Rick söker musslor i sina favorit-klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.
James Martins resa startar med ett besök till ett av hans favoritställen i USA - nämligen Napa Valley. Här får han inte bara smaka, utan också blanda sitt eget vin.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
Följ med Joe och Maya när de ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen. Möt vinpionjärerna på Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård, för att sedan smaka hantverksbrygder på Spike Brewery i Göteborg.
Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. Han börjar med en kryddig kyckling- och jordnötsgryta och avslutar med söta Bofrot puff-puffs, västafrikanska donuts.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta.
Rick söker musslor i sina favorit-klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.
James Martins resa startar med ett besök till ett av hans favoritställen i USA - nämligen Napa Valley. Här får han inte bara smaka, utan också blanda sitt eget vin.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
Följ med Joe och Maya när de ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen. Möt vinpionjärerna på Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård, för att sedan smaka hantverksbrygder på Spike Brewery i Göteborg.
Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. Han börjar med en kryddig kyckling- och jordnötsgryta och avslutar med söta Bofrot puff-puffs, västafrikanska donuts.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta.
Rick söker musslor i sina favorit-klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.
Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.
James åker vidare längs stillahavskusten. På stranden i Kalifornien testar han surfning och möter en surfberoende hund.
Ainsley inspireras av den rena nordiska matkulturen och lagar en klassisk laxpudding. Han avslutar med en finsk blåbärs- och kardemummapaj, perfekt till eftermiddagsfikan.
Resande till bergen i södra Mexiko upptäcker Longoria den gömda magin i Oaxaca, som stoltserar med några av de finaste ingredienserna i Mexiko, inklusive choklad, majs, tomater och den mycket älskade quesillo-osten.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
James och stjärnkocken Mark Jordan utforskar Jersey på mini-motorcyklar och lär sig öppna ostron.
Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt, en perfekt söndagsmiddag och Leonardo da Vincis favoritdessert. Dessutom utkämpas kriget om gullöken.
Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.
James åker vidare längs stillahavskusten. På stranden i Kalifornien testar han surfning och möter en surfberoende hund.
Ainsley inspireras av den rena nordiska matkulturen och lagar en klassisk laxpudding. Han avslutar med en finsk blåbärs- och kardemummapaj, perfekt till eftermiddagsfikan.
Resande till bergen i södra Mexiko upptäcker Longoria den gömda magin i Oaxaca, som stoltserar med några av de finaste ingredienserna i Mexiko, inklusive choklad, majs, tomater och den mycket älskade quesillo-osten.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
James och stjärnkocken Mark Jordan utforskar Jersey på mini-motorcyklar och lär sig öppna ostron.