OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

lördag den 2 juli

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Familjen Annorlunda
Familjen Annorlunda

Svensk dokumentärserie från 2016. Familjen Pettersson tar med sig alla barnen för att köpa snabbmat. Det blir både krångligt och dyrt innan alla fått vad de ska ha. Irene och Helen besöker Kolmården med barnen. Hos familjen Nikula har man fått tvättproblem. ,.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

Fabriken inifrån

Brittisk dokumentärserie från 2019. I en enorm madrass-fabrik i Leeds tillverkas varje dag över 600 sängar. Gregg är nyfiken på hur själva arbetsprocessen går till och bestämmer sig för att följa produktionen från start till slut. ,.

SOS - superstädarna

Brittisk livsstilserie från 2020. Brennan och Jon reser till Rochester i Kent för att träffa Elaine vars hem förfallit den senaste tiden. Elaine har lidit av sjukdom länge och behöver lära sig hur hon ska ta hand om hemmet själv. Men städningen blir en större utmaning än de trott. ,.

Den stora matresan

Svensk matlagningsserie från 2011. Per Morberg besöker den svenska Västkusten för att fiska havskräftor. Han besöker också Strömstad rökeri och ger sig ut på jakt efter ostron i vattnen utanför Grebbestad. I Halland fäller Per en dovhjort. Efter att ha samlat recept och råvaror från Halland och Västkusten lagar Per en middag tillsammans med vännen Martin Lööf.

Bild från filmen En plats i solen - borta eller hemma bäst?
En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Mike och Dianne har förälskat sig i vackra Malta. Paret har därför nu bestämt sig för att köpa ett semesterboende på platsen. För att hitta rätt tar de hjälp av Danni Menzies men frågan är om något av alternativen kommer få dem att lägga ett bud?. ,.

Bild från filmen Ambulansen
Ambulansen

Brittisk dokumentärserie från 2016. Det är lördagskväll och ambulanskåren hjälper en uppriven kvinna vars man plötsligt kollapsat. Fram emot midnatt börjar nödsamtal om bråk och våldsamma attacker komma in. Ett par ambulanssjukvårdare tvingas fatta ett svårt beslut när de når fram till en kvinna som är på väg att föda. ,.

Bild från filmen Husjägarna
Husjägarna

Brittisk livsstilsserie från 2019. North Leeds. Kristie assisterar förstagångsköparna Mia och Jack. Paret har redan tittat på fem hus utan att hitta nåt det gillar och Kristie har en riktig utmaning framför sig. Phil hjälper Rachel och Chris som vill flytta hem till Leeds efter några år i London. ,.

Bild från filmen Skilda världar
Skilda världar

Svensk dramaserie från 1996. Närheten mellan far och son ökar, men en annan kärlek går förlorad. Är Stina beredd att stödja Andreas till varje pris?

Bild från filmen Skilda världar
Skilda världar

Svensk dramaserie från 1996. KlMikael hamnar ur askan i elden. Ett fotografi återkallar smärtsamma minnen för Matti.

Lilla huset på prärien

Amerikansk dramaserie från 1977. Paret Ingalls firar sin bröllopsdag och Caroline minns sitt första möte med Charles. Charles å sin sida tvingas stanna ute på gården och reparera ett vagnshjul. ,.

Fabriken inifrån

Brittisk dokumentärserie från 2019. Att mat är ett av Gregg's stora intressen är svårt att undgå. Han beger sig därför till en fabrik som på ett dygn tillverkar över 200 000 kanapéer. I fabriken lär sig Gregg vad som är viktigt att tänka på när man lagar stora mängder av festmat. ,.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Svensk ockultserie från 2011. Käxnäs. Mariette har länge känt närvaron av olika gestalter i sitt hem utanför Älmhult i Småland. Nu har även hennes man och dotter börjat höra knackningar och märkt av att lampor tänds och släcks. Mediet Camilla Öhrnberg åker till familjen för att hjälpa dem att skapa lugn och ro i deras hem. ,.

Bild från filmen Ambulansen
Ambulansen

Brittisk dokumentärserie från 2016. Det är nattskiftet och kåren får flera larm om hjärtattacker. Sjukvårdarna hjälper en knivhuggen man som blöder kraftigt. Kort därifrån tvingas en annan besättning stanna kvar hos en äldre man som har slut på livsviktiga mediciner. ,.

Bild från filmen Keno
Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

Hundar utan hyfs

Brittisk realityserie från 2020. Enäggstvillingarna Christine och Jackie är bästa vänner och gör allt tillsammans. Men deras vänskap får sig en rejäl törn när båda bestämmer sig för att köpa varsin hund. Vi möter också en fransk bulldog som hatar familjens TV. ,.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen Vad blir det för mat
Vad blir det för mat

Svensk matlagningsserie från 2010. Oxfilé. Per flyttar ut i trädgården vid sitt torp för att laga mat på en vedeldad grill. På menyn står oxfilé provencale, men i stället för att ugnsgratinera filén använder han en svets för att få till den rätta ytan. Till dessert blir det en mousse på vildhallon. ,.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Brittiskt kriminalserie från 2013. A dash of sunshine. När en engelsk turist hittas död, strypt med sin egen scarf, pekar det mesta på att det är ett rån som spårat ur. Men Richard minns ett fall i London med skrämmande likheter. ,.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Brittiskt kriminalserie från 2013. A deadly storm. Öborna förbereder sig för en orkan, medan polisen måste lösa ett mord vid det lokala universitetet. Offret är en meteorolog och förövaren har försökt få det att se ut som en olycka. ,.

Bild från filmen Ett fall för Frost
Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie från 1996. Unknown soldiers. Frost blir pistolhotad av en tonårig knarklangare, en soldat skjuts till döds under en övning och en värdetransport blir rånad. Frost utreder de tre incidenterna och försöker hitta ett samband dem emellan. ,.