Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Efter ett första besök i denna speciella ögrupp under Säsong 1 återvänder Tareq till Åland för att utforska mer av denna öterritorium.
Milano är en nyskapande stad som på senare år har blivit ett kulinariskt mecca. Tucci smakar på en aperitiv och milanesiska klassiker.
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker.
Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.
Ayla bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett salladsblad med citron.
Hur kan du laga en smakrik middag på ett enkelt sätt? I detta avsnitt lagar Jamie en härlig ungsplåt med rostade grönsaker och camembert.
Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne.
Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen.
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr.
Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Efter ett första besök i denna speciella ögrupp under Säsong 1 återvänder Tareq till Åland för att utforska mer av denna öterritorium.
Milano är en nyskapande stad som på senare år har blivit ett kulinariskt mecca. Tucci smakar på en aperitiv och milanesiska klassiker.
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker.
Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.
Ayla bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett salladsblad med citron.
Hur kan du laga en smakrik middag på ett enkelt sätt? I detta avsnitt lagar Jamie en härlig ungsplåt med rostade grönsaker och camembert.
Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne.
Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen.
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr.
Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Simon delar med sig av sina recept på en chilikorv och en sallad med persikor och piccalilli.
Gok Wan delar med sig av sina recept på fyra tröstande rätter, så som en närande Detox-soppa.
Jamie ger fish and chips en hemlagad omarbetning som är hälsosammare och supergott.
Donal delar med sig av tre av sina favoritlata helgrätter inklusive hans kyckling i smör.
Killarna är i södra Frankrike och på jakt efter kulinariska läckerheter och historiska landmärken.
Godares kock Mattias Larsson fick en ny claim to fame efter att han ställt upp i Uppdrag Mat med Mauri där han lagade världens godaste hamburgare under, ja inte så nyktra former. Nu visar han upp rece.
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney.
I det här avsnittet ger sig Mauri ut på en resa till sju av Sveriges märkligaste hotell. Följ med när han utforskar unika boenden.
Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist.
Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat.
Kocken Curtis Stone landar på ön Big Island för att fånga svärdfisk med en tävlingsfiskare.
I dagens avsnitt presenterar Kristen en dekadent choklad-, dadel- och marängtårta.
Simon delar med sig av sina recept på en chilikorv och en sallad med persikor och piccalilli.
Gok Wan delar med sig av sina recept på fyra tröstande rätter, så som en närande Detox-soppa.
Jamie ger fish and chips en hemlagad omarbetning som är hälsosammare och supergott.
Donal delar med sig av tre av sina favoritlata helgrätter inklusive hans kyckling i smör.
Killarna är i södra Frankrike och på jakt efter kulinariska läckerheter och historiska landmärken.
Godares kock Mattias Larsson fick en ny claim to fame efter att han ställt upp i Uppdrag Mat med Mauri där han lagade världens godaste hamburgare under, ja inte så nyktra former. Nu visar han upp rece.
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney.
I det här avsnittet ger sig Mauri ut på en resa till sju av Sveriges märkligaste hotell. Följ med när han utforskar unika boenden.
Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist.
Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat.