OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

fredag den 21 juni

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Philip märker att Will och Lisa grälar rätt mycket och organiserar äktenskapsrådgivning för dem, äktenskapsrådgivning för nästan gifta, alltså. Will och Lisa inser att de har bagatellartade problem jämfört med några av de andra paren som deltar.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Al blir vald att vara ansiktet utåt för en kampanj att städa upp i Chicago.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Al övertygar Jefferson att satsa pengar på en fotbollsmatch, men sen börjar Kelly dejta stjärnan och det gör att han plötsligt inte har tid att träna.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Vivian gör misstaget att lova båda hennes systrar att de ska få rollen som gudmor till det nya barnet. Will får problem när han påstår att han är nära vän med bandet Boyz II Men.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Will får betala priset för att han har väntat till sista sekund med att plugga inför ett prov.

Bild från filmen Community
Community

Gruppen diskuterar om de ska bjuda in Rich som studerar antropologi, eller Senor Chang i gruppen. Shirleys ex-make dyker upp och har stora nyheter.

Bild från filmen Community
Community

Greendale Community College spelar upp ett teaterstycke med ett antidrog-budskap på en lokal skola. Pierce är mycket entusiastisk över att få uppträda i pjäsen och vill gärna ha en större roll. Han blir snart alldeles odräglig.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Chris börjar få känslor för en man som hon ska undersöka, Corys ex vill återuppliva deras relation och inlinesåkare terroriserar strandpromenaden.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Cykelpatrullen letar efter en bankrånare från Texas som har flyttat in i området och Victor och Cory räddar ett par som tros ha gått förlorade till havs.

Bild från filmen Magnum P.I.
Magnum P.I.

Magnum och Higgins undersöker en mordbrand på nytt på begäran av TC och Mahina, vilket leder till en olycksbådande upptäckt. Kumu volontärarbetar tillsammans med Rick på ett callcenter för veteraner.

Bild från filmen Magnum P.I.
Magnum P.I.

Magnum och Higgins tar ett stort steg framåt i sin relation. Samtidigt kommer det förflutna tillbaka för att hemsöka dem när en tidigare misstänkt blir deras klient. Rick får en ny affärspartner.

Bild från filmen Kevin Can Wait
Kevin Can Wait

När Kevin får reda på att Chale tog ett jobb för att kunna köpa en förlovningsring åt Kendra bestämmer han sig för att han ska ge Donna ringen som hon förtjänar. Det blir dock inte riktigt som planerat när han ska överraska henne.

Bild från filmen Kevin Can Wait
Kevin Can Wait

När Kevin försöker smöra in sig hos grannen, så att han ska få såga ner ett av hennes träd, blir han lite skrämd av hennes son Rutger. Han bjuder över dem till ett icke-existerande party.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Sherlock och Watson undersöker mordet på en matematiker och får hjälp av en professor som pekar ut en trolig misstänkt. Watson ställs inför ett dilemma när en patients son vill låna pengar av henne.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Sherlock och Watson får i uppdrag att leta reda på Ezra som flytt efter att han läckt hemligstämplad information. Spåren leder dem till en grupp nätaktivister. Watson bestämmer sig för att prova på internetdejting.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerry försöker hjälpa en cafeägare och George tvingas göra ett IQ-test.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

George får förhoppningar om att återfå sitt hår. Jerry hör någon tala sexigt till honom.

Bild från filmen Top Gear
Top Gear

Jeremy Clarkson och James May undersöker en alltmer populär typ av höga kombibilar, ofta kallad crossover. Richard Hammond är i Italien och kör några Lamborghinis. James är på testbanan för att köra en modern version av den klassiska Porsche 911.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

När en tidigare marinofficer blir mördad jobbar Kensi och Deeks under täckmantel för att efterforska fallet. De hittar snart kopplingar till en mexikansk kartell.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Hetty beordrar full inlåsning, och Eric blir en av sju misstänkta, efter att Granger förgiftas av en infiltratör.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

Det blir en avtackningsfest för Max samtidigt som teamet utreder ett mord som inträffat på en poliskonferens.

Bild från filmen Tomb Raider
Tomb Raider

För sju år sedan försvann Lara Crofts far under mystiska omständigheter. För att en gång för alla lösa gåtan ger hon sig av för att hitta hans senaste kända destination: en mytomspunnen grav på en ö utanför Japans kust. Överlever hon detta riskfyllda äventyr förtjänar hon namnet Tomb Raider.

Bild från filmen Extraction
Extraction

Före detta CIA-agenten Leonard Turner blir kidnappad av terrorister och hans son, Harry Turner, som arbetar som analytiker för regeringen, bestämmer sig för att sätta igång en egen räddningsoperation.

Bild från filmen 21 Jump Street
21 Jump Street

På grund av sitt unga utseende blir poliserna Schmidt och Jenko tilldelade uppgiften att jobba under täckmantel på en gymnasieskola för att stoppa en ny drog. Schmidt och Jenko inser direkt att mycket har förändrats sedan de själva gick på gymnasiet.

Bild från filmen The Irrational
The Irrational

Alec kontaktas av sin gamla vän CJ som ber om hans hjälp efter att hon förgiftats med en ovanlig och dödlig nervgas. Med tiden som rinner ut pusslar Mercer ihop knapphändiga ledtrådar.

Bild från filmen Family Guy
Family Guy

När hennes syn avtar väljer Lois att genomgå en LASIK -operation men utnyttjar sitt nya funktionshinder för ekonomisk vinning; Peter, Chris och Stewie måste delta i alla aktiviteter med Doug som hans far försummar.