måndag den 17 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2018. Napoli nästa, pizzahuvudstaden i Italien. Här letar Jamie efter oupptäckta familjerecept som lokalinvånarna älskar.
Från 2023. på en hemlig bar.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2025. Marion utforskar familjetraditioner – från Mama Nois vårrullar till hemlagad miso och koreansk köttgryta – och hyllar hur maten för människor.
Från 2023. Dante lagar en personlig favorit, ragú eller köttfärssås som vi kallar det i Sverige.
Från 2018. Chokladdrottningen är tillbaka för ännu en säsong av härligheter.

Från 2025. Hur långt går man för den perfekta måltiden? Colin och Manu jagar hjort vid Poronui Lodge.
Från 2022. Vad har Washington DC att erbjuda en sommelier som återvänder till sin barndomsstad?

Från 2019. Mauri besökte Pixie från Västerås, Stuart McDougall och Markus Aujalay och lät dem laga en hamburgare åt mig. Pixie fick 10.000 kronor.

Från 2018. Napoli nästa, pizzahuvudstaden i Italien. Här letar Jamie efter oupptäckta familjerecept som lokalinvånarna älskar.
Från 2023. på en hemlig bar.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2025. Marion utforskar familjetraditioner – från Mama Nois vårrullar till hemlagad miso och koreansk köttgryta – och hyllar hur maten för människor.
Från 2023. Dante lagar en personlig favorit, ragú eller köttfärssås som vi kallar det i Sverige.
Från 2018. Chokladdrottningen är tillbaka för ännu en säsong av härligheter.

Från 2025. Hur långt går man för den perfekta måltiden? Colin och Manu jagar hjort vid Poronui Lodge.
Från 2022. Vad har Washington DC att erbjuda en sommelier som återvänder till sin barndomsstad?

Från 2019. Mauri besökte Pixie från Västerås, Stuart McDougall och Markus Aujalay och lät dem laga en hamburgare åt mig. Pixie fick 10.000 kronor.

Från 2018. Napoli nästa, pizzahuvudstaden i Italien. Här letar Jamie efter oupptäckta familjerecept som lokalinvånarna älskar.

Från 2021. Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch.

Från 2024. Ainsley avslutar sin resa på den idylliska ön Gozo med en pittoresk picknick fylld med smaker från Malta, tack vare Ana.

Från 2023. Justine reser från Kuching till Penang och njuter av olika smaker på gatumarknaderna.
Från 2021. Gregg inleder sin resa runt Sydafrika med en safari i Amakhala i Östra Kapprovinsen. Han campar över natten och smakar på en traditionell gryta.

Från 2023. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter.
Från 2023. Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.

Från 2022. Vad händer när två systrar tar traditionella rätter till nästa nivå.
Från 2022. Carlton McCoy åker till Paris, till de växande förorterna ”Banlieues Parisiennes”.
Från 2023. Idag är det fokus på färska råvaror! Jason tar sig till en enorm grönsaksmarknad i Dubai.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2021. Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch.

Från 2024. Ainsley avslutar sin resa på den idylliska ön Gozo med en pittoresk picknick fylld med smaker från Malta, tack vare Ana.