Kocken Curtis Stone landar på ön Big Island för att fånga svärdfisk med en tävlingsfiskare.
I dagens avsnitt presenterar Kristen en dekadent choklad-, dadel- och marängtårta.
Simon delar med sig av sina recept på en chilikorv och en sallad med persikor och piccalilli.
Gok Wan delar med sig av sina recept på fyra tröstande rätter, så som en närande Detox-soppa.
Jamie ger fish and chips en hemlagad omarbetning som är hälsosammare och supergott.
Donal delar med sig av tre av sina favoritlata helgrätter inklusive hans kyckling i smör.
Killarna är i södra Frankrike och på jakt efter kulinariska läckerheter och historiska landmärken.
Godares kock Mattias Larsson fick en ny claim to fame efter att han ställt upp i Uppdrag Mat med Mauri där han lagade världens godaste hamburgare under, ja inte så nyktra former. Nu visar han upp rece.
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney.
I det här avsnittet ger sig Mauri ut på en resa till sju av Sveriges märkligaste hotell. Följ med när han utforskar unika boenden.
Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist.
Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat.
Kocken Curtis Stone landar på ön Big Island för att fånga svärdfisk med en tävlingsfiskare.
I dagens avsnitt presenterar Kristen en dekadent choklad-, dadel- och marängtårta.
Simon delar med sig av sina recept på en chilikorv och en sallad med persikor och piccalilli.
Gok Wan delar med sig av sina recept på fyra tröstande rätter, så som en närande Detox-soppa.
Jamie ger fish and chips en hemlagad omarbetning som är hälsosammare och supergott.
Donal delar med sig av tre av sina favoritlata helgrätter inklusive hans kyckling i smör.
Killarna är i södra Frankrike och på jakt efter kulinariska läckerheter och historiska landmärken.
Godares kock Mattias Larsson fick en ny claim to fame efter att han ställt upp i Uppdrag Mat med Mauri där han lagade världens godaste hamburgare under, ja inte så nyktra former. Nu visar han upp rece.
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney.
I det här avsnittet ger sig Mauri ut på en resa till sju av Sveriges märkligaste hotell. Följ med när han utforskar unika boenden.
Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist.
Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat.
Kocken Curtis Stone landar på ön Big Island för att fånga svärdfisk med en tävlingsfiskare.
I dagens avsnitt presenterar Kristen en dekadent choklad-, dadel- och marängtårta.
I dagens avsnitt av Barossa besöker Justine Trevallie fruktträdgård för att göra en pocherad persika.
I Sonoma County besöker James småskaliga producenter och deltar i en autentisk "farm-to-table"-upplevelse med lokala ingredienser.
Anthony Bourdain Parts Unknown.
James återvänder till Cornwall, en av hans favoritplatser, med stjärnkocken Galton Blackiston.
Den här gången visar Jamie oss en rostbiff tillagad i en gryta.
Rick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens.
Ainsley reser till norra Malta och vandrar längs Xemxija Heritage Trail där han lär sig om lokala örter och besöker ett olivlund för att upptäcka hemligheterna bakom maltesisk olivolja. Han utforskar.
I dagens avsnitt av Barossa besöker Justine Trevallie fruktträdgård för att göra en pocherad persika.
I Sonoma County besöker James småskaliga producenter och deltar i en autentisk "farm-to-table"-upplevelse med lokala ingredienser.