Warrens första stopp på matresan i Sydafrika är den vibrerande staden Cape Town.
Mattias visar hur man gör riktigt god vardagsmat, snabbt, enkelt och supergott! I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo.
Idag dukar vi upp för brunch.
Simon tillagar en italiensk klassiker med en twist, testar färsk pasta och skapar en sallad.
Gok Wan återvänder för att dela med sig av fler av sina favoriträtter.
Chokladdrottningen är tillbaka för ännu en säsong av desserthärligheter! Kirsten inleder med sina enastående chokladkaramell éclairs.
I avsnitt ett delar Donal med sig av sina snabba, vardagsrecept som räddar dagen gång på gång – som hans kycklingsatay serverad med ris och grönsaker.
Killarna är på Sardinien där färskfångad tonfiks och bergslamm står på menyn.
Kocken Curtis Stone reser tillbaka till sin hemstad och möter upp sin bror Luke.
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney.
Hur är det egentligen att jobba som polis? I det här avsnittet får Mauri testa polisyrket genom att gå igenom tester på Plikt- och prövningsverket.
Ayla tar oss med till Balkanhalvön där hon presenterar den typiska balkandesserten, Knedle.
Warrens första stopp på matresan i Sydafrika är den vibrerande staden Cape Town.
Mattias visar hur man gör riktigt god vardagsmat, snabbt, enkelt och supergott! I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo.
Idag dukar vi upp för brunch.
Simon tillagar en italiensk klassiker med en twist, testar färsk pasta och skapar en sallad.
Gok Wan återvänder för att dela med sig av fler av sina favoriträtter.
Chokladdrottningen är tillbaka för ännu en säsong av desserthärligheter! Kirsten inleder med sina enastående chokladkaramell éclairs.
I avsnitt ett delar Donal med sig av sina snabba, vardagsrecept som räddar dagen gång på gång – som hans kycklingsatay serverad med ris och grönsaker.
Killarna är på Sardinien där färskfångad tonfiks och bergslamm står på menyn.
Kocken Curtis Stone reser tillbaka till sin hemstad och möter upp sin bror Luke.
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney.
Hur är det egentligen att jobba som polis? I det här avsnittet får Mauri testa polisyrket genom att gå igenom tester på Plikt- och prövningsverket.
Ayla tar oss med till Balkanhalvön där hon presenterar den typiska balkandesserten, Knedle.
Warrens första stopp på matresan i Sydafrika är den vibrerande staden Cape Town.
Mattias visar hur man gör riktigt god vardagsmat, snabbt, enkelt och supergott! I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo.
Idag dukar vi upp för brunch.
Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar sin gamla vän kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place.
James Martin börjar sin resa i det pittoreska Napa Valley, där han utforskar lokala vingårdar och får en smak av Kaliforniens kända viner och mat.
Anthony Bourdain Parts Unknown.
Vad händer när tradition möter modern matlagning.
Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare.
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.
Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare.
Kan vilda örter och lokal lammkött skapa en perfekt smakupplevelse? Dagens destination är Öströö fårfarm.
Bakdrottningen Camilla Hamid visar hur du lagar hallongrottskladdkakor till fikabordet.
Mary ansluter sig till sin vän på en campingtur och delar med sig av några läckra recept.
Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar sin gamla vän kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place.
James Martin börjar sin resa i det pittoreska Napa Valley, där han utforskar lokala vingårdar och får en smak av Kaliforniens kända viner och mat.
Anthony Bourdain Parts Unknown.
Vad händer när tradition möter modern matlagning.
Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare.
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.
Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare.