Från 2021. I detta avsnitt utmanar Mauri tre av Sveriges bästa kockar i en hamburgertävling där kockarna får varsitt handikapp för att jämna ut förutsättningarna. Mauri utforskar om en amatör som han kan laga en.
Från 2024. Joe och Maya ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen.
Från 2025. Vad upptäcker man när vägen leder genom Nya Zeelands vilda västkust? Colin och Manu utforskar grottor, flodrafter.
Från 2024. Jamie gör en hel panna med rostade grönsaker och camembert.
Från 2024. Ainsley avslutar sin resa på den idylliska ön Gozo med en pittoresk picknick fylld med smaker från Malta, tack vare Ana.
Från 2017. Hur förenas Pittsburghs arbetarklasstraditioner med stadens nya, trendiga matscen? I detta avsnitt utforskar Bourdain Pittsburgh.
Från 2022. Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin version på korvstroganoff med massor av goda kryddor.
Från 2020. James besöker Isle of Man med stjärnkocken Lisa Goodwin-Allen och TT-legenden John McGuinness under TT-veckan.
Från 2021. I detta avsnitt utmanar Mauri tre av Sveriges bästa kockar i en hamburgertävling där kockarna får varsitt handikapp för att jämna ut förutsättningarna. Mauri utforskar om en amatör som han kan laga en.
Från 2024. Joe och Maya ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen.
Från 2025. Vad upptäcker man när vägen leder genom Nya Zeelands vilda västkust? Colin och Manu utforskar grottor, flodrafter.
Från 2024. Jamie gör en hel panna med rostade grönsaker och camembert.
Från 2024. Ainsley avslutar sin resa på den idylliska ön Gozo med en pittoresk picknick fylld med smaker från Malta, tack vare Ana.
Från 2017. Hur förenas Pittsburghs arbetarklasstraditioner med stadens nya, trendiga matscen? I detta avsnitt utforskar Bourdain Pittsburgh.
Från 2022. Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin version på korvstroganoff med massor av goda kryddor.
Från 2020. James besöker Isle of Man med stjärnkocken Lisa Goodwin-Allen och TT-legenden John McGuinness under TT-veckan.
Från 2023. Sachie utforskar Christchurchs pulserande matscen, besöker en banbrytande grisfarm.
Från 2023. Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur.
Från 2024. Hösten har nått sitt fulla färgspektrum, och Valerie tar oss med till Torslunda självplock för en riktig höstdag bland pumpor och skördar.
Från 2024. Färjestads back Adam Ollas Matsson, en sann foodie.
Från 2025. Vad gömmer sig i Spaniens mest avlägsna hörn? Eva Longoria reser till det vilda och vackra Galicien.
Från 2024. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Från 2024. Tror du att du inte kan laga mat? I detta avsnitt visar Silvia att alla – oavsett erfarenhet – kan skapa enkla men imponerande italienska rätter.
Från 2022. Gino är tillbaka i Toscana och besöker en vete gård där han lär sig om Toscanas mattraditioner.
Från 2023. Mary ansluter sig till AJ Odudu för att lära henne glädjen av stressfri matlagning.
Från 2022. I soliga Karlstad tar Tareq en kulinarisk resa. Han lagar mat vid Vänerns strand och i Värmlands skogar, och på menyn står smörstekt sej.
Från 2021. En av världens äldsta städer, Aten, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri.
Från 2023. Sachie utforskar Christchurchs pulserande matscen, besöker en banbrytande grisfarm.
Från 2023. Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur.
Från 2024. Hösten har nått sitt fulla färgspektrum, och Valerie tar oss med till Torslunda självplock för en riktig höstdag bland pumpor och skördar.
Från 2024. Färjestads back Adam Ollas Matsson, en sann foodie.
Från 2025. Vad gömmer sig i Spaniens mest avlägsna hörn? Eva Longoria reser till det vilda och vackra Galicien.
Från 2024. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Från 2024. Tror du att du inte kan laga mat? I detta avsnitt visar Silvia att alla – oavsett erfarenhet – kan skapa enkla men imponerande italienska rätter.
Från 2022. Gino är tillbaka i Toscana och besöker en vete gård där han lär sig om Toscanas mattraditioner.
Från 2023. Mary ansluter sig till AJ Odudu för att lära henne glädjen av stressfri matlagning.