söndag den 7 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2011. Vad gör Mérida till en av Yucatáns smakrika pärlor?

Från 2024. Trött på vanlig glögg? Här får du se hur du blandar en Glögg Highball – en läskande och uppfriskande version av den klassiska vinterdrinken.
Från 2021. I Turkiet bjuder Ayla på Adana kebab med massa goda tillbehör.
Från 2025. Jamie hyllar fantastiska ingredienser som inte bara smakar gott utan också kan vara bra för hjärtat.
Från 2024. Kocken och tv-personligheten Donal Skehan delar med sig av sina bästa matlagningstips för att skapa en välsmakande middag.
Från 2024. Catarina visar hur du skapar en gnistrande vinterfest med stil. Med enkla dukningstips, lätta förrätter.
Från 2024. Sveriges främsta hockeyprofiler berättar om maten som ligger dem varmt om hjärtat.
Från 2022. Vad är hemligheten bakom en minnesvärd Hanukkah-middag? Phil Rosenthal gästar värdparet för en festlig kväll med lammben, pastrami.
Från 2005. Med skicklighet som har utvecklats från tillverkning av samurajsvärd är japanska knivar kanske de mest eftertraktade knivarna i världen. På Kyushu.
Från 2021. Jamies recept för en spektakulär julmiddag: den ultimata rostade kalkonen, en imponerande vegetariskt huvudrätt.

Från 2011. Vad gör Mérida till en av Yucatáns smakrika pärlor?

Från 2024. Trött på vanlig glögg? Här får du se hur du blandar en Glögg Highball – en läskande och uppfriskande version av den klassiska vinterdrinken.
Från 2021. I Turkiet bjuder Ayla på Adana kebab med massa goda tillbehör.
Från 2025. Jamie hyllar fantastiska ingredienser som inte bara smakar gott utan också kan vara bra för hjärtat.
Från 2024. Kocken och tv-personligheten Donal Skehan delar med sig av sina bästa matlagningstips för att skapa en välsmakande middag.
Från 2024. Catarina visar hur du skapar en gnistrande vinterfest med stil. Med enkla dukningstips, lätta förrätter.
Från 2024. Sveriges främsta hockeyprofiler berättar om maten som ligger dem varmt om hjärtat.
Från 2022. Vad är hemligheten bakom en minnesvärd Hanukkah-middag? Phil Rosenthal gästar värdparet för en festlig kväll med lammben, pastrami.
Från 2005. Med skicklighet som har utvecklats från tillverkning av samurajsvärd är japanska knivar kanske de mest eftertraktade knivarna i världen. På Kyushu.
Från 2021. Jamies recept för en spektakulär julmiddag: den ultimata rostade kalkonen, en imponerande vegetariskt huvudrätt.

Från 2011. Vad gör Mérida till en av Yucatáns smakrika pärlor?

Från 2024. Trött på vanlig glögg? Här får du se hur du blandar en Glögg Highball – en läskande och uppfriskande version av den klassiska vinterdrinken.
Från 2021. I Turkiet bjuder Ayla på Adana kebab med massa goda tillbehör.
Från 2020. Jamie: Keep Cooking at Christmas.
Från 2025. Marion besöker Inala i södra Brisbane, där hennes barndoms matinköp med mamma började. Hon utforskar nudelgatorna.
Från 2023. Dante ger sig i kast med klassisk pizza och avslöjar de hemligheterna bakom det ultimata mjölet.
Från 2018. Konditor och chokladmästare Kirsten Tibballs ger ett antal praktiska tips och tricks för överlägsen hembakning.
Vi möter Oliver i hans intensiva vardag bland restauranger och familj.
Från 2022. Carlton landar i Ghana, ett land som är i full utveckling, med sina vackra stränder.
Från 2022. Hur kombinerar man humor och jultraditioner.

Från 2018. Jamie är i Toscana och letar efter far- och mormödrar som sitter inne på hemligheten till den där riktigt lantliga italienska matlagningskonsten.

Från 2019. Mauri besökte Pixie från Västerås, Stuart McDougall och Markus Aujalay och lät dem laga en hamburgare åt mig. Pixie fick 10.000 kronor.
Från 2020. Jamie: Keep Cooking at Christmas.