OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV8

torsdag den 18 april

TV8 vill vara en kunskapskälla och en trovärdig leverantör av nyheter och trender inom finansmarknaden, historia, litteratur, vetenskap, teknik och djupare samhällsjournalistik.

Bild från filmen Good Trouble
Good Trouble

Mariana och de andra kvinnorna på jobbet grundar en fight club för kvinnor i tech för att hantera sexism på arbetsplatsen. Callie och Rebecca är oense om hur de ska hantera en trakasseri-situation.

Bild från filmen Dr. Phil
Dr. Phil

Dr. Phil och hans expertpanel diskuterar detaljer från mordrättegången mot Alex Murdaugh.

En plats på landet

Ett par från Middlesex har länge velat flytta till Norfolk eller Suffolk, och Jules Hudson är mannen som kan hjälpa dem att förverkliga sin dröm med en budget på 400 000 pund.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

SummarySwedishNågra av Storbritanniens främsta antikexperter ger sig ut på vägarna i en samling klassiska bilar. På vägen tävlar de mot varandra om att tjäna mest pengar och köpa och sälja flest antikviteter.

Mitt flytande hem

Wout och Lydia vill ha ett flytande hus för att ansluta sig till ett litet samhälle vid en kanal söder om Amsterdam. Janet och Dwayne vill ha ett hem som de kan ta med sig var som helst på kanalerna i Storbritannien.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Izzie försöker komma tillbaka till sjukhuset för första gången sen Denny dog. Alex försöker hantera en patient som har drabbats av ovanligt många skador den senaste tiden.

Bild från filmen Dr. Phil
Dr. Phil

Debatten om könsidentitet och inkludering av transpersoner i skolorna fortsätter.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

PC Penhale får oväntat besök av sin exfru Maggie som inte verkar frisk. Louisa får veta varför hennes mamma återvände till Portwenn och babyn får äntligen ett namn.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Efter att Reeves har sett en vän från AA blivit kidnappad upptäcker NCIS-teamet att den huvudmisstänkta har försvunnit ett par dagar tidigare med konfidentiellt, militärt material.

Bild från filmen McLeods döttrar
McLeods döttrar

Drover-kvinnorna misstänker att en snygg främling vid namn Riley skjuter vildhästar. Under tiden flyttar Sandra tillbaka till Killarney med syftet att föra vidare Harrys arv.

Bild från filmen McLeods döttrar
McLeods döttrar

Stevie och Riley kommer inte överens om hur de bäst tränar hästarna, medan Sandra och Fiona inser att de befinner sig i ett dödläge, då de båda vet förödande information om den andra.

En plats på landet

Tre generationer av en familj vill flytta till East Midlands, och uppgiften att hitta ett nytt hem för dem alla faller på mamma, mormor och Ginny Buckley.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Izzie och Tim reser genom Wales för att hitta antika skatter som de ska sälja på auktion. Izzie gräver upp en relik från första världskriget, medan Tim snubblar över hundraårig choklad.

Bild från filmen Morden i Midsomer
Morden i Midsomer

En racerförares kropp upphittas på en internatskola för flickor. Men 40 år tidigare tros samma man begått självmord. John Barnaby kämpar för att lösa det mystiska fallet.

Bild från filmen NCIS
NCIS

En sergant hittas mördad på en golfbana och McGee tillbringar timmar med offrets långvågsradio för att hitta ett vittne. Palmer ber sina medarbetare att donera pengar för att bygga lekplatser åt barn och Torres överraskar med ett generöst anslag.

13 snart 30

Efter en katastrofal födelsedagsfest önskar 13-åriga Jenna Rink att hon var vuxen. När hon öppnar ögonen visar sig hennes önskan ha blivit uppfylld. Nu måste hon lista ut vem hon är som vuxen och det är inte säkert att hon gillar vad hon upptäcker.

Bild från filmen Outlander
Outlander

I och med ankomsten av greven av Sandringham hoppas Jamie att priset på hans huvud kommer att upphävas. Claire tar hand om ett övergivet barn.

Bild från filmen Morden i Midsomer
Morden i Midsomer

En racerförares kropp upphittas på en internatskola för flickor. Men 40 år tidigare tros samma man begått självmord. John Barnaby kämpar för att lösa det mystiska fallet.

Bild från filmen Dr. Phil
Dr. Phil

Pattie säger att hennes son, Ridge, började experimentera med droger och alkohol på college, och efter en särskilt allvarlig nollnings incident kom han hem med konstiga beteenden och tics som han aldrig haft tidigare.

Bild från filmen Mr Selfridge
Mr Selfridge

Harry och hans personal får ett väldigt omskakande besked som lämnar spår. Äventyraren och sydpolsresenären Ernest Shackleton kommer till varuhuset och föreläser. Dottern Rosalie Selfridge uppvaktas flitigt av konstnären Towler.