onsdag den 17 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2022. Hur smakar Mexikos mest oväntade ingredienser.

Från 2021. Gina reser med sin fru Jessica till romantiska Puglia.

Från 2024. Maya och Joe utforskar Stockholms ölvärld tillsammans med dryckesprofilen Sanna Lindberg.
Från 2025. Hur gör man vardagsmaten roligare med det man redan har hemma? Jamie Oliver lagar luftfriterad tomatpasta, morotsrulltårta.
Från 2024. Billy och Dom utforskar matkulturen i Costa Rica, inklusive färska råvaror, hållbara odlingsmetoder och enkla matberedningar.
Från 2024. God jul! I dagens avsnitt förbereder Valerie för en magisk jul med alla läckerheter som förgyller julens magiska tid!
Från 2024. Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne.
Från 2018. Vad gör Cajun-kulturen i Louisiana så unik och oförglömlig? Bourdain firar regionens färgstarka traditioner med Zydeco-musik.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2022. Hur smakar Mexikos mest oväntade ingredienser.

Från 2021. Gina reser med sin fru Jessica till romantiska Puglia.

Från 2024. Maya och Joe utforskar Stockholms ölvärld tillsammans med dryckesprofilen Sanna Lindberg.
Från 2025. Hur gör man vardagsmaten roligare med det man redan har hemma? Jamie Oliver lagar luftfriterad tomatpasta, morotsrulltårta.
Från 2024. Billy och Dom utforskar matkulturen i Costa Rica, inklusive färska råvaror, hållbara odlingsmetoder och enkla matberedningar.
Från 2024. God jul! I dagens avsnitt förbereder Valerie för en magisk jul med alla läckerheter som förgyller julens magiska tid!
Från 2024. Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne.
Från 2018. Vad gör Cajun-kulturen i Louisiana så unik och oförglömlig? Bourdain firar regionens färgstarka traditioner med Zydeco-musik.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2022. Hur smakar Mexikos mest oväntade ingredienser.

Från 2011. Vem skapade egentligen Yucatáns ikoniska grillade kött? Pati smakar sig igenom Temozoóns variationer.
Från 2022. Jamie ska ha julfest och det första som står på menyn är salladsblad.
Från 2024. Var hittar man lyxiga smaker och eleganta matupplevelser.
Från 2024. I säsongsfinalen besöker vi (gamla) Nykomlingarna i årets liga, vi träffar Djurgårdarna, och radarparet Daniel Brodin och Ludvig Rensfeldt.
Från 2024. I detta avsnitt delar Catarina med sig av sina absolut bästa tips och trix för hur du skapar rätter till det perfekta minglet och bjuder in på Apres Ski efter en tur längdskidor. Vi får inspiration.
Från 2018. Dyk ner i chokladläckerheter i detta avsnitt du inte vill missa! Kirsten gör hasselnötstorrone.

Från 2024. Justine utforskar Sarlats charmiga gamla stad och dess livliga marknad, där hon samlar ingredienser till en smakrik confiterad anka.
Från 2023. ad gör julen extra speciell i södra Italien? Gino avslutar sin resa med att utforska de festliga jultraditionerna och läckra maten från regionen.

Från 2021. Tareq åker på snöpicknick, och använder sig av snö och is i matlagningen när han besöker Kiruna.
Från 2023. Dante lagar en personlig favorit, ragú eller köttfärssås som vi kallar det i Sverige.

Från 2023. Mattias har tagit sig till Lidingö och ska bjuda sina gäster på en riktig restaurangupplevelse.

Från 2011. Vem skapade egentligen Yucatáns ikoniska grillade kött? Pati smakar sig igenom Temozoóns variationer.
Från 2022. Jamie ska ha julfest och det första som står på menyn är salladsblad.
Från 2024. Var hittar man lyxiga smaker och eleganta matupplevelser.
Från 2024. I säsongsfinalen besöker vi (gamla) Nykomlingarna i årets liga, vi träffar Djurgårdarna, och radarparet Daniel Brodin och Ludvig Rensfeldt.
Från 2024. I detta avsnitt delar Catarina med sig av sina absolut bästa tips och trix för hur du skapar rätter till det perfekta minglet och bjuder in på Apres Ski efter en tur längdskidor. Vi får inspiration.
Från 2018. Dyk ner i chokladläckerheter i detta avsnitt du inte vill missa! Kirsten gör hasselnötstorrone.

Från 2024. Justine utforskar Sarlats charmiga gamla stad och dess livliga marknad, där hon samlar ingredienser till en smakrik confiterad anka.
Från 2023. ad gör julen extra speciell i södra Italien? Gino avslutar sin resa med att utforska de festliga jultraditionerna och läckra maten från regionen.

Från 2021. Tareq åker på snöpicknick, och använder sig av snö och is i matlagningen när han besöker Kiruna.