Från 2020. Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000.
Från 2024. Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider och cocktails på Facit Bar.
Från 2025. Hur kombinerar man adrenalin, fiske och fin whisky på en och samma dag? Colin och Manu upplever action i Cromwell.
Från 2025. Jamie hyllar de fantastiska ingredienser som hjälper våra hjärnor att fungera med en härlig lax i ugn.
Från 2024. Hur smakar Dalats färska råvaror och Ho Chi Minhs klassiska street food? Luke Nguyen möter visionära australiensare.
Från 2025. I detta avsnitt tar Jennie oss till Kinas Sichuan-provins för att laga den ikoniska rätten Kung Pao Chicken.
Från 2017. Kan James Martin laga en fiskpaj i en racerbil i full fart? Han bjuder in Linda Robson och Daniel Galmiche till sitt hem för att njuta av läcker mat.
Från 2020. James återvänder till Nordirland med Paul Rankin för att utforska Lough Neagh, den största insjön på de brittiska öarna.
Från 2020. Mauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000.
Från 2024. Joe och Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider och cocktails på Facit Bar.
Från 2025. Hur kombinerar man adrenalin, fiske och fin whisky på en och samma dag? Colin och Manu upplever action i Cromwell.
Från 2025. Jamie hyllar de fantastiska ingredienser som hjälper våra hjärnor att fungera med en härlig lax i ugn.
Från 2024. Hur smakar Dalats färska råvaror och Ho Chi Minhs klassiska street food? Luke Nguyen möter visionära australiensare.
Från 2025. I detta avsnitt tar Jennie oss till Kinas Sichuan-provins för att laga den ikoniska rätten Kung Pao Chicken.
Från 2017. Kan James Martin laga en fiskpaj i en racerbil i full fart? Han bjuder in Linda Robson och Daniel Galmiche till sitt hem för att njuta av läcker mat.
Från 2020. James återvänder till Nordirland med Paul Rankin för att utforska Lough Neagh, den största insjön på de brittiska öarna.
Från 2023. Sachie besöker Roebuck-farmen för att lära sig om hållbart jordbruk.
Från 2022. För att sparka igång hösten är Jamie kreativ med savoykål och gör en italienskinspirerad pastarätt med ost och farfalle, bacon och pinjenötter.
Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.
Från 2024. William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött.
Från 2025. Hur har ett litet och isolerat område blivit ett gastronomiskt kraftcentrum? Eva Longoria reser till Baskien och San Sebastián.
Från 2023. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Från 2024. Hur kan något så enkelt som mjöl, vatten och jäst förvandlas till ett rent konstverk.
Från 2023. Dante lagar fettuccine alfredo med Gina och söker efter den perfekta osten i de italienska bergen.
Från 2022. Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden.
Från 2022. Vid Vänerns strand ligger Läckö och Kinnekulle, en plats med en rik historia, kultur och traditioner. Tareq skapar spännande maträtter med löjrom.
Från 2021. Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch.
Från 2023. Sachie besöker Roebuck-farmen för att lära sig om hållbart jordbruk.
Från 2022. För att sparka igång hösten är Jamie kreativ med savoykål och gör en italienskinspirerad pastarätt med ost och farfalle, bacon och pinjenötter.
Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.
Från 2024. William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött.
Från 2025. Hur har ett litet och isolerat område blivit ett gastronomiskt kraftcentrum? Eva Longoria reser till Baskien och San Sebastián.
Från 2023. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Från 2024. Hur kan något så enkelt som mjöl, vatten och jäst förvandlas till ett rent konstverk.
Från 2023. Dante lagar fettuccine alfredo med Gina och söker efter den perfekta osten i de italienska bergen.
Från 2022. Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden.