tisdag den 28 oktober
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2017. James avslutar sin resa i Seattle, där han upptäcker stadens kaffe- och fiskkultur och njuter av färska rätter från Stilla havet.
Från 2024. Dante Zia vandrar runt på en lokal marknad, där han minglar, smakar och plockar ut de bästa råvarorna till kvällens festmåltid.

Från 2024. Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare.
Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.
Från 2024. Drömmer du om färgglada hus, turkost hav och doften av citronlundar.
Från 2024. Vad gör Biarritz till en perfekt destination för både mat och kultur? Följ med kocken Guillaume Brahimi när han utforskar Biarritz.
Från 2024. Kan Mary Berry få Sue Perkins att följa ett recept - eller slutar det i kaos i köket.
Från 2024. Leksands Martin Karlsson delar sin kamp både på och utanför isen, när han berättar om den svåra tiden då sonen Alve låg på sjukhus.

Från 2021. Vad kan vi lära oss om ost från ett land där traditionen sträcker sig tusentals år tillbaka.
Från 2017. James avslutar sin resa i Seattle, där han upptäcker stadens kaffe- och fiskkultur och njuter av färska rätter från Stilla havet.
Från 2024. Dante Zia vandrar runt på en lokal marknad, där han minglar, smakar och plockar ut de bästa råvarorna till kvällens festmåltid.

Från 2024. Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare.
Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.
Från 2024. Drömmer du om färgglada hus, turkost hav och doften av citronlundar.
Från 2024. Vad gör Biarritz till en perfekt destination för både mat och kultur? Följ med kocken Guillaume Brahimi när han utforskar Biarritz.
Från 2024. Kan Mary Berry få Sue Perkins att följa ett recept - eller slutar det i kaos i köket.
Från 2024. Leksands Martin Karlsson delar sin kamp både på och utanför isen, när han berättar om den svåra tiden då sonen Alve låg på sjukhus.

Från 2021. Vad kan vi lära oss om ost från ett land där traditionen sträcker sig tusentals år tillbaka.
Från 2017. James avslutar sin resa i Seattle, där han upptäcker stadens kaffe- och fiskkultur och njuter av färska rätter från Stilla havet.
Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.

Från 2024. Säsongen börjar på Gotland, där Joe besöker Långmyre vingård och utforskar vin på öns karga kalkstensjord. Samtidigt jagar Maya, som är gravid.

Från 2025. Vad händer när två matälskare byter köket mot stranden? På sitt första stopp i Kiwi Road Trip beger sig Colin och Manu från Auckland till Coromandel.
Från 2025. Jamie hyllar fantastiska ingredienser som inte bara smakar gott utan också kan vara bra för hjärtat.

Från 2021. Vad gör Schweiz till ett ostparadis i världsklass? Afrim Pristine inleder sin smakresa bland Alpernas Gruyère, raclette och fondue.
Från 2017. Vad händer när matlagning möter motorsport? James Martin gästas av Martine McCutcheon och Paul Ainsworth, bjuder på en elegant krabb- och räkcocktail.

Från 2022. Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin version på korvstroganoff med massor av goda kryddor.
Från 2020. James och vännen Nick Nairn besöker Cairngorms nationalpark och åker forsränning på River Spey.
Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.

Från 2024. I hela Sverige poppar det upp vinbarer, även i norr med blåbärsvin från skogen.

Från 2025. Vad händer när två matälskare byter köket mot stranden? På sitt första stopp i Kiwi Road Trip beger sig Colin och Manu från Auckland till Coromandel.
Från 2025. Jamie hyllar fantastiska ingredienser som inte bara smakar gott utan också kan vara bra för hjärtat.

Från 2021. Vad gör Schweiz till ett ostparadis i världsklass? Afrim Pristine inleder sin smakresa bland Alpernas Gruyère, raclette och fondue.
Från 2017. Vad händer när matlagning möter motorsport? James Martin gästas av Martine McCutcheon och Paul Ainsworth, bjuder på en elegant krabb- och räkcocktail.

Från 2022. Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin version på korvstroganoff med massor av goda kryddor.