OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

fredag den 31 mars

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Donals irländska matäventyr

Resan går vidare till Boyne Valley en plats rik på gamla legender och matkultur. Donal och Max besöker ett ciderbryggeri och Ballmakenny Spud Shack, en drive through som serverar potatisrätter. Biodling och båttur hinns också med.

Donals irländska matäventyr

Donal och Max reser längs floden Shannon. Donal fiskar och lagar rökt forell och potatissallad. Han besöker även en av Irlands äldsta pubar och får en lektion i lerpipstillverkning innan vistelsen avslutas på ett gammalt slott där det sägs spöka.

Bild från filmen Nurses
Nurses

Medan Ash försöker skydda sin patient inför en större operation, tvingas Ash konfrontera Sinead. Wolf dras in i ett etiskt dilemma vilket går ut över hans patient. Keon och dr Banks får nyheter som kan förändra deras liv.

En unge i minuten - Australien

Denna gång möter vi Marisa och Daniel på förlossningen som väntar sitt andra barn. De har en tuff tid bakom sig då Marisa drabbades av cancer under graviditeten. Hon tvingades genomgå en cellgiftsbehandling vilket skakade om hela deras värld.

Veterinärerna

Samojedhunden Charlie kräks blod, elitloppsvinnaren Nagar ska på hälsokontroll, den franska bulldoggen Fleet lider av en ansiktsförlamning och shih tzun Sebbe har ett otäckt eksem. Det blir även inslag med bland annat bältdjuret Hermann.

Hundar utan hyfs

Newfoundlandshunden Bailey är en terapihund och ska hjälpa matte Rachel med hennes klienter, men det går inte riktigt som planerat då Bailey är livrädd för hårda golv vilket ställer till det rejält i hennes arbete. Kan Graeme hjälpa till?

En plats i solen

Danni Menzies hjälper Chris och Marie att hitta det perfekta boendet på den spanska solkusten där de kan njuta av sin pensionering. Chris vill ha närhet till golfbana och Marie vill bo i staden. Kommer Danni lyckas hitta något som passar dem båda?

En plats i solen

Ben Hillman hjälper makarna David och Victoria att hitta semesterhus i den vackra staden Los Alcazares i Costa Calida. Högst på önskelistan är en lägenhet nära stranden där de kan spendera helgerna och semestrar med sin familj.

Love It or List It UK

Emma och Nigels hem ser väldigt försummat ut. De är osäkra på om de skall sälja och köpa nytt eller om de kommer ta dit byggjobbare. Kristie och Phil gör allt för att det ska välja just deras förslag.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Hunter bemöter Christinas påståenden om trakasserier. Justin och Willow kan vara på samma spår.

Judys domstol

En bilförsäljare hävdar att en kund utnyttjat honom. En kvinna stämmer en kollega för att ha slagit ut en av hennes tänder med en ölflaska när han dansade.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica besöker en djurpark i Los Angeles för att göra research för en ny bok. Men på grund av skador från en tidigare jordbävning lyckas en giftig orm rymma från sin bur, med förödande resultat.

Lilla huset på prärien

Laura Ingalls får skuldkänslor efter att ha stulit en liten leksak. Som en följd får hon mardrömmar om allt från avrättningar till fångenskap i en källarhåla vaktad av Nellie Oleson.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Vendela Cederholm åker till Staffanstorp där Karin Gotthardsson och hennes dotter Louise är drabbade av en fysisk ande som plågar dem med beröring av olika slag. Den mystiska besökaren stökar även till det och river ner saker i huset.

Bild från filmen House
House

Sexåriga Lucy kommer till sjukhuset med symtom som hon egentligen är för ung för att ha. House och hans läkarlag upptäcker att Lucys tillstånd kan bero på att hon utsatts för övergrepp.

Doktorn kan komma

När ett uppdrag i vildmarken plötsligt blir farligt måste RFDS hjälpa en av sina egna, samtidigt som de försöker att hinna tillbaka upp i luften innan solen går ned. Mira kämpar med begränsade resurser när hon snubblar över en hemsk trafikolycka.

Hundar utan hyfs

Hundarna Buzz och Roshi brukade vara bästa kompisar, men efter att Christy och Scott flyttat till nytt hus blev tillvaron allt annat än stillsam. Buzz och Roshi krigar ständigt med varandra och frågan är om Graeme lyckas mäkla fred?

Emma Fielding Mysteries

Arkeologen Emma Fielding leder en utgrävning i Maine när en man hittas mördad på en av deras fyndplatser. Samtidigt upptäcker hon att någon stulit hennes karta och letat igenom hennes hotellrum. När FBI-agenten Tim Conner dyker upp övertalar hon homom att få hjälpa till med utredningen.

Bild från filmen Miss Marple
Miss Marple

Under en tågresa träffar miss Marple miss Pinkerton som berättar att hon är på väg att sätta dit en mördare. Miss Marple får senare reda på att miss Pinkerton dött innan hon hann avslöja mördaren.

Bild från filmen Älska mig igen
Älska mig igen

Paige och Leo är unga och förälskade. När de är med om en bilolycka klarar sig Leo undan oskadd medan Paige hamnar i koma. När hon vaknar lider hon av minnesförlust och minns inte ens vem Leo är och han måste nu försöka vinna tillbaka henne.

Bild från filmen Madame
Madame

Anne och Bob, ett välbärgat amerikanskt par, flyttar till romantiska Paris. När de förbereder en lyxig middag för deras sofistikerade internationella vänner, upptäcker värdinnan att de har 13 gäster och insisterar att hennes trogna piga, Maria, klär ut sig till en spansk adelsdam. Men efter lite för mycket vin och en lekfull pratstund senare faller en brittisk konstmäklare för Maria.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Birkan Tore åker till ett ridhus i Norrköping där det sedan lång tid tillbaka har gått rykten om spöken. När ridhusets medlemmar började dra sig för att komma dit nattetid inser ordföranden Jennifer Carlegrim att något måste göras.