OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

fredag den 21 juni

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Ambulans: kod röd

En man har skadat huvudet allvarligt efter ett fall. Samtidigt kollapsar en droganvändare efter en överdos och en mamma tvingas föda sitt barn i en foajé.

Världens bästa veterinär

Katten Lexie kommer in på kliniken efter att hon har börjat påvisa ett märkligt beteende. Border Terriern Charlie lider av svår smärta efter en skada i benet. Och sedan får vi träffa en ovanlig patient - den dvärgkaninen Locky!

Bild från filmen Veterinären på Bondi Beach
Veterinären på Bondi Beach

Jackson har fått en otäck infektion i hudvecken, vilket gör att han luktar fruktansvärt. Scott hoppas kunna åtgärda problemet. På guldkusten söker 12 månader gamla Luna vård efter att ha blivit påkörd av en bil.

Veterinärerna

Kalle på Skånes djurpark undersöker en mårdhund som skadat en tand men plötsligt blir läget allvarligt. Fälttävlingshästen Focus Filiokus ramlar under en tävling. Schäfertiken Jallis är med om en ultraljudsundersökning.

Ambulans: kod röd

Ambulanshelikoptern kallas till en patient som blivit allvarligt skadad på motorvägen, samtidigt som en pensionär behöver akut hjälp med sitt hjärta. Senare blir en man knivhuggen på en parkeringsplats.

Hundar utan hyfs

Nygifta Sunil och Selina ville ha en tuff hund, men fick istället schäfern Teddy - som är rädd för allt. Graeme försöker stärka hans självförtroende. Staffen Bale orsakar kaos i sin familj och de behöver akut hjälp med situationen.

En plats i solen

Köpare letar efter sina drömhem på exotiska platser.

Love it or list it Australien

Tom och Katie köpte sitt hus i Surry Hills för mindre än två år sedan, men tvekar på om de ska bo kvar. Neale måste försöka bevisa för dem att de sitter på en guldgruva, samtidigt som Andrew söker efter ett nytt drömhem till paret.

Bild från filmen Golden Boy
Golden Boy

Både Ferit och Seyran befinner sig på helspänn. Abidin förstår inte vad som orsakat deras konflikt men han försöker vara förstående. Spänningen mellan paret stiger när middagen närmar sig och de står inför dagens största konflikt.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica Fletcher undersöker ett mord inom finansvärlden. När hennes aktiemäklare mördas är listan över misstänkta lång, inklusive hans sekreterare som verkar ha gjort allt hans arbete.

Lilla huset på prärien

Matthew Rogers far dyker plötsligt upp och ber om ursäkt för att han övergav Matthew när han var ett spädbarn, något som upprör Isaiah Edwards.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Monica och Emmeli driver en restaurang i en gammal byggnad i Vagnhärad. De har många stamgäster men dessvärre är vissa av dem döda. Nu vill de bli av med de osynliga besökarna så mediet Mariana Larsson Sjöberg åker dit för att hjälpa dem.

Love it or list it Australien

Mark och Amanda äger ett speciellt hus med en kaotisk planlösning. Kommer Neales renoveringsförslag att vara tillräckligt, eller lyckas Andrew övertyga dem om att de bör flytta till ett nyrenoverat hus?

Återskaparna England

Sharon kommer till verkstaden med en reservoarpenna hon fått i gåva av sin farfar. Kommer hon att kunna skriva med den igen. Konservatorn Lucia tar sig an ett porträtt målat av konstnären CJ Frost och en ganska skruttig tiger gör entré i verkstaden.

Första hunddejten: Australien

Ungkarlen Tom letar efter ett hundsällskap och han får träffa Keira för att se om de passar ihop. Den lilla mopsen Lily gör sig redo för att träffa en ny familj, efter att ha blivit bortvald flera gånger. Kommer hon äntligen att hitta ett hem?

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

En död kropp som hittas i en pool på en kosmetisk klinik blir ett komplicerat fall för kommissarie Pooles team. Allt tyder på att det är ett självmord, men Poole har andra aningar.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

I jakten på den legendariske piraten Le Clercs gömda skatt mördas geologen Dr Ian Parks med ett 300 år gammalt vapen, och misstankarna riktas mot de övriga i gruppen av skattletare.

Bild från filmen Miss Marple
Miss Marple

Miss Marple besöker det glamourösa hotellet Bertrams i London. Många av gästerna är där för att höra uppläsningen av sir Richard Blakes testamente. Snart upptäcker Marple en mörk hemlighet som dolts bakom hotellets fasad.

Bild från filmen En fisk som heter Wanda
En fisk som heter Wanda

Wanda är en bedragerska som planerar en diamantstöld med sin pojkvän Ken, sin bror George och lönnmördaren Otto. I en rad olika äventyr försvinner diamanterna och frågan är vem som slutligen kommer lyckas lägga vantarna på skatten.

Bild från filmen Hidden
Hidden

Ett skede i Cadis liv närmar sig sitt slut. Före den slutliga avfärden måste hon ännu lösa det här sista fallet. Hur kan en präst skydda en person och samtidigt trampa ner andra?

Bild från filmen Hidden
Hidden

Cadis och Rachels situation avspeglar sig på arbetet. Ett nytt mord väcker djup oro och sorg. Finns det en koppling mellan gärningarna, vad eller vem har de gemensamt?