OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 27 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Från 2023. Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.

A pretty good life med Valerie

Från 2024. Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.

Vilda smaker

Från 2024. Hur smakar havskräftor när de är grillade färska från havet? I fiskehamnen Glommen grillar Emelie och Mattias dagens fångst – havskräftor.

James Martin’s American Adventure

Från 2017. Vad händer när tradition möter innovation? James utforskar Atlantas moderna matkultur.

Nico Reynolds: Cook in, Cook out

Från 2024. Nico bjuder på tre enkla och läckra rätter, perfekta för en middag för två. Han tillagar kyckling- och baconskewers med lime- och korianderslaw.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Från 2024. Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.

Bild från filmen Raymond Blanc's Royal Kitchen Gardens
Raymond Blanc's Royal Kitchen Gardens

Från 2024. Hur skapade Kung Charles III de praktfulla trädgårdarna på Highgrove från grunden? Raymond Blanc utforskar den kungliga egendomen.

Bild från filmen Remarkable places to eat
Remarkable places to eat

Från 2020. Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Från 2023. Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.

A pretty good life med Valerie

Från 2024. Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.

Vilda smaker

Från 2024. Hur smakar havskräftor när de är grillade färska från havet? I fiskehamnen Glommen grillar Emelie och Mattias dagens fångst – havskräftor.

James Martin’s American Adventure

Från 2017. Vad händer när tradition möter innovation? James utforskar Atlantas moderna matkultur.

Nico Reynolds: Cook in, Cook out

Från 2024. Nico bjuder på tre enkla och läckra rätter, perfekta för en middag för två. Han tillagar kyckling- och baconskewers med lime- och korianderslaw.

Bild från filmen Roux Down The River
Roux Down The River

Från 2024. Hur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta.

Bild från filmen Raymond Blanc's Royal Kitchen Gardens
Raymond Blanc's Royal Kitchen Gardens

Från 2024. Hur skapade Kung Charles III de praktfulla trädgårdarna på Highgrove från grunden? Raymond Blanc utforskar den kungliga egendomen.

Bild från filmen Remarkable places to eat
Remarkable places to eat

Från 2020. Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide.

Bild från filmen Jamie Cooks The Mediterranean
Jamie Cooks The Mediterranean

Från 2023. Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Från 2023. Jamie delar med sig av billiga måltider, inklusive gnocchi, en vegetarisk Yorkshire-pudding, snabb aromatisk nudelbuljong, kryddig kedgeree och glass.

Bild från filmen For the Love of Bread
For the Love of Bread

Från 2021. Andrew träffar de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

En bit på vägen med Tina och Fredrik

Från 2024. Nu är vi äntligen framme i Alsace, denna vackra region fylld av goda viner och mat. Vännerna Tina & Fredrik får äntligen äta Choucroute.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Från 2022. Gino är tillbaka i Toscana och besöker en vete gård där han lär sig om Toscanas mattraditioner.

Bild från filmen Jamie Cooks Italy
Jamie Cooks Italy

Från 2018. Hur smakar Sicilien? Följ med Jamie till Etna och Catania för att upptäcka oemotståndliga cannoli.

Jason Atherton's Dubai Dishes

Från 2023. Jason lagar klassiska brittiska och franska rätter från sin första tid i Dubai för över 20 år sedan. Han hyllar sin vän Gary Rhodes, Dubai-innovatören, med klassiska Rhodes-rätter som rökt kolja Welsh.

Ginos Italy : Secrets of the south

Från 2023. Vad döljer sig i Basilicatas orörda landskap? Gino reser till Pollino, Italiens största nationalpark, på hästryggen och upptäcker cruschi.

Bild från filmen Remarkable places to eat
Remarkable places to eat

Från 2020. Fred Sirieix är på väg till Yorkshire i sällskap med Storbritanniens bakdrottning Nadiya Hussain. Enligt Nadiya har Yorkshire allt inom matkulturen.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Från 2023. Jamie delar med sig av billiga måltider, inklusive gnocchi, en vegetarisk Yorkshire-pudding, snabb aromatisk nudelbuljong, kryddig kedgeree och glass.

Bild från filmen For the Love of Bread
For the Love of Bread

Från 2021. Andrew träffar de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

En bit på vägen med Tina och Fredrik

Från 2024. Nu är vi äntligen framme i Alsace, denna vackra region fylld av goda viner och mat. Vännerna Tina & Fredrik får äntligen äta Choucroute.

Gino´s Italy : Like mamma used to make

Från 2022. Gino är tillbaka i Toscana och besöker en vete gård där han lär sig om Toscanas mattraditioner.

Bild från filmen Jamie Cooks Italy
Jamie Cooks Italy

Från 2018. Hur smakar Sicilien? Följ med Jamie till Etna och Catania för att upptäcka oemotståndliga cannoli.

Jason Atherton's Dubai Dishes

Från 2023. Jason lagar klassiska brittiska och franska rätter från sin första tid i Dubai för över 20 år sedan. Han hyllar sin vän Gary Rhodes, Dubai-innovatören, med klassiska Rhodes-rätter som rökt kolja Welsh.

Ginos Italy : Secrets of the south

Från 2023. Vad döljer sig i Basilicatas orörda landskap? Gino reser till Pollino, Italiens största nationalpark, på hästryggen och upptäcker cruschi.