måndag den 10 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2018. Vad gör Puglia till Italiens hetaste matdestination? Jamie möter pastans mästare – de lokala nonnorna – och lär sig deras familjerecept.
Från 2023. I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2025. Marion utforskar sitt asiatiska australiska arv genom maten, från thailändsk gatumat till australiensisk lamm.
Från 2023. Dante lagar fettuccine alfredo med Gina och söker efter den perfekta osten i de italienska bergen.
Från 2020. Guillaume Brahimi reser från Nice till Pyrenéerna och upptäcker ikoniska smaker som socca, tourtons och brioche aux pralines.

Från 2025. Hur långt går man för den perfekta måltiden? Colin och Manu jagar hjort vid Poronui Lodge.
Från 2022. Carlton McCoy åker till Paris, till de växande förorterna ”Banlieues Parisiennes”.
Från 2024. Timrå tar Linus Nässén oss med på en resa genom både sin vardag och barndomsminnen.

Från 2018. Vad gör Puglia till Italiens hetaste matdestination? Jamie möter pastans mästare – de lokala nonnorna – och lär sig deras familjerecept.
Från 2023. I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2025. Marion utforskar sitt asiatiska australiska arv genom maten, från thailändsk gatumat till australiensisk lamm.
Från 2023. Dante lagar fettuccine alfredo med Gina och söker efter den perfekta osten i de italienska bergen.
Från 2020. Guillaume Brahimi reser från Nice till Pyrenéerna och upptäcker ikoniska smaker som socca, tourtons och brioche aux pralines.

Från 2025. Hur långt går man för den perfekta måltiden? Colin och Manu jagar hjort vid Poronui Lodge.
Från 2022. Carlton McCoy åker till Paris, till de växande förorterna ”Banlieues Parisiennes”.
Från 2024. Timrå tar Linus Nässén oss med på en resa genom både sin vardag och barndomsminnen.

Från 2018. Vad gör Puglia till Italiens hetaste matdestination? Jamie möter pastans mästare – de lokala nonnorna – och lär sig deras familjerecept.

Från 2021. På Malta får Andrew lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci.

Från 2024. Ainsley reser till norra Malta och vandrar längs Xemxija Heritage Trail där han lär sig om lokala örter och besöker ett olivlund för att upptäcka hemligheterna bakom maltesisk olivolja. Han utforskar.

Från 2023. Viltlivet står i centrum när Justine möter papegojor i Kuala Lumpur och orangutanger i Semenggoh.
Från 2024. Vad gör en julmiddag i Italien så speciell.

Från 2023. Första avsnittet! Christian & Sergio styr mot regionen Lazio och huvudstaden Rom.
Från 2024. "Hur lär sig en expert på trä att bemästra grillens konst.

Från 2022. Hur kan en grillning förvandla en pensionerad mekaniker till en lokal kändis? Följ med Pati när hon besöker Gualberto "Weber" Elizondo.
Från 2022. Carlton McCoy utforskar den mytomspunna regionen Mississippideltat där man hittar blues, fantastisk mat och pittoreska småstäder.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2023. Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2021. På Malta får Andrew lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci.

Från 2024. Ainsley reser till norra Malta och vandrar längs Xemxija Heritage Trail där han lär sig om lokala örter och besöker ett olivlund för att upptäcka hemligheterna bakom maltesisk olivolja. Han utforskar.

Från 2023. Viltlivet står i centrum när Justine möter papegojor i Kuala Lumpur och orangutanger i Semenggoh.
Från 2024. Vad gör en julmiddag i Italien så speciell.

Från 2023. Första avsnittet! Christian & Sergio styr mot regionen Lazio och huvudstaden Rom.
Från 2024. "Hur lär sig en expert på trä att bemästra grillens konst.

Från 2022. Hur kan en grillning förvandla en pensionerad mekaniker till en lokal kändis? Följ med Pati när hon besöker Gualberto "Weber" Elizondo.
Från 2022. Carlton McCoy utforskar den mytomspunna regionen Mississippideltat där man hittar blues, fantastisk mat och pittoreska småstäder.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!