Dags att möta Kalabriens hetta! Här serveras tre rätter med sting i. Avsnittet bjuder på mycket hetta och mycket smak! Varsågod och njut!
Rick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path.
Jamie utforskar Tunisien för att träffa traditionella couscous-tillverkare.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött.
Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider och cocktails på Facit Bar.
Vad kan vi lära oss om en stads själ genom dess förorter? I detta avsnitt återvänder Carlton till Paris för att utforska stadens dynamiska förorter.
Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.
Hur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring.
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
Vad händer när tradition möter modern matlagning.
Dags att möta Kalabriens hetta! Här serveras tre rätter med sting i. Avsnittet bjuder på mycket hetta och mycket smak! Varsågod och njut!
Rick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path.
Jamie utforskar Tunisien för att träffa traditionella couscous-tillverkare.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött.
Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider och cocktails på Facit Bar.
Vad kan vi lära oss om en stads själ genom dess förorter? I detta avsnitt återvänder Carlton till Paris för att utforska stadens dynamiska förorter.
Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.
Hur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring.
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
Vad händer när tradition möter modern matlagning.
Dags att möta Kalabriens hetta! Här serveras tre rätter med sting i. Avsnittet bjuder på mycket hetta och mycket smak! Varsågod och njut!
Rick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path.
Efter ett första besök i denna speciella ögrupp under Säsong 1 återvänder Tareq till Åland för att utforska mer av denna öterritorium.
Milano är en nyskapande stad som på senare år har blivit ett kulinariskt mecca. Tucci smakar på en aperitiv och milanesiska klassiker.
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker.
Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.
Ayla bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett salladsblad med citron.
Hur kan du laga en smakrik middag på ett enkelt sätt? I detta avsnitt lagar Jamie en härlig ungsplåt med rostade grönsaker och camembert.
Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne.
Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen.
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr.
Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Efter ett första besök i denna speciella ögrupp under Säsong 1 återvänder Tareq till Åland för att utforska mer av denna öterritorium.
Milano är en nyskapande stad som på senare år har blivit ett kulinariskt mecca. Tucci smakar på en aperitiv och milanesiska klassiker.
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker.
Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.
Ayla bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett salladsblad med citron.
Hur kan du laga en smakrik middag på ett enkelt sätt? I detta avsnitt lagar Jamie en härlig ungsplåt med rostade grönsaker och camembert.
Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne.
Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen.