OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV8

onsdag den 7 december

TV8 vill vara en kunskapskälla och en trovärdig leverantör av nyheter och trender inom finansmarknaden, historia, litteratur, vetenskap, teknik och djupare samhällsjournalistik.

Bild från filmen MasterChef: The Professionals
MasterChef: The Professionals

Domarna presenterar en enkel uppgift: att skapa en enda maträtt som hämtar inspiration från en speciell plats.

Idas fristelser

En vacker tårta som passar till varje tillfälle står på menyn idag. Ida visar också hur man gör perfekta macarons, vilket inte är så svårt som många verkar tro.

Bild från filmen Love Always, Santa
Love Always, Santa

En änkas dotter skickar ett brev till jultomten och ber honom om hjälp att få sin mamma att hitta kärleken igen. När brevet hittas av en misslyckad författare, hittar han ny inspiration, och en romans blossar upp.

Stugfixarna Norge

En gammal folkhögskolestuga omvandlas till en familjestuga och killarna kommer göra en drastisk förändring.

En plats på landet

Ginny Buckley möter ett par som vill byta den livliga staden Oxford för den lugna Sussex-kusten.

En plats på landet

Alistair Appleton hjälper ett par som vill byta jäkten i Bristol mot den friska landsluften i Wye Valley.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

George får ett överraskande besök. Baileys familj splittras när hennes man tror att hon inte bryr sig om honom och sonen längre. Tuck ska in på operation och alla på sjukhuset oroar sig.

Bild från filmen Swept Up by Christmas
Swept Up by Christmas

När en kvinna tvingas samarbeta med en besvärlig man för att återuppliva ett historiskt gods, lär hon sig att se bortom deras olikheter och finner kärlek på vägen.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Dr. Timoney råder Martin och Louisa att gå tillbaka och minnas hur deras relation var i början och planera en dejt. Danny, Louisas ex, kommer från London tillsammans med 7 barn.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Efter att Martin och Louisa berättar för Dr. Timoney om deras misslyckade dejt ifrågasätter hon deras kompabilitet. Louisas lycka över att ha hittat en permanent lärare är kortlivad.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Louise Gostelow och David Harper åker runt i nordvästra England i sin klassiska VW Beetle och letar efter intressanta föremål.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Louise Gostelow och David Harper är i norra Wales i sin klassiska VW Beetle på jakt efter kuriosa, souvenirer och udda prylar att sälja på en auktion i Liverpool.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Derek och Rose har ihop det och Meredith håller koll på sin före detta pojkväns aktiviteter. Läkarna hamnar i en tävling med varandra.

Bild från filmen Christmas 9 to 5
Christmas 9 to 5

Jennifer är en tuff kriminalreporter som får sitt livs uppdrag: att hitta julens sanna mening.

Bild från filmen A Cinderella Christmas
A Cinderella Christmas

Under en maskeradbal träffas den spirande eventplaneraren Angie Wells och Nicholas Karmichael, en förmögen playboy som behöver gifta sig snart för att få ta del av ett arv. Angie måste välja mellan att följa sin livsdröm eller sitt hjärta.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Max tvingas undersöka ojämlikheten under förlossningar för icke-vita kvinnor. Bloom måste hantera en överfull akutenhet. Sharpe hjälper Dr. Agnes Kao med förkrossande diagnos.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Max är ute på ett uppdrag för att tillhandahålla fri tillgång till bredband. Reynolds behandlar en ung flicka med en skottskada. Sharpe ger svåra nyheter till en långvarig patient.

Bild från filmen Camp kulinaris
Camp kulinaris

Det är tävlingsdag på Camp Kulinaris, och en deltagare måste åka hem. Restaurangchefen Michael väljer ut en lärling. Ett val som inte tas emot väl av alla.

Bild från filmen Camp kulinaris
Camp kulinaris

Ny vecka innebär ny meny och ny restaurangchef på Camp Kulinaris. Spänningen är stor kring vem som blir veckans restaurangchef och gruppen inser att de står inför en krävande vecka.