I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry.
Jamie delar med sig av sina tips för att göra billiga måltider. Det bjuds på pizza och en mikrovågsversion av chili con carne.
Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på.
Skapad för tusentals år sedan är Höga Kusten i norra Sverige världens högsta kust. Tareq försöker fånga Elmer.
Anthony Bourdain Parts Unknown.
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med noggrannhet och passion blandar han bourbon, socker.
James och stjärnkocken Stephen Terry provar prisbelönt vin och ekologisk choklad från Wales.
Emigrerande italienare har hjälpt till att göra det italienska köket omåttligt populärt jorden runt.
Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung.
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry.
Jamie delar med sig av sina tips för att göra billiga måltider. Det bjuds på pizza och en mikrovågsversion av chili con carne.
Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på.
Skapad för tusentals år sedan är Höga Kusten i norra Sverige världens högsta kust. Tareq försöker fånga Elmer.
Anthony Bourdain Parts Unknown.
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med noggrannhet och passion blandar han bourbon, socker.
James och stjärnkocken Stephen Terry provar prisbelönt vin och ekologisk choklad från Wales.
Emigrerande italienare har hjälpt till att göra det italienska köket omåttligt populärt jorden runt.
Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung.
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry.
Den här gången visar Jamie oss en rostbiff tillagad i en gryta, vilket minskar diskningen men inte smaken.
I detta avsnitt utforskas de spännande smakerna från Östasien, med kryddiga koreanska kycklingvingar och picklad rädisa som första rätt.
För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm.
Efter sin resa i NHL är Oskar Lindblom nu tillbaka i Brynäs och sin kära hemstad Gävle.
Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.
Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden.
I djunglerna i Yucatán, på Mexikos östra kant, utforskar Longoria hemlandet för de forntida maya.
Är du redo för festen.
Jamie fortsätter tipsa om måltider som kan göras till en låg kostnad. Det blir knapriga fläsknudlar, köttbullekebab och smulpaj.
Den här gången visar Jamie oss en rostbiff tillagad i en gryta, vilket minskar diskningen men inte smaken.
I detta avsnitt utforskas de spännande smakerna från Östasien, med kryddiga koreanska kycklingvingar och picklad rädisa som första rätt.
För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm.
Efter sin resa i NHL är Oskar Lindblom nu tillbaka i Brynäs och sin kära hemstad Gävle.
Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.
Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden.
I djunglerna i Yucatán, på Mexikos östra kant, utforskar Longoria hemlandet för de forntida maya.
Är du redo för festen.