OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

onsdag den 4 oktober

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Återskaparna England

Målerikonservator Lucia behöver ta till alla knep från sin 30-åriga karriär för att lyckas rädda ett hål från en leksakspistol i ett porträtt. En käpp med en apa till huvud var en present från en Maharadja behöver lagas för att återfå sin prakt.

Trädgårdsmästarna

Charlie och bröderna Rich står inför en stor utmaning när de försöker skapa en exotisk trädgård till Liz och Mike. Paret har influerats av sina resor till Jamaica, och de är tydliga med vad de vill ha. Något som ställer till det för experterna..

Taronga Zoo

Traineen Klay hoppas på att bli djurskötare på Taronga i framtiden och får en ansträngande introduktionsvecka. Personal från hela zoot går ihop för att säkerställa att en utrotningshotad australisk fågel inte dör ut.

Veterinärerna

Distriktsveterinären Marek tittar till alpackorna på Parken Zoo i Eskilstuna, de ska få sina tänder undersökta och raspade. Veterinären Cecilia undersöker labradoren Fanta för att se om hon är dräktig och leonbergern Vilda lider av harklingar.

Första hunddejten

Trebenta labradoren Dave behöver en ny kompis men är petig när det kommer till andra hundar. Kommer nervösa salukin Luna bli hans nya vän? Före detta militären Mike och hans partner Tracey möter kaos och glädje i irländska doodle-valpen Obi.

En plats i solen

Joy och John från Chesterfield söker efter ett fritidshus i den livliga kuststaden Fuengirola i Casta del Sol, Spanien. En dag hoppas de att huset ska bli deras permanenta hem, så det är extra viktigt att det blir helt rätt.

En plats i solen

Kommunikationsdirektören Kath och grafiska designern Charlotte vill köpa ett hus i Sierra Nevada i Spanien. Här finns möjligheten att både njuta av en vacker kust och att åka skidor så för Charlotte och Kath är det perfekt.

Married at First Sight Australien

De tre nygifta paren blir sambos, men en tjej väljer att vända i dörren. Dom överraskar Jack med en hundvänlig picknick. Mitch hotar med att lämna experimentet, vilket gör Ella desperat att rädda äktenskapet.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Raffy når bristningsgränsen när den enda personen som håller henne flytande överger henne. Simone orsakar problem i Ziggy och Brodys äktenskap. Justin bär bördan av Raffys växande problem.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica återvänder till Irland där hon försöker stoppa ett gruvbolag från att förstöra en vacker dalgång.

Lilla huset på prärien

Caroline ber Charles att agera fredsmäklare för den krigande Oleson-klanen och rädda deras butik.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Vendela Cederholm och Caroline Giertz beger sig hem till Evelina i Enköping. Hemma hos henne finns en närvaro som ställer till med bus. Hon har även hört steg på nätterna och någon som ropar efter mamma. Frågan är om Ylva kan hjälpa Evelina?

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Terapeuten åt en ung tennisspelare med ett tragiskt förflutet mördas under en välgörenhetsturnering som sponsras av Jessicas förläggare.

Bild från filmen Glamour
Glamour

Sheila diskuterar Bills äktenskapsförslag med Deacon. Hope reflekterar på jobbet över samtalet hon hade med Steffy.

Bild från filmen Glamour
Glamour

Bill friar till en skeptisk Sheila och Finn och Steffy njuter av sina gemensamma stunder tillsammans.

Första hunddejten

Pudeln Jim som räddats från hemska förhållanden visar sig vara en riktig kelgris och kan kanske hitta sitt nya hem hos 12-åriga Lexi. Poppy, en korsning mellan lurcher och old English sheepdog, hjälper prästen Miles att hitta sin lekfulla sida.

Trädgårdsmästarna

Det unga och glamourösa paret Sarah och Tristan har nyss köpt sitt första gemensamma hus. Trädgården behöver en uppfräschning och anpassas till den moderna, lyxiga livsstilen de båda älskar. Kan Trädgårdsmästarna klara utmaningen?

Stilresan

Frisören Ross klär sig i svart, men Kathryn kan urskilja speciella accessoarer i hans stil, vilket får honom att avslöja vem hans alter ego är. Connie bär på ett trauma från barndomen, men Kathryn guidar henne till att uttrycka sig själv genom mode.

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

Charlie och Rex blir fast på en isolerad herrgård under en storm där de måste stoppa en mördare efter att värdinnan drogats. Medan Charlie och Rex utreder fallet kämpar Sarah för att hålla värdinnan vid liv.

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

När Jesses nära vän plötsligt försvinner upptäcker Charlie och Rex att mannen levde ett dubbelliv.

Mördare inför rätta

När han anklagas för djurplågeri vänder sig den exotiska djurparkens ägare Tim Stark emot tidigare volontärer. Och en ökänd polismördare hotar med mer förstörelse.

Bild från filmen Florida Man Murders
Florida Man Murders

Lugnet i Florida Keys slås i spillror när en välkänd lokalbo hittas mördad i sitt hem. Polisen genomsöker ön samtidigt som ett bisarrt spår leder vidare till den skyldige, och en rad häpnadsväckande brott.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Pierre Hesselbrandt beger sig hem till familjen Lindau i skånska Perstorp. Susanne har upplevt oförklarliga fenomen ända sedan hon var liten men nu har resten av hennes familj också börjat bli skrämda av det som pågår i huset.

Mördare inför rätta

En barnskötare som mördat två barn ber om förlåtelse. En fogde riskerar sitt liv för att fånga en misstänkt person på flykt. En domare får ett vredesutbrott och kastar sedan en bok mot en motvillig jurymedlem.

Bild från filmen Florida Man Murders
Florida Man Murders

När en mamma och hennes dotter hittas brutalt mördade undrar polisen om en seriemördare smyger runt i Palm Beach. Med en orkan på ingång måste utredarna kämpa mot klockan för att lösa morden innan alla bevis spolas bort.