Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur. Han tillagar en fantastisk fläskkotlett med paprika och alioli, samt ett surf & turf-spett med räkor, svamp och lokal skinka.
Vi tas med på en nordafrikansk smakresa, där Ainsley börjar med en klassisk lamm-, apelsin- och prunetagine. Han avslutar med en kryddig rätt: ros-harissakyckling och bönstuvning med chermoula.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött. I detta avsnitt tar han oss med hem till grillen där han tillagar sin vinnarrätt.
Dante Zia inleder sin spännande resa i Parma med ett besök på en charmig lokal restaurang, där han får njuta av läckerheter som speglar Cucina Povera-filosofin. Efter den inspirerande måltiden möter han kocken Carlo.
Kirsten anser att choklad är nyckeln till lycka, och visar upp ett urval av desserter som är lätta att återskapa hemma, från vit choklad till jordnötsparfait.
I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan, koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en flammande godbit - Bananas Foster.
Hur kan en enkel löksoppa förvandlas till en gourmetmåltid? Marion värmer våra hjärtan med en autentisk fransk löksoppa. Den gyllene buljongen, fylld med karamelliserad lök och toppad med gratinerat bröd och smält ost, är en riktig comfort food.
Vilken öl passar bäst till en lyxig rådjurstartar lagad i skogen? Emelie besöker Pine Ridge Brewery för att hitta rätt öl till en rådjurstartar med rökt majonnäs, enbär och picklade granskott.
Tareq besöker Fyn i Danmark som är Hans Christian Andersens födelsestad. Staden är också känd för att vara Danmarks trädgård. Här utforskar han naturen och maten och det är en plats där tradition och innovation går hand i hand.
I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.
Mauri träffar tre personer som av olika anledningar äter en extremt begränsad kost.
Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur. Han tillagar en fantastisk fläskkotlett med paprika och alioli, samt ett surf & turf-spett med räkor, svamp och lokal skinka.
Vi tas med på en nordafrikansk smakresa, där Ainsley börjar med en klassisk lamm-, apelsin- och prunetagine. Han avslutar med en kryddig rätt: ros-harissakyckling och bönstuvning med chermoula.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
William Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött. I detta avsnitt tar han oss med hem till grillen där han tillagar sin vinnarrätt.
Dante Zia inleder sin spännande resa i Parma med ett besök på en charmig lokal restaurang, där han får njuta av läckerheter som speglar Cucina Povera-filosofin. Efter den inspirerande måltiden möter han kocken Carlo.
Kirsten anser att choklad är nyckeln till lycka, och visar upp ett urval av desserter som är lätta att återskapa hemma, från vit choklad till jordnötsparfait.
I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan, koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en flammande godbit - Bananas Foster.
Hur kan en enkel löksoppa förvandlas till en gourmetmåltid? Marion värmer våra hjärtan med en autentisk fransk löksoppa. Den gyllene buljongen, fylld med karamelliserad lök och toppad med gratinerat bröd och smält ost, är en riktig comfort food.
Vilken öl passar bäst till en lyxig rådjurstartar lagad i skogen? Emelie besöker Pine Ridge Brewery för att hitta rätt öl till en rådjurstartar med rökt majonnäs, enbär och picklade granskott.
Tareq besöker Fyn i Danmark som är Hans Christian Andersens födelsestad. Staden är också känd för att vara Danmarks trädgård. Här utforskar han naturen och maten och det är en plats där tradition och innovation går hand i hand.
I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.
Mauri träffar tre personer som av olika anledningar äter en extremt begränsad kost.
James Martins resa startar med ett besök till ett av hans favoritställen i USA - nämligen Napa Valley. Här får han inte bara smaka, utan också blanda sitt eget vin.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
Följ med Joe och Maya när de ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen. Möt vinpionjärerna på Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård, för att sedan smaka hantverksbrygder på Spike Brewery i Göteborg.
Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. Han börjar med en kryddig kyckling- och jordnötsgryta och avslutar med söta Bofrot puff-puffs, västafrikanska donuts.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta.
Rick söker musslor i sina favorit-klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.
James Martins resa startar med ett besök till ett av hans favoritställen i USA - nämligen Napa Valley. Här får han inte bara smaka, utan också blanda sitt eget vin.
Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess treenighet av kött, kastanjer och ost.
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
Följ med Joe och Maya när de ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen. Möt vinpionjärerna på Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård, för att sedan smaka hantverksbrygder på Spike Brewery i Göteborg.
Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. Han börjar med en kryddig kyckling- och jordnötsgryta och avslutar med söta Bofrot puff-puffs, västafrikanska donuts.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.