OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

fredag den 9 december

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Nurses
Nurses

Keon tar hand om en patient som tillfrisknar fort, men den snabba återhämtningen för med sig en oväntad bieffekt. Naz måste använda all sin kreativitet när hon behandlar en före detta olympier som befinner sig i ett ovanligt sjukdomstillstånd.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

En Tinder-dejt leder till en affärsrelation mellan en motivationstalare och en fotograf och slutar med en ärekränkningsprocess.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Ett gift par stämmer sin dotters pojkvän för att ha tappat bort deras hund och stulit deras tillhörigheter.

SOS - Superstädarna

I Neath, South Wales, bor ensamstående pappan Barry som nyligen haft en stroke. Barrys hus har börjat likna en soptipp där skräp, spindelväv och bakterier tagit över. Nu kommer Superstädarna till hans undsättning.

Bachelorette Sverige

Ett nervkittlande äventyr där en kvinna med framgång i karriären men ännu inte i kärleken får chansen att lära känna en grupp män i ett semesterparadis. På dramatiska rosceremonier måste hon välja vilka som får fortsätta tävla om hennes hjärta.

Ambulans: kod röd

Teamet får ett desperat samtal från en kvinna som slungats ur sin bil efter en kollision med ett träd. Hennes tre kompisar sitter fast i bilen. En mans liv hänger på en skör tråd efter att ha blivit knivhuggen. En moped krockar med en bil.

En plats i solen

Scarlette Douglas har rest till den spanska staden Sucina för att hjälpa Tony och Carol att hitta ett fritidshus här. Paret har varit gifta i över 40 år och nu när de snart ska gå i pension vill de kunna njuta av all den tiden här.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Justin står inför konsekvenserna av Avas kidnappning. Tori ger Robbo skulden för att Ash lämnat staden. Leahs vänner hjälper henne att hitta ett nytt mål i livet.

Bild från filmen Skilda världar
Skilda världar

Tvillingarna Sandra och Daniel skiljs åt vid födseln. Ovetande om den andres existens träffas de plötsligt 20 år senare. De förälskar sig och en historia om ung kärlek med förhinder tar sin början.

Bild från filmen The Christmas Train
The Christmas Train

En cynisk journalist bestämmer sig för att i juletid ta tåget från Washington D.C. till Los Angeles för att skriva något om julen. Under den långa resan träffar han både nya och gamla bekanta ombord på jultåget.

Lilla huset på prärien

En åldrande läkare behandlar Jenny Wilder när hon blir delvis förlamad efter en olycka.

Bild från filmen Nurses
Nurses

Medan Ash försöker skydda sin patient inför en större operation, tvingas Ash konfrontera Sinead. Wolf dras in i ett etiskt dilemma vilket går ut över hans patient. Keon och dr Banks får nyheter som kan förändra deras liv.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Terry Evans gör sitt sista avsnitt som blir en stark upplevelse. Familjen Syvänen i Småland plågas av otäcka nattliga påhälsningar. När Terry anländer utlöser han inom kort häftiga reaktioner hos familjen.

Hela England bakar

Tävlingen fortsätter och deltagarna kämpar för att ta hem det hedersfulla priset, att bli årets vinnare av Hela England bakars julspecial. Vi får ta del av härliga recept och fina tips av juryn, det blir svårt att inte dras med i julstämningen.

Bild från filmen Good Morning Christmas!
Good Morning Christmas!

Melissa Merry och Brian Bright är programledare för USA:s mest populära morgonshow. Vad tittarna inte vet är att de knappt tål varandra. Men när de ska spela in i småstaden Mistletoe under en vecka måste de hantera sina olikheter.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

En överlevnadskurs går snett när instruktören, som även är en före detta elitsoldat, hittas död på en öde ö utanför Saint Marie.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Ägaren till en frisersalong blir mördad framför sin familj och när teamet anländer blir de förbluffade av upptäckten att ingen i hennes familj såg något när det hände.

Ett fall för Frost

Frost samarbetar med djurinspektören Christine Moorhead under en razzia mot organiserat hundslagsmål men tillslaget får oväntade konsekvenser. En pojke knivhuggs till döds och mördarens pappa gör allt för att stoppa det enda vittnet.

Vuxna människor

Frank verkar utåt sett både vara klok och vuxen. Han har ett respektabelt arbete på en ansedd advokatbyrå och är gift sedan åtta år med vackra Nenne. Men under ytan bubblar hans osäkerhet och rädsla över att när som helst avslöjas som en bluff.

Bild från filmen Som en dans
Som en dans

När Sandra, som varit gift i 40 år, upptäcker att hennes make har en affär med bästa väninnan flyttar hon in hos sin bohemiska syster i London. Sandra följer motvilligt med systern på en danskurs där hon steg för steg hittar tillbaka till sig själv och vågar öppna upp för en ny romans.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

En kvinna påstår att hon ertappade sin sambo halvnaken och berusad i telefon med en annan kvinna, men han förnekar alla anklagelser. En kvinna anklagas för att ha lurat en före detta fånge och låtit arrestera honom på falska grunder.