OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

lördag den 10 juni

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2016. Carina tar med sin dräktiga hund Yava till veterinären för att ta reda på hur många valpar det rör sig om. Emma ska operera tävlingshästen Moe men det går inte som planerat. Katten Trixi tvingas genomgå flera prover för att utreda vad hennes höga njurvärden beror på. ,.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2016. Labradoren Dino måste genomgå en akut operation på grund av främmande föremål i magen. Franska bulldoggen Parvel är allergisk och travhästen Californication genomgår en titthålsoperation. På Skånes djurpark blir några getkillingar vaccinerade. ,.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2016. Kalle på Skånes djurpark söver brunbjörnshanen Glok för att bland annat kontrollera tänderna. Kaninen Hugo har en misstänkt tumör och tävlingshästen Tippen har ryckningar i munnen. Inger ger positivt besked till hunden Aikos matte. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Olbia. Sportfantasterna Katrina och Colin drömmer om ett eget semesterboende på Sardinien, en ö de har besökt regelbundet i 18 år. Jean Johansson presenterar fem spännande fastigheter för dem, men kommer något att vara helt perfekt?. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Puglia. Marion letar efter ett italienskt drömboende dit hon kan åka och semestra med tonårsdottern och övriga familjen. Bästa kompisen Bronagh är med som smakråd och Danni Menzies gör sitt yttersta för att hitta rätt. ,.

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2018. Anne och Shaun har bott i Liphook tillsammans med deras bedårande dotter Joanne under flera år. Huset har de tagit väl hand om men trädgården har förfallit. Nu är det upp till trädgårdsmästarna att komma på en design som faller familjen i smaken. ,.

Husjägarna - Danmark

Dansk livstilsserie från 2021. Christian hjälper Eva och Nikolaj att hitta ett hus i Nexø på Bornholm där det är notoriskt svårt att köpa hus. Endast sex hus är till salu i hela området. Sara beger sig till Sjælland i jakt på ett hus åt Rikke och Casper. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. Legacy Of Borbey House. Jessica tar sig an undersökningen när en flicka från Cabot Cove försvinner och en misstänkt vampyr verkar ha blivit rituellt mördad. ,.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. The Phantom Killer. En manipulativ mediaman blir mördad och en högröstad författaragent hamnar på listan över misstänkta. ,.

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2022. Gloucester. Pensionerade David och Joyce trädgård är inte den mysiga oas de önskar. Trädgårdsmästarna anländer för att hjälpa dem att få till en vacker trädgård som också är praktisk för parets behov. ,.

Bild från filmen Utbyggnad deluxe
Utbyggnad deluxe

Brittisk livsstilsserie från 2021. En gammal stuga från 1600-talet har fått en modern och kompromisslös utbyggnad 400 år efter att stugan byggdes. Vi får även följa med Tinie när han besöker en familj som har en minst sagt spännande bågfönster. ,.

Bild från filmen Utbyggnad deluxe
Utbyggnad deluxe

Brittisk livsstilsserie från 2021. En före detta timmergård från 1800-talet förvandlas till ett hypermodernt högteknologiskt familjehem. ,.

Martha's Vineyard mysteries - A beautiful place to die

Amerikanskt kriminaldrama från 2020. Jeff Jackson är en före detta New York-polis som tvingats till förtidspension efter en skada. Han drar sig tillbaka till den idylliska ön Martha's Vineyard för en lugnare tillvaro. Ja, lugnare ända tills en död kropp spolas upp på stranden och Jeff åter dras in i polisarbetet. Första filmen i Hallmarks deckare Martha's Vineyard Mysteries. I huvudrollerna syns Jesse Metcalfe och Sarah Lind.

Bild från filmen Bingolotto
Bingolotto

Svenskt spelprogram från 2023. Martin Almgren, Jakob Samuel och Carin Hjulström gästar när Lotta Engberg bjuder på bingospel från Bingolotto-studion i Göteborg. Mattias Bylund leder husbandet.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter och fördjupning.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen Moonraker
Moonraker

Brittisk action från 1979. Industrimagnaten Hugo Drax vill utrota allt mänskligt liv på jorden men först vill han evakuera ett dussin bra exemplar till en bas i omloppsbanan. Hans plan är att de sedan ska återvända till jorden med genetiskt överlägsna människor. För att kunna sätta sin plan i verket måste han stjäla en rymdkapsel. James Bond får i uppdrag att utreda försvinnandet av kapseln vilket för honom till Venedig. Tillsammans med CIA-agenten Holly Goodhead ska han nu försöka stoppa Drax att sätta sin plan i verket.

Bild från filmen Changing lanes
Changing lanes

Amerikansk thriller från 2002. Två bilar krockar på motorvägen och förarna är varandras raka motsatser. Gavin är en ung advokat, Doyle är en alkoholiserad försäkringssäljare. Gavin erbjuder Doyle en check för att täcka reparationskostnaderna. Doyle tackar nej, vilket får Gavin att fly olycksscenen. Doyle som vill att de ska utbyta korrekt information tackar nej, vilket får Gavin att fly olycksscenen. I brådskan glömmer Gavin en viktig mapp med information om ett fall. Doyle bestämmer sig för att ta utnyttja situationen och det sätter igång en katt- och råttalek mellan de två främlingarna.

Bild från filmen Yardie
Yardie

Brittiskt drama från 2018. Dennis "D" Campbell växer upp i 70-talets Jamaica och får se sin äldre bror blir mördad. Han tas om hand av en lokal gangster som tio år senare ger honom ett uppdrag att åka till London. Här dras han mellan sin ungdomskärlek, en lokal gangster och längtan efter hämnd för sin brors död. "Yardie" bygger på Victor Headleys kultbok och bakom kameran står skådespelaren Idris Elba som här regidebuterar.