Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Rick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist.
James åker vidare längs stillahavskusten. På stranden i Kalifornien testar han surfning och möter en surfberoende hund.
Michel Roux bakar pepparkakor med brorsonen Tom och bjuder på en julmeny bestående av förrätten Bouillabaisse Terrine, huvudrätten Rouelle de porc och hans absoluta favoritefterrätt - en sufflé med Armagnacmarinerade katrinplommon.
Kocken Curtis Stone besöker en ranch i Margaret River och fiskar kräftor med kollegan Tony Howell innan han utmanas till en motorcykeltävling av sin son.
James återvänder till Cornwall, en av hans favoritplatser, med vännen och stjärnkocken Galton Blackiston.
Phil Rosenthal är gäst hos värdparet och tillsammans njuter de av en fantastisk Hanukkah middag. Lammben, pastrami, kryddade morötter och gelemunkar står på menyn.
Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis.
Jamie lagar en rostbiff i en gryta, vilket minskar diskningen men inte smaken och hans snabba version av carbonara med ingredienser från skafferiet samt två sätt att använda förpackade ingredienser för att göra aptitretande förrätter eller sidorätter.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Rick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist.
James åker vidare längs stillahavskusten. På stranden i Kalifornien testar han surfning och möter en surfberoende hund.
Michel Roux bakar pepparkakor med brorsonen Tom och bjuder på en julmeny bestående av förrätten Bouillabaisse Terrine, huvudrätten Rouelle de porc och hans absoluta favoritefterrätt - en sufflé med Armagnacmarinerade katrinplommon.
Kocken Curtis Stone besöker en ranch i Margaret River och fiskar kräftor med kollegan Tony Howell innan han utmanas till en motorcykeltävling av sin son.
James återvänder till Cornwall, en av hans favoritplatser, med vännen och stjärnkocken Galton Blackiston.
Phil Rosenthal är gäst hos värdparet och tillsammans njuter de av en fantastisk Hanukkah middag. Lammben, pastrami, kryddade morötter och gelemunkar står på menyn.
Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis.
Jamie har recept som lyfter fram frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering; gör snacks med frysta grönsaker och han har kallat på sin mentor för att laga gnocchi med bara fem enkla ingredienser.
Donal delar med sig av ett avslappnat recept på julaftonsmiddagen, en skink- och ostkrans med tillhörande groddsallad.
Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
Hur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks.
Mexico City är en av världens framväxande matdestinationer, och det är också Eva Longorias andra hem. Longoria tar med oss till några av sina favoritmatställen, men i denna ständigt föränderliga stad finns alltid mer att utforska.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
James resa fortsätter i San Francisco, där han besöker både Chinatown och Ghirardelli Chocolate Festival.
Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne för att träffa sin vän, vinexperten Fredrik Schelin. Under färden lagar Tina en utsökt ratschplatz macka längs de tyska vägarna.
Sa någon fest? Jajamen, vår programledare visar dig hur du kan laga det perfekta tilltugget till festen - det här snittarna kommer inte lämna någon besviken.
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
Jamie har recept som lyfter fram frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering; gör snacks med frysta grönsaker och han har kallat på sin mentor för att laga gnocchi med bara fem enkla ingredienser.
Donal delar med sig av ett avslappnat recept på julaftonsmiddagen, en skink- och ostkrans med tillhörande groddsallad.
Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
Hur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks.
Mexico City är en av världens framväxande matdestinationer, och det är också Eva Longorias andra hem. Longoria tar med oss till några av sina favoritmatställen, men i denna ständigt föränderliga stad finns alltid mer att utforska.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
James resa fortsätter i San Francisco, där han besöker både Chinatown och Ghirardelli Chocolate Festival.
Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne för att träffa sin vän, vinexperten Fredrik Schelin. Under färden lagar Tina en utsökt ratschplatz macka längs de tyska vägarna.
Sa någon fest? Jajamen, vår programledare visar dig hur du kan laga det perfekta tilltugget till festen - det här snittarna kommer inte lämna någon besviken.