onsdag den 5 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2020. James besöker den magiska Isle of Skye med kocken Tony Singh och inspireras av lokala skaldjur.
Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.

Från 2024. Maya och Joe utforskar Stockholms ölvärld tillsammans med dryckesprofilen Sanna Lindberg.
Från 2025. Eftersom så många av oss inte äter tillräckligt med vit fisk.
Från 2005. Anländer till London för att börja sitt matäventyr bestämmer sig Billy och Dom för att den första rätt de vill lära sig bemästra är utan tvekan Storbritanniens bästa rätt – Sunday Roast!

Från 2021. Hur har Frankrike blivit världskänt för sin ostkultur? Afrim Pristine reser från Paris till Normandie via Jura-bergen.
Från 2018. Vad har den kanadensiska ön Newfoundland att erbjuda bortom sina vilda landskap.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2020. James besöker den magiska Isle of Skye med kocken Tony Singh och inspireras av lokala skaldjur.
Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.

Från 2024. Maya och Joe utforskar Stockholms ölvärld tillsammans med dryckesprofilen Sanna Lindberg.
Från 2025. Eftersom så många av oss inte äter tillräckligt med vit fisk.
Från 2005. Anländer till London för att börja sitt matäventyr bestämmer sig Billy och Dom för att den första rätt de vill lära sig bemästra är utan tvekan Storbritanniens bästa rätt – Sunday Roast!

Från 2021. Hur har Frankrike blivit världskänt för sin ostkultur? Afrim Pristine reser från Paris till Normandie via Jura-bergen.
Från 2018. Vad har den kanadensiska ön Newfoundland att erbjuda bortom sina vilda landskap.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2020. James besöker den magiska Isle of Skye med kocken Tony Singh och inspireras av lokala skaldjur.

Från 2022. Janne, vanligtvis anställd i en kiosk, och Agnes, som jobbar på en lyxkrog, byter jobb med varandra i 24 timmar i detta klipp.
Från 2024. Jamie gör en enkel laxrätt och några snabba fiskkakor.
Från 2024. Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.
Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Från 2025. Vad gör Andalusien till hjärtat av Spaniens kultur och kök? Eva Longoria reser genom soliga landskap och passionerade traditioner.

Från 2024. Är du ett fan av Old Fashioned? Här visas hur du kan ge denna klassiska cocktail en ny och spännande smak med en modern twist.

Från 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.

Från 2024. Justine återvänder till sina rötter i södra Frankrike och bjuder på en klassisk Boeuf Bourguignon.
Från 2023. Gino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att baka bröd.

Från 2021. Tareq Taylor tar på sig vandrarkängorna och upplever det vilda Dalsland utmed pilgrimsleden. Det bjuds bland annat på fisk, svamp, och bäversafari.

Från 2021. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela Österrike.

Från 2022. Janne, vanligtvis anställd i en kiosk, och Agnes, som jobbar på en lyxkrog, byter jobb med varandra i 24 timmar i detta klipp.
Från 2024. Jamie gör en enkel laxrätt och några snabba fiskkakor.
Från 2024. Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.
Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Från 2025. Vad gör Andalusien till hjärtat av Spaniens kultur och kök? Eva Longoria reser genom soliga landskap och passionerade traditioner.

Från 2024. Är du ett fan av Old Fashioned? Här visas hur du kan ge denna klassiska cocktail en ny och spännande smak med en modern twist.

Från 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.

Från 2024. Justine återvänder till sina rötter i södra Frankrike och bjuder på en klassisk Boeuf Bourguignon.
Från 2023. Gino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att baka bröd.