OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV8

tisdag den 6 december

TV8 vill vara en kunskapskälla och en trovärdig leverantör av nyheter och trender inom finansmarknaden, historia, litteratur, vetenskap, teknik och djupare samhällsjournalistik.

Bild från filmen MasterChef: The Professionals
MasterChef: The Professionals

Det är dags för final och den första utmaningen är att laga mat till alla elitkockar vid Chef's Table.

Idas fristelser

En väl använd krydda i Idas kök är vanilj, och hon föredrar att använda hela vaniljstänger. I det här avsnittet visar hon hur man gör en crème brûlée.

Bild från filmen Second Chance Christmas
Second Chance Christmas

Caroline är olycklig i sitt äktenskap och bestämmer sig för att ansöka om skilsmässa. På vägen dit är hon med om en olycka och drabbas av minnesförlust. Något som ska spela en stor roll i hennes framtida kärleksliv.

Stugfixarna Norge

En traditionell stuga omgiven av mossgrön terräng är vad killarna sysslar med den här gången. Gustav bygger ett vildmarksspa, medan Ole bygger bord av flera hundra år gammalt material.

En plats på landet

Alistair Appleton hjälper en spirituell affärskvinna och hennes bästa vän att hitta ett hem i lugna Hampshire.

En plats på landet

Ginny Buckley möter ett par som vill byta den livliga staden Oxford för den lugna Sussex-kusten.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Meredith jobbar som en galning för att rädda en sjukvårdare som sitter fast i en kraschad ambulans. Bailey kämpar för att klara av att balansera jobbet och privatlivet.

A New York Christmas Wedding

En julängel visar en blivande brud att vara vad som kunde ha hänt om hon hade agerat på sina hemliga känslor för sin bästa vän från när hon var barn.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Martin når en brytpunkt och Louisa och Morwenna övertalar Martin att hitta ett nytt hem åt Buddy. Martin är inte särskillt imponerad över Angelas alternativa tillvägagångssätt till medicin.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Dr. Timoney råder Martin och Louisa att gå tillbaka och minnas hur deras relation var i början och planera en dejt. Danny, Louisas ex, kommer från London tillsammans med 7 barn.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Konkurrensen hårdnar när experterna Louise Gostelow och David Harper fortsätter att leta efter dolda pärlor i Nordirland.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Louise Gostelow och David Harper åker runt i nordvästra England i sin klassiska VW Beetle och letar efter intressanta föremål.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

George får ett överraskande besök. Baileys familj splittras när hennes man tror att hon inte bryr sig om honom och sonen längre. Tuck ska in på operation och alla på sjukhuset oroar sig.

Bild från filmen Swept Up by Christmas
Swept Up by Christmas

När en kvinna tvingas samarbeta med en besvärlig man för att återuppliva ett historiskt gods, lär hon sig att se bortom deras olikheter och finner kärlek på vägen.

Bild från filmen Love Always, Santa
Love Always, Santa

En änkas dotter skickar ett brev till jultomten och ber honom om hjälp att få sin mamma att hitta kärleken igen. När brevet hittas av en misslyckad författare, hittar han ny inspiration, och en romans blossar upp.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Det är National HIV Testing Day, och Max erbjuder gratis vård till alla HIV-patienter som dyker upp på New Amsterdam. Bloom och Reynolds hamnar i konflikt om sina olika vanor.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Max tvingas undersöka ojämlikheten under förlossningar för icke-vita kvinnor. Bloom måste hantera en överfull akutenhet. Sharpe hjälper Dr. Agnes Kao med förkrossande diagnos.

Bild från filmen Camp kulinaris
Camp kulinaris

Det är serveringsdag på Camp Kulinaris. Deltagarna kommer för första gången arrangera en à la carte-restaurang. Det ska visa sig inte vara så lätt och ganska snart utbryter totalt kaos i köket.

Bild från filmen Camp kulinaris
Camp kulinaris

Det är tävlingsdag på Camp Kulinaris, och en deltagare måste åka hem. Restaurangchefen Michael väljer ut en lärling. Ett val som inte tas emot väl av alla.