OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

lördag den 9 december

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Veterinärerna

Tävlingshunden Spurius ska opereras efter en olycka på kapplöpningsbanan och husse och matte oroar sig för hans framtid. Veterinär Eva Molin hjälper bondkatten Oscar som har skadat tänderna. I Skånes djurpark besöker veterinären Kalle Nordfelt och hans kollegor parkens renar som ska vaccineras.

Veterinärerna

I Skånes djurpark försöker veterinär Kalle Nordfeldt och hans kollegor fånga in parkens tvättbjörnar som behöver få sina tänder undersökta. Hunden Mirja har en misstänkt livmoderinflammation. Veterinär Karin Löfqvist gör en fertilitetsundersökning på borzioparet Marte och Totty.

Veterinärerna

En av mårdhundarna i Skånes djurpark har börjat halta. Dvärgpudeln Brio i Hässleholm ska genomgå en knäledsoperation. Huskatten Lars har en svullen tass så han kommer in akut till kliniken i Göteborg.

Taronga Zoo

På grund av den globala covid-19-pandemin kan personal inte skapa utrymme genom att flytta pandorna till en annan djurpark - lyckligtvis finns det ett annat sätt att hålla dem alla tillsammans.

Taronga Zoo

Den röda kängurun är en riktig australisk ikon, men när djurhållarna märker att mobbens alfahanne har problem med att äta, är det dags att ringa in det mobila sjukhuset för att hjälpa honom tillbaka.

Din kungliga guide till

Kungafamiljen har en rad fastigheter i sin ägo, däribland mäktiga Buckingham Palace. Det krävs en enorm personalstyrka för att ta hand om städning, matlagning och skötsel och i det här avsnittet får vi från insidan höra mer om hur arbetet går till.

En plats i solen

Fred och Susan är på lägenhetsjakt nära Mallorcas huvudstad Palma. Paret jobbar normalt sett på en gård utanför Norfolk, men drömmer om att ha någonstans varmt och soligt att flytta till under Englands kalla vinterhalvår.

En plats i solen

Baksho har precis gått i pension och vill därför köpa ett hus i Gran Alacant på Spaniens Costa Blanca. Med sig på plats har hon syster Sukvinder för att hjälpa henne hitta det perfekta huset som hela släkten kan njuta av.

A Christmas Masquerade

Julianne går på julbal där hon blir misstagen för sin chef på PR-byrån där hon jobbar. I samma veva träffar hon en spännande affärsman, Michael, och den vita lögnen hänger kvar, alltmedan hon försöker värva honom. Men ju längre tiden går, och ju mer känslorna börjar spira, desto trassligare blir det att få fram sanningen.

Första hunddejten: Australien

Mercedes och Jason försöker välja mellan valparna Brynn och Bristol. Singelmamman Correan och sonen Rocco vill ha en stor ras och får träffa blandrasen Vada.

Ambulans: kod röd

Ett barn har slutat andas och ambulansen behöver agera blicksnabbt. Senare blir en student svårt skadad efter en bilolycka, samtidigt som en man får en hjärtattack ute på landsbygden.

Bild från filmen My Life is Murder
My Life is Murder

En kvinna dör under ett rån av en juvelaffär, men det finns inga vittnen. En falsk bekännelse trasslar till Alexas utredning, men till slut börjar sanningen komma fram.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Ett marint bärgningsteam lyckas hitta Saint Maries legendariska silverskatt, men deras glädjeyra kommer av sig när kaptenen hittas död på stranden med huggskador i bröstet.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

En student hittas död på ett vandrarhem, och alla spår tycks peka mot självmord. Men Goodman upptäcker snart att det är något som inte stämmer.

Bild från filmen Up in the Air
Up in the Air

En expert på företagsnedläggningar inser att han hyser äkta känslor för sin älskarinna, en kvinna som har nästan lika många flygpoäng och klubbkort som han själv.

What Men Want

Ali Davis är en kvinnlig sportagent som konstant blir utmanövrerad av sina manliga kollegor. När hon plötsligt en dag får en ny färdighet - att höra vad män tänker - ser hon en unik chans att ändra på maktobalansen. Samtidigt måste Ali göra allt hon kan för att signa NBA:s nästa superstjärna.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Pierre Hesselbrandt åker till Heby för att hjälpa Camilla och hennes sambo Stefan som bor i en villa mitt i stan tillsammans med Camillas 15-årige son. Alla i familjen har märkt av oförklarliga aktiviteter och situationen har blivit ohållbar.

Bild från filmen Love, Lies & Records
Love, Lies & Records

När Rob hittar bilderna som Kate hade gömt avslöjas en hel radda hemligheter mellan de två. När Kate ställs inför realiteterna av sina val förbereder man sig på myndigheten inför tillslaget där man hoppas kunna ta Marcia på bar gärning.