Det hämtas inspiration från Medelhavet i dagens avsnitt och Ainsley lagar mjuka gnudi med spenat och ricotta, serverat med körsbärstomater och pinjenötter. Han avslutar med en söt medelhavsinspirerad delikatess, en fikon-, hasselnöt- och apelsinkaka.
Jamie gör en cannellonibakelse med svamp, spenat och läcker ost, för att skapa en tillfredsställande köttfri måltid.
Vad gör en crêpe oemotståndlig? Marion bjuder på en förtrollande upplevelse med två varianter av de ikoniska franska pannkakorna. Den klassiska Crêpe Suzette med sin ljuvliga apelsinkaramell, och en smakrik galette fylld med härliga överraskningar.
Saknar du något värmande för vintern? Följ med och lär dig hur du blandar den italienska vinterfavoriten Bombardino - en krämig och rik dryck med grädde och rom.
Hur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring? På Olofsbos strand förbereder Mattias och Emelie en tacomiddag med grillad rödspätta, strandens örter och nybakat bröd - perfekt i solnedgången.
Idag går resan till New Smyrna Beach där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion i grits. Han besöker Kennedy Space Center, diskuterar rymdmat med en före detta astronaut och lagar rätter inspirerade av sina äventyr.
Hur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks.
Jamie Oliver och Jimmy Doherty firar in det nya året tillsammans med Sam Smith och Joe Wicks, där de lagar festliga rätter för att höja stämningen. Jamie tillagar italienskt inspirerad fläskstek och gör haggistacos med Sam.
Killarna är på Sardinien där färskfångad tonfiks och bergslamm står på menyn.
Procida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. Den lilla ön har ett rykte om deras goda mat och Gino lagar ihop en fantastisk Trofé pasta med citron, pesto och räkor.
Det hämtas inspiration från Medelhavet i dagens avsnitt och Ainsley lagar mjuka gnudi med spenat och ricotta, serverat med körsbärstomater och pinjenötter. Han avslutar med en söt medelhavsinspirerad delikatess, en fikon-, hasselnöt- och apelsinkaka.
Jamie gör en cannellonibakelse med svamp, spenat och läcker ost, för att skapa en tillfredsställande köttfri måltid.
Vad gör en crêpe oemotståndlig? Marion bjuder på en förtrollande upplevelse med två varianter av de ikoniska franska pannkakorna. Den klassiska Crêpe Suzette med sin ljuvliga apelsinkaramell, och en smakrik galette fylld med härliga överraskningar.
Saknar du något värmande för vintern? Följ med och lär dig hur du blandar den italienska vinterfavoriten Bombardino - en krämig och rik dryck med grädde och rom.
Hur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring? På Olofsbos strand förbereder Mattias och Emelie en tacomiddag med grillad rödspätta, strandens örter och nybakat bröd - perfekt i solnedgången.
Idag går resan till New Smyrna Beach där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion i grits. Han besöker Kennedy Space Center, diskuterar rymdmat med en före detta astronaut och lagar rätter inspirerade av sina äventyr.
Hur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks.
Saknar du något värmande för vintern? Följ med och lär dig hur du blandar den italienska vinterfavoriten Bombardino - en krämig och rik dryck med grädde och rom.
Jamie fortsätter tipsa om måltider som kan göras till en låg kostnad. Det blir knapriga fläsknudlar, köttbullekebab och smulpaj.
Killarna är på Sardinien där färskfångad tonfiks och bergslamm står på menyn.
Procida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. Den lilla ön har ett rykte om deras goda mat och Gino lagar ihop en fantastisk Trofé pasta med citron, pesto och räkor.
Det hämtas inspiration från Medelhavet i dagens avsnitt och Ainsley lagar mjuka gnudi med spenat och ricotta, serverat med körsbärstomater och pinjenötter. Han avslutar med en söt medelhavsinspirerad delikatess, en fikon-, hasselnöt- och apelsinkaka.
Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur. Han tillagar en fantastisk fläskkotlett med paprika och alioli, samt ett surf & turf-spett med räkor, svamp och lokal skinka.
Vi tas med på en nordafrikansk smakresa, där Ainsley börjar med en klassisk lamm-, apelsin- och prunetagine. Han avslutar med en kryddig rätt: ros-harissakyckling och bönstuvning med chermoula.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött. I detta avsnitt tar han oss med hem till grillen där han tillagar sin vinnarrätt.
Dante Zia inleder sin spännande resa i Parma med ett besök på en charmig lokal restaurang, där han får njuta av läckerheter som speglar Cucina Povera-filosofin. Efter den inspirerande måltiden möter han kocken Carlo.
Kirsten anser att choklad är nyckeln till lycka, och visar upp ett urval av desserter som är lätta att återskapa hemma, från vit choklad till jordnötsparfait.
I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan, koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en flammande godbit - Bananas Foster.
Hur kan en enkel löksoppa förvandlas till en gourmetmåltid? Marion värmer våra hjärtan med en autentisk fransk löksoppa. Den gyllene buljongen, fylld med karamelliserad lök och toppad med gratinerat bröd och smält ost, är en riktig comfort food.
Vilken öl passar bäst till en lyxig rådjurstartar lagad i skogen? Emelie besöker Pine Ridge Brewery för att hitta rätt öl till en rådjurstartar med rökt majonnäs, enbär och picklade granskott.
Tareq besöker Fyn i Danmark som är Hans Christian Andersens födelsestad. Staden är också känd för att vara Danmarks trädgård. Här utforskar han naturen och maten och det är en plats där tradition och innovation går hand i hand.
I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.
Mauri träffar tre personer som av olika anledningar äter en extremt begränsad kost.
Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur. Han tillagar en fantastisk fläskkotlett med paprika och alioli, samt ett surf & turf-spett med räkor, svamp och lokal skinka.
Vi tas med på en nordafrikansk smakresa, där Ainsley börjar med en klassisk lamm-, apelsin- och prunetagine. Han avslutar med en kryddig rätt: ros-harissakyckling och bönstuvning med chermoula.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött. I detta avsnitt tar han oss med hem till grillen där han tillagar sin vinnarrätt.
Dante Zia inleder sin spännande resa i Parma med ett besök på en charmig lokal restaurang, där han får njuta av läckerheter som speglar Cucina Povera-filosofin. Efter den inspirerande måltiden möter han kocken Carlo.
Kirsten anser att choklad är nyckeln till lycka, och visar upp ett urval av desserter som är lätta att återskapa hemma, från vit choklad till jordnötsparfait.
I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan, koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en flammande godbit - Bananas Foster.
Hur kan en enkel löksoppa förvandlas till en gourmetmåltid? Marion värmer våra hjärtan med en autentisk fransk löksoppa. Den gyllene buljongen, fylld med karamelliserad lök och toppad med gratinerat bröd och smält ost, är en riktig comfort food.
Vilken öl passar bäst till en lyxig rådjurstartar lagad i skogen? Emelie besöker Pine Ridge Brewery för att hitta rätt öl till en rådjurstartar med rökt majonnäs, enbär och picklade granskott.
Tareq besöker Fyn i Danmark som är Hans Christian Andersens födelsestad. Staden är också känd för att vara Danmarks trädgård. Här utforskar han naturen och maten och det är en plats där tradition och innovation går hand i hand.