OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 31 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Från 2022. I säsongsavsnittet återvänder Gino till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Från 2022. Köpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn.

Fransk vardagsmat med Michel Roux

Från 2022. Michel Roux tillagar i dagens avsnitt en kycklingfrikassé på rosévinsvinäger - som producerats i ett garage vid medelhavet.

Vilda smaker

Från 2024. Kan en klassisk risotto få en svensk twist med lokala råvaror.

Nico Reynolds: Cook in, Cook out

Från 2024. Nico bjuder på tre enkla och läckra rätter, perfekta för en middag för två. Han tillagar kyckling- och baconskewers med lime- och korianderslaw.

Jamie Oliver: Seasons

Från 2022. Jamie några av sina hemodlade auberginer och skapar en grillad kyckling.

Bild från filmen Pati's Mexican Table
Pati's Mexican Table

Från 2011. Vad gör Yucatáns färgstarka aromatiska kryddor så unika?

Gary Barlows Wine tour South Africa

Från 2024. Gary Barlow och hans vän Mica Paris avslutar sin sydafrikanska vinresa i Johannesburg.

James Martin’s Islands to Highlands

Från 2020. James besöker Englands första nationalpark, Peak District, med kocklegenden Tessa Bramley.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Från 2022. I säsongsavsnittet återvänder Gino till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Från 2022. Köpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn.

Fransk vardagsmat med Michel Roux

Från 2022. Michel Roux tillagar i dagens avsnitt en kycklingfrikassé på rosévinsvinäger - som producerats i ett garage vid medelhavet.

Vilda smaker

Från 2024. Kan en klassisk risotto få en svensk twist med lokala råvaror.

Nico Reynolds: Cook in, Cook out

Från 2024. Nico bjuder på tre enkla och läckra rätter, perfekta för en middag för två. Han tillagar kyckling- och baconskewers med lime- och korianderslaw.

Jamie Oliver: Seasons

Från 2022. Jamie några av sina hemodlade auberginer och skapar en grillad kyckling.

Bild från filmen Pati's Mexican Table
Pati's Mexican Table

Från 2011. Vad gör Yucatáns färgstarka aromatiska kryddor så unika?

Gary Barlows Wine tour South Africa

Från 2024. Gary Barlow och hans vän Mica Paris avslutar sin sydafrikanska vinresa i Johannesburg.

James Martin’s Islands to Highlands

Från 2020. James besöker Englands första nationalpark, Peak District, med kocklegenden Tessa Bramley.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Från 2022. I säsongsavsnittet återvänder Gino till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Från 2022. Köpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn.

Ginos Italy : Secrets of the south

Från 2023. Vad händer när Gino anländer till Matera, James Bonds filmiska paradis? I detta avsnitt dyker Gino ner i Materas rika kulinariska arv.

Godare smaker

Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Bild från filmen Campogianis matresa
Campogianis matresa

Från 2024. Matresans nästsista region är Sardinien! Här bjuds på vilt – och en annorlunda dessert..eller snarare ett slags godis.

Bild från filmen Jamie Cooks Italy
Jamie Cooks Italy

Från 2018. Hur smakar Sicilien? Följ med Jamie till Etna och Catania för att upptäcka oemotståndliga cannoli.

Bild från filmen French Gourmet with Justine Schofield
French Gourmet with Justine Schofield

Från 2024. Justine utforskar Sarlats charmiga gamla stad och dess livliga marknad, där hon samlar ingredienser till en smakrik confiterad anka.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

Från 2023. Smarta, enkla recept som levererar stor smak med några snabba hjälteingredienser.

James Martin´s Spanish Adventure

Från 2023. I Valencia besöker James en risfarm. Avslutningsvis lagar James en musselsoppa på båt.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Från 2023. Jamie delar med sig av smakrika, budgetvänliga måltider, inklusive en rotfruktspaj.

James Martin’s American Adventure

Från 2017. Vad gör New Yorks matkultur så unik.

Ginos Italy : Secrets of the south

Från 2023. Vad händer när Gino anländer till Matera, James Bonds filmiska paradis? I detta avsnitt dyker Gino ner i Materas rika kulinariska arv.

Godare smaker

Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Bild från filmen Campogianis matresa
Campogianis matresa

Från 2024. Matresans nästsista region är Sardinien! Här bjuds på vilt – och en annorlunda dessert..eller snarare ett slags godis.

Bild från filmen Jamie Cooks Italy
Jamie Cooks Italy

Från 2018. Hur smakar Sicilien? Följ med Jamie till Etna och Catania för att upptäcka oemotståndliga cannoli.

Bild från filmen French Gourmet with Justine Schofield
French Gourmet with Justine Schofield

Från 2024. Justine utforskar Sarlats charmiga gamla stad och dess livliga marknad, där hon samlar ingredienser till en smakrik confiterad anka.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

Från 2023. Smarta, enkla recept som levererar stor smak med några snabba hjälteingredienser.

James Martin´s Spanish Adventure

Från 2023. I Valencia besöker James en risfarm. Avslutningsvis lagar James en musselsoppa på båt.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Från 2023. Jamie delar med sig av smakrika, budgetvänliga måltider, inklusive en rotfruktspaj.