OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV8

lördag den 25 maj

TV8 vill vara en kunskapskälla och en trovärdig leverantör av nyheter och trender inom finansmarknaden, historia, litteratur, vetenskap, teknik och djupare samhällsjournalistik.

Drömhem till salu

Jannecke Weeden och Øyvind Olstad är på visning i en villa på Nesodden, en villa i Italien och en villa på Jar.

Bild från filmen Love at Daisy Hills
Love at Daisy Hills

När Jo inser att hennes familjs butik i Daisy Hills förlorar pengar, måste hennes pappa Duke be Jos tidigare ex, Blake, om hjälp.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Den erfarne resenären James Braxton åker runt i sydöst med nybörjaren Izzie Balmer, en auktionsförrättare med en förkärlek för smycken. Kommer hon att ta hem kronan med sina juveler?

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Optimistiska Izzie fortsätter sin resa med den självutnämnde gnällspiken James Braxton. Men Izzies bakning får honom snart att äta ur hennes hand.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Derek får veta en av Addisons hemligheter. Bailey tar hand om en deprimerad mamma som ska opereras för cancer.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Cristina får vara med på en ovanlig operation vilket skapar avundsjuka. Noelle är gravid med tvillingar men den ena växer långsammare än den andra och hennes fästman har sina egna problem.

Bild från filmen Dr. Phil
Dr. Phil

Vad 22-åriga bloggaren Gabby Petitos sista videor avslöjar om vad som kan ha hänt henne. Polisen släpper bilder från kroppskameran där den förtvivlade Gabby är upprörd över ett bråk.

Bild från filmen Dr. Phil
Dr. Phil

Josh säger att efter att ha kämpat mot missbruk i flera år finns det en sak som hans lillebror Dustin inte kan sluta med, och det är hans bulimi.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

När Louisa åker iväg på segling får Martin se efter James. Al och Morwenna organiserar ett evenemang för att rädda puben.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Louisas första skype-samtal för hennes nya kurs går inte som planerat när Martin bestämmer sig för att berätta för sin lärare om sina tankar om kursupplägget.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Martin och Louisa är desperata att få James att sluta bitas efter att han nu har börjat få tänder. De försöker med en alternativ lösning, nämligen Mels förslag med bärnstenar.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Penhale bestämmer att polisen ska ha öppet hus för att skapa medvetenhet i kommunen men det blir inte som han tänkt. Morwenna lämnar kirurgiavdelningen för en helg tillsammans med Al.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Det är dags för den årliga roddtävlingen mellan Portwenn och Port Carran och Morwenna behöver hitta en ersättare.

Bild från filmen NCIS: New Orleans
NCIS: New Orleans

Pride misstänker att det finns en infiltratör bland de anställda. Den lokala polisen fortsätter att spåra Broussard Syndicate efter att nya bevis tyder på att brott har begåtts i hamnen.

Bild från filmen NCIS: New Orleans
NCIS: New Orleans

En militärkonvoj bombas på en bro i New Orleans och Pride jobbar under täckmantel för att hitta en stulen missil. Han måste förhindra en attack mot ett amerikanskt fartyg och klockan tickar.

Bild från filmen A Beautiful Mind
A Beautiful Mind

Den sanna historien om nobelpristagaren i ekonomi, John Forbes Nash Jr. Filmen utspelar sig mestadels under 50-talet då Forbes Nash Jr. formulerade sin matematiska teori, den så kallade Game Theory, som han senare kulle tilldelas Nobelpriset för.

Bild från filmen The Butler
The Butler

Cecil Gaines arbetade som butler för sju presidenter mellan åren 1952-1986. Under denna tid bevittnade han många av de stora världshändelserna från maktens inre rum och förblev lojal mot Vita Husets presidenter ända fram till sin pension.

En plats på landet

Ginny Buckley träffar ett par Londonbor som letar efter en fristående hus på landsbygden i Essex med gott om utrymme för familj och vänner.