Jamies metod gör kycklingskinnet superkrispigt och han visar en enkel paj med den enklaste degen.
Ont om tid? Idag visar Donal fyra blixtsnabba recept som imponerar utan stress. Från panna till tallrik på bara några minuter!
Vill du upptäcka Baskiens unika kultur och smakupplevelser? Följ med kocken Guillaume när han utforskar den spännande sporten Pelota.
Vad gömmer sig i hjärtat av Sardinien? Häng med Gino och familjen på en resa till antika stenar.
Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.
Vad får du om du blandar cannabis-snacks, getyoga och en het skaldjursgryta? Gordon, Gino och Fred tar sig an San Francisco i flower power-anda.
Michel Roux är på matäventyr under sin semester i södra Frankrike.
Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.
Jamies metod gör kycklingskinnet superkrispigt och han visar en enkel paj med den enklaste degen.
Ont om tid? Idag visar Donal fyra blixtsnabba recept som imponerar utan stress. Från panna till tallrik på bara några minuter!
Vill du upptäcka Baskiens unika kultur och smakupplevelser? Följ med kocken Guillaume när han utforskar den spännande sporten Pelota.
Vad gömmer sig i hjärtat av Sardinien? Häng med Gino och familjen på en resa till antika stenar.
Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.
Vad får du om du blandar cannabis-snacks, getyoga och en het skaldjursgryta? Gordon, Gino och Fred tar sig an San Francisco i flower power-anda.
Michel Roux är på matäventyr under sin semester i södra Frankrike.
Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.
Adam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien.
Vem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk.
Är du redo för en smakfull bergsbestigning? I detta avsnitt följer Pati med sina nya klätterkompisar på ett äventyr i de imponerande bergen.
För att inleda serien hyllar Jamie rabarberns syrlighet med en sås till marinerat sidfläsk.
Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.
Tareq Taylor återvänder till sin hemmaplan för att se vad som har hänt och vad framtiden kan erbjuda för den nya nordiska maten.
Ainsley utforskar smakerna från Nordamerika med stora, smakrika BBQ-rätter, krämiga chowders och frestande desserter.
Jimmy börjar sitt Florida-äventyr i Pensacola där han utforskar stadens matutbud för att sedan fortsätta till stranden i Panama.
Adam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien.
Vem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk.
Är du redo för en smakfull bergsbestigning? I detta avsnitt följer Pati med sina nya klätterkompisar på ett äventyr i de imponerande bergen.
För att inleda serien hyllar Jamie rabarberns syrlighet med en sås till marinerat sidfläsk.