OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

måndag den 11 december

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Husjägarna - Danmark

Christian hjälper Claus och Marianne att hitta ett hus vid kusten som rymmer både julgran och deras stora familj. Sara reser till Odsherre för att hitta ett hus med strandläge till Steen och Signe. Husen säljs fort så det gäller att vara på hugget.

Trädgårdsmästarna

Neil och hans rumskompis Jack upplever att deras trista trädgård inte passar deras ungdomliga liv och lynne. De önskar sig en trädgård som passar för fest och umgänge, istället för den nuvarande tråkiga gräsmattan. Kommer trädgårdsmästarna lyckas?

Taronga Zoo

En titt bakom kulisserna på vad som krävs för att driva Taronga Zoo Sydney, Australiens största djurpark, som ligger vid Sydney Harbour.

Veterinärerna

Kalle och Maria på Skånes djurpark försöker fånga in parkens grävlingar så att de kan undersöka dem. Susanne tar med sig katten Curry som har svårt att kissa till djursjukhuset i Läckeby. Den franska bulldoggen Gottfrid ska få en tumör bortopererad.

Husjägarna - Danmark

Sara hjälper Dzenita och Admir från Odense över Lillebælt att hitta ett sommarhus nära Aarhus och familjen. Christian hjälper Gritt och Lasse att hitta ett hus på landsbygden och turen går till Arnakke, Gadstrup och Skibby.

En plats i solen

Deon och Dave träffades för sju år sedan via en dejtingannons i tidningen. Med flera gemensamma intressen växte sig kärleken stark och nu är paret redo att köpa ett semesterboende i Spanien tillsammans. Till sin hjälp har de mäklaren Ben.

Trädgårdsmästarna

Harry, David och prisbelönta designern Arit Anderson reser Shoreham by Sea för att hjälpa Pat och Jeremy att göra om sin tråkiga trädgård till en lugn medelhavsinspirerad oas som speglar parets förkärlek för resor och mindfulness.

Återskaparna England

Det krävs dubbla insatser av Återskaparna när ett 1800-talsur med ömtåliga porslinsdelar ska få nytt liv. Sadelmakaren Suzie hjälper en ung man laga sin farfars pilotjacka från hans dagar som pilot under andra världskriget.

Bild från filmen Rocky Mountain Christmas
Rocky Mountain Christmas

Sarah har just dumpats av sin pojkvän som är rikskänd för sitt stora tech-bolag. Hon flyr uppståndelsen i New York och tar sin tillflykt till sin farbrors ranch i Colorado. Här blir hon snart indragen att ordna småstadens årliga julparad, och träffar på hollywoodskådisen Graham som är i stan för att researcha en roll.

Lilla huset på prärien

En mörkhyad yngling erbjuder att sälja sig själv som slav till Charles Ingalls i utbyte mot att Charles betalar för hans utbildning. Men när han börjar på skolan inser han att lite kunskap inte nödvändigtvis eliminerar rasism.

Bild från filmen Det okända
Det okända

När Katarinas man köper ett litet torp i kyrkbyn Seglora anar hon inte vad som väntar. Det är ett perfekt ställe för familjen och vänner att njuta av sommaren men Katarina börjar genast känna av en oförklarlig närvaro. En sommarnatt när flera vänner är på besök brakar helvetet lös.

Bild från filmen Frankie Drake Mysteries
Frankie Drake Mysteries

Mary levererar en varning för bland annat för avslöjande scenkläder till en modern dansgrupp. När en av dansarna blir sjuk misstänker Frankie att gruppen har haft med sig spanska sjukan. Eller handlar det om något annat?

Planes, Trains, and Christmas Trees

Det är snart jul och en snöstorm gör att inga flygplan kan lyfta. Eventfixaren Kayley och sportagenten Brett, som båda är på affärsresa, kan inte ta sig hem. De slår sig ihop för att försöka ta sig tillbaka till New York innan julafton.

Bakom kulisserna på världens största hotell

Följ med bakom kulisserna på världens lyxigaste hotell - Baha Mar. Hotellet har elva pooler, fyrtio restauranger och en egen flock flamingos och vi får se hur personalen arbetar för att erbjuda femstjärnig service till sjutusen gäster samtidigt.

Hela England bakar

Tävlingen fortsätter och deltagarna kämpar för att ta hem det hedersfulla priset, att bli årets vinnare av Hela England bakars julspecial. Vi får ta del av härliga recept och fina tips av juryn, det blir svårt att inte dras med i julstämningen.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Ett marint bärgningsteam lyckas hitta Saint Maries legendariska silverskatt, men deras glädjeyra kommer av sig när kaptenen hittas död på stranden med huggskador i bröstet.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

En student hittas död på ett vandrarhem, och alla spår tycks peka mot självmord. Men Goodman upptäcker snart att det är något som inte stämmer.

Ett lik i trädgården

Om förövare som valt att begrava resterna av sina mordoffer i sin egen trädgård. Att lokalisera offret är dock bara början och serien ger en unik inblick i polisens efterföljande arbete.

Bild från filmen Florida Man Murders
Florida Man Murders

Ett välbärgat Miamipar försvinner och lämnar en övergiven Lamborghini efter sig. Polisen är förbryllad, tills en rik affärsman träder fram med en bisarr berättelse om en grupp muskulösa män med smak för dyra bilar och snabba pengar.

Ett lik i trädgården

En pensionerad domare drar sig tillbaka i Florida, och blir föremål för ett mordmysterium när han plötsligt försvinner.

Uppgrävd

Makan och mamman Danna Dever försvinner mystiskt och när skelettdelar upptäcks på en grässlätt i Kalifornien hoppas utredarna kunna hitta ledtrådar. Men endast en uppgrävning kan ge ordentliga svar.

Hundräddaren

Benji gammal hund med hälsoproblem visar sig vara svår för Eric och Rashi att placera men efter att ha genomgått rehabilitering och fått en makeover visar sig Benji vara en perfekt match med någon i deras direkta närhet.