OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

onsdag den 5 november

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

James Martin’s Islands to Highlands

Från 2020. James besöker den magiska Isle of Skye med kocken Tony Singh och inspireras av lokala skaldjur.

Field trip with Curtis Stone, Hong Kong

Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.

Bild från filmen Drinking with Joe and Maya
Drinking with Joe and Maya

Från 2024. Maya och Joe utforskar Stockholms ölvärld tillsammans med dryckesprofilen Sanna Lindberg.

Jamie's Eat Yourself Healthy

Från 2025. Eftersom så många av oss inte äter tillräckligt med vit fisk.

Billy & Dom Eat the World

Från 2005. Anländer till London för att börja sitt matäventyr bestämmer sig Billy och Dom för att den första rätt de vill lära sig bemästra är utan tvekan Storbritanniens bästa rätt – Sunday Roast!

Bild från filmen Cheese: A love story
Cheese: A love story

Från 2021. Hur har Frankrike blivit världskänt för sin ostkultur? Afrim Pristine reser från Paris till Normandie via Jura-bergen.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Från 2018. Vad har den kanadensiska ön Newfoundland att erbjuda bortom sina vilda landskap.

Godare smaker

Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

James Martin’s Islands to Highlands

Från 2020. James besöker den magiska Isle of Skye med kocken Tony Singh och inspireras av lokala skaldjur.

Field trip with Curtis Stone, Hong Kong

Från 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning.

Bild från filmen Drinking with Joe and Maya
Drinking with Joe and Maya

Från 2024. Maya och Joe utforskar Stockholms ölvärld tillsammans med dryckesprofilen Sanna Lindberg.

Jamie's Eat Yourself Healthy

Från 2025. Eftersom så många av oss inte äter tillräckligt med vit fisk.

Billy & Dom Eat the World

Från 2005. Anländer till London för att börja sitt matäventyr bestämmer sig Billy och Dom för att den första rätt de vill lära sig bemästra är utan tvekan Storbritanniens bästa rätt – Sunday Roast!

Bild från filmen Cheese: A love story
Cheese: A love story

Från 2021. Hur har Frankrike blivit världskänt för sin ostkultur? Afrim Pristine reser från Paris till Normandie via Jura-bergen.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Från 2018. Vad har den kanadensiska ön Newfoundland att erbjuda bortom sina vilda landskap.

Godare smaker

Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

James Martin’s Islands to Highlands

Från 2020. James besöker den magiska Isle of Skye med kocken Tony Singh och inspireras av lokala skaldjur.

Bild från filmen Uppdrag: Mat med Mauri
Uppdrag: Mat med Mauri

Från 2022. Janne, vanligtvis anställd i en kiosk, och Agnes, som jobbar på en lyxkrog, byter jobb med varandra i 24 timmar i detta klipp.

Jamie: Fast & Simple

Från 2024. Jamie gör en enkel laxrätt och några snabba fiskkakor.

Guillaume's French Atlantic

Från 2024. Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.

Thomas Sjögrens nordiska smakresa

Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Bild från filmen Eva Longoria: Searching for Spain
Eva Longoria: Searching for Spain

Från 2025. Vad gör Andalusien till hjärtat av Spaniens kultur och kök? Eva Longoria reser genom soliga landskap och passionerade traditioner.

Bild från filmen Helgdrinken med David
Helgdrinken med David

Från 2024. Är du ett fan av Old Fashioned? Här visas hur du kan ge denna klassiska cocktail en ny och spännande smak med en modern twist.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie's Easy Meals For Every Day

Från 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.

Bild från filmen French Gourmet with Justine Schofield
French Gourmet with Justine Schofield

Från 2024. Justine återvänder till sina rötter i södra Frankrike och bjuder på en klassisk Boeuf Bourguignon.

Ginos Italy : Secrets of the south

Från 2023. Gino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att baka bröd.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Från 2021. Tareq Taylor tar på sig vandrarkängorna och upplever det vilda Dalsland utmed pilgrimsleden. Det bjuds bland annat på fisk, svamp, och bäversafari.

Bild från filmen For the Love of Bread
For the Love of Bread

Från 2021. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela Österrike.

Bild från filmen Uppdrag: Mat med Mauri
Uppdrag: Mat med Mauri

Från 2022. Janne, vanligtvis anställd i en kiosk, och Agnes, som jobbar på en lyxkrog, byter jobb med varandra i 24 timmar i detta klipp.

Jamie: Fast & Simple

Från 2024. Jamie gör en enkel laxrätt och några snabba fiskkakor.

Guillaume's French Atlantic

Från 2024. Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.

Thomas Sjögrens nordiska smakresa

Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Bild från filmen Eva Longoria: Searching for Spain
Eva Longoria: Searching for Spain

Från 2025. Vad gör Andalusien till hjärtat av Spaniens kultur och kök? Eva Longoria reser genom soliga landskap och passionerade traditioner.

Bild från filmen Helgdrinken med David
Helgdrinken med David

Från 2024. Är du ett fan av Old Fashioned? Här visas hur du kan ge denna klassiska cocktail en ny och spännande smak med en modern twist.

Bild från filmen Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie's Easy Meals For Every Day

Från 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.

Bild från filmen French Gourmet with Justine Schofield
French Gourmet with Justine Schofield

Från 2024. Justine återvänder till sina rötter i södra Frankrike och bjuder på en klassisk Boeuf Bourguignon.

Ginos Italy : Secrets of the south

Från 2023. Gino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att baka bröd.