I detta avsnitt utforskas de spännande smakerna från Östasien, med kryddiga koreanska kycklingvingar och picklad rädisa som första rätt.
För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm.
Efter sin resa i NHL är Oskar Lindblom nu tillbaka i Brynäs och sin kära hemstad Gävle.
Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.
Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden.
I djunglerna i Yucatán, på Mexikos östra kant, utforskar Longoria hemlandet för de forntida maya.
Är du redo för festen.
Jamie fortsätter tipsa om måltider som kan göras till en låg kostnad. Det blir knapriga fläsknudlar, köttbullekebab och smulpaj.
Den här gången visar Jamie oss en rostbiff tillagad i en gryta, vilket minskar diskningen men inte smaken.
I detta avsnitt utforskas de spännande smakerna från Östasien, med kryddiga koreanska kycklingvingar och picklad rädisa som första rätt.
För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm.
Efter sin resa i NHL är Oskar Lindblom nu tillbaka i Brynäs och sin kära hemstad Gävle.
Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.
Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden.
I djunglerna i Yucatán, på Mexikos östra kant, utforskar Longoria hemlandet för de forntida maya.
Är du redo för festen.
Jamie fortsätter tipsa om måltider som kan göras till en låg kostnad. Det blir knapriga fläsknudlar, köttbullekebab och smulpaj.
Hur smakar det vilda ökenlandskapet? James beger sig in i Arizonas vidsträckta öken och lagar traditionella rätter med lokala ingredienser.
Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans.
Jamie gör en hel panna med rostade grönsaker och camembert.
Vad händer när två systrar tar traditionella rätter till nästa nivå.
Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på.
Jason firar snabba måltider Dubai-style och presenterar ostron med kryddig asiatisk dressing.
Mauri träffar några av de största livsnjutarna i vårt land. Möt Alva från Västerås som nästan enbart äter godis.
Matresan har nått Abruzzo! Här blir det cowboykäk à la Italien. Dessutom Italiens svar på falafel och en dessert med – ni gissade rätt – gamla anor.
Nordjylland har en rik och fascinerande kulinarisk historia med unika produkter skapade av de speciella förhållandena.
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet.
Hur smakar det vilda ökenlandskapet? James beger sig in i Arizonas vidsträckta öken och lagar traditionella rätter med lokala ingredienser.
Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans.
Jamie gör en hel panna med rostade grönsaker och camembert.
Vad händer när två systrar tar traditionella rätter till nästa nivå.
Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på.
Jason firar snabba måltider Dubai-style och presenterar ostron med kryddig asiatisk dressing.
Mauri träffar några av de största livsnjutarna i vårt land. Möt Alva från Västerås som nästan enbart äter godis.
Matresan har nått Abruzzo! Här blir det cowboykäk à la Italien. Dessutom Italiens svar på falafel och en dessert med – ni gissade rätt – gamla anor.