OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

fredag den 9 juni

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Amerikansk komediserie från 1992. Sofa so good. Al och Peggy åker på en släktträff och Kellys pojkvän förstör Peggys soffa medan de är borta. 19/02 år 2023 i TV6.

Bild från filmen Just shoot me
Just shoot me

Amerikansk komediserie från 2002. Blush gets some therapy. Allvarliga konflikter på arbetsplatsen får Elliott att föreslå gruppterapi. 08/06 år 2023 i TV6.

Bild från filmen Just shoot me
Just shoot me

Amerikansk komediserie från 2002. The burning house. Finch producerar en kortfilm om en skilsmässas effekter på en liten pojke, som sitt skolprojekt. Skådespelaren David Hasselhoff har en av huvudrollerna i Finchs film och hamnar snart i gräl med Jack.

Bild från filmen Community
Community

Amerikansk komediserie från 2012. Conventions of space and time. På Troys och Adebs initiativ besöker studiegruppen InspectCon - en tv-seriemässa med fokus på Inspector Spacetime. 08/06 år 2023 i TV6.

Bild från filmen Community
Community

Amerikansk komediserie från 2012. Alternative history of the German invasion. Studiegruppen planerar en stor oktoberfest. Men handlar allt om att lura tyskarna?

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Amerikansk komediserie från 1993. The opposite. George är trött på sin ständiga otur och bestämmer sig för att börja göra allt tvärtemot hur han vanligtvis skulle göra det. Det visar sig vara ett lyckokast och han når för första gången på länge stora framgångar. Då börjar det gå dåligt för Elaine.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel-Air
Fresh Prince i Bel-Air

Amerikansk komediserie från 1995. Bourgie Sings the Blues. Carlton har inte haft mycket framgång på sistone, varken i skolan eller på jobbintervjuer, och han känner sig deppig. Han söker tröst på en bluesbar och berättar för Will att han inte längre vill till universitetet i Princeton. 08/06 år 2023 i TV6.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel-Air
Fresh Prince i Bel-Air

Amerikansk komediserie från 1995. The Script Formerly Known As. Philip hanterar ett rättsfall där två jurymedlemmar avvisas och Will bjuder in en av dem till Hilarys pratshow. Men han är lite för frispråkig och Will och Hilary får ta konsekvenserna av sitt beslut. 08/06 år 2023 i TV6. Gästskådespelare: Jay Leno.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel-Air
Fresh Prince i Bel-Air

Amerikansk komediserie från 1995. Not, I Barbecue. Will och Carlton träffar två snygga tjejer och kan inte tro sin lycka när tjejerna bjuder hem dem. Men det visar sig snart att allt inte är som det ska när en kille som kallas Mad Dog dyker upp i lägenheten medan Will och Carlton är där. 15/01 år 2023 i TV6.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel-Air
Fresh Prince i Bel-Air

Amerikansk komediserie från 1995. Not with My Cousin You Don't. Will och Carlton råkar av en slump höra att Ashley funderar på att ha sex med sin nya pojkvän. När Ashley får reda på att killarna lyssnat på henne och pojkvännen blir hon rosenrasande. 11/01 år 2023 i TV6.

Bild från filmen Face off
Face off

Amerikansk realityserie från 2021. Through the looking glass pt 1. Det är den första delen av finalen. Finalisterna får veta att de ska skapa karaktärer till en originalkortfilm baserad på boken "Through the looking glass and what Alice found there". 08/06 år 2023 i TV6.

Bild från filmen Face off
Face off

Amerikansk realityserie från 2021. Through the looking glass pt 2. Det är del två av Face Off: Battle Royale-finalen där artisterna och deras team skapar sina kortfilmer och en av dem koras till mästare. 24/02 år 2023 i TV6.

Bild från filmen Alone
Alone

Amerikansk realityserie från 2017. The last mile. Förtvivlan är stor när vandrarna kämpar för att ta sig fram till sina lagkamrater. Utmattningen leder en av deltagarna rakt in i ett rovdjurs väg och in i en farlig konfrontation.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2018. Joyride. En marinreserv med PTSD försvinner efter ett fyllebråk och teamet kallas in. 08/06 år 2023 i TV6.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2018. The sound of silence. Teamet utreder ett potentiellt terrorhot efter att logistikchefen på en militär vapenstation kollapsar på jobbet. Deeks och Kensi letar efter destinationer för sin bröllopsresan.

Bild från filmen SEAL team
SEAL team

Amerikansk actionserie från 2020. Nightmare of my choice. Bravo går samman med Alpha-teamet för att skydda en viktig nigeriansk pipeline som attackeras av Boko Haram. 08/06 år 2023 i TV6.

Bild från filmen SEAL team
SEAL team

Amerikansk actionserie från 2020. One Life to Live. Bravo drabbas av en förödande tragedi som kommer att förändra gruppen för alltid, vilket tvingar varje medlem att fatta viktiga personliga beslut.

Fotboll

Linköping–Vittsjö. Damallsvenskan. Bilbörsen Arena, Linköping. Från Bilbörsen Arena, Linköping. (9/6-23).

Bild från filmen Hawaii five-0
Hawaii five-0

Amerikansk kriminalserie från 2017. The royal. McGarrett och Adam hjälper Junior att hantera ett pågående bankrån vilket ställer dem inför tuffa beslut. Tani har problem med en familjemedlem och får råd av Lou.

Bild från filmen Boss level
Boss level

Amerikansk action från 2021. Roy Pulver har ett sjuhelvetes problem. Varje morgon blir han slaktad av lönnmördare på olika sätt. Ibland blir han skjuten, sen blir han sprängd, halshuggen eller knivskuren – och sen börjar just den dagen på nytt om och om igen och han kan inte komma på varför det är så. Roy är f d Delta Force-medlem och måste komma på varför han har fastnat i den här evighetsloopen i tid och rum, hur han ska kunna rädda sin exfru och elvaårige son och vad en ondskefull forskare vid namn Ventor ska göra med något som kallas ”Osiris slända”. Genom att sätta saker och ting tillrätta kan Roy bli den bästa versionen av sig – om han bara kan rädda sig själv från att bli mördad igen.

Bild från filmen American assassin
American assassin

Amerikansk thriller från 2017. Mitch har förlorat sin flickvän i en terrorattack. För att hämnas ger han sig ut på en våldsam människojakt. CIA följer hans framfart och rekryterar honom till ett hemligt program och han måste genomgå stenhård träning hos en före detta elitsoldat.

Bild från filmen Security
Security

Amerikansk action från 2017. En före detta elitsoldat arbetar nu som anställd på en säkerhetstjänst i ett köpcentrum. Under sitt jobb hamnar han mellan två fronter och måste skydda ett kvinnligt vittne från ett gäng under en storm.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

Amerikansk kriminalserie från 2022. Guacaine. När våld bryter ut på en populär food truck-festival måste teamet ta itu med en dödlig kartell som är fast besluten att få tillbaka en drogtransport. 04/06 år 2023 i TV6.