OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV8

måndag den 5 december

TV8 vill vara en kunskapskälla och en trovärdig leverantör av nyheter och trender inom finansmarknaden, historia, litteratur, vetenskap, teknik och djupare samhällsjournalistik.

Bild från filmen MasterChef: The Professionals
MasterChef: The Professionals

Det är den sista semifinalen och de tre återstående kockarna ska laga mat på en exklusiv adress i Padstow, Cornwall.

Idas fristelser

Glass från butiken kan ju vara nog så bra men idag visar Ida hur du bakar en riktigt trevlig hemlagad glass. Hon har två favoriter som hon vill dela med sig av.

Bild från filmen Snowmance
Snowmance

Romantikern Sarah har som favorittradition att bygga en snögubbe tillsammans med sin bästa vän Nick varje år. Efter ännu ett uppbrott precis före jul börjar Sarah undra om hon nånsin kommer hitta kärleken. Med hjälp av lite magi väcks hennes snögubbe till liv som den perfekte Cole, och plötsligt verkar kärleken finnas inom räckhåll.

Stugfixarna Norge

Ett gammalt fiskmottagande på Sandøya står inför ett ansiktslyft. De vilda krafterna från Atlanten kommer vara synliga inuti byggnaden och man ska kunna fånga torsk direkt från soffan.

En plats på landet

Sonali Shah hjälper ett par från en stad i Surrey som vill flytta till den walesiska gränsen för en lugnare takt i livet.

En plats på landet

Alistair Appleton hjälper en spirituell affärskvinna och hennes bästa vän att hitta ett hem i lugna Hampshire.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Meredith kämpar för att rädda sjukvårdarna efter en ambulanskrasch. Bailey behandlar en patient som inte vill ha hennes hjälp. Ava återvänder till Alex och råkar träffa hans andra flickvän.

Bild från filmen The Christmas Setup
The Christmas Setup

Hugo, en affärsjurist, reser från New York City till sin hemstad för att fira jul med sin mamma Kate. Kate ordnar så att Hugo stöter på Patrick, en tidigare hemlig förälskelse till Hugo.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Louisa och Martin har sin första terapisession tillsammans.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Martin når en brytpunkt och Louisa och Morwenna övertalar Martin att hitta ett nytt hem åt Buddy. Martin är inte särskillt imponerad över Angelas alternativa tillvägagångssätt till medicin.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Experterna Louise Gostelow och David Harper åker runt i Nordirland i en gammal VW Beetle på jakt efter antika fynd.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Konkurrensen hårdnar när experterna Louise Gostelow och David Harper fortsätter att leta efter dolda pärlor i Nordirland.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Meredith jobbar som en galning för att rädda en sjukvårdare som sitter fast i en kraschad ambulans. Bailey kämpar för att klara av att balansera jobbet och privatlivet.

A New York Christmas Wedding

En julängel visar en blivande brud att vara vad som kunde ha hänt om hon hade agerat på sina hemliga känslor för sin bästa vän från när hon var barn.

Bild från filmen Second Chance Christmas
Second Chance Christmas

Caroline är olycklig i sitt äktenskap och bestämmer sig för att ansöka om skilsmässa. På vägen dit är hon med om en olycka och drabbas av minnesförlust. Något som ska spela en stor roll i hennes framtida kärleksliv.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Max vill sätta stopp för systemisk rasism på New Amsterdam. Bloom behandlar en patient som påminner henne om att saker inte alltid är som de verkar. Sharpe måste hantera en familjeangelägenhet.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Det är National HIV Testing Day, och Max erbjuder gratis vård till alla HIV-patienter som dyker upp på New Amsterdam. Bloom och Reynolds hamnar i konflikt om sina olika vanor.

Bild från filmen Camp kulinaris
Camp kulinaris

Det är menyprovning på Camp Kulinaris och restaurangchefen Michael kämpar för att få folk till köket i tid. Han ser sig behöva vidta åtgärder som inte bara tas emot väl av alla.

Bild från filmen Camp kulinaris
Camp kulinaris

Det är serveringsdag på Camp Kulinaris. Deltagarna kommer för första gången arrangera en à la carte-restaurang. Det ska visa sig inte vara så lätt och ganska snart utbryter totalt kaos i köket.