OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

torsdag den 30 maj

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Will lyckas äntligen bjuda Valerie på en dejt. Han är förtjust i henne, men det är inte helt säkert att Valerie känner likadant för Will. Ashley ska lära sig att köra bil men undviker sin pappas körlektioner av goda skäl.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Kvinnor tar över strippbaren och bowlinghallen, så Al startar en organisation som heter No Ma'am.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Peggy och Marcy övertalar männen att följa med på en konsert istället för att gå till en ny sportbar.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Will och Carlton beblandar sig med spelare och tuffa killar på ett casino.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Will får en roll i en humorshow efter att ha följt med en kompis på en audition.

Bild från filmen Community
Community

Det är brist på kycklingklubbor på Greendales högskola. Men det ska Jeff och Troy råda bot på.

Bild från filmen Community
Community

Pierce går över gränsen i förhållandet till Shirley. Detta delar gruppen. Samtidigt tappar Jeff och Britta tålamodet med mobbarna - och med sin mamma.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Den seriemördare som löjtnant Palermo såg i aktion för flera år sedan återvänder, och den här gången är löjtnanten fast besluten att stoppa honom.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Medan enheten följer efter en trio tungt beväpnade rånare, står T.C. öga mot öga med en av gärningsmännen på taket till en spritbutik.

Bild från filmen Magnum P.I.
Magnum P.I.

Katsumoto tar ett jobb som säkerhetsansvarig för en topplistad K-Pop-stjärna. Higgins och Rick hamnar i fara när de försöker hjälpa Ricks vän.

Bild från filmen Magnum P.I.
Magnum P.I.

Magnum och Higgins letar efter en VD som på ett mystiskt sätt har försvunnit. Rick förbereder sig för ett besök av sin vilda lillasyster Ruthie.

Bild från filmen Young Rock
Young Rock

Pat Patterson finner kärleken i Boston, Andre the Giant möter sitt öde i Paris och Peter Maivia lär Sean Connery att slåss i Dwaynes berättelser om deras yngre år.

Bild från filmen Young Rock
Young Rock

Miami, 1999: Dwayne får sin första roll i en TV-show, men han blir upprörd när han hela tiden får en roll som brottare. I jakten på sitt genombrott tar Dwaynes skådespelarkarriär en överraskande vändning.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Sherlock Holmes kallas in när ett inbrottssäkert bankvalv rånas för andra gången. De som lyckades första gången sitter nu i fängelse och han inser att de nya förövarna måste ha en koppling till de som bröt sig in första gången.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Holmes och Watson undersöker mordet på en hotellchef. Det finns många misstänkta, allt från hennes make till en grupp prostituerade. Men när de inte hittar något som kan binda de misstänkta till brottet kommer Holmes upp med en udda hypotes.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

George försöker på alla sätt att bli av med sin flickvän, medan Elaine undrar över varför mannen hon träffar varken vill berätta vad han jobbar med eller ge henne sitt telefonnummer.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerry besöker sina föräldrar i Florida och blir minst sagt förvånad över att träffa på Kramer där...

Bild från filmen Top Gear
Top Gear

Killarna åker till Italien för att köra superbilarna Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C och Noble M600. De börjar på den otroliga Nardo-testbanan innan de beger sig norrut för en spännande biltur i Rom.

Bild från filmen SEAL Team
SEAL Team

När Bravo-teamet återvänder från Syrien får de oväntat ett mycket personligt uppdrag.

Bild från filmen SEAL Team
SEAL Team

Bravo-teamet kallas tillbaka till Syrien för att ta itu med några oavslutade ärenden.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

Alicia Brown hittar en död kropp i sin säng och tvingas ta hjälp av McGarrett för att ta fast mördaren.

Bild från filmen Bad Boys for Life
Bad Boys for Life

Över 100 miljoner dollars heroin har försvunnit från polisens stöldgodsavdelning. För kriminaldetektiverna Mike Lowrey och Marcus Burnett var det karriärens största kap, men nu på grund av de saknade ämnena hotas hela Miamis narkotikaavdelning att få lägga ned. Då en nära vän till Mike blir mördad och vittnet till mordet hotas till livet blir plötsligt fallet personligt.

Bild från filmen Quantum Leap
Quantum Leap

Ben befinner sig bakom ratten på en racerbil 1976, men ett skrämmande hot från framtiden kan sabotera språnget.

Bild från filmen SEAL Team
SEAL Team

Bravo team fortsätter följa spår som kan leda dem till Andres Doza, ledaren av en av Mexikos farligaste och mäktigaste drogkarteller.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

Teamet letar efter Audrey West, en ung mamma som bara har en månad kvar att leva. Hon sågs senast då hon lämnade en sammankomst för cancerpatienter tillsammans med Ryan, en man som våldsgästade festen och stal patienternas receptbelagda mediciner.

Bild från filmen The Blacklist
The Blacklist

Ett sällsynt medeltida instrument används i ett mord, och får Red att varna arbetsgruppen att en mordisk medeltidsgrupp nu härjar. Liz får chockerande nyheter och planerar noggrant sitt nästa steg..

Bild från filmen The Blacklist
The Blacklist

Red och Liz försöker stoppa en förhandlare som försöker sammanföra två rivaliserande gangsterfamiljer. Tom återförenas med en föredetta flamma.