måndag den 1 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2018. Den här veckan åker Jamie till Sicilien på jakt efter sensationella recept.
Från 2023. I Costa Del Sol visas James hur paella är gjord och han besöker den förlorade byn El Acebuchal.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2025. Marion träffar en ingefärsodlare för att lära sig mer om ingefärans historia och hälsofördelar.
Från 2023. Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole.
Från 2018. Njut av Frankrikes smaker i detta ljuvliga avsnitt! Kirsten bakar gyllene honungsmadeleiner.

Från 2025. Vad får man om man blandar vita delikatesser med vin i världsklass.
Från 2022. Carlton reser till Sydkorea för första gången, där han utforskar landets rika dryckeskultur.
Från 2022. Vad är hemligheten bakom en minnesvärd Hanukkah-middag? Phil Rosenthal gästar värdparet för en festlig kväll med lammben, pastrami.

Från 2018. Den här veckan åker Jamie till Sicilien på jakt efter sensationella recept.
Från 2023. I Costa Del Sol visas James hur paella är gjord och han besöker den förlorade byn El Acebuchal.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2025. Marion träffar en ingefärsodlare för att lära sig mer om ingefärans historia och hälsofördelar.
Från 2023. Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole.
Från 2018. Njut av Frankrikes smaker i detta ljuvliga avsnitt! Kirsten bakar gyllene honungsmadeleiner.

Från 2025. Vad får man om man blandar vita delikatesser med vin i världsklass.
Från 2022. Carlton reser till Sydkorea för första gången, där han utforskar landets rika dryckeskultur.
Från 2022. Vad är hemligheten bakom en minnesvärd Hanukkah-middag? Phil Rosenthal gästar värdparet för en festlig kväll med lammben, pastrami.

Från 2018. Den här veckan åker Jamie till Sicilien på jakt efter sensationella recept.

Från 2021. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Från 2025. Jamie inleder serien med en riktig publikfavorit – köttbullar.

Från 2023. Vid Tegudon Tourism Village förbereder Justine en kryddig malaysisk kycklinggryta med lila ris.
Från 2020. Jamie: Keep Cooking at Christmas.
Från 2021. Gregg flyger till Upington – porten till Kalahariöknen. Härifrån följer han Oranjefloden till de spektakulära Augrabiesfallen.

Från 2023. Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Från 2023. Rick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens.

Från 2022. Hur lyxar man till brunchen med bröd och friterat fläsk.
Från 2022. Toronto är en av världens bästa matstäder, och det är just det som lockat Carlton McCoy hit.

Från 2024. Gillar du dessertdrinkar? Lär dig att göra Brandy Alexander, en sofistikerad cocktail med cognac, chokladlikör och grädde, som visas i detta avsnitt.

Från 2021. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Från 2025. Jamie inleder serien med en riktig publikfavorit – köttbullar.

Från 2023. Vid Tegudon Tourism Village förbereder Justine en kryddig malaysisk kycklinggryta med lila ris.
Från 2020. Jamie: Keep Cooking at Christmas.
Från 2021. Gregg flyger till Upington – porten till Kalahariöknen. Härifrån följer han Oranjefloden till de spektakulära Augrabiesfallen.

Från 2023. Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Från 2023. Rick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens.

Från 2022. Hur lyxar man till brunchen med bröd och friterat fläsk.