OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV8

lördag den 2 juli

TV8 vill vara en kunskapskälla och en trovärdig leverantör av nyheter och trender inom finansmarknaden, historia, litteratur, vetenskap, teknik och djupare samhällsjournalistik.

Idas fristelser

Norsk matlagningsserie från 2016. Ida delar några enkla tips för att få till en fantastisk glasyr, och visar samtidigt hur du får till två olika bakverk med ett och samma recept. 30/06 år 2022 i TV8.

Undercover boss UK

Brittisk realityserie från 2012. Chefen för Storbritanniens största kedja med nattklubbar går in under täckmantel i sitt eget företag. Vad kommer han att lära sig om sin verksamhet och sina medarbetare?. 02/07 år 2022 i TV8.

Bild från filmen The profit
The profit

Amerikansk realityserie från 2019. Who's the big cheese. På Ideal Cheese Shop i New York City står en far och son i strid med varandra medan deras butik försummas. Marcus måste nu hjälpa detta familjeföretag att förnya sin passion. 03/01 år 2022 i TV8.

Bild från filmen The profit
The profit

Amerikansk realityserie från 2019. A crash course in van life. Ett företag som konverterar skåpbilar till husbilar är glada att få ännu fler människor till att leva utomhusliv. Men med luddigt hantverk finns det risk för att företaget kommer köra av en klippa. 04/01 år 2022 i TV8.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The life in the light. Kvarlevorna efter en exbrottsling och gängmedlem, som senare börjat jobba som yogainstruktör, hittas efter en skogsbrand. Teamet måste undersöka bägge världarna för att hitta mördaren.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The next in the last. Detaljer på en brottsplats får teamet att misstänka en skyddsling till en känd seriemördare. De måste undersöka sitt tidigare arbete i hopp om att avslöja mördaren.

Bild från filmen Morden i Midsomer
Morden i Midsomer

Brittisk deckarserie från 2006. Last year's model. Polisens bevismaterial leder till en och samma slutsats: Ann Woodrow mördade sina barndomsvänner för att komma närmare sin make John. Men under rättegången påstår Ann att hon är oskyldig. 02/07 år 2022 i TV8.

Bild från filmen Morden i Midsomer
Morden i Midsomer

Brittisk deckarserie från 2009. The dogleg murders. Eileen jobbar på den tjusiga golfklubben Whiteoaks, men har helt andra ambitioner för sin son Darren. Hon är girig, hon lånar ut pengar och försöker muta sig fram för att nå sitt mål. 02/07 år 2022 i TV8.

Bild från filmen Har du hört ryktet om Morgans?
Har du hört ryktet om Morgans?

Amerikansk romantisk komedi från 2009. Paul och Meryl är två framgångsrika New Yorkbor som har separerat på grund av Pauls otrohet. Men när de blir enda vittnen till ett brutalt mord gömmer polisen dem i en småstad – tillsammans. Nu måste de hängivna stadsborna överleva vädret, björnar, frisk luft, och inte minst varandras sällskap!

Bild från filmen Barnmorskan i East End
Barnmorskan i East End

Brittisk dramaserie från 2017. Christmas special part 1. Året närmar sig sitt slut och det verkar som att Poplar går en ovanligt kall vinter till mötes. Det skapar utmaningar för både invånarna i Nonnatus House och samhället som helhet. 26/06 år 2022 i TV8.

Bild från filmen Barnmorskan i East End
Barnmorskan i East End

Brittisk dramaserie från 2017. Christmas special part 2. Året närmar sig sitt slut och det verkar som att Poplar går en ovanligt kall vinter till mötes. Det skapar utmaningar för både invånarna i Nonnatus House och samhället som helhet.

Fader Brown

Brittisk dramaserie från 2022. The enigma of antigonish. Fader Brown undersöker personalen på det lokala hälsobadet när en före detta anställd hittas mördad.

Bild från filmen Morden i Midsomer
Morden i Midsomer

Brittisk deckarserie från 2016. Crime and punishment. I den avlägsna byn Bleakridge har en grupp invånare bildat ett medborgargarde, och man är beredd att ingripa närhelst ett misstänkt brott är på gång. Efter att en av gardets medlemmar hittats död, kommer Barnabys och Winters utredning att visa hur långt vissa är beredda att gå för att få makt.

Bild från filmen En kvinnas hämnd
En kvinnas hämnd

Amerikansk thriller från 2002. Den hårt arbetande servitrisen Slim har allt hon kan önska sig - en man, ett vackert hem och den bedårande femåriga dottern Gracie. Men hennes dröm krossas när hennes man visar sig vara allt annat än perfekt. Efter att ha blivit misshandlad flyr Slim tillsammans med dottern, men hennes man är snart ikapp dem. Slim sätter dottern i säkerhet och tar upp kampen mot sin hetlevrade man.

Bild från filmen Nord och syd
Nord och syd

Amerikansk dramaserie från 1985. Efter att Elkanah Bent överlevt explosionen blir han besatt av att hämnas på Orry och George. Han menar att allt som gått fel i hans liv är deras fel. 02/07 år 2022 i TV8.