lördag den 6 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2021. Gregg flyger till Upington – porten till Kalahariöknen. Härifrån följer han Oranjefloden till de spektakulära Augrabiesfallen.
Från 2021. Den här gången lagar Ayla Canpunar sina bästa rätter till frukost, lunch, kaffe, middag och dessert.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2017. Hur förnyar Bourgogne sina mattraditioner? James besöker vingårdar och senapfält och skapar rätter med Bourgognes kulinariska skatter.
Från 2025. Hur skapar man lyxig mat med enkla grejer från skafferiet och frysen.
Vi möter Oliver i hans intensiva vardag bland restauranger och familj.
Från 2025. Marion besöker Inala i södra Brisbane, där hennes barndoms matinköp med mamma började. Hon utforskar nudelgatorna.
Från 2017. Vad händer när James Martin kombinerar god mat med oväntade utmaningar? Han gästas av Amy Childs och Sat Bains för att laga Singapore-krabbor.
Från 2022. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula.
Från 2021. Gregg flyger till Upington – porten till Kalahariöknen. Härifrån följer han Oranjefloden till de spektakulära Augrabiesfallen.
Från 2021. Den här gången lagar Ayla Canpunar sina bästa rätter till frukost, lunch, kaffe, middag och dessert.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2017. Hur förnyar Bourgogne sina mattraditioner? James besöker vingårdar och senapfält och skapar rätter med Bourgognes kulinariska skatter.
Från 2025. Hur skapar man lyxig mat med enkla grejer från skafferiet och frysen.
Vi möter Oliver i hans intensiva vardag bland restauranger och familj.
Från 2025. Marion besöker Inala i södra Brisbane, där hennes barndoms matinköp med mamma började. Hon utforskar nudelgatorna.
Från 2017. Vad händer när James Martin kombinerar god mat med oväntade utmaningar? Han gästas av Amy Childs och Sat Bains för att laga Singapore-krabbor.
Från 2022. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula.
Från 2021. Gregg flyger till Upington – porten till Kalahariöknen. Härifrån följer han Oranjefloden till de spektakulära Augrabiesfallen.
Från 2021. Den här gången lagar Ayla Canpunar sina bästa rätter till frukost, lunch, kaffe, middag och dessert.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2025. Jamie hyllar fantastiska ingredienser som inte bara smakar gott utan också kan vara bra för hjärtat.
Från 2024. Kocken och tv-personligheten Donal Skehan delar med sig av sina bästa matlagningstips för att skapa en välsmakande middag.
Från 2024. Catarina visar hur du skapar en gnistrande vinterfest med stil. Med enkla dukningstips, lätta förrätter.
Från 2024. Sveriges främsta hockeyprofiler berättar om maten som ligger dem varmt om hjärtat.
Från 2022. Vad är hemligheten bakom en minnesvärd Hanukkah-middag? Phil Rosenthal gästar värdparet för en festlig kväll med lammben, pastrami.
Från 2005. Med skicklighet som har utvecklats från tillverkning av samurajsvärd är japanska knivar kanske de mest eftertraktade knivarna i världen. På Kyushu.
Från 2021. Jamies recept för en spektakulär julmiddag: den ultimata rostade kalkonen, en imponerande vegetariskt huvudrätt.

Från 2011. Vad gör Mérida till en av Yucatáns smakrika pärlor?

Från 2024. Trött på vanlig glögg? Här får du se hur du blandar en Glögg Highball – en läskande och uppfriskande version av den klassiska vinterdrinken.
Från 2021. I Turkiet bjuder Ayla på Adana kebab med massa goda tillbehör.
Från 2025. Jamie hyllar fantastiska ingredienser som inte bara smakar gott utan också kan vara bra för hjärtat.
Från 2024. Kocken och tv-personligheten Donal Skehan delar med sig av sina bästa matlagningstips för att skapa en välsmakande middag.
Från 2024. Catarina visar hur du skapar en gnistrande vinterfest med stil. Med enkla dukningstips, lätta förrätter.
Från 2024. Sveriges främsta hockeyprofiler berättar om maten som ligger dem varmt om hjärtat.
Från 2022. Vad är hemligheten bakom en minnesvärd Hanukkah-middag? Phil Rosenthal gästar värdparet för en festlig kväll med lammben, pastrami.
Från 2005. Med skicklighet som har utvecklats från tillverkning av samurajsvärd är japanska knivar kanske de mest eftertraktade knivarna i världen. På Kyushu.
Från 2021. Jamies recept för en spektakulär julmiddag: den ultimata rostade kalkonen, en imponerande vegetariskt huvudrätt.