lördag den 20 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2021. Sedan hoppar han in i en tuk-tuk och susar runt i det färgstarka och energifyllda området – hem för både ärkebiskop Desmond Tutu och Nelson Mandela.
Från 2021. Ayla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2017. Vad gör Marseille till en unik kulinarisk destination? James lär sig om de traditionella bagerierna och bakverken som är en del av stadens matkultur.

Från 2022. Gok delar med sig av sina bästa recept för en julmiddag.
Från 2025. Idag vill Oliver grotta ner sig i pizzans värld – och har kallat in ”the pizza wizard” himself: Oskar Montano. Oskar lever och andas pizza.
Från 2025. Marion utforskar sitt asiatiska australiska arv genom maten, från thailändsk gatumat till australiensisk lamm.
Från 2017. Hur smakar havsabborre bakad i salt när den tillagas av mästare.
Från 2022. I dagens avsnitt upptäcker Paul besattheten med mexikansk Coca Cola och besöker Mezcals bränneri.
Från 2021. Sedan hoppar han in i en tuk-tuk och susar runt i det färgstarka och energifyllda området – hem för både ärkebiskop Desmond Tutu och Nelson Mandela.
Från 2021. Ayla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2017. Vad gör Marseille till en unik kulinarisk destination? James lär sig om de traditionella bagerierna och bakverken som är en del av stadens matkultur.

Från 2022. Gok delar med sig av sina bästa recept för en julmiddag.
Från 2025. Idag vill Oliver grotta ner sig i pizzans värld – och har kallat in ”the pizza wizard” himself: Oskar Montano. Oskar lever och andas pizza.
Från 2025. Marion utforskar sitt asiatiska australiska arv genom maten, från thailändsk gatumat till australiensisk lamm.
Från 2017. Hur smakar havsabborre bakad i salt när den tillagas av mästare.
Från 2022. I dagens avsnitt upptäcker Paul besattheten med mexikansk Coca Cola och besöker Mezcals bränneri.
Från 2021. Sedan hoppar han in i en tuk-tuk och susar runt i det färgstarka och energifyllda området – hem för både ärkebiskop Desmond Tutu och Nelson Mandela.
Från 2021. Ayla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2020. Jamie's Cook-Ahead Christmas.
Från 2024. Donal tar tillbaka den ultimata publikfavoriten i det här pastafyllda avsnittet – där han lyfter din favoriträtt för själen med en djärv och smakrik twist, med hjälp av enkla matlagningstekniker i rea.
Från 2024. God jul! I dagens avsnitt förbereder Valerie för en magisk jul med alla läckerheter som förgyller julens magiska tid!

Från 2023. Donal packar ihop familjen (och Max) för att tillbringa några mysiga dagar med vänner över julen.
Från 2022. Vad händer när man kombinerar familjetraditioner med kustens smaker.
Från 2024. Billy och Dom utforskar matkulturen i Costa Rica, inklusive färska råvaror, hållbara odlingsmetoder och enkla matberedningar.
Från 2025. Coinneach får reda på om den djärva, historiska och Michelin-stjärniga maten på Bornholm. Regenerate Copy Good response Bad response.

Från 2011. Vad gör Motul till en historisk pärla i Yucatán? Pati smakar Doña Evelias berömda ägg.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2020. Jamie's Cook-Ahead Christmas.