OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV8

söndag den 28 maj

TV8 vill vara en kunskapskälla och en trovärdig leverantör av nyheter och trender inom finansmarknaden, historia, litteratur, vetenskap, teknik och djupare samhällsjournalistik.

Husfixarna Norge

Norsk livsstilsserie från 2017. Superoppusserne. Ett gammalt badrum ska rivas för att göra plats för ett större kök. Vardagsrummet ska nu bli ljust och praktiskt, istället för mörkt och opraktiskt. 27/05 år 2023 i TV8.

Idas fristelser

Norsk matlagningsserie från 2015. Ida bakar sina egna tortillabröd. 04/01 år 2023 i TV8.

Idas fristelser

Norsk matlagningsserie från 2015. Christer Rødseth kommer förbi och visar Ida hur han bakar sin äppelkaka i portionsform. Han har varit med och vunnit kock-VM och som nu är kökschef på restaurangen Fjøla. 05/01 år 2023 i TV8.

Bild från filmen En plats på landet
En plats på landet

Brittisk realityserie från 2018. Devon. Ginny Buckley träffar ett par som vill slår sig ner i Devon efter flera decennier som i armén. 15/03 år 2023 i TV8.

Bild från filmen En plats på landet
En plats på landet

Brittisk realityserie från 2018. Staffordshire & Derbyshire. Alistair Appleton hjälper ett par i deras husjakt på landsbygden i Staffordshire-Derbyshire. 16/03 år 2023 i TV8.

Bild från filmen Love at Look Lodge
Love at Look Lodge

Kanadensiskt drama från 2020. Lily hjälper arbetsnarkomanen Noah att lägga sitt jobb åt sidan för att planera sin systers bröllop. Samtidigt får han nu också lära sig vad som är viktigast i livet: familjen.

Bild från filmen Grease 2
Grease 2

Amerikansk musikalkomedi från 1982. Det är dags för en ny årskull att påbörja sitt sista år på Rydell High. Michael från England är ny på skolan och blir genast kär i Pink Ladies ledare. Men Pink Ladies medlemmar dejtar bara coola killar och ska Michael ha en chans att vinna hennes hjärta måste han ändra stil radikalt.

Bild från filmen Morden i Midsomer
Morden i Midsomer

Brittisk kriminalserie från 2021. Scarecrow Murders. Den årliga fågelskrämmefestivalen i Midsomer tar en hemsk vändning när döda kroppar hittas placerade på pålar bredvid festivalens halmskapelser. Barnabys utredning visar på en djup tävlingsrivalitet som får människor att göra precis vad som helst för att vinna. 21/05 år 2023 i TV8.

Bild från filmen NCIS: New Orleans
NCIS: New Orleans

Amerikansk kriminalserie från 2020. Operation Drano: Part 1. NCIS undersöker ett misstänkt dödsfall och det viktiga beviset är ett topphemligt batteri. Då inser Pride och teamet att det kan få dödliga konsekvenser om det hamnar i fel händer. 26/05 år 2023 i TV8.

Bild från filmen NCIS: New Orleans
NCIS: New Orleans

Amerikansk kriminalserie från 2020. Operation Drano: Part 2. När en torped träffar en fisketrålare till sjöss är hela Gulf Coast i fara. Samtidigt skyndar Pride och NCIS för att hitta ubåten innan den kan slå igen. 26/05 år 2023 i TV8.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Brittisk dramakomediserie från 2009. The wrong goodbye. Doktor Martin Ellingham har drabbats av en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Brittisk dramakomediserie från 2011. Preserve the romance. Martin Ellinghams planer på att återuppta sin karriär som konsult i London avbryts i och med födseln av hans son. Sonen fick han tillsammans med den nu främmande Louisa Glasson.

Fader Brown

Brittisk kriminalserie från 2023. Sullivans plan att fly från Kembleford misslyckas när han blir arresterad för att ha tagit emot stöldgods.

Bild från filmen Morden i Midsomer
Morden i Midsomer

Brittisk kriminalserie från 2021. For death prepare. The Midsomer Mummers, ett sällskap för amatöropera, är mitt uppe i repetitionerna inför en välgörenhetskonsert när en död kropp hittas i teatern. Utredningens mål blir att ta reda på vem som är mest desperat att vilja hamna i centrum för uppmärksamheten.

Bild från filmen Outlander
Outlander

Amerikansk äventyrsserie från 2020. The Fiery Cross. Feststämningen i Fraser's Ridge dämpas efter att en mäktig politisk figur lägger in sitt veto. Det görs också en chockerande upptäckt om en långvarig motståndare. 23/05 år 2023 i TV8.

Bild från filmen Outlander
Outlander

Amerikansk äventyrsserie från 2020. Between two fires. Jamie och en trupp rödrockar fortsätter att jaga Murtaugh och hans gäng. Samtidigt insjuknar en nybyggare i en förebyggbar sjukdom och Claire inspireras till att engagera sig. 23/05 år 2023 i TV8.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Brittisk dramakomediserie från 2009. The wrong goodbye. Doktor Martin Ellingham har drabbats av en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister. 28/05 år 2023 i TV8.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Brittisk dramakomediserie från 2011. Preserve the romance. Martin Ellinghams planer på att återuppta sin karriär som konsult i London avbryts i och med födseln av hans son. Sonen fick han tillsammans med den nu främmande Louisa Glasson. 28/05 år 2023 i TV8.