OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

söndag den 26 juni

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.

Bild från filmen En plats i solen - borta eller hemma bäst?
En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Matt och Sharron firade nyligen tioårsjubileum som gifta och vill nu påbörja ett nytt kapitel i deras liv. Första steget blir att flytta till soliga Almeria i södra Spanien tillsammans med deras hund Sammy. Enda som saknas är någonstans att bo. ,.

Bild från filmen En plats i solen - borta eller hemma bäst?
En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Laura Hamilton får ligga i för att hitta ett passande hus till Steve och Jane på vackra Teneriffa. Paret har varit tillsammans i två år och vet redan att detta är platsen de vill bo på när pensionen kommer tillsammans med deras två hundar. ,.

Hundar utan hyfs

Brittisk livsstilsserie från 2019. I Surrey bor den matälskande bulldoggen Lennox. Hans enorma aptit ställer till det och hans ägare behöver hjälp snabbt. Därefter möter Graeme boxern Hagrid som skapat stora problem mellan sina två ägare Dave och Emily. ,.

Hundar utan hyfs

Brittisk livsstilsserie från 2019. Graeme tar sikte på Chessington där Maria och hennes dotter Danielle bor med sina två hundar. Hundarna är aggressiva mot andra hundar och familjen behöver hjälp. Graeme är snabb på att identifiera problemet men frågan är om Maria håller med?. ,.

Hundar utan hyfs

Brittisk livsstilsserie från 2019. John och Karen har dedikerat sina liv till att ta hand om hemlösa hundar från Rumänien. Ett av deras senaste tillskott är Mojo som är rädd för män. Paret behöver hjälp snabbt om han ska kunna stanna hos dem. ,.

Lyxhotellet Savoy

Brittisk dokumentärserie från 2020. I den amerikanska baren dyker stammisen Maggie upp för sin vanliga drink och en dans med barens pianist, Jon. Efter ett hektiskt och lönsamt år arrangerar hotellet sin årliga personalgala där de 600 anställda får fira och festa tillsammans. ,.

Husjägarna - Danmark

Dansk livsstilsserie från 2020. Den här gången hjälper Sara och Christian två par som båda bor i lägenheter mitt i stan. Sara går på jakt efter ett hus i ett barnvänligt kvarter söder om Köpenhamn, medan Christian letar efter en lägenhet i Århus, när stadens puls. ,.

Fabriken inifrån

Brittisk dokumentärserie från 2020. Doritos. Gregg åker till den största tortillabrödsfabriken i Europa för att ta reda på hur man tillverkar doritos-chips. Cherry Healey besöker Storbritanniens största chiliodling och tar sig an utmaningen att smaka på världens starkaste chili. ,.

Bild från filmen Snackmasters
Snackmasters

Brittisk matlagningstävling från 2021. Snickers. Det har blivit dags att göra upp om receptet för att få till en perfekt Snickers-choklad. Tom Brown och Sabrina Gidda är kockarna som den här gången tävlar mot varandra och efter flera veckors arbete kommer att presentera sin snickers. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. A Murderous Muse. När en dirigent mördas faller misstankarna på pappan till ett musikaliskt underbarn. Jessica Fletcher försöker bevisa att han är oskyldig. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. Wheel Of Death. När en karneval kommer till Cabot Cove påminns sheriff Metzger om en bortglömd romans samtidigt som staden drabbas av en serie inbrott och mord. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. Amsterdam Kill. En författarkonferens i Amsterdam hamnar mitt i en internationell skandal när en av Jessicas vänner försvinner och hon anklagas för mord. ,.

Bild från filmen Taronga Zoo
Taronga Zoo

Australisk dokumentärserie från 2020. Två döskalleapor anländer till Taronga med ett tydligt mål – att para sig med så många honor som möjligt. Dessvärre slutar det med en bruten käke och ett besök på sjukhuset för en av dem. Skötaren Jordan berättar om sitt speciella band med en gepard. ,.

Bild från filmen Allsång på gränsen
Allsång på gränsen

Norsk underhållning från 2022. Katrine Moholt är tillbaka i norska Halden för en lång allsångssommar, som också är den avslutande säsongen för programmet. Det blir glädje, dans och musikfest när bland annat Marcus & Martinus och Lukas Graham gästar scenen. ,.

Bild från filmen Amazing hotels
Amazing hotels

Brittisk dokumentärserie från 2018. Giraffe Manor, Kenya. Giles och Monica reser till Kenya där de upptäcker det unika hotellet Giraffe Manor, där gäster får bo i harmoni med giraffer. De besöker även Sasaab Lodge som ligger på mark ägd av Samaburufolket, vilka får ekonomiskt bidrag för varje gäst. ,.

Jorden runt med tåg

Brittisk dokumentärserie från 2020. Tony befinner sig i Mexiko och vill veta mer om landets band till USA. Han börjar sin resa i landet med att åka genom Copper Canyon till Chihuahua. Därefter besöker han "mordens huvudstad" Suarez innan han anländer till gränsstaden El Paso i USA. ,.

Bild från filmen The terminal
The terminal

Amerikansk dramakomedi från 2004. Viktor Navorski kommer till flygplatsen JFK och blir ett oskyldigt offer för byråkratiska problem. Det gör att han varken kan återvända till sitt hemland eller komma in i USA. Väl inne i den nöjesfyllda flygplatsen skaffar sig Viktor vänner, jobb, en romans och upptäcker till slut Amerikas sanna hjärta.

Bild från filmen Flyga drake
Flyga drake

Amerikanskt drama från 2007. Amir och Hassan växer upp under en omvälvande tid i Kabul. Trots att de kommer från skilda samhällsklasser så är de två pojkarna bästa vänner och leker tillsammans varje dag. Deras vänskap sätts dock på prov när deras hemland invaderas av Sovjetunionen.

Bild från filmen Brain on fire
Brain on fire

Amerikanskt-kanadensiskt drama från 2016. Den unga New York-journalisten Susannah som börjar drabbas av märkliga psykiska besvär - allt från tranceliknande tillstånd till hallucinationer. Hon får träffa en rad läkare men hennes problem är svåra att diagnosticera.