OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

fredag den 4 april

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Bornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

I den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.

Silvia's Italian Masterclass

Vem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Vilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad.

A Taste of Australia in Vietnam

Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

I det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Bornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

I den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.

Silvia's Italian Masterclass

Vem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Vilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad.

A Taste of Australia in Vietnam

Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

I det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla.

Bild från filmen Donal Skehan: Home Cook
Donal Skehan: Home Cook

I det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Bornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel.

Bild från filmen Tareq Taylor's Nordic Cookery
Tareq Taylor's Nordic Cookery

I den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker.

Bild från filmen James Martin´s French Adventure
James Martin´s French Adventure

Vad gör kycklingen från Bresse så speciell? James träffar Georges Blanc och lagar en rätt som hyllar denna berömda ingrediens.

Bild från filmen Pati's Mexican Table
Pati's Mexican Table

Är du redo för en smakfull bergsbestigning? I detta avsnitt följer Pati med sina nya klätterkompisar på ett äventyr i de imponerande bergen.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Procida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska.

Jamie Oliver: Seasons

För att inleda serien hyllar Jamie rabarberns syrlighet med en sås till marinerat sidfläsk.

Jamie: Fast & Simple

Jamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor.

Bild från filmen James Martin´s Spanish Adventure
James Martin´s Spanish Adventure

James besöker Spaniens vinregion, La Rioja. Han äter tapas i Longrono och besöker en restaurang med Michelin-stjärna.

Bild från filmen Remarkable places to eat
Remarkable places to eat

Matskribenten Rachel Khoo tar med Fred till Wien för att testa kaffe, tårta, dumplings och mangalitza fläskschnitzel.

Bild från filmen James Martin´s French Adventure
James Martin´s French Adventure

Vad gör kycklingen från Bresse så speciell? James träffar Georges Blanc och lagar en rätt som hyllar denna berömda ingrediens.

Bild från filmen Pati's Mexican Table
Pati's Mexican Table

Är du redo för en smakfull bergsbestigning? I detta avsnitt följer Pati med sina nya klätterkompisar på ett äventyr i de imponerande bergen.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Procida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska.

Jamie Oliver: Seasons

För att inleda serien hyllar Jamie rabarberns syrlighet med en sås till marinerat sidfläsk.

Jamie: Fast & Simple

Jamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor.

Bild från filmen James Martin´s Spanish Adventure
James Martin´s Spanish Adventure

James besöker Spaniens vinregion, La Rioja. Han äter tapas i Longrono och besöker en restaurang med Michelin-stjärna.