OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

fredag den 29 september

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

22 barn i familjen

Efter 20 år är det dags för Noel att flytta sitt bageri till en större lokal och han anordnar en stor öppningsfest för familjen, där en speciell gäst också deltar. Både Chloe och Millie har stora nyheter att berätta.

Trädgårdsmästarna

Paul och Victoria är väldigt stolta över sin coola terrass och bjuder mer än gärna över vänner för häng där om kvällarna. Deras trädgård däremot är en annan femma och de hoppas nu att Charlie och bröderna Rich kan få styr på åbäket.

Taronga Zoo

En titt bakom kulisserna på vad som krävs för att driva Taronga Zoo Sydney, Australiens största djurpark, som ligger vid Sydney Harbour.

Veterinärerna

Helene undersöker femåriga boxern Tindra som tidigare haft en tumör medan Fredrik vaccinerar sex kattungar samtidigt, något som visar sig bli stressigt. Marek tar sig an manvarghonan Hermana som gått ner mycket i vikt.

Första hunddejten

Elvaåriga Pharaoh träffar sin drömhund, Gizmo, men är hans entusiasm för mycket för den lilla mopsen? En lurcher återhämtar sig på Wood Green efter att ha hittats övergiven med ett brutet ben och jack russelln Rocco träffar en tredje familj.

En plats i solen

Laura Hamilton hjälper paret Marianne och Anthony att hitta rätt hus i Axarquía i södra Spanien. Varken Marianne eller Anthony har besökt området förut, men de charmiga och traditionella byarna och städerna lockar dem hit.

En plats i solen

Martin och Louise från Staffordshire drömmer om att köpa ett fritidsboende i Malaga som är fullt med vackra, vita hus. Med fem vuxna barn som flyttat hemifrån finns det äntligen möjlighet för paret att åka iväg till paradiset över vintrarna.

Married at First Sight Australien

De nygifta paren beger sig på sina bröllopsresor, samtidigt som det är dags för experimentets sista par att byta ringar. Jess och Dan har båda haft det svårt i livet och hoppas på att nu hitta sitt livs kärlek i varandra.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Jasmine tänker på Tori och barnet medan hon planerar framtiden. Coco är misstänksam eftersom Raffy och Ryder är fast beslutna att undvika varandra. Bens framtid ligger i händerna på John Palmer.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

En fotomodells älskare som hjälpt Jessica med research mördas i Paris. Spåren leder Jessica till en explosiv skandal som rör slavarbete i modeindustrin.

Lilla huset på prärien

Charles och Carolines spädbarn drabbas av en sjukdom men Laura vägrar att be för honom på grund av sin svartsjuka. När barnet dör drabbas hon av svåra skuldkänslor och rymmer hemifrån.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Artisten Regina Lund är ett erfaret medium och hon får anledning att visa upp sitt kunnande när hon åker till Buskåkers Gästgivargård. Både personal och gäster har varit med om märkliga fenomen i den gamla 1500-talsgården.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Invånarna i Cabot Cove är oroade när det går rykten om ett kommande byggnadsprojekt längs stadens kust. Det blir en extra känslig situation för Jessica när hennes brorson blir anställd av det suspekta företaget.

Bild från filmen Frankie Drake Mysteries
Frankie Drake Mysteries

Frankie och Trudy utreder mordet på de kanadensiska damfäktarnas tränare. En av fäktarna anklagas för mordet men Frankie och Trudy är säkra på att hon är oskyldig.

En plats i solen: sommarsol

Sara Damergi hjälper Teresa Lynch att hitta en bostad på Algarvekusten i Portugal. Priserna har sjunkit i området och hon hoppas att 1,3 miljoner kronor ska räcka till ett riktigt drömhus.

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

Charlie och Rex blir fast på en isolerad herrgård under en storm där de måste stoppa en mördare efter att värdinnan drogats. Medan Charlie och Rex utreder fallet kämpar Sarah för att hålla värdinnan vid liv.

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

När Jesses nära vän plötsligt försvinner upptäcker Charlie och Rex att mannen levde ett dubbelliv.

Ett fall för Frost

När en okänd kropp hittas i en å är den enda ledtråden till dess identitet ett körkort som påträffas på kroppen. Men Frost upptäcker till sin förvåning att ägaren av körkortet lever och inte verkar ha en koppling till den döda mannen.

Bild från filmen Changing Lanes
Changing Lanes

Två bilar krockar på motorvägen och förarna är varandras raka motsatser. Gavin är en ung vit advokat och Doyle är en svart alkoholiserad försäkringssäljare. Krocken visar sig vara startskottet på en långtgående fejd mellan de båda.

I en mördares fotspår

I november 1967 mördades Rita Ellis på ett fruktansvärt sätt utanför en kolfabrik i Buckinghamshire. 50 år senare har över 200 män DNA-testats för mordet, men än har ingen mördare kunnat hittas och allt bevismaterial hålls hemligt.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Lena Ranehag beger sig hem till Rebecca Hallberger och hennes familj i Skara. Rebecca hör hasande steg, knackningar från vinden och ser lampor tändas och släckas i huset. Nu hoppas Rebecca att Lena kan ta reda på vem det är som spökar och varför.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Med sin rättframma stil och sina återkommande visdomsord tar sig domare Judith Sheindlin an ett eller flera mindre fall i sin rättssal.