi Beach

Valpen Douglas behöver vaccinera sig och när veterinärerna Audrey och Alison anländer till hans hem får de träffa hans högljudda rumskamrat. Doktor Peter håller koll på marsvinet Beatrice som ska föda vilken dag som helst.

En plats i solen

Rugbytränaren Matt drömmer om ett semesterhem i den historiska staden Lucca i Toscana, där han kan njuta av kvalitetstid med tonårsbarnen. Jean Johansson tar sig an utmaningen och visar Matt och kompisen Shaun fem fantastiska förslag.

En plats i solen

Laura Hamilton hjälper Tina och sonen Nick att hitta en lägenhet i Puerto Rico på Gran Canaria. Förhoppningsvis kan Tina flytta dit på heltid när hon pensioneras. Laura har hittat fem fina förslag, och hoppas att något av dem kommer att vara perfekt.

10 år yngre på 10 dagar

Lisa har tillbringat de senaste 25 åren med att uppfostra sina sex barn och har inte kunnat lägga tiden på att vårda sitt yttre. Fängelsevakten Adeline vill bli av med sitt hårda yttre och hitta tillbaka till sin feminina sida.

10 år yngre på 10 dagar

Steven förlorade sin arm i en motorcykelolycka i tonåren och behöver hjälp med att omfamna sitt yttre. Faye lägger all sin tid på att heala andra i sitt arbete, men lyckas inte med konsten att heala sig själv.

Bild från filmen Ambulansen
Ambulansen

Under ett hektiskt nattskift inkommer ett larmsamtal om en man som hotar att dränka sig själv. North West Ambulance Service agerar omedelbart.

Hundräddaren

Vi följer hundarna Lexi, London och Reggie som hittat nya familjer efter att ha bott på hundcentret.

Hela England bakar

Det är äntligen dags för ljuvliga efterrätter i Hela England bakar. Deltagarna sätter sin egen twist på den klassiska pavlovan och skapar en delikat dessert med ett avancerat mönster.

Efter fem

Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

Bild från filmen Bingolotto
Bingolotto

Daniel Norberg välkomnar till nya spännande bingospel! På scen denna gång står Larz Kristerz & 250 kg kärlek. Mattias Bylund leder husbandet i vanlig ordning.

Karl Fredrik på Österlen

Sommaren har kommit till Österlen och Karl Fredrik presenterar sina storslagna planer för byggare Dahlman. Han ger sig också i kast med att piffa till en fest och visar hur trista rosor från bensinmacken kan bli en underbar lyxbukett.

Bild från filmen Sullivan's Crossing
Sullivan's Crossing

Maggie Sullivan tvingas flytta tillbaka till sin hemstad efter att hennes liv i Boston vänts upp och ner. Väl där försöker hon återförenas med sin pappa som hon inte sett på flera år, vilket leder till att smärtsamma minnen dyker upp.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

En kvinna förgiftas under en healingceremoni, och alla bevis pekar mot den arrogante healaren som ledde ceremonin.

Invisible Monsters: Serial Killers in America

Efter år av allmän rädsla blev de tre mördare som ännu inte hade blivit tillfångatagna slutligen arresterade mellan 1991 och 2005.

Bild från filmen Vienna Blood
Vienna Blood

En deprimerad ungersk grevinna hittas död på ett lyxigt hotellrum och det tycks till en början röra sig om självmord. Men när det visar sig att kvinnan var doktor Liebermanns patient riktas strålkastarna plötsligt mot honom.

Hela England bakar

Det är äntligen dags för ljuvliga efterrätter i Hela England bakar. Deltagarna sätter sin egen twist på den klassiska pavlovan och skapar en delikat dessert med ett avancerat mönster.

Första hunddejten: Australien

Bulldoggen Tessa har haft en svår start i livet, men oturen kan förhoppningsvis vända när hon får träffa brandmannen Will och hans familj. Craig och Rodney letar efter den sista pusselbiten till relationen - en älskad vovve.

Hundräddaren

Vi följer hundarna Lexi, London och Reggie som hittat nya familjer efter att ha bott på hundcentret.