OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

fredag den 19 april

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Trädgårdsmästarna

Jessica och Peters trädgård är både ful och farlig för deras två små barn att leka i. Harry, David och Arit Anderson reser till Swansea för att hjälpa dem att skapa en trygg plats där barnen kan leka, odla grönsaker och utforska naturen.

Bild från filmen Biggest loser
Biggest loser

Lagen är upplösta och nu väntar parindelning. För Jenny innebär det stor vånda inför första tävlingen i par. Moa får värdefulla verktyg av psykoterapeuten Tobias i att hantera sår från barndomen. Josselyn kämpar på med sin knäskada.

Bagges hemlösa hundar

Anders tar sig an det hjärtskärande fallet Kid som tyvärr varken kan vistas på hundstallet eller hos någon av alla hjälpsamma jourfamiljer. Anders träffar även gatuhunden Max från säsong två och försöker uppfostra den busiga huskyvalpen Luna.

Veterinärerna

Travhästen Keiron har problem med hälta och blir undersökt av Bengt på Brunmåla hästklinik. Katten Cornelia kommer in för en enkel klippning men Suzanne hittar flera misstänkta vårtor. Kalle på Skånes djurpark undersöker en majsorm.

Trädgårdsmästarna

David, Harry och Charlie Dimmock hjälper en familj att skapa en trädgård där de två rörelsehindrade barnen Jamie och Phoebe kan leka och ta sig fram med rullstol och rullator. Dessutom har Phoebe ett krav - det måste finnas enhörningar i trädgården.

En plats i solen

Danni Menzies träffar Derek och Jane från Lancashire som vill hitta ett härligt spanskt boende med minst fyra sovrum och pool. Danni presenterar fem förslag, men kommer något av dem att pricka helt rätt?

En plats i solen

Cykelfantasterna Rachel och Jon vill hitta ett eget semesterboende i Spanien, där de kan tillbringa pensionen. De vill ha en härlig trädgård och en fastighet stor nog att rymma deras fem barn, som vill hälsa på ofta.

Husjägarna - Danmark

Sara träffar tvillingföräldrarna Line och Christian som söker efter ett nytt, rymligare hus i närheten av Odense. Christian prövar lyckan på Köpenhamns bostadsmarknad, när han hjälper Hanne och Aske att hitta drömhuset.

Bild från filmen Golden Boy
Golden Boy

Pelins mamma Zerrin pratar med Seyran i köpcentrumet och kräver att hon ska be om ursäkt till hennes dotter. Suna ska gå på en dejt, vilket gör Abidin hjärtekrossad.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Justin börjar följa en mörk väg i sitt försök att hjälpa Raffy när hennes rättegång läggs ner, medan Robbo äntligen upptäcker vem som är ute efter honom.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Robbe kämpar för att överleva och Leah erbjuder sig att hjälpa Justin. Bella tar mod till sig och går med i en stödgrupp.

Lilla huset på prärien

Caroline och Laura meddelar tillsammans att de är gravida, men Carolines besök hos doktorn gör henne förkrossad.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Terry Evans åker till Sälen där Fredrik och Amanda köpt ett renoverat hus. Flera märkliga händelser inträffar efter att de flyttat in och när Amanda ser gestalter som rör sig i hemmet får hon nog. Men Fredrik är skeptisk.

Husjägarna - Danmark

Michelle och Kristian är ute efter ett nytt boende i närheten av Holbæk. Det ska finnas gott om plats för både familjen och hästskötsel. Sara letar efter ett nytt hem till Patrick, som fått skleros och behöver ett boende som underlättar vardagen.

Hjälp! Hunden styr mitt liv

Den här veckan träffar Victoria den bortskämda frallan Molly. Ägarna Tracy och Bob handmatar henne med lax eller biff varje dag och bär henne nerför alla trappor. Dessutom hatar hon andra hundar. Kan Victoria reda ut saker och ting för familjen?

Hjälp! Hunden styr mitt liv

Den adopterade vovven Haize är besatt av ljusreflektioner och skuggor. Harmoniska hundpromenader är omöjliga då Haize också gör utfall mot andra hundar och bilar. Kan Victorias expertis hjälpa familjen att få en mer rofylld vardag?

Bild från filmen Harry Wild
Harry Wild

Harry och Fergus tar sig an ett nytt fall, där en kvinna försvunnit från en irländsk by med en kuslig historia. Råkade kvinnan få reda på något hemligt som ledde henne till sin egen död? Eller mördades hon av någon i hennes närhet?

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Den förmögne miljökämpen och forskaren Dan Hagen blir skjuten till havs på sin egen båt, och bevisen talar för att det hela var ett rån som spårade ur. Kommissarie Goodman riktar sina misstankar mot en medlem i besättningen.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Hela ön chockeras när Saint Maries guvernör Caroline Bamber faller död ner på sin avskedsfest, med polischefen stående alldeles bredvid. Goodman och teamet försöker ta reda på hur Bamber kunde ha blivit förgiftad.

Miss Marple

Miss Marple är övertygad om att skolflickan Pamela Reeves död är nyckeln till det mystiska dubbelmordet. Polisen har flera misstänkta, men griper till slut Basil Blake.

Bild från filmen Johnny English Reborn
Johnny English Reborn

Den klumpige hemliga agenten Johnny English får tillfälle att använda hela sin repertoar av tveksamma kampsportskunskaper och avancerade gadgets, när han måste skydda en kinesisk ledare från att bli mördad.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Jörgen Gustafsson beger sig hem till Andreas Westlings och Jenny Nylunds lägenhet i Mockfjärd. Paret fick en olustig känsla i lägenheten redan när de flyttade in för tre år sedan.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Marie-Louise Högman känner av en oförklarlig närvaro i sitt hem i Timmersdala och vaknar ibland på natten av oväsen i husets källare. Sonen Martin, som bor i en stuga på granntomten, har även han upplevt märkliga företeelser.

Hundräddaren

Ett ungt par söker efter en ny familjemedlem, som kan bli bästa vän med deras nuvarande hund. Kan den ettåriga pudelmixen Rufus vara den rätta matchen?